Celina12 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Po zaciemnionym niebie biegnie smuga kolorowa, z ogonem rozpryskującym się po królestwie nocy. Po chwili znika w blasku księżyca, tak jak rok miniony. Lecz coś po nim pozostanie- wspomnienia i marzenia. Szczęście i te dni gorsze, słowa raniące i te kojące. Uśmiech igrający ze łzami. A ja życzę Ci, aby te wspomnienia, które pozostaną w pamięci w Nowym Roku były inne. Z marzeniami, masą dobrych dni, słowami płynącymi z serca, które uszczęśliwią, wspomnienia z masą miłości i przyjaźni. Quote
M&S Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Buszki napisał(a):Tu też śpią :diabloti:. Albo balują z maluchami jeszcze;) Quote
Asiaczek Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Wszystkiego Dobrego w Nowym 2012 Roku:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 [quote name='Buszki']Nio,dzieci szybko dorastają.. Piesek pręgowany jest wolny,tak że śmiało,telefon zaraz podam. Ciesz się,ze dużo śpią.Moje więcej szaleją,a śpią tylko tyciu w przerwach ;). Dzięki, już sobie zapisałam :). Moje mają dopiero 4 tygodnie, to jeszcze dużo snu potrzebują :) [quote name='M&S']Fajne zdjęcia:) Pulpety rosną, oj rosną!!! Ada powoli zaczyna stawiać uszka, a ogonki już im się śmiesznie przechylają, trzeba się brać za lokówkę ;) [quote name='Asiaczek']Jaka cudna:) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/IMG_0039.jpg Pzdr. Adusia :loveu: jenis Celina12 M&S Błyskotka Buszki Asiaczek Bardzo dziękuję za życzenia :p Pzdr. [quote name='Buszki']Tu też śpią :diabloti:. Nie, nie śpią, tym razem obudziły mnie maluchy - głodne, bo mamuśka odsypiała sylwestrowy stres :diabloti: [quote name='M&S']Albo balują z maluchami jeszcze;) Otóż to, maluchy nakarmione, wysikane, wybawione, ufff w końcu chwila dla mnie Quote
Asiaczek Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 [QUOTE=jamnicze;18302604 Ada powoli zaczyna stawiać uszka, a ogonki już im się śmiesznie przechylają, trzeba się brać za lokówkę ;) Hahaha, u moich ogonki to wachlują jak u kundelków;) Jak do nich zagaduję, to machają w prawo i w lewo, pocieszki:) pzdr. Quote
Buszki Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 A ja mam taką jedną ślicznotę,co jak się wita,to cieszy się całą sobą :loveu:.To Chalondra :).I zauważyłam,że pomału inne się od Niej uczą :cool3:. Quote
Asiaczek Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 I bardzo dobrze:) Znaczy: mądrutkie są! pzdr. Quote
jamnicze Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Asiaczek napisał(a):Hahaha, u moich ogonki to wachlują jak u kundelków;) Jak do nich zagaduję, to machają w prawo i w lewo, pocieszki:) pzdr. Cha, cha, u mnie wszystkie "prawicowe" ;) Buszki napisał(a):A ja mam taką jedną ślicznotę,co jak się wita,to cieszy się całą sobą :loveu:.To Chalondra :).I zauważyłam,że pomału inne się od Niej uczą :cool3:. Moje za to wszystkie chcą spać na moich kolankach. A Alusia wyspecjalizowała się w gryzieniu wielkiego palucha u nogi. Mój brat się ze mnie śmiał jak mu to powiedziałam i dzisiaj sam został przez nią dziabnięty - oczywiście w palucha :diabloti: gosiaja napisał(a):Najlepszego w Nowym 2012 r.!! Dzięki, oby był lepszy, bo nie mam ochoty na kolejny taki paskudny ... Quote
jamnicze Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 To na dobry początek roku kilka zeszłorocznych ;) zdjęć Quote
Asiaczek Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 O, widze, że Twoje to juz zaprztylają; u mnie to na razie Miodzik jest taki bardziej ruchliwy. Czekoladka musi się zastanowić:evil_lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 i druga dwójka ;) cała czwóreczka :) Quote
jamnicze Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Asiaczek napisał(a):O, widze, że Twoje to juz zaprztylają; u mnie to na razie Miodzik jest taki bardziej ruchliwy. Czekoladka musi się zastanowić:evil_lol: Pzdr. Tak, starsze kuzynostwo słodyczek lata już jak przecinaki. Najśmieszniej jak próbują się czaić i potem robią wielki baskowy skok do przodu :) Quote
Asiaczek Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 ... i nie trafiają w to, na co się namierzali. Tak moje bawią się w kojcu:) pzdr. Quote
taxelina Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/DSC_0462.jpg wyglaszcz tam od nas :loveu: Quote
Buszki Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Jeszcze trochę i zacznie się zabawa w galopady :). Quote
M&S Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Buszki napisał(a):Jeszcze trochę i zacznie się zabawa w galopady :). Ale będzie fajnie:) Witamy się:) Quote
Buszki Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 M&S napisał(a):Ale będzie fajnie:) Witamy się:) No nie wiem czy to jest fajne,zwłaszcza jak w nocy zaczynają galopować :evil_lol:.A na panelach dobrze słychać :diabloti:. Quote
Recommended Posts