Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Po zaciemnionym niebie biegnie smuga kolorowa, z ogonem rozpryskującym się po królestwie nocy. Po chwili znika w blasku księżyca, tak jak rok miniony. Lecz coś po nim pozostanie- wspomnienia i marzenia. Szczęście i te dni gorsze, słowa raniące i te kojące. Uśmiech igrający ze łzami. A ja życzę Ci, aby te wspomnienia, które pozostaną w pamięci w Nowym Roku były inne. Z marzeniami, masą dobrych dni, słowami płynącymi z serca, które uszczęśliwią, wspomnienia z masą miłości i przyjaźni.

Posted

[quote name='Buszki']Nio,dzieci szybko dorastają..
Piesek pręgowany jest wolny,tak że śmiało,telefon zaraz podam.
Ciesz się,ze dużo śpią.Moje więcej szaleją,a śpią tylko tyciu w przerwach ;).
Dzięki, już sobie zapisałam :). Moje mają dopiero 4 tygodnie, to jeszcze dużo snu potrzebują :)
[quote name='M&S']Fajne zdjęcia:) Pulpety rosną, oj rosną!!!
Ada powoli zaczyna stawiać uszka, a ogonki już im się śmiesznie przechylają, trzeba się brać za lokówkę ;)
[quote name='Asiaczek']Jaka cudna:)
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/IMG_0039.jpg

Pzdr.
Adusia :loveu:

jenis
Celina12
M&S
Błyskotka
Buszki
Asiaczek

Bardzo dziękuję za życzenia :p
Pzdr.

[quote name='Buszki']Tu też śpią :diabloti:.
Nie, nie śpią, tym razem obudziły mnie maluchy - głodne, bo mamuśka odsypiała sylwestrowy stres :diabloti:
[quote name='M&S']Albo balują z maluchami jeszcze;)
Otóż to, maluchy nakarmione, wysikane, wybawione, ufff w końcu chwila dla mnie

Posted

[QUOTE=jamnicze;18302604
Ada powoli zaczyna stawiać uszka, a ogonki już im się śmiesznie przechylają, trzeba się brać za lokówkę ;)

Hahaha, u moich ogonki to wachlują jak u kundelków;) Jak do nich zagaduję, to machają w prawo i w lewo, pocieszki:)

pzdr.

Posted

A ja mam taką jedną ślicznotę,co jak się wita,to cieszy się całą sobą :loveu:.To Chalondra :).I zauważyłam,że pomału inne się od Niej uczą :cool3:.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hahaha, u moich ogonki to wachlują jak u kundelków;) Jak do nich zagaduję, to machają w prawo i w lewo, pocieszki:)

pzdr.

Cha, cha, u mnie wszystkie "prawicowe" ;)
Buszki napisał(a):
A ja mam taką jedną ślicznotę,co jak się wita,to cieszy się całą sobą :loveu:.To Chalondra :).I zauważyłam,że pomału inne się od Niej uczą :cool3:.

Moje za to wszystkie chcą spać na moich kolankach. A Alusia wyspecjalizowała się w gryzieniu wielkiego palucha u nogi. Mój brat się ze mnie śmiał jak mu to powiedziałam i dzisiaj sam został przez nią dziabnięty - oczywiście w palucha :diabloti:
gosiaja napisał(a):
Najlepszego w Nowym 2012 r.!!

Dzięki, oby był lepszy, bo nie mam ochoty na kolejny taki paskudny ...

Posted

Asiaczek napisał(a):
O, widze, że Twoje to juz zaprztylają; u mnie to na razie Miodzik jest taki bardziej ruchliwy. Czekoladka musi się zastanowić:evil_lol:

Pzdr.

Tak, starsze kuzynostwo słodyczek lata już jak przecinaki. Najśmieszniej jak próbują się czaić i potem robią wielki baskowy skok do przodu :)

Posted

M&S napisał(a):
Ale będzie fajnie:)

Witamy się:)

No nie wiem czy to jest fajne,zwłaszcza jak w nocy zaczynają galopować :evil_lol:.A na panelach dobrze słychać :diabloti:.