Asiaczek Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Asiaczek napisał(a):Nie no randka była z winem i z ciastkami, ale to juz ponad e miesiące temu:) Pzdr. Zapomniałam napisac, że z tych ciasteczek i winka to właśnie Słodyczki się urodziły;) pzdr. Quote
Buszki Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Asiaczek napisał(a):Zapomniałam napisac, że z tych ciasteczek i winka to właśnie Słodyczki się urodziły;) pzdr. Bo to pewnie słodkie winko było ;). Quote
Asiaczek Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Hm.... nie pamiętam. Ale chyba pólslodkie.... Pzdr. Quote
jamnicze Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 [quote name='AMIŚKA']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/DSC_027815dni.jpg Jakie śliczne masz dzieciaczki!! Jakie kolorowe!!! Ta sunia jest przecudna!! GRATULUJĘ ŚLICZNYCH SZCZENIACZKÓW!!!!! :laola::laola: Mała Alusia :) [quote name='Buszki']U moich to też różnie bywało,raz uszka stanęły,za chwilkę któreś klapło.Dopiero od tygodnia wyglądają tak jak trzeba :). A ile one już mają? [quote name='Asiaczek']Powiem tak: każde uszko w swoim czasie stanie;) pzdr. I tego się trzymajmy :) [quote name='Asiaczek']jamnicze, czy wstawiałaś te 2 fotki? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Dzięki Asiu :) Nasza romansowa parka :) Zdjęć nie wstawiałam, bo wstyd się przyznać ale gdzieś je zawieruszyłam. [quote name='unikatowydiament']witamy się popołudniowo:) Cześć :) [quote name='Asiaczek']Hm.... nie pamiętam. Ale chyba pólslodkie.... Pzdr. Hm... ja też nie pamiętam ;), ale dobre było :) Quote
jamnicze Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 To jeszcze dorzucę pierwsze fotki robione moim prezentem gwiazdkowym :) siostry śpią, a mi się nudzi Quote
Asiaczek Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Ale brzuchol... http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/IMG_0005.jpg Pzdr. Quote
Buszki Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Moje dzieciaczki w sobotę skończą 8 tygodni ;). Quote
jamnicze Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 [quote name='Asiaczek']Ale brzuchol... http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/IMG_0005.jpg Pzdr. Najedzony :) [quote name='Buszki']Moje dzieciaczki w sobotę skończą 8 tygodni ;). Oooo, to zaraz już ich nie będzie. Masz może jeszcze wolnego pieska, bo mnie ludzie pytali? Możesz mi podać swój telefon na PW? [quote name='deer_1987']jaka zaspana mordka :) Jeszcze dużo śpią, ale zaczynają też baskowe zapasy :) Quote
jamnicze Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 tu sobie jeszcze śpiochaja u siebie ale jak tylko weszłam, Aluśka zaraz znalazła sie na moich kolanach ;) za nią zaraz przydreptał Aviarek ;) i huzia na siostrę a dla mnie też się znajdzie miejsce? (spytała Adusia) Quote
M&S Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Ale one rosną!!!! Słodkie są:):) Jamnicze, zostawiasz sobie malucha? Quote
jamnicze Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Nie, zgodnie z planem, to dopiero przy drugim kryciu. Choć powiem szczerze, że uwielbiam je wszystkie, a ruda Aluśka .... może nie znajdzie domku ......, oj, strasznie będę za nią płakała. Oczywiście na kolanach znalazło się i miejsce dla Adusi :) okupacja Aviarek :) Adusia zadowolona z miejscówki na kolanach Quote
taxelina Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 a mozna spytac czemu dopiero z drugiego? nigdy nie wiesz czy beda lepsze czxy "gorsze" w drugim :D Quote
M&S Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Żebyś nie żałowała.....ja też nie zostawiłam sobie Sparkowego dziecka, bo uwżałam, że z drugiego miotu. A teraz żal......... Quote
bafisia Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Ruda dziewuszka jest taka ... łojjj, mniamuśna.... napatrzeć się nie mogę... Choć wszystkie to słodziaki :) Quote
jamnicze Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 [quote name='deer_1987']a mozna spytac czemu dopiero z drugiego? nigdy nie wiesz czy beda lepsze czxy "gorsze" w drugim :D To ze względu na czas. Oczywiście, że nie wiadomo co sie urodzi. Na dodatek teraz jest ruda dziewczynka, a w następnym miocie może nie być takiej. [quote name='M&S']Żebyś nie żałowała.....ja też nie zostawiłam sobie Sparkowego dziecka, bo uwżałam, że z drugiego miotu. A teraz żal......... Wypadki zawsze mogą się wydarzyć, ale fajnie, że jednak dzieciaczki sparkowe są na świecie. Zawsze możesz po nich nabyć szczeniaczka i będziesz miała Sparka w rodowodzie :). [quote name='bafisia'] Ruda dziewuszka jest taka ... łojjj, mniamuśna.... napatrzeć się nie mogę... Choć wszystkie to słodziaki :) Dzięki, mniamuśne to one są , fakt :) A ja zdobiłam ładnie siusiu (Abisia) A teraz się pobawię o, mamusia Quote
jamnicze Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 ja też chcę, ja też szybko, szybko, bo dla mnie zabraknie no i mamy cały komplet :) Quote
taxelina Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/IMG_0109.jpg bar mleczny :) Quote
jamnicze Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 [quote name='deer_1987']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/IMG_0109.jpg bar mleczny :) Dokładnie :) Quote
Buszki Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Asiaczek napisał(a):Ooooo, jakie stare:evil_lol: Pzdr. Nio,dzieci szybko dorastają... jamnicze napisał(a): Oooo, to zaraz już ich nie będzie. Masz może jeszcze wolnego pieska, bo mnie ludzie pytali? Możesz mi podać swój telefon na PW? Jeszcze dużo śpią, ale zaczynają też baskowe zapasy :) Piesek pręgowany jest wolny,tak że śmiało,telefon zaraz podam. Ciesz się,ze dużo śpią.Moje więcej szaleją,a śpią tylko tyciu w przerwach ;). Quote
M&S Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Fajne zdjęcia:) Pulpety rosną, oj rosną!!! Quote
Asiaczek Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Jaka cudna:) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/IMG_0039.jpg Pzdr. Quote
Recommended Posts