Buszki Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Widzę,że maluchy rosną jak na drożdżach :).Już nawet psiaki przypominają,ślicznoty jedne :). Quote
Błyskotka Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Moja mama wczoraj się śmiała że jeszcze nie miałam takich śpiochów jak teraz. Szkoda tylko że w nocy nie chcą tak długo spać jak w dzień ;). Quote
Asiaczek Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Moje to jakby nieco opóźnione, śpią, zjedzą, trochę pokiwaja się w kojcu i od nowa: śpać, jeść.... Pzdr. Quote
M&S Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Asiaczek napisał(a):Moje to jakby nieco opóźnione, śpią, zjedzą, trochę pokiwaja się w kojcu i od nowa: śpać, jeść.... Pzdr. Takie szczeniule to mają dobrze:) Quote
Asiaczek Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Hahaha, ja o tym wiem, Ty tez. Ale czy one sobie z tego zdają sprawę;)? Pzdr. Quote
M&S Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Pewnie nie, a szkoda doceniłyby jak mają dobrze.....;) Quote
Asiaczek Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Tak maja dobrze, że ledwo jedna ręką mogę je wziąć:diabloti:.... Pzdr. Quote
jamnicze Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 [quote name='Buszki']Widzę,że maluchy rosną jak na drożdżach :).Już nawet psiaki przypominają,ślicznoty jedne :). Fajnie je tak obserwować :). U mnie to pierwszy miot basenji więc na razie nie mam jak ich rozwoju porównać, Ty juz masz doświadczenie :). Ciekawe kiedy im zczernieją noski, staną uszka i zakręcą się ogonki ;) [quote name='Błyskotka']Moja mama wczoraj się śmiała że jeszcze nie miałam takich śpiochów jak teraz. Szkoda tylko że w nocy nie chcą tak długo spać jak w dzień ;). Moje też sporo śpią ale luz zaczynaja łazikować i się tarmosić (oraz obgryzać mamie uszy :diabloti: ) [quote name='M&S']Popłudniowo-wieczorne dzień dobry:) Witanko :) [quote name='Asiaczek']Moje to jakby nieco opóźnione, śpią, zjedzą, trochę pokiwaja się w kojcu i od nowa: śpać, jeść.... Pzdr. W końcu są młodsze od swoich kuzynów o całe 2 dni ;). Poczekaj, zaraz też zaczną dokazywać :) [quote name='M&S']Takie szczeniule to mają dobrze:) noooooo :) [quote name='Asiaczek']Hahaha, ja o tym wiem, Ty tez. Ale czy one sobie z tego zdają sprawę;)? Pzdr. Oto jest pytanie :diabloti:.... [quote name='Asiaczek']Tak maja dobrze, że ledwo jedna ręką mogę je wziąć:diabloti:.... Pzdr. Ja już chyba niedałabym rady :) Dzisiaj maluchy zostały odrobaczone :) A to zdjęcia jeszcze sprzed Wigilii. Nie ma jak u mamy :) w duecie i solo - mam już otwarte oczka :) (Albisia) Quote
jamnicze Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Słodkie rudzielce i czarnuszki :) Quote
Izabela124. Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Widać, że Sajdunia to dobra mama :) Quote
Asiaczek Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Jeszcze masz kilka dni "wolnego".... Pulpety:loveu: Pzdr. Quote
jamnicze Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Izabela124. napisał(a):Widać, że Sajdunia to dobra mama :) Myślę, że sprawdza się w tej roli :) a przy tym nie jest przewrażliwioną mamuśką ;) Asiaczek napisał(a):Jeszcze masz kilka dni "wolnego".... Pulpety:loveu: Pzdr. A roboty w kojcu coraz więcej. Dokarmiam już 2 razy dziennie i wychodzę od nich cała utytłana. A wyjść jest trudno, bo po amku i podgryzanku najchętniej zasypiaja mi na kolanach/rączkach :). Wolę nie myślec co będzie po urlopie. deer_1987 napisał(a):Tylko zacalowac :loveu: Muszę się bardzo powstrzymywać aby ich ciągle nie ściskać :) Quote
taxelina Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 a ktorys lgnie bardziej do czlowieka? :D Quote
Asiaczek Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 jamnicze napisał(a):Wszystkie się pchają :) W sumie dobrze:) Pzdr. Quote
AMIŚKA Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/DSC_027815dni.jpg Jakie śliczne masz dzieciaczki!! Jakie kolorowe!!! Ta sunia jest przecudna!! GRATULUJĘ ŚLICZNYCH SZCZENIACZKÓW!!!!! :laola::laola: Quote
Buszki Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 U moich to też różnie bywało,raz uszka stanęły,za chwilkę któreś klapło.Dopiero od tygodnia wyglądają tak jak trzeba :). Quote
Asiaczek Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Powiem tak: każde uszko w swoim czasie stanie;) pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 jamnicze, czy wstawiałaś te 2 fotki? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Buszki Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Jak sobie ślicznie siedzą :). A winko i ciasto gdzie ? Quote
Asiaczek Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Winko i ciasto było dla nas, ludzi;) pzdr. Quote
Buszki Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Oj nie ładnie,nie ładnie.Co to za randka bez winka i ciasta ?! Quote
Asiaczek Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Nie no randka była z winem i z ciastkami, ale to juz ponad e miesiące temu:) Pzdr. Quote
Recommended Posts