Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Moje to jakby nieco opóźnione, śpią, zjedzą, trochę pokiwaja się w kojcu i od nowa: śpać, jeść....

Pzdr.

Takie szczeniule to mają dobrze:)

Posted

[quote name='Buszki']Widzę,że maluchy rosną jak na drożdżach :).Już nawet psiaki przypominają,ślicznoty jedne :).
Fajnie je tak obserwować :). U mnie to pierwszy miot basenji więc na razie nie mam jak ich rozwoju porównać, Ty juz masz doświadczenie :). Ciekawe kiedy im zczernieją noski, staną uszka i zakręcą się ogonki ;)
[quote name='Błyskotka']Moja mama wczoraj się śmiała że jeszcze nie miałam takich śpiochów jak teraz. Szkoda tylko że w nocy nie chcą tak długo spać jak w dzień ;).
Moje też sporo śpią ale luz zaczynaja łazikować i się tarmosić (oraz obgryzać mamie uszy :diabloti: )
[quote name='M&S']Popłudniowo-wieczorne dzień dobry:)
Witanko :)
[quote name='Asiaczek']Moje to jakby nieco opóźnione, śpią, zjedzą, trochę pokiwaja się w kojcu i od nowa: śpać, jeść....

Pzdr.
W końcu są młodsze od swoich kuzynów o całe 2 dni ;). Poczekaj, zaraz też zaczną dokazywać :)
[quote name='M&S']Takie szczeniule to mają dobrze:)
noooooo :)
[quote name='Asiaczek']Hahaha, ja o tym wiem, Ty tez. Ale czy one sobie z tego zdają sprawę;)?

Pzdr.
Oto jest pytanie :diabloti:....
[quote name='Asiaczek']Tak maja dobrze, że ledwo jedna ręką mogę je wziąć:diabloti:....

Pzdr.
Ja już chyba niedałabym rady :)

Dzisiaj maluchy zostały odrobaczone :)

A to zdjęcia jeszcze sprzed Wigilii.
Nie ma jak u mamy :)

w duecie

i solo - mam już otwarte oczka :) (Albisia)

Posted

Izabela124. napisał(a):
Widać, że Sajdunia to dobra mama :)

Myślę, że sprawdza się w tej roli :) a przy tym nie jest przewrażliwioną mamuśką ;)
Asiaczek napisał(a):
Jeszcze masz kilka dni "wolnego"....
Pulpety:loveu:

Pzdr.

A roboty w kojcu coraz więcej. Dokarmiam już 2 razy dziennie i wychodzę od nich cała utytłana. A wyjść jest trudno, bo po amku i podgryzanku najchętniej zasypiaja mi na kolanach/rączkach :). Wolę nie myślec co będzie po urlopie.
deer_1987 napisał(a):
Tylko zacalowac :loveu:

Muszę się bardzo powstrzymywać aby ich ciągle nie ściskać :)