Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Noooo jamnicze:cool3: Asiaczek Ci dopiekła z tymi fotkami w pozycji stojącej :evil_lol::evil_lol:
Ćwiczcie ćwiczcie!:loveu:
I daj te zdjęcia w końcu :cool3:

Tak w ogóle to dzień dobry :cool3:

Posted

[quote name='emdziolek']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/23.jpg:loveu::loveu:Ślicznie Sajcia wyszła. Witaski:multi:
Nie widzę, które zdjęcie Ci sie tak podoba :-(
[quote name='Matusz']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/25.jpg
rewelka !!!:loveu:
Tutaj Sajdi mówi: "Dawaj pańcia gramy w łapki!" :bluepaw:

:diabloti:
[quote name='deer_1987']Ale sliczne fotki ;)
:p
[quote name='Celina12']Piękne zdjęcia Sajduni....ze splątaną smyczą BOSKIE!!:loveu:
Czasem trudno za nię nadążyć :lol:
[quote name='Russellka']Genialne łapeczki :loveu: No poprostu piesek miód maliny :D
:loveu:
[quote name='agaciaaa']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/13.jpg jaka pozycja :lol:
To jest galop :eviltong:
[quote name='magda_drakkar']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/21.jpg z jakim utęsknieniem patrzy na ten kieliszek...:diabloti::evil_lol:
nie, nie, ona patrzy na fotografa :diabloti:

Posted

[quote name='panienkabubu']Noooo jamnicze:cool3: Asiaczek Ci dopiekła z tymi fotkami w pozycji stojącej :evil_lol::evil_lol:

Tak w ogóle to dzień dobry :cool3:
Skądże znowu, nikt nam nie dopiekł :p.
Asia z życzliwości pokazała nam te fotki, bo brak mi kontaktu osobistego z innymi wystawcami, szczególnie basków :)

TZ się postarał i oto nasze zdjęcia z ćwiczeń na spacerze w zaszłym tygodniu:

W postawie stojącej:

w ruchu:

S: no i co jak się Wam podobałam?

Posted

deer_1987 napisał(a):
ale sliczne to ostatnie zdjecie!

Nam też się bardzo podoba :loveu:
deer_1987 napisał(a):
dogo znow posty przestawilo...

Jak to na dogo :diabloti:

Posted

[quote name='jamnicze']Skądże znowu, nikt nam nie dopiekł :p.
Asia z życzliwości pokazała nam te fotki, bo brak mi kontaktu osobistego z innymi wystawcami, szczególnie basków :)

TZ się postarał i oto nasze zdjęcia z ćwiczeń na spacerze w zaszłym tygodniu:

Oj jamnicze :loveu: Przecież to był żarcik, spokojnie, aż taka wredna nie jestem :loveu::loveu:
Ale widzę po tym zdjęciu
http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/2.jpg
że cudownie Wam idzie!:loveu: Nie wiem tylko czy tył nie za bardzo wyciągnięty, to już Asiaczek oceni, ale mnie się jak najbardziej podoba :loveu: Tylko ringówki brakuje :watpliwy::loveu:

S: no i co jak się Wam podobałam?

mnie BARDZO :-)

Posted

[quote name='gassira']No,no,no widzę,że coraz lepiej Wam idzie:razz:
Dięki :p
[quote name='Matusz']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/2.jpg
no no :razz::razz:
dla mnie i tak lepiej by to wyglądało z ringówką :p głowa podniesiona na ringówce inaczej wygląda
no ale robicie postępy a to najważniejsze :multi::multi:

Na ringówce wyglądałoby gorzej :shake:, bo ona się wtedy szarpie i kręci, a jak trzymam ręką, to stoi spokojnie - więc w rezultacie wygląda lepiej :eviltong:
[quote name='panienkabubu']Oj jamnicze :loveu: Przecież to był żarcik, spokojnie, aż taka wredna nie jestem :loveu::loveu:
Ale widzę po tym zdjęciu
http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/2.jpg
że cudownie Wam idzie!:loveu: Nie wiem tylko czy tył nie za bardzo wyciągnięty, to już Asiaczek oceni, ale mnie się jak najbardziej podoba :loveu: Tylko ringówki brakuje :watpliwy::loveu: mnie BARDZO :-)
To mnie bardzo cieszy, i mam nadzieję, że sędziowie będą bardziej wyrozumiali w klasie szczeniąt niż Wy :diabloti:

Oczywiście za wszystkie uwagi serdecznie dziękuję :loveu: i mam nadzieję, że przyjedziecie na wystawy do 3miasta nas dopingować, pocieszać, a kto wie czy mnie nie reanimować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (to wszystko z tych nerw ;))

Posted

Kochana, wprawiamy Cię złymi komentarzami w to, żebyś była twarda i żebyś miała miłą niespodziankę na wystawie :evil_lol:
Wiesz, im trudniejszy nauczyciel i bardziej wymagający, tym później łatwiej :evil_lol::evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='panienkabubu']Kochana, wprawiamy Cię złymi komentarzami w to, żebyś była twarda i żebyś miała miłą niespodziankę na wystawie :evil_lol:
Wiesz, im trudniejszy nauczyciel i bardziej wymagający, tym później łatwiej :evil_lol::evil_lol::loveu:

dokładnie !! :evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='panienkabubu']Kochana, wprawiamy Cię złymi komentarzami w to, żebyś była twarda i żebyś miała miłą niespodziankę na wystawie :evil_lol:
[quote name='Matusz']dokładnie !! :evil_lol::evil_lol::diabloti:

Toteż się wcale nie gniewam i dzielnie odrabiam lekcje ;)
I na dobranoc przesyłam całuski od mojego śpiocha

Posted

[quote name='panienkabubu']Noooo jamnicze:cool3: Asiaczek Ci dopiekła z tymi fotkami w pozycji stojącej :evil_lol::evil_lol:

Nie było to wcale moim zamiarem. Ale fakt pozostaje faktem - im więcej trudu i potu na ćwiczeniach - tym lepsze wyniki na ringach. Per aspera ad astra...

Co do fotek wystawowych Sajduni: bieg - super ujęcie, ale na ringówce byłoby jeszcze lepiej...
stójka - troszkę przednie łapki za bardzo do przodu, a tylne, to ja bym troszkę rozstawiła, główka - pięknie osadzona.

Generalnie - duuuże postępy. Oby tak było na ringu a będzie OK!
Pzdr.

Posted

Ja jestem zdania, że to bardzo dobrze, jak nie ma konkurencji, to się człowiek nie stara. I nie mialam zamiaru nikogo obrazić, urazić, poniżyć, czy coś, jeżeli to zrobiłam to przepraszam :modla:

A i tak uważam, że Sajduni pięknie idzie:loveu:

Posted

[quote name='Matusz']ale wyyyyyyyciągnięta !!!! :loveu::loveu::loveu:
na kolanach to już się nie mieści :evil_lol::p
[quote name='deer_1987']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/7.jpg
ale dlugi basenji :D
Ma coś z jamnika co nie? :razz:
[quote name='Asiaczek']Nie było to wcale moim zamiarem. Ale fakt pozostaje faktem - im więcej trudu i potu na ćwiczeniach - tym lepsze wyniki na ringach. Per aspera ad astra...
Co do fotek wystawowych Sajduni: bieg - super ujęcie, ale na ringówce byłoby jeszcze lepiej...
stójka - troszkę przednie łapki za bardzo do przodu, a tylne, to ja bym troszkę rozstawiła, główka - pięknie osadzona.
Generalnie - duuuże postępy. Oby tak było na ringu a będzie OK!
Pzdr.
Mi też się wydawało, że przód należałoby poprawić. Niestety Krzysiek mówi, że Saidu mu się podoba w każdej pozie, a sama nie widzę, dopiero kiedy oglądam zdjęcia.
[quote name='panienkabubu']Ja jestem zdania, że to bardzo dobrze, jak nie ma konkurencji, to się człowiek nie stara. I nie mialam zamiaru nikogo obrazić, urazić, poniżyć, czy coś, jeżeli to zrobiłam to przepraszam :modla:

A i tak uważam, że Sajduni pięknie idzie:loveu:
Dzięki :loveu:

A jak podoba sie wam Sajdunia w tej pozycji? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Bo nam to zdjęcie się baaaardzo podoba :lol:

Posted

[quote name='panienkabubu']skłony?:cool3:
Kopanie dołka, a tu nagle wołają, to trzeba było choć okiem rzucić, bo żeby przyjść to już byłby nadmiar łaskawości :evil_lol:

no co?