Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']Jakie piekne male :loveu:
dzięki :)
[quote name='Izabela124.']Jaki aparat dostałaś?:cool3:
[quote name='Asiaczek']No własnie, jaki to aparacik?
pzdr.
Canon Power Shot SX220HS :), taka całkiem niezła głupawka. Juz nawet wypróbowałam kręcenie filmiku nim (sysające maluchy ;)) ale jeszcze nie wiem jak go umieścić w necie.

A na razie ciąg dalszy 15 dniowych maluszków.

Albisia z braciszkiem

i z siostrzyczką

Posted

Z tymi filmami to tak łatwo nie jest. Kiedyś chciałam wgrać, konto specjalnie założyłam. i co? Nie wgrało się :mad:

Też jestem ciekawa jak tam przyszłe domki?

Posted

[quote name='Asiaczek']Jeżeli ty jesteś juz zadowolona z prezentu, to ja tym bardziej:)

Super!
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/DSC_026315dni.jpg

Haha, oj Serek widać znaczy wszystkie swoje dziewuchy...
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/DSC_027515DNI.jpg

Z filmami na YT to nic nie poradzę, bo sama się na tym wcale ale to wcale nie znam...

Pzdr.
Pewnie, że jestem zadowolona :). Ma większy zoom od tamtego i można robić zdjęcia w gorszych warunkach. Ale oczywiście to nie jest lustrzanka więc nie ma się co spodziewać jakiś super jakościowo fotek ;). Na razie robię fotki na auto i próbuje wyczuć aparat, pewnie trochę mi z tym zejdzie :)
[quote name='deer_1987']http://www.youtube.com/?gl=PL&hl=pl
zakladasz konto i wgryasz filmiki latwo :D
Dzięki, będę musiała kiedyś spróbować :)
[quote name='Korenia']Słodkie :loveu:
Twoje bobaski już mają jakiś Pańciów i Pańcie na oku?
[quote name='anetta']Z tymi filmami to tak łatwo nie jest. Kiedyś chciałam wgrać, konto specjalnie założyłam. i co? Nie wgrało się :mad:
Też jestem ciekawa jak tam przyszłe domki?
Jeśli chodzi o przyszłe domki dla babasków, to na razie zamówione są dwa: Albireo i Aviar, 2 domki zastanawiają się nad Adharą (zobaczymy, państwo miało się odezwać po Świętach). Tylko Aluską nikt się nie interesuje, a dziewczyna ma taki fajny charakterek :)

M&S i jenis bardzo Wam dziękuję za życzenia :loveu:

Co do maluchów, to już zaczęłam dawać im dodatkowe posiłki :). Najpierw było skrobane mięsko, a wczoraj doszedł biały serek. Bardzo ładnie je Aludra i Albireo, Aviar rzuca się na moje palce, jest strasznie łapczywy i próbuje wejść do miseczki :diabloti:. Adusi mięsko nie specjalnie wchodziło, ale serek jej chyba lepiej zasmakował ;)
Zaczynają też się bawić, oczywiście napadając na siebie i na mnie. W ogóle zadziwiające jak takie małe szkraby już poznają ludzi. Reagują na mój głos, zaraz się ożywiają i do mnie biegną :). Jak przyszedł mój brat, to musiał trochę poczekać aby się do niego przyzwyczaiły, bo najpoerw wszystkie mnie obsiadły , a jego omijały ;). Ale po pewnym czasie i u niego znalazły się na kolanach i zaczęły podgryzać ręce ;)

Posted

[quote name='betka-sp']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/DSC_027715dni.jpg

JEJKU !! one wprost rosna w oczach ;)
Nio :loveu:, kluseczki już mają ponad kilogram każde :)
[quote name='Asiaczek']Moje dzisiaj tak jakby usiłowały się bawić...

pzdr.
Moje zaczynają szarpać posłanko, tarmoszą się nawzajem, liżą i podgryzają moje ręce, a dzisiaj zaczęły interesować się zabaweczkami (pleciony sznurek :))
[quote name='deer_1987']To teraz bedzie coraz weselej :loveu:
Kończy się beztroski czas spania i cycania ;)