Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

jamnicze napisał(a):
Maluchy maja już otwarte oczka :loveu:
Łobuzy próbują pierwszych ucieczek i zauważyłam też nieśmiałe próby zabaw :loveu:

Super, mam nadzieję, że ten świat będzie im się podobał!!!

Posted

deer_1987 napisał(a):
To teraz sie zacznie :diabloti:

Oj, zacznie, maluchy już się rozglądają co by tu złobuzować ;)
M&S napisał(a):
Super, mam nadzieję, że ten świat będzie im się podobał!!!

Też mam taka nadzieję, ale to dużo zależy od ich nowych domków :)
Buszki napisał(a):
No to dawaj foteczki!!!

Jeszcze nie mam ;)

Posted

Buszki napisał(a):
Buuuuuu....

Nie smutaj się :glaszcze:, fotki już mam i zaraz wstawię :razz:
M&S napisał(a):
Muszisz dobre domki wybierać!!!

Tyle, że z tym nigdy nie wiadomo ... Dlatego chrzestni muszą mocno kciuki trzymać :lol:
gosiaja napisał(a):
W poniedzialek bylismy ale tylko na chwile ten kubraczek podrzucic i na szybkie bieganko i do domu

I nawet nie zajrzała :mad:, a Aviarek już ma otwarte oczka :cool3:

Posted

Metheora napisał(a):
Tak tak gdzie te foty??? :)
...rok mówisz... "kocha to poczeka"... a na swoje rude to i nawet 5 lat poczekam :D
a tak troszkę poza tematem Dziubuńków...
czy organizuje się u nas zjazdy Basków??? coś podobnego do naszego Manchester Terrier Happening? lub takie spotkanka jak jamniki w Krakowie, labki w Warszawie czy gdzieś tam? Ja bym się bardzo chętnie wybrała na takie spotkanko :)

Fotki już daję :)
Nie ma takich zjazdów, ale my tu w trójmieście robimy sobie baskowe spacery :cool3:
Najwięcej nas się 6 zebrało :lol:: Pina, Zina, Jogi, Azis, Morek i oczywiście Sajdunia :loveu:
Mam nadzieję, że jeszcze będzie okazja na takie spotkania, zwłaszcza, że nam się grono poszerza (a Aviarek ma zostać w Gdyni :razz:). Jak zwykle problem jest z czasem aby w jednym miejscu więcej ludzi zebrać. Ale chciałabym taki zjazd zorganizować, oczywiście jak będzie już cieplej. Serdecznie zapraszam :loveu:

Posted

Metheora napisał(a):

czy organizuje się u nas zjazdy Basków??? coś podobnego do naszego Manchester Terrier Happening? lub takie spotkanka jak jamniki w Krakowie, labki w Warszawie czy gdzieś tam? Ja bym się bardzo chętnie wybrała na takie spotkanko :)

Takich oficjalnych spotkań to nie organizujemy. Ale taka niepisana tradycją stały się nasze wystawowe spotkania w Sopocie Jest W-wa, Olsztyn, Gdańsk, Gdynia + zawsze ktoś jeszcze dobije do naszego grona:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Metheora']ah te różowe łapeńki :loveu:
One dość długo są różowe. Pamiętam jak przywiozłam małą Sajdusie do domku to nadal miała takie łaciate na różowo łapusie :loveu:
[quote name='M&S']Jak grzecznie jedzą;)

Fajne scylki!!!
Tylko udają grzeczne ;) a pchają się i rozpychają przy tym jedzeniu ... jeden na drugiego włazi, albo jeszcze lepiej, podłazi i odpycha od cyca żeby samemu zająć miejsce.
[quote name='deer_1987']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/9dni.jpg
dobrze ze tylko 4 to maja miejsce :diabloti:
One rzadko tak jedzą w rządku, częściej piętrowo :)
[quote name='gosiaja']wiesz miałam trzech facetów czekających w samochodzie także nagadali by się jak by mnie długo nie było
Aaaa, no to rozumiem.
[quote name='Buszki']Ciuuudne maleństwa :loveu::loveu::loveu::loveu:.
:loveu:
[quote name='Błyskotka']Za chwilę nie będzie miejsca przy cycu :).
One już się tam ledwo mieszczą ;)
[quote name='Korenia']Piękne bąki :loveu:
Dzięki :loveu:
[quote name='gosiaja']a tak poza tym to co ta sa za zdjęcia piszesz ze juz chodzą a tu takie na lezaco tylko
[quote name='Asiaczek']Hahaha, gosiaja - strzeliłaś prawde między oczy;)
pzdr.
O, jakie cwaniary, a przecież pisałam, że fotki pozbierane z tygodnia, tu jeszcze nie miały otwartych oczu ;). Teraz zresztą będzie zdecydowanie mniej fotek, bo małe juz patrzą i nie chcę im fleszem po oczach dawać, a więc będą fotki śpiące :diabloti:.