taxelina Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 jamnicze napisał(a):Maluchy maja już otwarte oczka :loveu: Łobuzy próbują pierwszych ucieczek i zauważyłam też nieśmiałe próby zabaw :loveu: To teraz sie zacznie :diabloti: Quote
M&S Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 jamnicze napisał(a):Maluchy maja już otwarte oczka :loveu: Łobuzy próbują pierwszych ucieczek i zauważyłam też nieśmiałe próby zabaw :loveu: Super, mam nadzieję, że ten świat będzie im się podobał!!! Quote
jamnicze Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 deer_1987 napisał(a):To teraz sie zacznie :diabloti: Oj, zacznie, maluchy już się rozglądają co by tu złobuzować ;) M&S napisał(a):Super, mam nadzieję, że ten świat będzie im się podobał!!! Też mam taka nadzieję, ale to dużo zależy od ich nowych domków :) Buszki napisał(a):No to dawaj foteczki!!! Jeszcze nie mam ;) Quote
Buszki Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 jamnicze napisał(a): Jeszcze nie mam ;) Buuuuuu.... Quote
M&S Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 jamnicze napisał(a): Też mam taka nadzieję, ale to dużo zależy od ich nowych domków :) Muszisz dobre domki wybierać!!! Quote
gosiaja Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 W poniedzialek bylismy ale tylko na chwile ten kubraczek podrzucic i na szybkie bieganko i do domu Quote
jamnicze Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 Buszki napisał(a):Buuuuuu.... Nie smutaj się :glaszcze:, fotki już mam i zaraz wstawię :razz: M&S napisał(a):Muszisz dobre domki wybierać!!! Tyle, że z tym nigdy nie wiadomo ... Dlatego chrzestni muszą mocno kciuki trzymać :lol: gosiaja napisał(a):W poniedzialek bylismy ale tylko na chwile ten kubraczek podrzucic i na szybkie bieganko i do domu I nawet nie zajrzała :mad:, a Aviarek już ma otwarte oczka :cool3: Quote
jamnicze Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 Metheora napisał(a):Tak tak gdzie te foty??? :) ...rok mówisz... "kocha to poczeka"... a na swoje rude to i nawet 5 lat poczekam :D a tak troszkę poza tematem Dziubuńków... czy organizuje się u nas zjazdy Basków??? coś podobnego do naszego Manchester Terrier Happening? lub takie spotkanka jak jamniki w Krakowie, labki w Warszawie czy gdzieś tam? Ja bym się bardzo chętnie wybrała na takie spotkanko :) Fotki już daję :) Nie ma takich zjazdów, ale my tu w trójmieście robimy sobie baskowe spacery :cool3: Najwięcej nas się 6 zebrało :lol:: Pina, Zina, Jogi, Azis, Morek i oczywiście Sajdunia :loveu: Mam nadzieję, że jeszcze będzie okazja na takie spotkania, zwłaszcza, że nam się grono poszerza (a Aviarek ma zostać w Gdyni :razz:). Jak zwykle problem jest z czasem aby w jednym miejscu więcej ludzi zebrać. Ale chciałabym taki zjazd zorganizować, oczywiście jak będzie już cieplej. Serdecznie zapraszam :loveu: Quote
jamnicze Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 małe żarłoki a po jedzonku sjesta :) Quote
taxelina Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/9dni.jpg dobrze ze tylko 4 to maja miejsce :diabloti: Quote
Asiaczek Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Metheora napisał(a): czy organizuje się u nas zjazdy Basków??? coś podobnego do naszego Manchester Terrier Happening? lub takie spotkanka jak jamniki w Krakowie, labki w Warszawie czy gdzieś tam? Ja bym się bardzo chętnie wybrała na takie spotkanko :) Takich oficjalnych spotkań to nie organizujemy. Ale taka niepisana tradycją stały się nasze wystawowe spotkania w Sopocie Jest W-wa, Olsztyn, Gdańsk, Gdynia + zawsze ktoś jeszcze dobije do naszego grona:) Pzdr. Quote
gosiaja Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 wiesz miałam trzech facetów czekających w samochodzie także nagadali by się jak by mnie długo nie było Quote
gosiaja Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 a tak poza tym to co ta sa za zdjęcia piszesz ze juz chodzą a tu takie na lezaco tylko Quote
Buszki Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Ciuuudne maleństwa :loveu::loveu::loveu::loveu:. Quote
Błyskotka Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Za chwilę nie będzie miejsca przy cycu :). Quote
Asiaczek Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 [quote name='gosiaja']a tak poza tym to co ta sa za zdjęcia piszesz ze juz chodzą a tu takie na lezaco tylko Hahaha, gosiaja - strzeliłaś prawde między oczy;) pzdr. Quote
jamnicze Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 [quote name='Metheora']ah te różowe łapeńki :loveu: One dość długo są różowe. Pamiętam jak przywiozłam małą Sajdusie do domku to nadal miała takie łaciate na różowo łapusie :loveu: [quote name='M&S']Jak grzecznie jedzą;) Fajne scylki!!! Tylko udają grzeczne ;) a pchają się i rozpychają przy tym jedzeniu ... jeden na drugiego włazi, albo jeszcze lepiej, podłazi i odpycha od cyca żeby samemu zająć miejsce. [quote name='deer_1987']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/9dni.jpg dobrze ze tylko 4 to maja miejsce :diabloti: One rzadko tak jedzą w rządku, częściej piętrowo :) [quote name='gosiaja']wiesz miałam trzech facetów czekających w samochodzie także nagadali by się jak by mnie długo nie było Aaaa, no to rozumiem. [quote name='Buszki']Ciuuudne maleństwa :loveu::loveu::loveu::loveu:. :loveu: [quote name='Błyskotka']Za chwilę nie będzie miejsca przy cycu :). One już się tam ledwo mieszczą ;) [quote name='Korenia']Piękne bąki :loveu: Dzięki :loveu: [quote name='gosiaja']a tak poza tym to co ta sa za zdjęcia piszesz ze juz chodzą a tu takie na lezaco tylko [quote name='Asiaczek']Hahaha, gosiaja - strzeliłaś prawde między oczy;) pzdr. O, jakie cwaniary, a przecież pisałam, że fotki pozbierane z tygodnia, tu jeszcze nie miały otwartych oczu ;). Teraz zresztą będzie zdecydowanie mniej fotek, bo małe juz patrzą i nie chcę im fleszem po oczach dawać, a więc będą fotki śpiące :diabloti:. Quote
jamnicze Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 A teraz trochę dzieciaków, zacznę od śpiącego Aviarka - w różnych pozycjach ;) Quote
Asiaczek Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Późno juz jest, ale okazało się, że dobrze, że jeszcze nie śpię:) To sobie przynajmniej oglądnęłam maleńtasy po-Sajdusiowe:) pzdr. Quote
bafisia Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Ależ one słodkie... mmm... aż we mnie ochota zbiera niebezpiecznie... ;) Quote
Recommended Posts