Buszki Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 jamnicze napisał(a):Super :multi::multi:, to już tylko Athara czeka na chrzestną :) I co, nikt się nie pokusi na rozwiązanie rebusa? :razz: No to ja się pokuszę :).Mam wprawę w wychowywaniu maluchów,to i chrzestną mogę zostać ;). Quote
jamnicze Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 [quote name='Buszki']No to ja się pokuszę :).Mam wprawę w wychowywaniu maluchów,to i chrzestną mogę zostać ;). :loveu: no to mamy komplet, ostatniej ATHARY chrzestną została Buszki :loveu: Tylko jak Ty będziesz za nią kciuki trzymać jak na ringu spotka się z Twoimi basałykami? :evil_lol::eviltong: Quote
jamnicze Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 A rebus dotyczy odróżnienia maluszków z ostatniego zdjęcia :) Quote
BasVet Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 [quote name='jamnicze']Zanim odpowiem na Wasze posty, to mam niusa! :razz: Barykada w wejściu do klateczki została sforsowana!!! :crazyeye: Właśnie wróciliśmy z kościoła, a tu małe się drze, patrzę, a Aviarek lezie przez pokój i piska :mad:, zaglądam do środka, a tam tylko 2 dziewuszki tri sobie śpią, a gdzie Aludra? :roll: Oczywiście też wylazła :angryy:, zwinęła się w kłębuszek i spała koło klatki :lol: Oj, będą z nich rozrabiaki :diabloti: A mamusia gdzie była? :D Quote
Buszki Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 [quote name='jamnicze']:loveu: no to mamy komplet, ostatniej ATHARY chrzestną została Buszki :loveu: Tylko jak Ty będziesz za nią kciuki trzymać jak na ringu spotka się z Twoimi basałykami? :evil_lol::eviltong: Mam dwie ręce,to będę dwa kciuki trzymać ;). Quote
jamnicze Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 BasVet napisał(a):A mamusia gdzie była? :D W domu oczywiście ale ona ich nie nosi. Była bardzo zadowolona jak wróciliśmy i z powrotem zabraliśmy jej dzieciaczki do kupy :) Buszki napisał(a):Mam dwie ręce,to będę dwa kciuki trzymać ;). Ale pierwsze miejsce jest tylko jedno ;) Quote
bafisia Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Czy te fotki to z nami? Jeśli tak to super, ale jeśli nie to też z chęcią zajrzę do Waszej galerii na stronie :) . Pozdrawiamy i mizianka zostawiamy :) . Quote
jamnicze Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 M&S napisał(a):Podzielicie się jakoś tymi miejscami;) Pewnie, że tak :) bafisia napisał(a):Czy te fotki to z nami? Jeśli tak to super, ale jeśli nie to też z chęcią zajrzę do Waszej galerii na stronie :) . Pozdrawiamy i mizianka zostawiamy :) . Tak, Wy też się na kilka załapaliście :) Tylko TZ musi znaleźć trochę czasu i uzupełnić galerię, mam nadzieję, że do Świąt zdąży ;) Quote
Buszki Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 jamnicze napisał(a): Ale pierwsze miejsce jest tylko jedno ;) Jak to się mówi,niech wygra lepszy :).Albo ten,co się lepiej sędziemu spodoba ;).Oby nie obcy :diabloti:. M&S napisał(a):Podzielicie się jakoś tymi miejscami;) Otóż to :). Quote
Korenia Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Buszki napisał(a):Oby nie obcy :diabloti:. Gosia ja Cię uwielbiam :evil_lol: :loveu: Quote
Buszki Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Korenia napisał(a):Gosia ja Cię uwielbiam :evil_lol: :loveu: Miło mi :p. Cienka napisał(a):Tu więcej swoich jak obcych :) To będziemy się umawiać ;). Quote
Asiaczek Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='Buszki']Ale Sajdi ma małe cycusie,u Buszi wiszą prawie do połowy tylnych nóg ;). Oj, Sajdi to pierworódka, a Buszki - wyjadaczka;) [quote name='jamnicze']Zanim odpowiem na Wasze posty, to mam niusa! :razz: Barykada w wejściu do klateczki została sforsowana!!! :crazyeye: Właśnie wróciliśmy z kościoła, a tu małe się drze, patrzę, a Aviarek lezie przez pokój i piska :mad:, zaglądam do środka, a tam tylko 2 dziewuszki tri sobie śpią, a gdzie Aludra? :roll: Oczywiście też wylazła :angryy:, zwinęła się w kłębuszek i spała koło klatki :lol: Oj, będą z nich rozrabiaki :diabloti: Hahaha... no to miałas niespodziewajkę:) [quote name='jamnicze'] I co, nikt się nie pokusi na rozwiązanie rebusa? :razz: Jaki rebus...? [quote name='jamnicze']A rebus dotyczy odróżnienia maluszków z ostatniego zdjęcia :) A, zaraz popatrzę:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Moja odp. na rebus: od lewej: Albireo, Aviar, Aludra, Adhara... Pzdr. Quote
gosiaja Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Ciekawe w kogo Aviar się wdał mały uciekinier :diabloti: Quote
Asiaczek Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Może trzeba gdzieś w przodkach pogrzebać....? ;) pzdr. Quote
bafisia Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Asiu bardzo sie cieszę z fotorelacji :) A ja będę trzymała kciuki za wszystkie Twoje maleństwa, aby na ringach wygrywały, i sławiły imię mojej ulubionej basenjiczki :) Quote
gosiaja Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 jamnicze gdzie zdjęcia ??????????? p.s. ciemno w tym waszym parku Quote
Asiaczek Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 gosiaja napisał(a):jamnicze gdzie zdjęcia ??????????? p.s. ciemno w tym waszym parku Hahaha, no, jamnicze MUSISZ nam odpowiedzieć na te 2 pytania:) pzdr. Quote
jamnicze Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 [quote name='Buszki']Jak to się mówi,niech wygra lepszy :).Albo ten,co się lepiej sędziemu spodoba ;).Oby nie obcy :diabloti:. Hi, hi, coś w tym jest ;) [quote name='Cienka']Tu więcej swoich jak obcych :) też prawda :loveu: [quote name='M&S']Cześć Sajduchy:) Cześć wilcze :p [quote name='Metheora']hahah.... ja będę za całą czwórkę trzymać kciuki- ja to bardzo neutralnie w stawce baskow :P nawet nie moja grupa hihi... ciocia Metheora przespała jak rude dzieci rozdzielaliście :) ale zaklepuje następnego pierwszego rudaska co się urodzi :) Aliska rudzielca mi nie urodzi...zresztą u na co mogłoby się zdarzyć kiedy od pokoleń tylko black& tan? może bialy MT z niebieskimi oczkami??? hihi O, na następnego rudaska będziesz musiała jeszcze rok, a pewnie i dwa poczekać ;) [quote name='Asiaczek']Moja odp. na rebus: od lewej: Albireo, Aviar, Aludra, Adhara... Pzdr. Widzę, że tylko babcia Asiaczek pokusiła się odgadnąć jak to sajdusiowe szkraby sie ułożyły. I oczywiście zrobiła to bezbłędnie :klacz::klacz::klacz: [quote name='gosiaja']Ciekawe w kogo Aviar się wdał mały uciekinier :diabloti: jak to w kogo? To nie wiesz, że dzieci najczęściej charakterki po chrzestnych przejmują :eviltong: [quote name='bafisia']Asiu bardzo się cieszę z fotorelacji :) A ja będę trzymała kciuki za wszystkie Twoje maleństwa, aby na ringach wygrywały, i sławiły imię mojej ulubionej basenjiczki :) O, kciuki bardzo się nam przydadzą :). Relacja z wystawy jest już na stronce ;) [quote name='Błyskotka']Hejka :) :) :) Witam :p [quote name='gosiaja']jamnicze gdzie zdjęcia ??????????? p.s. ciemno w tym waszym parku Przyjechałaś z chłopakami pobiegać? I nie dałaś znać? :mad: [quote name='M&S']Witanko popołudniowe:) Witanko wieczorowe. [quote name='Asiaczek']Hahaha, no, jamnicze MUSISZ nam odpowiedzieć na te 2 pytania:) pzdr. Jeśli chodzi o zdjęcia, to będą pewnie jutro, pozbierane z całego tygodnia, tylko na kompa muszę je wrzucić:) A to drugie pytanie to jakie? Quote
jamnicze Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Maluchy maja już otwarte oczka :loveu: Łobuzy próbują pierwszych ucieczek i zauważyłam też nieśmiałe próby zabaw :loveu: Quote
Recommended Posts