Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj kochana, widzę że maluszki rosną, są śliczne, sama miałabym ochotę na takie słodkości w domku ale znasz moją sytuację hi hi.
Wygłaskaj od cioci Asi maluszki, a specjalne mizianki dla mojej ulubionej basenjinki Sajduni :)

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

jamnicze napisał(a):

Ta biała na karku? z pewnością nieee :evil_lol:, za to odcienie brązu na tułowiu będą się jeszcze zmieniać :)

Jakie na karku :mad: O tułowi pisałam :eviltong:

Brawo dla pierwszego oczka :lol:

Posted

[quote name='deer_1987']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/38-3.jpg
jaka cudna!
:loveu:
[quote name='Buszki']Mamusia najpiękniejsza :).
No, baaa :loveu: ale mam nadzieję, że ta urodę przekazała dzieciaczkom ;)
[quote name='M&S']Super maluszki, a Sajducha:loveu::loveu:
Dzięki :)
[quote name='Cienka']Teraz do pomocy Sajdzie Jogi by się przydał on to taki tatuś etatowy:)
No wiesz, one teraz to głównie cyca się domagają więc nie wiem jakby Joguś sobie poradził :evil_lol:
[quote name='M&S']Ciekawe, czy Sajdi byłaby zadowolona.....;)
Kto wie? Ale raczej by go pogoniła ;)
[quote name='bafisia']Witaj kochana, widzę że maluszki rosną, są śliczne, sama miałabym ochotę na takie słodkości w domku ale znasz moją sytuację hi hi.
Wygłaskaj od cioci Asi maluszki, a specjalne mizianki dla mojej ulubionej basenjinki Sajduni :)
Hej, cieszę się, że do nas wpadłaś :multi::multi::multi:
Sajdunia wymiziana :)
Właśnie przygotowywałam fotki z naszej ostatniej wystawy (Wy tez tam jesteście :)) do wstawienia na stronę, tylko z internetem były wczoraj jakieś cuda. Postaram się do Świąt je tam umieścić :)

[quote name='unikatowydiament']miłego weekendziku życzymy:)
dzięki, upływa nam na lenistwie, więc jest miły. A wczoraj byliśmy z bratem zrobić zakupy dla maluszków, tzn. trochę zabawek :)
[quote name='Asiaczek']Jupi!!!!!!!
U mnie jeszcze "cisza w oczach".... Zaciśnięte mocno:)

Jeeeeeee..........różowe łapinki!!!!
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/30-5.jpg

pzdr.
U mnie widzi pierwsza sunia, a pieskowi zrobił się już trójkącik ;), reszta jeszcze nie chce oglądać świata, z to zaczynają już wędrować :)

[quote name='M&S']Ale fajnie, otwarte oczko:)
Już oba :)
[quote name='anetta']Jakie na karku :mad: O tułowi pisałam :eviltong:

Brawo dla pierwszego oczka :lol:
:)

Posted

No dobra, nadal nikt nie chce wspierać mentalnie moich panienek tri, więc może jak wstawię fotki, to ktoś się zauroczy i zostanie chrzestnym :loveu:
Jeszcze dwie dziewuszki czekają ;)

Posted

deer_1987 napisał(a):
A co trzeba zrobi by być chrzestnym? :D

Przede wszystkim chcieć :)
Mentalnie wspierać maluszka, przesyłać mu dobre myśli i zawsze trzymać za niego kciuki, zwłaszcza na wystawach :)
BasVet napisał(a):
Dzień dobry :)
Jakie śliczne boBaski i mamusia oczywiście ;)
Tylko je tulić :D

Witam w baskowym przedszkolu :) Ja je ciągle przytulam, są bardzo mięciusie :loveu:
Kisses napisał(a):
Aaaa, jakie małe gnomy :loveu:

Ja Ci dam gnomy, to świnki morskie są, nie widać? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
BasVet napisał(a):
Zakochać się można :loveu: :loveu: :loveu:

Oj, można, można, a ruda panienka nadal czeka aż ktoś z kretesem się w niej zakocha i zaofiaruje swój domek do wspólnego zamieszkania :cool3:
M&S napisał(a):
Słodkie serdelki:):)

A jakie pulpety się z nich robią :), za to Saidi chuda jak przecinek :roll:

Posted

ATHARA ma już całkiem otwarte oczka, a ALBIREO i AVIAR maja już szpareczki ;)

Wczoraj szkraby zaczęły już stawać na wszystkich czterech łapach i stawiać pierwsze kroki :loveu:

A tu trochę nieco wcześniejszych fotek

Athara i Aludra

a tu się ułożyły dokładnie tak jak się urodziły :loveu:
od lewej: ADHARA, ALBIREO, ALUDRA, AVIAR

Posted

Zanim odpowiem na Wasze posty, to mam niusa! :razz:

Barykada w wejściu do klateczki została sforsowana!!!
:crazyeye:
Właśnie wróciliśmy z kościoła, a tu małe się drze, patrzę, a Aviarek lezie przez pokój i piska :mad:, zaglądam do środka, a tam tylko 2 dziewuszki tri sobie śpią, a gdzie Aludra? :roll:
Oczywiście też wylazła :angryy:, zwinęła się w kłębuszek i spała koło klatki :lol:

Oj, będą z nich rozrabiaki :diabloti:

Posted

[quote name='BasVet']Piękne, piękne po prostu :loveu:
Napatrzeć się nie można ;)
I jak szybko rosną, dopiero co takie małe sznurówki były, a teraz już kluchy przez ręce się przelewają :)
[quote name='Buszki']Ale Sajdi ma małe cycusie,u Buszi wiszą prawie do połowy tylnych nóg ;).
Teraz już są nieco bardziej wyciągnięte, ale Saidi zawsze dbała o wygląd, linię trzyma, to i cycki wciąga :diabloti:
[quote name='betka-sp']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/25-6.jpg

jejku ;) jak ja lubię takie bezbronne fotki ;) cudne maluszki ...:loveu: pięknie rosną :multi::multi:
Mi też ta fotka się podoba :loveu:
[quote name='ewtos']Zaglądam i podziwiam cudeńka:loveu:, ja to pewnie długo jeszcze ich nie odróżnię , bardzo wyrównany wagowo miot (jak na moje oko.)
To nie takie trudne, każde ma inny układ skarpet i kryz ;)
Miot faktycznie wyrównany, ważę je codziennie, przy urodzeniu różnica między najcięższą pierworodną, a ostatnim chłopaczkiem było 22g :). Nadal najcięższa jest pierworodna ale chłopak już tuż tuż za nią. 4 gramy mu brakują :diabloti:, tak więc reszta towarzystwa się tasuje ;)

Posted

[quote name='deer_1987']To ja sie zglaszam ma mame chrzestna ALBIREO
Super :multi::multi:, to już tylko Athara czeka na chrzestną :)

[quote name='Buszki']No to będziesz miała wesoło :evil_lol:.
Przyjdzie mi płotek rozstawić, tylko nie wiem co w nocy zrobić żeby Saidi miała do nich dostęp, a z drugiej strony mogła sobie wyjść, bo ona jest nie przyzwyczajona do zamknięcia.

I co, nikt się nie pokusi na rozwiązanie rebusa? :razz: