lourdnes Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Super rozpieszczac moge jak najbardziej i to wszystkie:evil_lol: o jakimś łakociu też pomyślimy :cool3: Quote
Błyskotka Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Słodziaki :). Bardzo ładne imiona :). Quote
Asiaczek Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Ciekawie wyglądają kryzy u malców; kazda inna;) Pzdr. Quote
lourdnes Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Asiaczek napisał(a):Ciekawie wyglądają kryzy u malców; kazda inna;) Pzdr. Mnie sie podoba sunia z duza iloscia bialego :loveu: Quote
bety Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Takie maluchy to sama słodycz. No i żeby nie rozpoznawać dzieci. :crazyeye::evil_lol: Oj nieładnie. ;) Pzdr Quote
jamnicze Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Buszki napisał(a):Ta sunia najbardziej na lewo,to ma takie cóś na szyjce,jak mój Chitundu :). Małą gwiazdeczkę :) To ALBIREO :loveu: Tascha napisał(a):z dachem ?:evil_lol: Neeee ;) Ale za to jest dość wysoki, ja sama górą nie przejdę i będę musiała się przeciskać przez psiowe drzwiczki :evil_lol: anetta napisał(a)::evil_lol: dobre Gratuluję maluchów :loveu: Rozbrajają! Wybarwi jej się ta pręga http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/12-11.jpg Ta biała na karku? z pewnością nieee :evil_lol:, za to odcienie brązu na tułowiu będą się jeszcze zmieniać :) zielona napisał(a):Ale super, zaraz zaczną zwiedzać mieszkanie to dopiero będzie haha, imiona te super. Jeszcze ślepe, a już latają po kojcu jak przecinaki, wystarczy że Sajda usiądzie sobie z brzeżku, a lecą do niej jak ćmy do świecy :) lourdnes napisał(a):Super rozpieszczac moge jak najbardziej i to wszystkie:evil_lol: o jakimś łakociu też pomyślimy :cool3: No to świetnie :) Pierwsza sunia rudaska - ALUDRA ma już swoja chrzestną :bigcool::bigcool: Błyskotka napisał(a):Słodziaki :). Bardzo ładne imiona :). :loveu: Asiaczek napisał(a):Ciekawie wyglądają kryzy u malców; kazda inna;) Pzdr. I to u basków jest takie urocze i łatwo je po nich rozróżniać :) lourdnes napisał(a):Mnie sie podoba sunia z duza iloscia bialego :loveu: Faktycznie ALUDRA ma najwięcej białego, pełną kryzę i oba kolanka :diabloti: bety napisał(a):Takie maluchy to sama słodycz. No i żeby nie rozpoznawać dzieci. :crazyeye::evil_lol: Oj nieładnie. ;) Pzdr :oops: no co? no co? ja pół ślepa jestem i bez okularów byłam, a szkraby się tak wiercą, że hej. Ale po prawdzie to do dzisiaj nie wiem jakim sposobem wzięłam ADHARĘ 2 razy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
lourdnes Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Z przyjemnością porozpieszczam tylko czy Ty bedziesz pozniej zadowolona :evil_lol: Aga jak Maniusia rozpiescila to teraz mi i goscia na glowe wchodzi- chce sie bawic, podgryza, kradnie rozne drobiazgi gosci :diabloti: Quote
Cienka Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Niedługo jak maluchy otworzą oczka to nawiedzę cię z dziewczynami :) Quote
Oscar Patric Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 dzieńdoberek popołudniowo:) całuski zasyłamy:) Quote
gosiaja Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 a ja wczoraj mogłam popatrzeć na szczylki śmieszne są a jak się pchają do cycka :) Quote
Asiaczek Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Czekamy na dalsze wieści i nowe foteczki:) pzdr. Quote
jamnicze Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 lourdnes napisał(a):Z przyjemnością porozpieszczam tylko czy Ty bedziesz pozniej zadowolona :evil_lol: Aga jak Maniusia rozpiescila to teraz mi i goscia na glowe wchodzi- chce sie bawic, podgryza, kradnie rozne drobiazgi gosci :diabloti: Co tam ja, niech się martwią nowi właściciele :evil_lol: Cienka napisał(a):Niedługo jak maluchy otworzą oczka to nawiedzę cię z dziewczynami :) W takim razie do zobaczenia w styczniu :) unikatowydiament napisał(a):dzieńdoberek popołudniowo:) całuski zasyłamy:) witam :) M&S napisał(a):Cześć, wygłaszcz kluski i mamuskę:) Maluszki mietole cały czas :), a czy mamuśka zasłużyła, to ja nie wiem. Menda jedna pogryzła mi dzisiaj teczki z pracy, bo już nie mam miejsca i walnęłam je pod biurko. A tam oczywiście chciała położyć się uciekinierka :shake: gosiaja napisał(a):a ja wczoraj mogłam popatrzeć na szczylki śmieszne są a jak się pchają do cycka :) Jak tylko zdybią mamuśkę :mad: Metheora napisał(a):Ahhh...Rude są piękne... :] Też tak uważam :loveu: Asiaczek napisał(a):Czekamy na dalsze wieści i nowe foteczki:) pzdr. Foteczki może jutro będę robić :p Błyskotka napisał(a):Hejka :) :) cześć :) Quote
jamnicze Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Z nowych wieści, to ATHARA otworzyła pierwsze oczko :multi::multi::multi: Quote
taxelina Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 jamnicze napisał(a):Z nowych wieści, to ATHARA otworzyła pierwsze oczko :multi::multi::multi: No to teraz sie zacznie brykanko :loveu: Quote
jamnicze Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Pewnie tak, małe są coraz silniejsze :) Już zasuwają po klace jak małe perszingi, jeszcze dupki nie podnoszą ale przód już na łapach jest dumnie podnoszony :loveu: Quote
jamnicze Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 A moja bidna Sajusia tak się przytula :loveu: Quote
jamnicze Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 No dobra, świeżych fotek nie mam ale za to są zebrane z tygodnia ;) Dwa moje maluszki mają już swoich chrzestnych :loveu: (i to oba rudzielce :evil_lol:). Zacznę więc wstawiać fotki od nich coby się chrzestni nacieszyli :) Suczynka Aludra - chrzestna lourdnes :loveu: Quote
jamnicze Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 chłopaczek Aviar - chrzestna gosiaja i bonusik w postaci mamusi ;) Quote
taxelina Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/38-3.jpg jaka cudna! Quote
Cienka Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Teraz do pomocy Sajdzie Jogi by się przydał on to taki tatuś etatowy:) Quote
M&S Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Ciekawe, czy Sajdi byłaby zadowolona.....;) Quote
Recommended Posts