Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']Moze jutro :loveu:
Kto wie?
[quote name='Buszki']Ja tam swoje wiem i już obstawiłam ;).
I jest to całkiem (nawet bardzo ;)) prawdopodobne.

Małpa jedna wije sobie gniazdo i rozdarła "biurowe" posłanie - teraz pełno drobnej, pociętej gąbki mi się wala po mieszkaniu, a TZ mi wytyka, że znowu nie domknęłam pracowni.

Posted

, , są !!!

Brawa dla buszki i gosiaja za trafne typy:lol:

Maluszki urodziły się w nocy z 1 na 2 grudnia, czyli w sajdusiowe urodziny :loveu:
I tak dzielna mamuśka skończyła 4 latka fundując sobie za każdy przeżyty roczek jednego szczeniorka :loveu:

Mamy 3 dziewczynki i 1 chłopaczka :loveu:

2 dziewczynki tri i rudą parkę :loveu::loveu::loveu:

Mamuśka Sajduśka czuje się dobrze, dzieciaczki cmokają aż miło :loveu:

Posted

[quote name='jamnicze'], , są !!!
Maluszki urodziły się w nocy z 1 na 2 grudnia, czyli w sajdusiowe urodziny :loveu:
I tak dzielna mamuśka skończyła 4 latka fundując sobie za każdy przeżyty roczek jednego szczeniorka :loveu:
Super wieści!!!!
Obstawiałam 4 maluchy, ale w nieco innym terminie;)

Samych radości dla Sajdi!!!

Pzdr.

Posted

[quote name='gosiaja']Gratulacje a jaka nagroda za odgadnięcie ???[/QUOTE]
Mizianie, kizianie, całowanie i co tam jeszcze chcesz;)
Wprawiaj się, wprawiaj, bo jak przyjedziesz do mnie, to tez Cię to czeka:) Hahahaha...

pzdr.

Posted

[quote name='unikatowydiament']to Gratulacje serdeczne:)
buziaczka zasyłamy
wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka dla Sajduni oraz dla maluszków

i poproszę o foteczki

pozdrawiamy
dzięki :) Foteczki są ;) ale wiecie jak to u mnie jest, to nie mój aparat, a nawet jak robię nim zdjęcia, to nie mam kabelków do ich zgrania więc troszkę poczekacie :)
[quote name='Asiaczek']Super wieści!!!!
Obstawiałam 4 maluchy, ale w nieco innym terminie;)

Samych radości dla Sajdi!!!

Pzdr.
Tak, tak, liczba się zgadza :)
[quote name='zielona']Gratulacje za czwóreczkę.
dzięki :)
[quote name='gosiaja']Gratulacje a jaka nagroda za odgadnięcie ???
Masz prawo pierwszeństwa wyboru chrześniaka :loveu:
[quote name='deer_1987']Gratualcje!!! :multi::multi::multi:

I sto lat dla Sajduni!
dzięki :)
[quote name='*anusia&ajlu*']też gratuluję maluszków :loveu: niech się zdrowo chowają :)
i naj naj dla Sajdi 1000 laaat :loveu:
ho, ho, to z pewnością mnie przeżyje ;)
[quote name='Metheora']GRATULACJE !!!
...ruda parka :)
rudaski są cudne, w dziewczynce już jestem zakochana :) zresztą co ja plotę, one wszystkie baaaaardzo mi się podobają, no ale oczywiście nie ma mowy tu o obiektywizmie ;)
[quote name='hanacek']Gratuluje !!!

Witamy nowego gościa z baskowej rodzinki :)
[quote name='betka-sp']zagladam...zagladam ..i SĄ :multi:

GRATULACJE !!!!!!!!!!! :multi:
ha ha, jakaś podglądaczka mi się ujawniła :)

Posted

Słuchajcie, no po prostu trudno mi się od nich oderwać i w ogóle powstrzymać aby ich ciągle nie miziać :) No to przyszłam tutaj coby łapki trzymać na chwilkę z dala od nich ;) i popijam sobie szampana :ices_bla: a na kurs jakoś nie dotarłam :evil_lol:, no ale już jutro będę musiała tam pojechać.

Maluszki są wyrównane.
Pierwsza był dziewuszka tri :loveu: ma niepełną ale wyraźną kryzę z prawej strony i prawie nie ma białego na łepku, to największy tłuścioszek, waży 238g.
Druga, też tricolorka, dość późno zaczęła ssać i już się zaczęłam niepokoić, a tu niespodzianka, bo prawie najwięcej przybrała (równo z braciszkiem żarłokiem :diabloti:) i ma 228g., a na karku białą gwiazdeczkę :loveu:
Trzecia ruda ślicznotka z pełną kryzą, i ma białe kolanka po tatusiu, waga 220g. :loveu:
Czwarty jest rudy chłopaczek, też ma 220g., a kryzę ma śmieszną od lewej strony idzie dość szeroka ale nie dochodzi do końca, za to na spotkanie wybiega jej cieniutka z prawej strony, ale trochę się mijają :loveu:

Posted

[quote name='Asiaczek']jamnicze - na jaka literke będą imiona? Według alfabetu czy jakoś inaczej?
Bo może pójdziesz po swoim nicku na DGM, czyli od "jamnicze"; tyle literek, każda inna...:)

Pzdr.
No właśnie dumam nad tym, jeszcze nie zdecydowałam. To też fajny pomysł. Z moim przydomkiem wyszedł na razie jeden miot jamników na literkę "P".

Posted

[quote name='jamnicze']Słuchajcie, no po prostu trudno mi się od nich oderwać i w ogóle powstrzymać aby ich ciągle nie miziać :) No to przyszłam tutaj coby łapki trzymać na chwilkę z dala od nich ;) i popijam sobie szampana :ices_bla: a na kurs jakoś nie dotarłam :evil_lol:, no ale już jutro będę musiała tam pojechać.
Maluszki są wyrównane.
Pierwsza był dziewuszka tri :loveu: ma niepełną ale wyraźną kryzę z prawej strony i prawie nie ma białego na łepku, to największy tłuścioszek, waży 238g.
Druga, też tricolorka, dość późno zaczęła ssać i już się zaczęłam niepokoić, a tu niespodzianka, bo prawie najwięcej przybrała (równo z braciszkiem żarłokiem :diabloti:) i ma 228g., a na karku białą gwiazdeczkę :loveu:
Trzecia ruda ślicznotka z pełną kryzą, i ma białe kolanka po tatusiu, waga 220g. :loveu:
Czwarty jest rudy chłopaczek, też ma 220g., a kryzę ma śmieszną od lewej strony idzie dość szeroka ale nie dochodzi do końca, za to na spotkanie wybiega jej cieniutka z prawej strony, ale trochę się mijają :loveu:
Oh, zobaczyc te białe kolanka i tę mijającą się kryzę;)

[quote name='jamnicze']No właśnie dumam nad tym, jeszcze nie zdecydowałam. To też fajny pomysł. Z moim przydomkiem wyszedł na razie jeden miot jamników na literkę "P".
Możesz tez pójść dalej wg alfabetu, po lit. "P", czylli na lit. "O":)
Ciekawa jestem, jak zdecydujesz:)

Pzdr.

Posted

[quote name='jamnicze'], , są !!!

Suuuper:).Wielkie gratulacjie!!!
A dla mnie jaka nagroda za trafne obstawienie?Bo kizianie mam u siebie ;).