Asiaczek Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Zostaję przy 3 grudnia; 4 maluchy:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 [quote name='deer_1987']Moze jutro :loveu: Kto wie? [quote name='Buszki']Ja tam swoje wiem i już obstawiłam ;). I jest to całkiem (nawet bardzo ;)) prawdopodobne. Małpa jedna wije sobie gniazdo i rozdarła "biurowe" posłanie - teraz pełno drobnej, pociętej gąbki mi się wala po mieszkaniu, a TZ mi wytyka, że znowu nie domknęłam pracowni. Quote
Asiaczek Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Cienka napisał(a):Ja obstawiam 5-6 grudnia 2-3 śczeniorki 2-3 szczeniorki to będa u Erki. Sajdi jest jednak ciut grubsza:) Pzdr. Quote
gosiaja Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 ja obstawiam 4 szczeniaki na 2 grudnia a i najlepszego dla Saidi z okazji urodzin !! :BIG::tort::new-bday: Quote
jamnicze Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 są, są, są !!! Brawa dla buszki i gosiaja za trafne typy:lol: Maluszki urodziły się w nocy z 1 na 2 grudnia, czyli w sajdusiowe urodziny :loveu: I tak dzielna mamuśka skończyła 4 latka fundując sobie za każdy przeżyty roczek jednego szczeniorka :loveu: Mamy 3 dziewczynki i 1 chłopaczka :loveu: 2 dziewczynki tri i rudą parkę :loveu::loveu::loveu: Mamuśka Sajduśka czuje się dobrze, dzieciaczki cmokają aż miło :loveu: Quote
Oscar Patric Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 to Gratulacje serdeczne:) buziaczka zasyłamy wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka dla Sajduni oraz dla maluszków i poproszę o foteczki pozdrawiamy Quote
Asiaczek Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='jamnicze'] są, są, są !!! Brawa dla buszki i gosiaja za trafne typy:lol: Maluszki urodziły się w nocy z 1 na 2 grudnia, czyli w sajdusiowe urodziny :loveu: I tak dzielna mamuśka skończyła 4 latka fundując sobie za każdy przeżyty roczek jednego szczeniorka :loveu: Mamy 3 dziewczynki i 1 chłopaczka :loveu: 2 dziewczynki tri i rudą parkę :loveu::loveu::loveu: Mamuśka Sajduśka czuje się dobrze, dzieciaczki cmokają aż miło :loveu: Super wieści!!!! Obstawiałam 4 maluchy, ale w nieco innym terminie;) Samych radości dla Sajdi!!! Pzdr. Quote
gosiaja Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Gratulacje a jaka nagroda za odgadnięcie ??? Quote
Asiaczek Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='gosiaja']Gratulacje a jaka nagroda za odgadnięcie ???[/QUOTE] Mizianie, kizianie, całowanie i co tam jeszcze chcesz;) Wprawiaj się, wprawiaj, bo jak przyjedziesz do mnie, to tez Cię to czeka:) Hahahaha... pzdr. Quote
taxelina Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Gratualcje!!! :multi::multi::multi: I sto lat dla Sajduni! Quote
*anusia&ajlu* Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 też gratuluję maluszków :loveu: niech się zdrowo chowają :) i naj naj dla Sajdi 1000 laaat :loveu: Quote
betka-sp Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 zagladam...zagladam ..i SĄ :multi::multi::multi::multi::multi::multi: GRATULACJE !!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
jamnicze Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 [quote name='unikatowydiament']to Gratulacje serdeczne:) buziaczka zasyłamy wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka dla Sajduni oraz dla maluszków i poproszę o foteczki pozdrawiamy dzięki :) Foteczki są ;) ale wiecie jak to u mnie jest, to nie mój aparat, a nawet jak robię nim zdjęcia, to nie mam kabelków do ich zgrania więc troszkę poczekacie :) [quote name='Asiaczek']Super wieści!!!! Obstawiałam 4 maluchy, ale w nieco innym terminie;) Samych radości dla Sajdi!!! Pzdr. Tak, tak, liczba się zgadza :) [quote name='zielona']Gratulacje za czwóreczkę. dzięki :) [quote name='gosiaja']Gratulacje a jaka nagroda za odgadnięcie ??? Masz prawo pierwszeństwa wyboru chrześniaka :loveu: [quote name='deer_1987']Gratualcje!!! :multi::multi::multi: I sto lat dla Sajduni! dzięki :) [quote name='*anusia&ajlu*']też gratuluję maluszków :loveu: niech się zdrowo chowają :) i naj naj dla Sajdi 1000 laaat :loveu: ho, ho, to z pewnością mnie przeżyje ;) [quote name='Metheora']GRATULACJE !!! ...ruda parka :) rudaski są cudne, w dziewczynce już jestem zakochana :) zresztą co ja plotę, one wszystkie baaaaardzo mi się podobają, no ale oczywiście nie ma mowy tu o obiektywizmie ;) [quote name='hanacek']Gratuluje !!! Witamy nowego gościa z baskowej rodzinki :) [quote name='betka-sp']zagladam...zagladam ..i SĄ :multi: GRATULACJE !!!!!!!!!!! :multi: ha ha, jakaś podglądaczka mi się ujawniła :) Quote
Asiaczek Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 jamnicze - na jaka literke będą imiona? Według alfabetu czy jakoś inaczej? Bo może pójdziesz po swoim nicku na DGM, czyli od "jamnicze"; tyle literek, każda inna...:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Słuchajcie, no po prostu trudno mi się od nich oderwać i w ogóle powstrzymać aby ich ciągle nie miziać :) No to przyszłam tutaj coby łapki trzymać na chwilkę z dala od nich ;) i popijam sobie szampana :ices_bla: a na kurs jakoś nie dotarłam :evil_lol:, no ale już jutro będę musiała tam pojechać. Maluszki są wyrównane. Pierwsza był dziewuszka tri :loveu: ma niepełną ale wyraźną kryzę z prawej strony i prawie nie ma białego na łepku, to największy tłuścioszek, waży 238g. Druga, też tricolorka, dość późno zaczęła ssać i już się zaczęłam niepokoić, a tu niespodzianka, bo prawie najwięcej przybrała (równo z braciszkiem żarłokiem :diabloti:) i ma 228g., a na karku białą gwiazdeczkę :loveu: Trzecia ruda ślicznotka z pełną kryzą, i ma białe kolanka po tatusiu, waga 220g. :loveu: Czwarty jest rudy chłopaczek, też ma 220g., a kryzę ma śmieszną od lewej strony idzie dość szeroka ale nie dochodzi do końca, za to na spotkanie wybiega jej cieniutka z prawej strony, ale trochę się mijają :loveu: Quote
jamnicze Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 [quote name='Asiaczek']jamnicze - na jaka literke będą imiona? Według alfabetu czy jakoś inaczej? Bo może pójdziesz po swoim nicku na DGM, czyli od "jamnicze"; tyle literek, każda inna...:) Pzdr. No właśnie dumam nad tym, jeszcze nie zdecydowałam. To też fajny pomysł. Z moim przydomkiem wyszedł na razie jeden miot jamników na literkę "P". Quote
jamnicze Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 [quote name='Izabela124.']Gratuluję szczeniaków!!!!!!![/QUOTE] Dzięki :) [quote name='deer_1987']Fotki prosze fotki![/QUOTE] Cierpliwości :) Quote
Asiaczek Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='jamnicze']Słuchajcie, no po prostu trudno mi się od nich oderwać i w ogóle powstrzymać aby ich ciągle nie miziać :) No to przyszłam tutaj coby łapki trzymać na chwilkę z dala od nich ;) i popijam sobie szampana :ices_bla: a na kurs jakoś nie dotarłam :evil_lol:, no ale już jutro będę musiała tam pojechać. Maluszki są wyrównane. Pierwsza był dziewuszka tri :loveu: ma niepełną ale wyraźną kryzę z prawej strony i prawie nie ma białego na łepku, to największy tłuścioszek, waży 238g. Druga, też tricolorka, dość późno zaczęła ssać i już się zaczęłam niepokoić, a tu niespodzianka, bo prawie najwięcej przybrała (równo z braciszkiem żarłokiem :diabloti:) i ma 228g., a na karku białą gwiazdeczkę :loveu: Trzecia ruda ślicznotka z pełną kryzą, i ma białe kolanka po tatusiu, waga 220g. :loveu: Czwarty jest rudy chłopaczek, też ma 220g., a kryzę ma śmieszną od lewej strony idzie dość szeroka ale nie dochodzi do końca, za to na spotkanie wybiega jej cieniutka z prawej strony, ale trochę się mijają :loveu: Oh, zobaczyc te białe kolanka i tę mijającą się kryzę;) [quote name='jamnicze']No właśnie dumam nad tym, jeszcze nie zdecydowałam. To też fajny pomysł. Z moim przydomkiem wyszedł na razie jeden miot jamników na literkę "P". Możesz tez pójść dalej wg alfabetu, po lit. "P", czylli na lit. "O":) Ciekawa jestem, jak zdecydujesz:) Pzdr. Quote
M&S Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Gratulacje dla Sajduchy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ja też czwóreczę odstawiałam......:eviltong:) Quote
Czarna_Owieczka Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Gratulacje! niech zdrowo rosną :loveu: Quote
Buszki Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='jamnicze'] są, są, są !!! Brawa dla buszki i gosiaja za trafne typy:lol: Maluszki urodziły się w nocy z 1 na 2 grudnia, czyli w sajdusiowe urodziny :loveu: I tak dzielna mamuśka skończyła 4 latka fundując sobie za każdy przeżyty roczek jednego szczeniorka :loveu: Mamy 3 dziewczynki i 1 chłopaczka :loveu: 2 dziewczynki tri i rudą parkę :loveu::loveu::loveu: Mamuśka Sajduśka czuje się dobrze, dzieciaczki cmokają aż miło :loveu: Suuuper:).Wielkie gratulacjie!!! A dla mnie jaka nagroda za trafne obstawienie?Bo kizianie mam u siebie ;). Quote
Recommended Posts