Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

jamnicze napisał(a):
Tobie to dobrze :), a ja się chyba przeniosę do spania do dużego pokoju aby mieć oko na Sajduchnę.

Ja śpię z maluchami w pokoju ;).
A Sajducha w ubranku się nie liczy :eviltong:.

deer_1987 napisał(a):

Buszki co Ty z kogutem idziesz spac? :razz:

Nie,z baskami :diabloti:.

Posted

[quote name='jamnicze']
A w pobliżu były wywierzyska, niestety w tej jesieni jest niesamowita susza, chyba już od przeszło 3 tygodni w górach nie padało

Piękne to zdjęcie :)reszta zdjęć też piękna i muszę przyznać, że wolę zdjęcia bez poprawek, są wtedy takie "przestrzenne", te po poprawkach są "płaskie"

Sajdelek na tych zdjęciach to wcale taki gruby nie jest jeszcze, chyba starawe są ;) ale i tak dzięki.

To rozumiem, że i Sajdi i Erka Serkowe dzieci urodzą?...też ciekawie :)

Powodzenia w porodówce, trzymamy kciuki ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja typuję 3 grudnia, a jamnicze 1-2 grudnia. zobaczymy, co na to powie Sajdi:)
Jest troche niespokojna (info z wczoraj)....

Pzdr.

a SAJDA urodzi 5 lub 6 grudnia :) jak się nikt nie będzie spodziewał :eviltong:

Posted

Cześć dziewczyny :)
wybaczcie, że odpowiem hurtem, ale i tak większość postów dotyczy 1 tematu :evil_lol:

I proszę nie straszcie mnie 6 grudnia, bo zawału dostanę, a pies wyląduje u weta.
63 dzień, czyli wzorcowo przypada 3 grudnia (sobota), oczywiście prawidłowy termin jest także 59-65 dzień, czyli Sajducha może rozsypać się w każdej chwili. Niestety ja nie dostanę na ten czas urlopu, a do tego mam jeszcze to durne szkolenie. Dlatego dzisiaj i jutro ma przy małej dyżur mój tata, który cały czas ja prosi aby wytrzymała do soboty :diabloti:, bo wtedy siedzi przy niej TZ ;), niedziela należy do mnie :lol:.
Ja myślę, że to faktycznie będzie piątek albo sobota, bo mała się już okropnie kręci, nie może znaleźć sobie odpowiedniego ułożenia. Dzisiaj wyciągnęła mnie z łóżka o 2.00, a potem o 4.30. Jestem totalnie niewyspana.

Zdjęcia ze spaceru wcale nie są takie stare, bo robione w zeszłą środę, czyli na 1,5 tygodnia przed terminem. Generalnie Saidi czuje się dobrze i jeszcze wczoraj byłyśmy na ponad godzinnym spacerze w parku.