jamnicze Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 deer_1987 napisał(a):Jak chcesz to wyslij mi na dirdib@hotmail.com jakies orginalne w duzym formacie, zobaczymy co sie dfa z takiego zrobic :) Dzięki, ja teraz nawet nie mam głowy aby o tym myśleć, fotki są i to najważniejsze, jak przychodzi nostalgia zawsze jest na co popatrzeć. Bardzo dziękuję za propozycję :) M&S napisał(a):Cześć Dziewczyny:) Hejka Metheora napisał(a):U nas w górach można wszędzie- więc smyczka i na szlaki :) a i na kawę Was zabiorę, mamy kilka przyjaznych Gudzinkom miejsc :) lourdnes napisał(a):Już mnie deer_1987 ubiegła :evil_lol: Ale myślę ,ze ja bym tego nie zrobiła lepiej :)Bardzo ładnie to wyszło z kolorkami :loveu: Mi też się podobają te wasze kombinacje :). Chociaż czasami jak za dużo wrzuci się koloru, to wychodzi zbyt cukierkowo ;) Błyskotka napisał(a):Super widoki :). :) Asiaczek napisał(a):A ja bym poprosiła o jakies fotki Grubej Sajduni:) Pzdr. M&S napisał(a):Jestem za!!!! A kiedy maluch powinny przyjść na świat? Buszki napisał(a):Ja też bym na grubaskę popatrzyła :). Błyskotka napisał(a):Ja również :). Po mojej to prawie nic nie widać ale nie jest przewidywany duży miot. No ale i czasu ma nawet jeszcze dosyć trochę. Nawet grubaśna ma zrobione jakieś zdjątka, ale jeszcze nie mam ich na kompie. Jeszcze trochę pomęczę Was górami :diabloti: unikatowydiament napisał(a):pięęęęęęęękne foteczki:) bety napisał(a):Super fotki z gór. :) Głaski dla przyszłej mamuśki. :) Pzdr Aż żal, że już mnie tam nie ma ... Asiaczek napisał(a):jamnicze, co u Was? Odezwij się:) pzdr. Masakra, w pracy próbowałam dzisiaj wejść na Dogo, to tak muliło, że nie dałam rady. Na dodatek jak normalnie wracam autobusem 0.5 godziny, tak dzisiaj zajęło mi to prawie 2!. Jest mecz na naszym super stadionie i część ulic jest wyłączona z ruchu, więc tak jest reszta zakorkowana, wrrrr. unikatowydiament napisał(a):witamy i serdecznie pozdrawiamy:) Dzięki :) Quote
jamnicze Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Kolejny dzień wędrówki - dzień zwierzaczkowy ;) Przywitała nas po wyjściu ze schroniska wiewióra :) potem wyszły na spacer jelenie :) nad głową zaś kołowały kruki Quote
jamnicze Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 i w środku, nawet nie była mocno zdewastowana, pewnie dlatego, że szlak raczej mało uczęszczany ;) A w pobliżu były wywierzyska, niestety w tej jesieni jest niesamowita susza, chyba już od przeszło 3 tygodni w górach nie padało kaskada wody od góry Quote
jamnicze Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 i jeszcze jeden zwierzak na szlaku, a raczej już na szczycie ;) Quote
jamnicze Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 a w drodze powrotnej zahaczyliśmy o Jaszczurówkę Quote
taxelina Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Ale duzo roznych zwierzaczkow :loveu: a jak super uchwycone kaskady! Quote
Asiaczek Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Jaka bajkowa kraina:) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/ResizeofDSC_8614.jpg Pzdr. Quote
Buszki Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Góry jednak są najpiękniejsze jesienią :).Liście się przebarwiają,trochę śniegu nawet jest,ful wypas ;). Quote
Błyskotka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Góry fajne :). Czekamy na fotki grubaski ;). Quote
zielona Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Piękna wycieczka No i te cudowna góry. Quote
Cienka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 A ja myślałam, że psiakom wstęp wzbroniony na szlaki:evil_lol: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/ResizeofDSC_8667.jpg Quote
Asiaczek Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Sajdunia "na dniach" ma się rozsypać... pzdr. Quote
Cienka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Asiaczek napisał(a):Sajdunia "na dniach" ma się rozsypać... pzdr. Ojojoj ciekawe jak ona to przeżyje z Sajdelka niezła panikara jest, bidulka co jej ta pańcia uczyniła. Quote
lourdnes Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 A ja sie nie mogę doczekać kolejnych szkodników :loveu: Quote
jamnicze Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 [quote name='deer_1987']Ale duzo roznych zwierzaczkow :loveu: a jak super uchwycone kaskady! Fotografowanie wody, to taki ma" konik" mojego TZ ;) [quote name='Asiaczek']Jaka bajkowa kraina:) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/ResizeofDSC_8614.jpg Pzdr. I czułam się tam jak w bajce, szkoda, że tak szybko musiałam wracać. [quote name='Buszki']Góry jednak są najpiękniejsze jesienią :). Liście się przebarwiają,trochę śniegu nawet jest,ful wypas ;). Powtórzę sowa piosenki, że "jesienią góry są najszczersze" :), bardzo lubię to zdanie i całkowicie się mogę pod nim podpisać :) [quote name='lourdnes']Cudna wycieczka :loveu: Pierwszy raz udało mi się w Tatrach podejść jelenie :loveu: [quote name='M&S']Piękne góry:) Wygłaszcz Sajduchę!!! :) wygłaskana :) [quote name='Błyskotka']Góry fajne :). Czekamy na fotki grubaski ;). Już niedługo je wstawię ;) [quote name='zielona']Piękna wycieczka No i te cudowna góry. :loveu: [quote name='Buszki']A Sajduni dalej nie ma :(. jest, jest, śpi sobie w klateczce :) [quote name='Cienka']A ja myślałam, że psiakom wstęp wzbroniony na szlaki:evil_lol: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/ResizeofDSC_8667.jpg Bo zabroniony, ale nie wszyscy w Polsce przestrzegają prawa. Ostatnio przeczytałam, że strażnicy zwrócili uwagę jakiemuś turyście z wielkim psem, a ten ich się zaczął awanturować i poszedł dalej, no i sprawa skończyła się siłowo, a faceta odstawili na posterunek (tylko nie napisali co z psem). [quote name='Asiaczek']Sajdunia "na dniach" ma się rozsypać... pzdr. Właśnie zsikała się na chodniczek w przedpokoju i poszła położyć się do klatki, a ja z przerażeniem uświadomiłam sobie, że to 59 dzień!!! [quote name='Cienka']Ojojoj ciekawe jak ona to przeżyje z Sajdelka niezła panikara jest, bidulka co jej ta pańcia uczyniła. Sama sobie zrobiła, a raczej zrobił jej to Serek :evil_lol:. A w panikę, to już sama nie wiem czy w większą będzie wpadać ona, czy ja ;) [quote name='lourdnes']A ja sie nie mogę doczekać kolejnych szkodników :loveu: Szkodniki niech już sobie będą ale ten poród!!! Quote
jamnicze Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Buszki napisał(a):Ale nie ma Sajduni na fotkach :(. Bo fotki się dopiero wgrywają, ;) ale jeszcze dzisiaj będą :) Quote
Buszki Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Dzisiaj,to ja idę zaraz spać :diabloti:.Ale jutro oglądnę :lol:. Quote
jamnicze Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Tobie to dobrze :), a ja się chyba przeniosę do spania do dużego pokoju aby mieć oko na Sajduchnę. Quote
jamnicze Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Są i fotki :) Grubaśna- ledwo się dopina, ale było zimno więc wolałam aby chociaż grzbiecik był przykryty i reszta ferajny: seterzyca Roda, beagielka Deyzi i borderek Falko :) głupie miny Rody pędząca Deyzi Quote
Recommended Posts