jamnicze Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 No to pierwsza porcja fotek z gór :) Najpierw mijane po drodze lokomotywy ;) no i w góry, jakoś do tego lokum trzeba dojść a teraz czas na zasłużoną kawę i grzany miodzik :) Quote
jamnicze Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Słońce się budzi, pora wstawać Nasz schronisko-hotel :evil_lol:., czyli "Kalatówki" i trochę wysokich Tatr Quote
jamnicze Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Jak ja nie lubię okrągłych sznurówek, co rusz się rozwiązują Pustelnia brata Alberta Quote
Kisses Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Brr, aż mi się zimno zrobiło :evil_lol: Ale fakt, ładnie :) Quote
Asiaczek Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Piekna zima juz w górach:) Czekamy na następne foteczki:) pzdr. Quote
M&S Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Cześć Dziewczyny:) Głaski dla grubaski.... Quote
Asiaczek Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Hej! ja też powtórzę: głaski dla Grubaski:) pzdr. Quote
jamnicze Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 M&S napisał(a):Jak ja lubię góry!!!! Piękne zdjęcia. deer_1987 napisał(a):Jak pieknie tam! :loveu: Buszki napisał(a):Ale piknie!!!Jeszcze,jeszcze!!! Kisses napisał(a):Brr, aż mi się zimno zrobiło :evil_lol: Ale fakt, ładnie :) Błyskotka napisał(a):Fajne widoki :). Asiaczek napisał(a):Piekna zima juz w górach:) Czekamy na następne foteczki:) pzdr. Korenia napisał(a):Ahhhh Tatry :loveu: No to jak się podobają, zaraz wstawię następną porcyjkę. Asiaczku, bardzo mi się teraz przydał ten program od Ciebie do hurtowego zmniejszania fotek :) Quote
jamnicze Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 M&S napisał(a):Cześć Dziewczyny:) Głaski dla grubaski.... Asiaczek napisał(a):Hej! ja też powtórzę: głaski dla Grubaski:) pzdr. Jak fajnie zrymowane :) unikatowydiament napisał(a):buziaczki zasyłamy:) Dzięki :) Grubaśna jest dzisiaj po solidnym spacerku i taki antałek się z niej już robi, w przyszłym tygodniu chyba ograniczymy już te nasze spacery ;) Quote
jamnicze Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Te jesienne kolory - bajka :) Quote
lourdnes Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Góry cuuuuuuuuuuddoooooooo aż sie rozmarzyłam:loveu::loveu::loveu:Wiecej wiecej więcej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sajdulek już brzuchaty aż miło - kolejne szkodniki w drodze :loveu::loveu::loveu: Wymiziaj brzuszek ode mnie :) Quote
Asiaczek Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 jamnicze napisał(a):No to jak się podobają, zaraz wstawię następną porcyjkę. Asiaczku, bardzo mi się teraz przydał ten program od Ciebie do hurtowego zmniejszania fotek :) Miło, że mogłam pomóc:) jamnicze napisał(a):Jak fajnie zrymowane :)Dzięki :) Grubaśna jest dzisiaj po solidnym spacerku i taki antałek się z niej już robi, w przyszłym tygodniu chyba ograniczymy już te nasze spacery ;) I bardzo dobrze, że robi się antałek:) A dlaczego takie zjechane kolory jesieni na niektórych fotkach? Pzdr. Quote
taxelina Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/ResizeofDSC_8487.jpg przepiekny widok!! Asiaczku zdjecia na teleobiektywnie np wlasnie widokow gdzie cos jest daleko a jedoczesnie troche jesiennej aury to beda miec takie inne kolory, tzeba focic w RAW i potem poprawiac tak jak my robilismy z naszymi z parku narodowego ale nie wiem czy widzialas te widoczki bo chyba nie masz czasu czesto do nas zagladac, co rozumiemy. np https://lh5.googleusercontent.com/-YCsdow0mw0I/TqWVc-tcIGI/AAAAAAAAHqc/QWAox912vmc/s800/IMG_0449.jpg https://lh6.googleusercontent.com/-MQbBlKc_8Dk/TqWVf0vtaVI/AAAAAAAAHrA/S2rVq4KoHes/s800/IMG_0455.jpg Quote
Asiaczek Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Szkoda trochę tych jamniczowych widoczków.... Pzdr. Quote
lourdnes Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Moge je podrasować jak co :diabloti::diabloti: :diabloti: Quote
Recommended Posts