Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
a kiedy beda zdjecia z gor? no i sajdi bys nowa fotke zrobila :D

Krzyś już wrócił ale teraz muszę mu podprowadzić te fotki bo ma u siebie w aparacie :diabloti:. A Sajdelka nie ma, bo nie mam aparatu ;)
Asiaczek napisał(a):
Dokładnie tak samo mam u Erki:)
Grubieje z dnia na dzień i ma nieziemski apetyt...Oj, pewnie jakies straszliwie Klusięta będą, małe Smoczyki;)

Pzdr.

Tfu, tfu, aby tylko nie za duże, bo te nasze siostrzyczki, to przecież pierworódki :)
Buszki napisał(a):
Ja u Buszi na dinozaury się nastawiałam,ale jakoś się udało :).

Ha ha, a ja myślałam, że kreciki :)
lourdnes napisał(a):
Dwa były programowe- pozostała 4-ka basków to obcy ale nie mozna odkryć , którzy to bo dobrze sie kamufluja :diabloti:

A kiedy Sajda wypakuje prezenty ?:)

Asiaczek napisał(a):
Jakoś na początku grudnia ; 1 lub 2 grudnia, chyba...;)

pzdr.

Licząc 63 dni, to wychodzi 3 grudnia, dzień po swoich urodzinach ;)
unikatowydiament napisał(a):
hello:)
głaski zasyłamy:)

Dziękujemy :)
M&S napisał(a):
Cześć Sajducha:)

jak samopoczucie przyszłej mamuśki?

Witojcie!
Sajducha czuje się bardzo dobrze, na spacerach biega jak fryga, choć zrobił się z niej taki łakomczuch, że bardziej się pilnuje i daje znać żeby pancia częściej sięgała do kieszeni :diabloti:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jakoś na początku grudnia ; 1 lub 2 grudnia, chyba...;)

pzdr.

Nie mogę sie doczekać :)

Jamnicze wstawiaj fotki z gór i grubej Sajduni- jak już urodzi to schudnie więc jedyna okazja uwiecznic ja z jej pierwszym brzuszkiem :)

Posted

jamnicze napisał(a):

Sajducha czuje się bardzo dobrze, na spacerach biega jak fryga, choć zrobił się z niej taki łakomczuch, że bardziej się pilnuje i daje znać żeby pancia częściej sięgała do kieszeni :diabloti:

Mądrala, wie co robi;)

Posted

lourdnes napisał(a):
Nie mogę sie doczekać :)

Jamnicze wstawiaj fotki z gór i grubej Sajduni- jak już urodzi to schudnie więc jedyna okazja uwiecznic ja z jej pierwszym brzuszkiem :)

Nad fotkami siedzi teraz TZ ;) A Saidi z brzuszkiem? Oj, ma już i to całkiem spory :)
Buszki napisał(a):
Z kieszenią mam to samo,a najgorsze że Buszce to zostało i Szepszucha też musi dostać smaczka.

No ja nie wiem jak można ćwiczyć takie wymuszanie na panci, ale Sajducha to robi bezbłędnie, a miałam się za "twardą babę" :evil_lol:
M&S napisał(a):
Mądrala, wie co robi;)

OJ, wie, wykorzystuje swój stan w 100% :razz:
Błyskotka napisał(a):
Może zrobi sobie urodzinowy prezent ;).

Wolałabym nie, lepiej niech rodzi w terminie i to najlepiej po południu, bo piątki i soboty spędzam na szkoleniu.
M&S napisał(a):
Hello :)

Głaski dla brzuchatki!!!

Już wygłaskana, wyciągnęła mnie małpa przed 6 z wyrka i teraz wysikana, nakarmiona i wygłaskana posypia sobie na kanapie :) A ja w końcu mam chwilkę aby tu zajrzeć :p

Posted

jamnicze napisał(a):

No ja nie wiem jak można ćwiczyć takie wymuszanie na panci, ale Sajducha to robi bezbłędnie, a miałam się za "twardą babę" :evil_lol:

Ja też się miałam za twarda i konsekwentną,tylko dlaczego Szepsi znowu przytyła?

Posted

deer_1987 napisał(a):
To popros TZ zeby zrobil jej fotki! Chcemy brzuszek nakrapiany zobaczyc :loveu:

Fotki zaraz będą :)
Buszki napisał(a):
Ja też się miałam za twarda i konsekwentną,tylko dlaczego Szepsi znowu przytyła?

Booooo.... była chuda? :evil_lol:
unikatowydiament napisał(a):
dzieńdoberek wieczorkiem:)

Witam i zapraszam do oglądnięcia zdjęć ;)

Posted

Sajdusia pilnuje wejścia do kuchni ;)

Dzisiaj TZ zrobił mi niespodziankę i jak byłam na szkoleniu złożył klatkę i kojec :)
A tak oto oswajaliśmy Sajdusię z nowym miejscem (oczywiście poprzez przekupstwo ;))

Ciekawe czy Saidi zdecyduje się tam dzisiaj spać.

Posted

jamnicze napisał(a):

Booooo.... była chuda? :evil_lol:

No tak,to jest wyjaśnienie ;).

Kojec fajowski,ale nie obawiasz się,że nasze kotopsy po drucikach przelezą ;) ?Mi wyłaziły z drewnianego i musiałam dać niżej drzwiczki,bo spadały z drugiej strony jak ulęgałki :evil_lol:.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Takie tez widzialam na zooplus :)

Wybraliśmy sklep powiązany z producentem, zawsze to trochę taniej ;)
M&S napisał(a):
Jaki apartement ma Sajducha;):)

Dobrej niedzieli!!!

Niedziela smętna, deszczowa i taaaaka śpiąca.
Buszki napisał(a):
No tak,to jest wyjaśnienie ;).

Kojec fajowski,ale nie obawiasz się,że nasze kotopsy po drucikach przelezą ;) ?Mi wyłaziły z drewnianego i musiałam dać niżej drzwiczki,bo spadały z drugiej strony jak ulęgałki :evil_lol:.

Trochę się obawiam, dlatego wzięliśmy ten wyższy model (90 cm), no i teraz muszę sama przełazić przez drzwiczki, bo nie daję rady górą :evil_lol:.Odległość między poziomymi prętami jest spora więc mam nadzieję, że im się nie uda :)