M&S Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Cześć Sajducha:) jak samopoczucie przyszłej mamuśki? Quote
jamnicze Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 deer_1987 napisał(a):a kiedy beda zdjecia z gor? no i sajdi bys nowa fotke zrobila :D Krzyś już wrócił ale teraz muszę mu podprowadzić te fotki bo ma u siebie w aparacie :diabloti:. A Sajdelka nie ma, bo nie mam aparatu ;) Asiaczek napisał(a):Dokładnie tak samo mam u Erki:) Grubieje z dnia na dzień i ma nieziemski apetyt...Oj, pewnie jakies straszliwie Klusięta będą, małe Smoczyki;) Pzdr. Tfu, tfu, aby tylko nie za duże, bo te nasze siostrzyczki, to przecież pierworódki :) Buszki napisał(a):Ja u Buszi na dinozaury się nastawiałam,ale jakoś się udało :). Ha ha, a ja myślałam, że kreciki :) lourdnes napisał(a):Dwa były programowe- pozostała 4-ka basków to obcy ale nie mozna odkryć , którzy to bo dobrze sie kamufluja :diabloti: A kiedy Sajda wypakuje prezenty ?:) Asiaczek napisał(a):Jakoś na początku grudnia ; 1 lub 2 grudnia, chyba...;) pzdr. Licząc 63 dni, to wychodzi 3 grudnia, dzień po swoich urodzinach ;) unikatowydiament napisał(a):hello:) głaski zasyłamy:) Dziękujemy :) M&S napisał(a):Cześć Sajducha:) jak samopoczucie przyszłej mamuśki? Witojcie! Sajducha czuje się bardzo dobrze, na spacerach biega jak fryga, choć zrobił się z niej taki łakomczuch, że bardziej się pilnuje i daje znać żeby pancia częściej sięgała do kieszeni :diabloti: Quote
lourdnes Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Asiaczek napisał(a):Jakoś na początku grudnia ; 1 lub 2 grudnia, chyba...;) pzdr. Nie mogę sie doczekać :) Jamnicze wstawiaj fotki z gór i grubej Sajduni- jak już urodzi to schudnie więc jedyna okazja uwiecznic ja z jej pierwszym brzuszkiem :) Quote
Buszki Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Z kieszenią mam to samo,a najgorsze że Buszce to zostało i Szepszucha też musi dostać smaczka. Quote
M&S Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 jamnicze napisał(a): Sajducha czuje się bardzo dobrze, na spacerach biega jak fryga, choć zrobił się z niej taki łakomczuch, że bardziej się pilnuje i daje znać żeby pancia częściej sięgała do kieszeni :diabloti: Mądrala, wie co robi;) Quote
Błyskotka Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Może zrobi sobie urodzinowy prezent ;). Quote
jamnicze Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 lourdnes napisał(a):Nie mogę sie doczekać :) Jamnicze wstawiaj fotki z gór i grubej Sajduni- jak już urodzi to schudnie więc jedyna okazja uwiecznic ja z jej pierwszym brzuszkiem :) Nad fotkami siedzi teraz TZ ;) A Saidi z brzuszkiem? Oj, ma już i to całkiem spory :) Buszki napisał(a):Z kieszenią mam to samo,a najgorsze że Buszce to zostało i Szepszucha też musi dostać smaczka. No ja nie wiem jak można ćwiczyć takie wymuszanie na panci, ale Sajducha to robi bezbłędnie, a miałam się za "twardą babę" :evil_lol: M&S napisał(a):Mądrala, wie co robi;) OJ, wie, wykorzystuje swój stan w 100% :razz: Błyskotka napisał(a):Może zrobi sobie urodzinowy prezent ;). Wolałabym nie, lepiej niech rodzi w terminie i to najlepiej po południu, bo piątki i soboty spędzam na szkoleniu. M&S napisał(a):Hello :) Głaski dla brzuchatki!!! Już wygłaskana, wyciągnęła mnie małpa przed 6 z wyrka i teraz wysikana, nakarmiona i wygłaskana posypia sobie na kanapie :) A ja w końcu mam chwilkę aby tu zajrzeć :p Quote
taxelina Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 To popros TZ zeby zrobil jej fotki! Chcemy brzuszek nakrapiany zobaczyc :loveu: Quote
Buszki Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 jamnicze napisał(a): No ja nie wiem jak można ćwiczyć takie wymuszanie na panci, ale Sajducha to robi bezbłędnie, a miałam się za "twardą babę" :evil_lol: Ja też się miałam za twarda i konsekwentną,tylko dlaczego Szepsi znowu przytyła? Quote
jamnicze Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 deer_1987 napisał(a):To popros TZ zeby zrobil jej fotki! Chcemy brzuszek nakrapiany zobaczyc :loveu: Fotki zaraz będą :) Buszki napisał(a):Ja też się miałam za twarda i konsekwentną,tylko dlaczego Szepsi znowu przytyła? Booooo.... była chuda? :evil_lol: unikatowydiament napisał(a):dzieńdoberek wieczorkiem:) Witam i zapraszam do oglądnięcia zdjęć ;) Quote
jamnicze Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Sajdusia pilnuje wejścia do kuchni ;) Dzisiaj TZ zrobił mi niespodziankę i jak byłam na szkoleniu złożył klatkę i kojec :) A tak oto oswajaliśmy Sajdusię z nowym miejscem (oczywiście poprzez przekupstwo ;)) Ciekawe czy Saidi zdecyduje się tam dzisiaj spać. Quote
jamnicze Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Tyle, że wzięliśmy ten wyższy i nie mogę przejść nad nim, więc wchodzę na czworakach przez drzwiczki dla psa :evil_lol:. Quote
taxelina Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/007-10.jpg Jaka spiaca :loveu: To tak jak ja mam na wysokosc zagrode 90 cm dla Peppara, jak cos chce - np kuwete wymienc - to nie wezme gora jak kiedys tylko przez drzwi musze :mad: Quote
jamnicze Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 To może mamy podobny kojec, mój też jest na 90cm ;). Był też w mniejszej wersji, ale obawiałam się, że jak szczeniaki będą większe, to by przeszły. Quote
taxelina Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 http://www.zooplus.pl/shop/gryzonie/klatka_dla_gryzoni/kojec_gryzoni/metalowy/94994 8 elementów: 61 x 91,5 cm A mysle nad zamowieniem od nich takie czegos dla Niuni, jak od roku nie moze wejsc na lozko do nas bo za wysoko na jej lapki z rzs http://www.zooplus.pl/shop/psy/transporter_klatka_dla_psa/akcesoria_samochodowe/rampy_zderzaki_pies/134640 Quote
jamnicze Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Aaa, to my mamy troszkę inny (nie wiem czy mi się uda podlinkować ;)) http://www.zdrowyzwierzak.pl/product-pol-9-Wysoki-6-cio-elementowy-kojec-dla-psa-szczeniaka-gryzoni-84-x-90-cm.html Ale Sajda teraz chrapie :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Widać, że brzuszek juz spory:) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/007-10.jpg pzdr. Quote
M&S Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Jaki apartement ma Sajducha;):) Dobrej niedzieli!!! Quote
Buszki Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 jamnicze napisał(a): Booooo.... była chuda? :evil_lol: No tak,to jest wyjaśnienie ;). Kojec fajowski,ale nie obawiasz się,że nasze kotopsy po drucikach przelezą ;) ?Mi wyłaziły z drewnianego i musiałam dać niżej drzwiczki,bo spadały z drugiej strony jak ulęgałki :evil_lol:. Quote
jamnicze Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 deer_1987 napisał(a):Takie tez widzialam na zooplus :) Wybraliśmy sklep powiązany z producentem, zawsze to trochę taniej ;) M&S napisał(a):Jaki apartement ma Sajducha;):) Dobrej niedzieli!!! Niedziela smętna, deszczowa i taaaaka śpiąca. Buszki napisał(a):No tak,to jest wyjaśnienie ;). Kojec fajowski,ale nie obawiasz się,że nasze kotopsy po drucikach przelezą ;) ?Mi wyłaziły z drewnianego i musiałam dać niżej drzwiczki,bo spadały z drugiej strony jak ulęgałki :evil_lol:. Trochę się obawiam, dlatego wzięliśmy ten wyższy model (90 cm), no i teraz muszę sama przełazić przez drzwiczki, bo nie daję rady górą :evil_lol:.Odległość między poziomymi prętami jest spora więc mam nadzieję, że im się nie uda :) Quote
Recommended Posts