M&S Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 mordercze baski;) http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_4289.jpg Wy im chyba jeść nie dajecie, że posiłek na mieście konsumują.....:evil_lol: Quote
gosiaja Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 no ja swoim nie daję jeść ale nie wiem czemu każdy przytył 2 kilo Quote
taxelina Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_4348.jpg cudnie wygladaja! Quote
Asiaczek Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 [quote name='gosiaja']no ja swoim nie daję jeść ale nie wiem czemu każdy przytył 2 kilo Bo ha mieście dobrze karmią, hahahaha:evil_lol:.... Pzdr. Quote
M&S Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Asiaczek napisał(a):Bo ha mieście dobrze karmią, hahahaha:evil_lol:.... Pzdr. I wszystko jasne;) Quote
Asiaczek Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Może ktoś jest zainteresowany bazarkiem z plastikowymi/wiklinowymi legowiskami dla psów? Co prawda legowiska sa uzywane, ale w b.dobrym stanie... Zapraszam! http://www.dogomania.pl/threads/2174...xa...-do-17.11 Pzdr. Quote
jamnicze Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 [quote name='deer_1987']Gratulacje!!! :) [quote name='Buszki']Gratulacje:).Moja wetka też konkretnie nie chciała nic powiedzieć.Mówiła,że dwa na pewno i tyle ;). [quote name='Maalwi']Ee ale dziwny wet, ja bym żądała od weta żeby chociaż powiedział liczbę w przyblizeniu,bo inaczej bym nie zapłaciła :) W każdym razie gratuluje maluszków! Ha ha, oni się strasznie asekurują, bo niektóży ludzie są nawiedzeni i mają pretensje, że nie urodziło się dokładnie tyle ile powiedzieli ;) [quote name='Asiaczek']Oj, ja bym sama sobie popatrzyła na ekran i wiedziałabym - przynajmniej w przybliżeniu - ile będzie bobasków:) Ale i tak gratuluję!!!! pzdr. Patrzyłam i widziałam małe ruszające się glizdeczki :evil_lol:. 2 się strasznie wierciły, a 1 było całkiem spokojne, ale wet powiedział, że też żywe, tak więc są co najmniej 3 ;) [quote name='M&S']No nareszcie pochwaliłaś się dobrymi wiadomościami:multi: Ja obstawiam od 4 do 5 bskowych bobasków....:cool3: Zobaczymy jak zaczną pchać się na świat :) [quote name='Błyskotka']Gratuluję :). A kiedy rozwiązanie ? O ile pamiętam, to ciąża ma 63 dni? (przeciętnie). A to by wypadało dokładnie w urodziny Sajdi, czyli 2 grudnia :). Pewnie chce mi podrzucać dzieciaki pomiędzy kęsami tortu :evil_lol: [quote name='unikatowydiament']Gratulacje i szczęśliwego rozwiązania:) :) [quote name='Izabela124.']W takim razie czekamy na małe kluseczki :D Oj, czekamy, sama nie wiem, czy chcę aby ten dzień już nadszedł, czy aby jeszcze dłuuuugo nie nadchodził :evil_lol: [quote name='Asiaczek']A wstawisz fotkę Sajdi - grubci? Pzdr. Zdjęcia na spacerku robiła gosiaja, innych fotek nie mam [quote name='Maalwi']właśnie, wstawiaj fotki :) A można wiedziec kto tatusiem jest bo ja nie w temacie ;) ja stawiam na 3-4 baski hihihi :) Asiaczek już odpowiedziała, ojcem będzie Serosław Wspaniały :) [quote name='M&S']mordercze baski;) http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_4289.jpg Wy im chyba jeść nie dajecie, że posiłek na mieście konsumują.....:evil_lol: Sajdi się zrobiła niesamowicie żarta, dzisiaj zjadła nawet 3 posiłki, a trawnikowi nie przepuści aby trochę sobie witaminek nie uzupełnić - moja krówka kochana [quote name='deer_1987']http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_4348.jpg cudnie wygladaja! Też mi się to zdjęcie bardzo podoba. Gosiaja, bardzo dziękuję za towarzystwo, no i te fajne zdjęcia :) Quote
Asiaczek Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Tak, widziałam u gosiaja foteczkę Grubej! Sajduni:) pzdr. Quote
Oscar Patric Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 miłej niedzieli:) gorące pozdrowionka zasyłamy w te zimne popołudnie Quote
jamnicze Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 [quote name='Asiaczek']Tak, widziałam u gosiaja foteczkę Grubej! Sajduni:) pzdr. Teraz to ona grubieje z dnia na dzień :) I ciągle patrzy coby tu jeszcze zjeść - uwierzysz? SAIDI :crazyeye:. Trawnikom też nie odpuści, obowiązkowy popas na korzonkach :lol: [quote name='unikatowydiament']miłej niedzieli:) gorące pozdrowionka zasyłamy w te zimne popołudnie U na też już się zimno zrobiło, będę w końcu musiała poszukać rękawiczek :p [quote name='anetta']Gratuluję!! :-D Z tym jeszcze poczekajmy do narodzin ;) [quote name='M&S']Mizianki dla Sajduchy:) Nieustające :evil_lol: Nachalna się baba zrobiła, ciekawe dlaczego?:cool3::diabloti: Quote
taxelina Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 a kiedy beda zdjecia z gor? no i sajdi bys nowa fotke zrobila :D Quote
Asiaczek Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 jamnicze napisał(a):Teraz to ona grubieje z dnia na dzień :) I ciągle patrzy coby tu jeszcze zjeść - uwierzysz? SAIDI :crazyeye:. Trawnikom też nie odpuści, obowiązkowy popas na korzonkach :lol: Dokładnie tak samo mam u Erki:) Grubieje z dnia na dzień i ma nieziemski apetyt...Oj, pewnie jakies straszliwie Klusięta będą, małe Smoczyki;) Pzdr. Quote
Buszki Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Ja u Buszi na dinozaury się nastawiałam,ale jakoś się udało :). Quote
Asiaczek Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Buszki napisał(a):Ja u Buszi na dinozaury się nastawiałam,ale jakoś się udało :). Nie no,,,, po gusiu i Buszcze to jeszcze nigdy dinazaury się nie urodziły... pzdr. Quote
Buszki Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Asiaczek napisał(a):Nie no,,,, po gusiu i Buszcze to jeszcze nigdy dinazaury się nie urodziły... pzdr. Ale miały być dwa,a brzuch był wieeelki.To co tam mogło siedzieć? Quote
Asiaczek Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 No, widzisz. Juz znasz odpowiedź, dlaczego brzuch Buszki był taki duzy;) pzdr. Quote
Buszki Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Tylko,że nikt się nie spodziewał tych obcych sześciu :evil_lol:. Quote
lourdnes Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Buszki napisał(a):Tylko,że nikt się nie spodziewał tych obcych sześciu :evil_lol:. Dwa były programowe- pozostała 4-ka basków to obcy ale nie mozna odkryć , którzy to bo dobrze sie kamufluja :diabloti: A kiedy Sajda wypakuje prezenty ?:) Quote
Asiaczek Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 [QUOTE=lourdnes;18016590 A kiedy Sajda wypakuje prezenty ?:) Jakoś na początku grudnia ; 1 lub 2 grudnia, chyba...;) pzdr. Quote
Recommended Posts