Asiaczek Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 [quote name='Maalwi']Buu a ja nie wiem Asiaczku zdradź! Wiesz, takie cudne wiadomości to lepiej jak sama jamnicze zdradzi:) Jak dla mnie, to duża frajda, podzielić się TAKĄ wiadomością:) pzdr. Quote
M&S Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 [quote name='Asiaczek']Wiesz, takie cudne wiadomości to lepiej jak sama jamnicze zdradzi:) Jak dla mnie, to duża frajda, podzielić się TAKĄ wiadomością:) pzdr. No ja nie wiem dlaczego nic nie mówi:mad::mad::mad: Quote
Asiaczek Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 jamnicze - tu masz link do bardzo ciekawej Galerii naDGM. Ja juz tam jestem zalogowana, Buszki tez... Pora na Ciebie:) http://www.dogomania.pl/threads/19690-Porod%C3%B3wka?p=17979833#post17979833 pzdr. Quote
jamnicze Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Cześć dziewczyny !!! :loveu: Wczoraj wieczorem byłyśmy na USG ;) Zapis w książeczce brzmi "ciąża mnoga, żywa" !!! :loveu::loveu::loveu: Co do ilości, to facet nie chciał się wypowiadać, ten mój wet jest strasznie zachowawczy i asekurancki :shake:. Powiedział, że liczyć to on sobie może nawet do 20, ale liczby nie poda, bo to USG, a nie rentgen, a on nie chce aby potem były pretensje, że jest inaczej, że ...itd, itp. A rano byłyśmy jeszcze z chłopakami na spacerze :p. Gosiaja obiecała wstawić niebawem fotki :cool3: Quote
Korenia Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Cudnie :loveu: ciekawa jestem czy będzie bliżej Erki czy Buszki w liczbie bobasków ;) Quote
Buszki Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Gratulacje:).Moja wetka też konkretnie nie chciała nic powiedzieć.Mówiła,że dwa na pewno i tyle ;). Quote
Maalwi Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Ee ale dziwny wet, ja bym żądała od weta żeby chociaż powiedział liczbę w przyblizeniu,bo inaczej bym nie zapłaciła :) W każdym razie gratuluje maluszków! Quote
Asiaczek Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 [quote name='jamnicze']Cześć dziewczyny !!! :loveu: Wczoraj wieczorem byłyśmy na USG ;) Zapis w książeczce brzmi "ciąża mnoga, żywa" !!! :loveu::loveu::loveu: Co do ilości, to facet nie chciał się wypowiadać, ten mój wet jest strasznie zachowawczy i asekurancki :shake:. Powiedział, że liczyć to on sobie może nawet do 20, ale liczby nie poda, bo to USG, a nie rentgen, a on nie chce aby potem były pretensje, że jest inaczej, że ...itd, itp. A rano byłyśmy jeszcze z chłopakami na spacerze :p. Gosiaja obiecała wstawić niebawem fotki :cool3: Oj, ja bym sama sobie popatrzyła na ekran i wiedziałabym - przynajmniej w przybliżeniu - ile będzie bobasków:) Ale i tak gratuluję!!!! pzdr. Quote
M&S Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 [quote name='jamnicze']Cześć dziewczyny !!! :loveu: Wczoraj wieczorem byłyśmy na USG ;) Zapis w książeczce brzmi "ciąża mnoga, żywa" !!! :loveu::loveu::loveu: Co do ilości, to facet nie chciał się wypowiadać, ten mój wet jest strasznie zachowawczy i asekurancki :shake:. Powiedział, że liczyć to on sobie może nawet do 20, ale liczby nie poda, bo to USG, a nie rentgen, a on nie chce aby potem były pretensje, że jest inaczej, że ...itd, itp. A rano byłyśmy jeszcze z chłopakami na spacerze :p. Gosiaja obiecała wstawić niebawem fotki :cool3: No nareszcie pochwaliłaś się dobrymi wiadomościami:multi: Ja obstawiam od 4 do 5 bskowych bobasków....:cool3: Quote
Błyskotka Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Gratuluję :). A kiedy rozwiązanie ? Quote
Oscar Patric Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Gratulacje i szczęśliwego rozwiązania:) Quote
Izabela124. Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 W takim razie czekamy na małe kluseczki :D Quote
Asiaczek Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 A wstawisz fotkę Sajdi - grubci? Pzdr. Quote
Maalwi Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 właśnie, wstawiaj fotki :) A można wiedziec kto tatusiem jest bo ja nie w temacie ;) ja stawiam na 3-4 baski hihihi :) Quote
Asiaczek Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Tatusiem jest Kanibaru FROMAJE FRAIS czyli Serek:) Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 O, patrzcie ja! Wstawiła jedną fotke i co....? Oklaski z tego powodu? O, nie!!!!! Prosimy o więcej:) pzdr. Quote
gosiaja Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 zaraz ale z chłopakami muszę iść na spacer Quote
Asiaczek Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Ja juz ze swoimi byłam..... Prosimy, aby termin dzisiejszy został dotrzymany... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Oooooo, a tutaj widac, gdzie schowały się małe fasolki:) http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_4308.jpg pzdr. Quote
Recommended Posts