Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ooooo, myslałam, że jak dzisiaj wieczorkiem zajrzę, to jamnicze juz napisze parę słów... A tu cisza...

Pzdr.

pewnie zarobiona jest.....

Posted

Jakoś nie mogę sobie Sajdy grubej wyobrazić:evil_lol: ale jeśli ma apetyt to wszystko wskazuje, że już całkiem niedługo będzie "kiełbaskowa":cool3:....chyba pirwszy raz w swoim życiu, hihihi
Bedą jakieś zdjęcia Sajdy czy tylko z wyprawy:razz:
bo ja bym sobie na Sajdę popatrzyła :p

Posted

Bundustar napisał(a):
Jakoś nie mogę sobie Sajdy grubej wyobrazić:evil_lol: ale jeśli ma apetyt to wszystko wskazuje, że już całkiem niedługo będzie "kiełbaskowa":cool3:....chyba pirwszy raz w swoim życiu, hihihi

Też bym obejrzała jak wyglada Sajdi- mamusia :)

Posted

Korenia napisał(a):
Czuję się urażona. Zostałam pominięta! :(

Soooorki wielkie :oops: Sama nie wiem jak mogłam przeoczyć Twojego posta :oops:
Buszki napisał(a):
A ja bym chciała wiedzieć czy mój sen był proroczy ;).

Też bym chciała wiedzieć :diabloti: i może jutro się dowiem, jesteśmy umówione na USG :cool3:
Asiaczek napisał(a):
Dasz radę, dasz
A my tutaj czekamy na szczegółową relację(!) z wypadu, no i foteczki:)

Pzdr.

M&S napisał(a):
Hello, no nareszcie wróciłaś!!!!!
Ja też czekam na foty. Głaski dla Sajduchy:)

lourdnes napisał(a):
dokladnie- fotki poparte opowieścią :)

Błyskotka napisał(a):
Hejka :).
Również dołączam się do oczekujących :).

unikatowydiament napisał(a):
Ja też proszę o nowe foteczki:)

Foteczki z gór będą- obiecuję, tak średnio cykaliśmy po 100 dziennie ;), czyli w 4 dni zrobiliśmy ponad 400 zdjęć. Ale musicie jeszcze cierpliwie poczekać aż Krzyś wróci z gór, bo to on ma aparat. Szczęściaż został tam na całe 2 tygodnie, a ja musiałam wracać po 4 dniach, buuuuu :placz::placz::placz:
Pogoda za to nam dopisała, było przepięknie, i powiem szczerze, że żadne zdjęcia nie są w stanie tego oddać :cool1:
M&S napisał(a):
Hello Sajduchy, co u Was?

Buszki napisał(a):
Znowu gdzieś zniknęły...

Asiaczek napisał(a):
Ooooo, myslałam, że jak dzisiaj wieczorkiem zajrzę, to jamnicze juz napisze parę słów... A tu cisza...

Pzdr.

M&S napisał(a):
pewnie zarobiona jest.....

Buszki napisał(a):
I dla nas czasu nie ma :mad:.

bety napisał(a):
Dajcie kobiecie pracować ;) - jak się szybciej wyrobi to i będzie miała więcej czasu dla nas. :multi:
Pzdr

Asiaczek napisał(a):
E, tam! W szkole to roboty jest ZAWSZE duzo... Ale obiecała, że w tygodniu wpadnie, więc czekamy...

Pzdr.

No niestety, pracy mam huk, a w piątek i sobotę jeszcze dodatkowo siedzę na szkoleniu. Całe szczęście, że rodzice mieszkają w tym samym mieście i tata może przyjeżdżać do Saidi. Teraz dokładnie widzę, że praktycznie samotna, pracująca osoba nie ma szans na mieszkanie z psem :shake:
Bundustar napisał(a):

lourdnes napisał(a):
Też bym obejrzała jak wyglada Sajdi- mamusia :)

Zdjęcia będą tylko z wyprawy, bo mój aparat poszedł w rozsypkę po przygodzie w Kownie, gdzie wolałam łapać przestraszonego Sajdelka :p
Sajducha ma powiększone i różowe cycuchy, apetyt i stała się okropnie miziasto-przytulasta, ale o dziwo nadal utrzymuje linę choć swoją talię nieco straciła ;)

unikatowydiament napisał(a):
witamy sie popołudniowo:)

Dzieńdoberek :lol:

Posted

jamnicze napisał(a):

No niestety, pracy mam huk, a w piątek i sobotę jeszcze dodatkowo siedzę na szkoleniu. Całe szczęście, że rodzice mieszkają w tym samym mieście i tata może przyjeżdżać do Saidi. Teraz dokładnie widzę, że praktycznie samotna, pracująca osoba nie ma szans na mieszkanie z psem :shake:
Dzieńdoberek :lol:

...o mnie piszesz?:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A ja COŚ wiem!!!!
Ale nie powiem, niech tutaj przyjdzie jamnicze i sama się wyspowiada:)

Pzdr.
Ja domyślam się co wiesz, ale nie wiem w jakiej ilości xD Znam tylko temat tej wiedzy :P

Posted

Hahaha, pewnie dobrze się domyślasz:)
A ja czekam na jamnicze i czekam, i czekam i czekam.... aż pewnie sama wybuchnę z tego oczekiwania....
Bo radość to zawsze milej dzielic z Bliskimi i Przyjaciółmi, prawda?

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hahaha, pewnie dobrze się domyślasz:)
A ja czekam na jamnicze i czekam, i czekam i czekam.... aż pewnie sama wybuchnę z tego oczekiwania....
Bo radość to zawsze milej dzielic z Bliskimi i Przyjaciółmi, prawda?

Pzdr.

Oj tak ;) Samemu to nie ma co świętować :evil_lol: