Asiaczek Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Ooooo, myslałam, że jak dzisiaj wieczorkiem zajrzę, to jamnicze juz napisze parę słów... A tu cisza... Pzdr. Quote
M&S Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Asiaczek napisał(a):Ooooo, myslałam, że jak dzisiaj wieczorkiem zajrzę, to jamnicze juz napisze parę słów... A tu cisza... Pzdr. pewnie zarobiona jest..... Quote
bety Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Dajcie kobiecie pracować ;) - jak się szybciej wyrobi to i będzie miała więcej czasu dla nas. :multi: Pzdr Quote
Asiaczek Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 E, tam! W szkole to roboty jest ZAWSZE duzo... Ale obiecała, że w tygodniu wpadnie, więc czekamy... Pzdr. Quote
Bundustar Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Jakoś nie mogę sobie Sajdy grubej wyobrazić:evil_lol: ale jeśli ma apetyt to wszystko wskazuje, że już całkiem niedługo będzie "kiełbaskowa":cool3:....chyba pirwszy raz w swoim życiu, hihihi Bedą jakieś zdjęcia Sajdy czy tylko z wyprawy:razz: bo ja bym sobie na Sajdę popatrzyła :p Quote
lourdnes Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Bundustar napisał(a):Jakoś nie mogę sobie Sajdy grubej wyobrazić:evil_lol: ale jeśli ma apetyt to wszystko wskazuje, że już całkiem niedługo będzie "kiełbaskowa":cool3:....chyba pirwszy raz w swoim życiu, hihihi Bedą jakieś zdjęcia Sajdy czy tylko z wyprawy:razz: bo ja bym sobie na Sajdę popatrzyła :p Też bym obejrzała jak wyglada Sajdi- mamusia :) Quote
Asiaczek Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Rozmawiałam dzisiaj z jamnicze: zapracowana, Sajdi czuje się dobrze, zdjęcia to będą dopiero może w przyszłym tygodniu... Pzdr. Quote
jamnicze Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Korenia napisał(a):Czuję się urażona. Zostałam pominięta! :( Soooorki wielkie :oops: Sama nie wiem jak mogłam przeoczyć Twojego posta :oops: Buszki napisał(a):A ja bym chciała wiedzieć czy mój sen był proroczy ;). Też bym chciała wiedzieć :diabloti: i może jutro się dowiem, jesteśmy umówione na USG :cool3: Asiaczek napisał(a):Dasz radę, dasz A my tutaj czekamy na szczegółową relację(!) z wypadu, no i foteczki:) Pzdr. M&S napisał(a):Hello, no nareszcie wróciłaś!!!!! Ja też czekam na foty. Głaski dla Sajduchy:) lourdnes napisał(a):dokladnie- fotki poparte opowieścią :) Błyskotka napisał(a):Hejka :). Również dołączam się do oczekujących :). unikatowydiament napisał(a):Ja też proszę o nowe foteczki:) Foteczki z gór będą- obiecuję, tak średnio cykaliśmy po 100 dziennie ;), czyli w 4 dni zrobiliśmy ponad 400 zdjęć. Ale musicie jeszcze cierpliwie poczekać aż Krzyś wróci z gór, bo to on ma aparat. Szczęściaż został tam na całe 2 tygodnie, a ja musiałam wracać po 4 dniach, buuuuu :placz::placz::placz: Pogoda za to nam dopisała, było przepięknie, i powiem szczerze, że żadne zdjęcia nie są w stanie tego oddać :cool1: M&S napisał(a):Hello Sajduchy, co u Was? Buszki napisał(a):Znowu gdzieś zniknęły... Asiaczek napisał(a):Ooooo, myslałam, że jak dzisiaj wieczorkiem zajrzę, to jamnicze juz napisze parę słów... A tu cisza... Pzdr. M&S napisał(a):pewnie zarobiona jest..... Buszki napisał(a):I dla nas czasu nie ma :mad:. bety napisał(a):Dajcie kobiecie pracować ;) - jak się szybciej wyrobi to i będzie miała więcej czasu dla nas. :multi: Pzdr Asiaczek napisał(a):E, tam! W szkole to roboty jest ZAWSZE duzo... Ale obiecała, że w tygodniu wpadnie, więc czekamy... Pzdr. No niestety, pracy mam huk, a w piątek i sobotę jeszcze dodatkowo siedzę na szkoleniu. Całe szczęście, że rodzice mieszkają w tym samym mieście i tata może przyjeżdżać do Saidi. Teraz dokładnie widzę, że praktycznie samotna, pracująca osoba nie ma szans na mieszkanie z psem :shake: Bundustar napisał(a):Jakoś nie mogę sobie Sajdy grubej wyobrazić:evil_lol: ale jeśli ma apetyt to wszystko wskazuje, że już całkiem niedługo będzie "kiełbaskowa":cool3:....chyba pirwszy raz w swoim życiu, hihihi Bedą jakieś zdjęcia Sajdy czy tylko z wyprawy:razz: bo ja bym sobie na Sajdę popatrzyła :p lourdnes napisał(a):Też bym obejrzała jak wyglada Sajdi- mamusia :) Zdjęcia będą tylko z wyprawy, bo mój aparat poszedł w rozsypkę po przygodzie w Kownie, gdzie wolałam łapać przestraszonego Sajdelka :p Sajducha ma powiększone i różowe cycuchy, apetyt i stała się okropnie miziasto-przytulasta, ale o dziwo nadal utrzymuje linę choć swoją talię nieco straciła ;) unikatowydiament napisał(a):witamy sie popołudniowo:) Dzieńdoberek :lol: Quote
taxelina Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 No jak mowisz ze na pewno beda fotki to poczekamy! Quote
Asiaczek Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 jamnicze napisał(a): No niestety, pracy mam huk, a w piątek i sobotę jeszcze dodatkowo siedzę na szkoleniu. Całe szczęście, że rodzice mieszkają w tym samym mieście i tata może przyjeżdżać do Saidi. Teraz dokładnie widzę, że praktycznie samotna, pracująca osoba nie ma szans na mieszkanie z psem :shake: Dzieńdoberek :lol: ...o mnie piszesz?:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 A ja COŚ wiem!!!! Ale nie powiem, niech tutaj przyjdzie jamnicze i sama się wyspowiada:) Pzdr. Quote
Korenia Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='Asiaczek']A ja COŚ wiem!!!! Ale nie powiem, niech tutaj przyjdzie jamnicze i sama się wyspowiada:) Pzdr. Ja domyślam się co wiesz, ale nie wiem w jakiej ilości xD Znam tylko temat tej wiedzy :P Quote
Asiaczek Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Hahaha, pewnie dobrze się domyślasz:) A ja czekam na jamnicze i czekam, i czekam i czekam.... aż pewnie sama wybuchnę z tego oczekiwania.... Bo radość to zawsze milej dzielic z Bliskimi i Przyjaciółmi, prawda? Pzdr. Quote
Korenia Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Asiaczek napisał(a):Hahaha, pewnie dobrze się domyślasz:) A ja czekam na jamnicze i czekam, i czekam i czekam.... aż pewnie sama wybuchnę z tego oczekiwania.... Bo radość to zawsze milej dzielic z Bliskimi i Przyjaciółmi, prawda? Pzdr. Oj tak ;) Samemu to nie ma co świętować :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Prawda! Wtedy jakby co najmniej o połowę mniej było tej radości.... Jamnicze! Jamnicze!! Jamnicze!!!! Jamnicze!!![SIZE=6]! Jamnicze!!!!! Pzdr. Quote
Buszki Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Ja chyba też wiem,a jamnicze tajemnicze ;). Quote
Recommended Posts