Asiaczek Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Alez ja nie mówię, że nie lubię spać, ale czasami to szkoda mi czasu na spanie... Pzdr. Quote
Buszki Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Na spanie,to nigdy nie jest szkoda czasu :lol:.Baski wiedzą to najlepiej :evil_lol:. Quote
lourdnes Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Ja w domu na wsi też z kurami chodzę spać za to w białym jak mam sieć i Pancia obok tak wcześnie sie nie da.... :) Ale też jestem spaniolubna wczesną porą tyle ,że też wcześnie wstaję- baski mnie nauczyły o 7 :) Quote
Korenia Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Nagadane tyle, jakby gospodyni wrzuciła 50 zdjęć :evil_lol: Quote
M&S Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Korenia napisał(a):Nagadane tyle, jakby gospodyni wrzuciła 50 zdjęć :evil_lol: Wiesz jak jest, kota nie ma.....;) Quote
Buszki Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Robimy taki sztuczny tłok,żeby ruch w interesie był :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Dokładnie! I mam nadzieję, że jamnicze to doceni i zasypie nas fotkami w Tatr:) Najgorsze jest to, że nie wiem, kiedy wraca... buuuuuu..... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 NO, i nie może na tak długo zostawiac Sajduni:) pzdr. Quote
lourdnes Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Ja też liczę na mega sesję :) Góry mamy cudne więc bedzie nie do wybaczenia jak Jamnicze fotek nie zamieści :mad: i jeszcze relacja pisemna musi być :diabloti: Quote
lourdnes Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Dobrze jest- niech się wybaluje to będzie miała nam więcej do opowiedzenia :evil_lol: Quote
M&S Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Asiaczek napisał(a):A jej jak nie ma, tak nie ma... pzdr. Pewnie jeszcze po górach skaczą.....;) Quote
Asiaczek Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Dzisiaj rozmawiałam z jamnicze. Jest już w domu, Sajdunia ma apetyt:) Ale duzo pracy w pracy i jamnicze może doczłapie do nas w weekend lub w poniedziałek. A napewno w przyszłym tygodniu:) Pzdr. Quote
bety Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='Asiaczek']Oj, gdyby tak człowiek mógł nie spać, to ja bym tak chciała... tyle jest do zrobienia i w domu i tak ogólnie... tyle filmów, książek.... Pzdr. No właśnie ...... [quote name='Asiaczek']Dzisiaj rozmawiałam z jamnicze. Jest już w domu, Sajdunia ma apetyt:) Ale duzo pracy w pracy i jamnicze może doczłapie do nas w weekend lub w poniedziałek. A napewno w przyszłym tygodniu:) Pzdr. No czekamy na relacje z wypadu. :) Pzdr Quote
jamnicze Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Buszki Asiaczek M&S gosiaja cienka lourdens unikatowydiament deer bety bardzo Wam wszystkim dziękuję za odwiedzinki i odświerzanie strony :) Odpowiem tak od razu wszystkim :) Wróciłam dzisiaj rano o 7.10., odświerzyć się, śniadanko, spacer z Sajdą, kawa, przebrać się i do pracy. Teraz właśnie się mozolę w robocie, na szczęście mam trochę luźniej i udało mi sie do Was wpaść ;). Niestety sprzęt jest wiekowy, rozklepany i strasznie zamula, ale może dam radę ;) Quote
taxelina Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 No to poczekamy spokojnie na zdjeciowa relacje :loveu: Quote
Korenia Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='jamnicze']Buszki Asiaczek M&S gosiaja cienka lourdens unikatowydiament deer bety bardzo Wam wszystkim dziękuję za odwiedzinki i odświerzanie strony :) Odpowiem tak od razu wszystkim :) Wróciłam dzisiaj rano o 7.10., odświerzyć się, śniadanko, spacer z Sajdą, kawa, przebrać się i do pracy. Teraz właśnie się mozolę w robocie, na szczęście mam trochę luźniej i udało mi sie do Was wpaść ;). Niestety sprzęt jest wiekowy, rozklepany i strasznie zamula, ale może dam radę ;) Czuję się urażona. Zostałam pominięta! :( Quote
Buszki Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 A ja bym chciała wiedzieć czy mój sen był proroczy ;). Quote
Asiaczek Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='jamnicze']Buszki Asiaczek M&S gosiaja cienka lourdens unikatowydiament deer bety bardzo Wam wszystkim dziękuję za odwiedzinki i odświerzanie strony :) Odpowiem tak od razu wszystkim :) Wróciłam dzisiaj rano o 7.10., odświerzyć się, śniadanko, spacer z Sajdą, kawa, przebrać się i do pracy. Teraz właśnie się mozolę w robocie, na szczęście mam trochę luźniej i udało mi sie do Was wpaść ;). Niestety sprzęt jest wiekowy, rozklepany i strasznie zamula, ale może dam radę ;) Dasz radę, dasz:) A my tutaj czekamy na szczegółową relację(!) z wypadu, no i foteczki:) Pzdr. Quote
M&S Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Hello, no nareszcie wróciłaś!!!!! Ja też czekam na foty. Głaski dla Sajduchy:):) Quote
lourdnes Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 dokladnie- fotki poparte opowieścią :) Quote
Błyskotka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Hejka :). Również dołączam się do oczekujących :). Quote
Oscar Patric Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 no Ja także:) miłego popołudnia życzę i buziaczki zasyłamy:) Quote
Recommended Posts