Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Ja w domu na wsi też z kurami chodzę spać za to w białym jak mam sieć i Pancia obok tak wcześnie sie nie da.... :) Ale też jestem spaniolubna wczesną porą tyle ,że też wcześnie wstaję- baski mnie nauczyły o 7 :)

Posted

Dzisiaj rozmawiałam z jamnicze. Jest już w domu, Sajdunia ma apetyt:)
Ale duzo pracy w pracy i jamnicze może doczłapie do nas w weekend lub w poniedziałek. A napewno w przyszłym tygodniu:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Oj, gdyby tak człowiek mógł nie spać, to ja bym tak chciała... tyle jest do zrobienia i w domu i tak ogólnie... tyle filmów, książek....

Pzdr.

No właśnie ......

[quote name='Asiaczek']Dzisiaj rozmawiałam z jamnicze. Jest już w domu, Sajdunia ma apetyt:)
Ale duzo pracy w pracy i jamnicze może doczłapie do nas w weekend lub w poniedziałek. A napewno w przyszłym tygodniu:)

Pzdr.

No czekamy na relacje z wypadu. :)

Pzdr

Posted

Buszki
Asiaczek
M&S
gosiaja
cienka
lourdens
unikatowydiament
deer
bety

bardzo Wam wszystkim dziękuję za odwiedzinki i odświerzanie strony :)

Odpowiem tak od razu wszystkim :)
Wróciłam dzisiaj rano o 7.10., odświerzyć się, śniadanko, spacer z Sajdą, kawa, przebrać się i do pracy. Teraz właśnie się mozolę w robocie, na szczęście mam trochę luźniej i udało mi sie do Was wpaść ;). Niestety sprzęt jest wiekowy, rozklepany i strasznie zamula, ale może dam radę ;)

Posted

[quote name='jamnicze']Buszki
Asiaczek
M&S
gosiaja
cienka
lourdens
unikatowydiament
deer
bety

Wróciłam dzisiaj rano o 7.10., odświerzyć się, śniadanko, spacer z Sajdą, kawa, przebrać się i do pracy. Teraz właśnie się mozolę w robocie, na szczęście mam trochę luźniej i udało mi sie do Was wpaść ;). Niestety sprzęt jest wiekowy, rozklepany i strasznie zamula, ale może dam radę ;)

Czuję się urażona. Zostałam pominięta! :(

Posted

[quote name='jamnicze']Buszki
Asiaczek
M&S
gosiaja
cienka
lourdens
unikatowydiament
deer
bety
Dasz radę, dasz:)
A my tutaj czekamy na szczegółową relację(!) z wypadu, no i foteczki:)

Pzdr.