Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Patrz! Byłam święcie przekonana, że i powąchać można...

A tak BTW - ja jestem strasznym wąchaczem. Nawet ciasta czy mięsa na mielone nie próbuję, tylko wącham.... chyba miałam jakiegos przodka w postaci PSA:)

Pzdr.

Posted

[quote name='jamnicze']Malibu jeszcze nie próbowała ;)

Tekilę? Łołłłł, Saidi na wyżej procentowe trunki kręci nosem :evil_lol:
Ale najbardziej ni się zawsze chciało śmiać jak Lamii (jamniczce) podtykaliśmy pos nos wódkę albo spirytus - tak się ostentacyjnie marszczyła i odwracała, że boki zrywać :diabloti:[/QUOTE]

Amigo pije wszystko..wrecz na stół wskakuje jak jest lampka wina czy szampana a nawet wódka...a jak widzi paczke fajek to ja zawsze muszi pogryźć. Nawet ludzion z reki papierosy zabiera i gryzie...

Posted

[quote name='Doris&Grenio']Amigo pije wszystko..wrecz na stół wskakuje jak jest lampka wina czy szampana a nawet wódka...a jak widzi paczke fajek to ja zawsze muszi pogryźć. Nawet ludzion z reki papierosy zabiera i gryzie...[/QUOTE]
I bardzo dobrze! Pies wyraxnie Wam mówi, że nie chce, aby wszystko w jego otoczeniu smierdziało papierochami... hahaha...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']I bardzo dobrze! Pies wyraxnie Wam mówi, że nie chce, aby wszystko w jego otoczeniu smierdziało papierochami... hahaha...

Pzdr.[/QUOTE]

Problem jest tylko jeden..że to nie my palimy tylko np znajomi.. Jak ktoś na wybiegu wyciagnie papierosa (zawłaszcza jak stoi tyłem do naszego Amisia) to jest hip i paiperos zabrany..oby nigdy nie nadział sie na juz zapalonego...

Posted

Aaaaa,to u mnie znajomi nie palą W OGÓLE!!!! nawet na balkonie nie, bo tam susze pranie i potem wielokrotnie pranie śmierdziało mi papierosami... Na klatce - tez nie, a juz tym bardziej w łazience.

Morał - Amis bardzo o Was dba:)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Aaaaa,to u mnie znajomi nie palą W OGÓLE!!!! nawet na balkonie nie, bo tam susze pranie i potem wielokrotnie pranie śmierdziało mi papierosami... Na klatce - tez nie, a juz tym bardziej w łazience.

Morał - Amis bardzo o Was dba:)

pzdr.[/QUOTE]

No kochana ciężko zabronić znajomym palić na podwórku (mieszkamy w domku) lub na wybiegu gdzie dzieje sie to nagminnie...:)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Patrz! Byłam święcie przekonana, że i powąchać można...

A tak BTW - ja jestem strasznym wąchaczem. Nawet ciasta czy mięsa na mielone nie próbuję, tylko wącham.... chyba miałam jakiegos przodka w postaci PSA:)

Pzdr.

O! Ja też jestem wąchacz :)
Buszki napisał(a):
Tak szczerze,to ja też wącham.A potem to już nie wypiję :evil_lol:.

jeszcze jedna :evil_lol:
Doris&Grenio napisał(a):
Amigo pije wszystko..wrecz na stół wskakuje jak jest lampka wina czy szampana a nawet wódka...a jak widzi paczke fajek to ja zawsze muszi pogryźć. Nawet ludzion z reki papierosy zabiera i gryzie...

O, nie , nie, Saidi tylko raz mi zwinęła kanapkę z szynką, a raczej szynkę z kanapki kiedy ją nieopatrznie zostawiłam na małym stoliku na wysokości siedzenia tapczanu ;). Nie licząc jak zwinęła tacie pączka, ale wtedy była szczeniaczkiem, a pączka toczyła po podłodze jak piłkę :diabloti:. Na dużym stole możemy teraz zostawiać jedzenie i jej to nie rusza. Ciastka i cukierki często zostają tam na noc ;)
Buszki napisał(a):
To już się na odwyk kwalifikuje :evil_lol:.

dokładnie :evil_lol:
M&S napisał(a):
Cześć Dziwczyny:)

Głaski dla Sajdi!!!!

Panienka z tymi głaskami to sie ostatnio strasznie upierdliwa stała :shake:
Asiaczek napisał(a):
I bardzo dobrze! Pies wyraxnie Wam mówi, że nie chce, aby wszystko w jego otoczeniu smierdziało papierochami... hahaha...

Pzdr.

Fuuuu, wcale się mu nie dziwię, ja też nie znoszę papierochów, błeeee
Doris&Grenio napisał(a):
Problem jest tylko jeden..że to nie my palimy tylko np znajomi.. Jak ktoś na wybiegu wyciagnie papierosa (zawłaszcza jak stoi tyłem do naszego Amisia) to jest hip i paiperos zabrany..oby nigdy nie nadział sie na juz zapalonego...

Saidi paskuda nauczyła się, że ludzie na wybiegu mają smaczki po kieszeniach i są całkiem skorzy do ich rozdawania. I tak właśnie jak koleżanka wyjęła papierocha, to Saidi do niej "co masz?", to ta jej pokazała, że papierosa, a Saidi cop - i zostało pół papierosa :diabloti:. Całe szczęście, że nie zdążyła go zapalić.
unikatowydiament napisał(a):
poprosze o nowe foteczki Said:)

i zapraszam do Nas

Coś tam starego wygrzebałam, to zaraz wstawię i zaraz pomykam odwiedzić Twoją galerię :)
Asiaczek napisał(a):
No, właśnie. Co tam u Sajdi?

pzdr.

Apetyt wrócił, był już pierwszy spacerek bez smyczy:) A jutro wybieram się pierwszy raz po sezonie na plażę :) Oby tylko pogoda dopisała :)
M&S napisał(a):
Hej Dziewczyny, żyjecie?!!!!!

Żyjemy, ale co to za życie? ....