Buszki Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Akoholu się nie wącha tylko pije :diabloti:. Quote
Asiaczek Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Patrz! Byłam święcie przekonana, że i powąchać można... A tak BTW - ja jestem strasznym wąchaczem. Nawet ciasta czy mięsa na mielone nie próbuję, tylko wącham.... chyba miałam jakiegos przodka w postaci PSA:) Pzdr. Quote
Buszki Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Tak szczerze,to ja też wącham.A potem to już nie wypiję :evil_lol:. Quote
Doris&Grenio Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='jamnicze']Malibu jeszcze nie próbowała ;) Tekilę? Łołłłł, Saidi na wyżej procentowe trunki kręci nosem :evil_lol: Ale najbardziej ni się zawsze chciało śmiać jak Lamii (jamniczce) podtykaliśmy pos nos wódkę albo spirytus - tak się ostentacyjnie marszczyła i odwracała, że boki zrywać :diabloti:[/QUOTE] Amigo pije wszystko..wrecz na stół wskakuje jak jest lampka wina czy szampana a nawet wódka...a jak widzi paczke fajek to ja zawsze muszi pogryźć. Nawet ludzion z reki papierosy zabiera i gryzie... Quote
Buszki Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 To już się na odwyk kwalifikuje :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='Doris&Grenio']Amigo pije wszystko..wrecz na stół wskakuje jak jest lampka wina czy szampana a nawet wódka...a jak widzi paczke fajek to ja zawsze muszi pogryźć. Nawet ludzion z reki papierosy zabiera i gryzie...[/QUOTE] I bardzo dobrze! Pies wyraxnie Wam mówi, że nie chce, aby wszystko w jego otoczeniu smierdziało papierochami... hahaha... Pzdr. Quote
Doris&Grenio Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='Asiaczek']I bardzo dobrze! Pies wyraxnie Wam mówi, że nie chce, aby wszystko w jego otoczeniu smierdziało papierochami... hahaha... Pzdr.[/QUOTE] Problem jest tylko jeden..że to nie my palimy tylko np znajomi.. Jak ktoś na wybiegu wyciagnie papierosa (zawłaszcza jak stoi tyłem do naszego Amisia) to jest hip i paiperos zabrany..oby nigdy nie nadział sie na juz zapalonego... Quote
Asiaczek Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Aaaaa,to u mnie znajomi nie palą W OGÓLE!!!! nawet na balkonie nie, bo tam susze pranie i potem wielokrotnie pranie śmierdziało mi papierosami... Na klatce - tez nie, a juz tym bardziej w łazience. Morał - Amis bardzo o Was dba:) pzdr. Quote
Doris&Grenio Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='Asiaczek']Aaaaa,to u mnie znajomi nie palą W OGÓLE!!!! nawet na balkonie nie, bo tam susze pranie i potem wielokrotnie pranie śmierdziało mi papierosami... Na klatce - tez nie, a juz tym bardziej w łazience. Morał - Amis bardzo o Was dba:) pzdr.[/QUOTE] No kochana ciężko zabronić znajomym palić na podwórku (mieszkamy w domku) lub na wybiegu gdzie dzieje sie to nagminnie...:) Quote
Asiaczek Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Hahaha, tym razem wyszła wyższość mieszkania w bloku nad domkiem;) pzdr. Quote
Oscar Patric Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 poprosze o nowe foteczki Said:) i zapraszam do Nas Quote
Buszki Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='unikatowydiament'] i zapraszam do Nas[/QUOTE] To ja idę :). Quote
jamnicze Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Asiaczek napisał(a):Patrz! Byłam święcie przekonana, że i powąchać można... A tak BTW - ja jestem strasznym wąchaczem. Nawet ciasta czy mięsa na mielone nie próbuję, tylko wącham.... chyba miałam jakiegos przodka w postaci PSA:) Pzdr. O! Ja też jestem wąchacz :) Buszki napisał(a):Tak szczerze,to ja też wącham.A potem to już nie wypiję :evil_lol:. jeszcze jedna :evil_lol: Doris&Grenio napisał(a):Amigo pije wszystko..wrecz na stół wskakuje jak jest lampka wina czy szampana a nawet wódka...a jak widzi paczke fajek to ja zawsze muszi pogryźć. Nawet ludzion z reki papierosy zabiera i gryzie... O, nie , nie, Saidi tylko raz mi zwinęła kanapkę z szynką, a raczej szynkę z kanapki kiedy ją nieopatrznie zostawiłam na małym stoliku na wysokości siedzenia tapczanu ;). Nie licząc jak zwinęła tacie pączka, ale wtedy była szczeniaczkiem, a pączka toczyła po podłodze jak piłkę :diabloti:. Na dużym stole możemy teraz zostawiać jedzenie i jej to nie rusza. Ciastka i cukierki często zostają tam na noc ;) Buszki napisał(a):To już się na odwyk kwalifikuje :evil_lol:. dokładnie :evil_lol: M&S napisał(a):Cześć Dziwczyny:) Głaski dla Sajdi!!!! Panienka z tymi głaskami to sie ostatnio strasznie upierdliwa stała :shake: Asiaczek napisał(a):I bardzo dobrze! Pies wyraxnie Wam mówi, że nie chce, aby wszystko w jego otoczeniu smierdziało papierochami... hahaha... Pzdr. Fuuuu, wcale się mu nie dziwię, ja też nie znoszę papierochów, błeeee Doris&Grenio napisał(a):Problem jest tylko jeden..że to nie my palimy tylko np znajomi.. Jak ktoś na wybiegu wyciagnie papierosa (zawłaszcza jak stoi tyłem do naszego Amisia) to jest hip i paiperos zabrany..oby nigdy nie nadział sie na juz zapalonego... Saidi paskuda nauczyła się, że ludzie na wybiegu mają smaczki po kieszeniach i są całkiem skorzy do ich rozdawania. I tak właśnie jak koleżanka wyjęła papierocha, to Saidi do niej "co masz?", to ta jej pokazała, że papierosa, a Saidi cop - i zostało pół papierosa :diabloti:. Całe szczęście, że nie zdążyła go zapalić. unikatowydiament napisał(a):poprosze o nowe foteczki Said:) i zapraszam do Nas Coś tam starego wygrzebałam, to zaraz wstawię i zaraz pomykam odwiedzić Twoją galerię :) Asiaczek napisał(a):No, właśnie. Co tam u Sajdi? pzdr. Apetyt wrócił, był już pierwszy spacerek bez smyczy:) A jutro wybieram się pierwszy raz po sezonie na plażę :) Oby tylko pogoda dopisała :) M&S napisał(a):Hej Dziewczyny, żyjecie?!!!!! Żyjemy, ale co to za życie? .... Quote
jamnicze Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Dla stęsknionych widoku Sajdelka fotki z wizyty u znajomych :) Quote
taxelina Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/007-9.jpg piekna! Quote
jamnicze Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 [quote name='deer_1987']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/007-9.jpg piekna! Dzięki :) :) :) Quote
Buszki Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Sajdunia jakaś taka wizytą zmęczona ;) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/006-11.jpg Quote
M&S Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Popatrzę sobie...... http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/006-11.jpg urocza Sajducha:):) Quote
Asiaczek Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Mnie się ta fotka najbardziej podoba; nie wiem, dlaczego.... http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/008-9.jpg pzdr. Quote
Recommended Posts