Oscar Patric Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 witam :) super fotki,a Sajdunia wspaniała :) Quote
Celina12 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 ...no i co wielki-spróbuj Ty tak :diabloti: ale Sajdunia ma się świetnie z WAMI!!! Wyjazdy,miłośc....szczęście....całuski ślemy! Quote
Buszki Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Moje ulubione http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/17-6.jpg Quote
zielona Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Kolorowy powrót, piękna pogoda a tu teraz tak zimno ....brrrr Quote
Asiaczek Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 No, właśnie, zimnica. a w Kownie narzakeliśmy na upały... a to byłotak niedawno, raptem miesiąc temu... pzdr. Quote
Buszki Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Ja jeszcze w zeszłym tygodniu na upał narzekałam :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 O, to ja we wrześniu juz nie narzekałam...:) pzdr. Quote
jamnicze Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 [quote name='Buszki']Miejsce faktycznie urokliwe i fotka z żuberkiem :loveu:. Już drugi raz się tam stołowaliśmy :). A na stawku pływał łabądek - tyle, że sztuczny [quote name='Asiaczek']Sajdi - Zdobywca:) pzdr. :) [quote name='deer_1987']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/17-6.jpg super!!! cieszę się, że się podoba [quote name='Błyskotka']Super fotki z tym żubrem :). A na kiedy są planowane maluszki Sajdi ? Jak wszystko dobrze pójdzie to za jakieś 2 miesiące, ale to jeszcze nic pewnego ;) [quote name='Izabela124.']Mi też najbardziej podoba się ostatnie zdjęcie :) Widzę, że to zdjęcie ma najwięcej zwolenników :) [quote name='Darianna']Saidi na żubrze, a żubrówkę piła? :D ona nie ;) Saidi próbowała do tej pory: piwa, czerwonego wina, szampana i ajerkoniaku. Zgadnij co jej smakowało najbardziej? [quote name='unikatowydiament']witam :) super fotki,a Sajdunia wspaniała :) Bardzo dziękuję :) [quote name='Celina12']...no i co wielki-spróbuj Ty tak :diabloti: ale Sajdunia ma się świetnie z WAMI!!! Wyjazdy,miłośc....szczęście....całuski ślemy! Witaj Celinko, bardzo się cieszę, że znalazłaś dla nas chwilkę :) My bardzo kochamy Sajdusię, a ona nas :) [quote name='Buszki']Moje ulubione http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/17-6.jpg witaj w klubie :) Quote
jamnicze Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 [quote name='zielona']Kolorowy powrót, piękna pogoda a tu teraz tak zimno ....brrrr[/QUOTE] Fakt, zimno zrobiło się w zasadzie po jednej porządnej ulewie i tak zostało. Jak przejerzdżaliśmy koło Twojej miejscowości, To wspominałam pobyt u Ciebie, czyli moja pierwszą wyprawę na Litwę :) [quote name='Asiaczek']No, właśnie, zimnica. a w Kownie narzakeliśmy na upały... a to byłotak niedawno, raptem miesiąc temu... pzdr.[/QUOTE] Ja tam nie narzekałam, ale ja jestem dość ciepłolubna, bylbym nie musiała smarzyć się w otwartym terenie na słońcu :) [quote name='Buszki']Ja jeszcze w zeszłym tygodniu na upał narzekałam :evil_lol:.[/QUOTE] U nas jest już zimno od kilku tygodni, ale to są uroki życia nad morzem. Jak pojechałam do Asi, to na przystanku musiałam się rozbierać, bo bym sie wytopiła ;) Quote
Asiaczek Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='jamnicze'] ona nie ;) Saidi próbowała do tej pory: piwa, czerwonego wina, szampana i ajerkoniaku. Zgadnij co jej smakowało najbardziej? [/QUOTE] Typuję: ajerkoniak:) pzdr. Quote
jamnicze Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 [quote name='deer_1987']Trzymamy kciuki za maluszki![/QUOTE] Trzymaj, trzymaj :) [quote name='Asiaczek']Typuję: ajerkoniak:) pzdr.[/QUOTE] Brawo, trafiłaś w 10! :) Saidi dość pieczołowicie wylizywała butelkę, a raczej to co się przykleiło na szyjce ;) Quote
Asiaczek Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Hahaha, a jeszcze w zapasie miałam piwo:) pzdr. Quote
jamnicze Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Od piwa chyba wolała wino, ale to trudno powiedzieć. W każdym bądź razie szampan przegrał z kretesem ;) Quote
Asiaczek Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Sajdi i wie i nie wie, co dobre:) Bo ja lubię i sampana i ajerkoniak:) pzdr. Quote
Korenia Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Jakby malibu spróbowała, to byłaby w siódmym niebie ;) Quote
Asiaczek Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Matko...... co z ta młodzieżą... pzdr. Quote
Buszki Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Zgadza się,z młodzieżą.Buszi nie pije ;). Quote
Buszki Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Jak była młoda,to piła,teraz już wyrosła z nałogu :evil_lol:. Quote
jamnicze Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Malibu jeszcze nie próbowała ;) Tekilę? Łołłłł, Saidi na wyżej procentowe trunki kręci nosem :evil_lol: Ale najbardziej ni się zawsze chciało śmiać jak Lamii (jamniczce) podtykaliśmy pos nos wódkę albo spirytus - tak się ostentacyjnie marszczyła i odwracała, że boki zrywać :diabloti: Quote
Asiaczek Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Wyrażała swoją opinię:) Bo przeciez alkoholsmierdzi... Pzdr. Quote
Recommended Posts