Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Buszki napisał(a):
Pozwoliła Ci służyć Królowej za siedzisko :diabloti:.

dokładnie, ona łaskawie zezwala nam robić różne rzeczy które jej dotyczą :)
Asiaczek napisał(a):
I nawet na głowie Serkowej dobrze widać moje nieudolne próby trymowania... A raczej to, co zostało po trymowaniu;)

pzdr.

Eeee, nie ma jak krytyczne oko właścicielki :) Ja tam nic nie widzę (tylko rudą plamę :evil_lol:)
M&S napisał(a):
na moje oko to jest Lapinoporokojra, ale mogę się mylić....
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/17-5.jpg

Fajne zdjęcia:)

Fajnie, że napisałaś, bo ja w tych....pinakojrach się w ogóle nie orientuję, a warto czasem przyjrzeć się tym rzadszym rasom z naszej grupy :)
deer_1987 napisał(a):

Z wysoka może sobie obserwować jak się inni męczą na ringu ;)

Posted

Witajcie :)
Trochę mnie nie było, bo zaganiana jestem (dookoła własnego ogonka ;))
Zresztą coraz bardziej wkurzają mnie tu reklamy.
na wet nie mam dla Was dzisiaj zdjęć, no może później uda mi się coś wstawić. Chciałabym już zakończyć temat Kowna, a mam jeszcze zdjęcia z drogi powrotnej :)

[quote name='deer_1987']powinnas miec link do Waszej strony www albo w profilu albo w podpisie bo tak nie pamietam :(
Nie mam do tego głowy, zresztą sam banerek tez przydałoby się już zmienić, ale co tam ... są ważniejsze sprawy.
Niestety na stronie też mam zaległości, oto adres: www.tenatis.pl
[quote name='Czarna_Owieczka']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/21-4.jpg
na kolankach, z kocykiem, dobra miejscówka :cool3:
Saidi zawsze umie znaleźć sobie najlepsze miejsce :)

[quote name='M&S']Dzień dobry:)
Witam :)
[quote name='bety']Cześć :)

Super fotki z Kowna, fajna ta podświetlona fontanna.

Pzdr
Dzięki mam jeszcze w zanadrzu Saidi na żubrze ;)
[quote name='Kisses']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/29-4.jpg
Hahaha, ale mina poważna!

[quote name='Izabela124.']Zdjęcia z wystawy obejrzałam :) Pozdrowienia przesyłam :)
Dzięki, dobre życzenia i pozdrowienia są zawsze mile widziane w szarzyźnie życia ...
[quote name='A&L']SORRY ZA OFFA, ALE SYTUACJA JEST PODBRAMKOWA. PROSZĘ, ZAJRZYJCIE: http://www.dogomania.pl/threads/215637-Skazana-na-powoln%C4%85-%C5%9Bmier%C4%87-%C5%82ysa-udr%C4%99czona-suczka-potrzebna-pomoc!?p=17755305#post17755305
Nic nie szkodzi, może ktoś tu zaglądający będzie mógł pomóc,. Tyle psich pied ludzie pozostawiają :(

Posted

[quote name='Buszki']Ja chcę Sajdi na żubrze !!!
Ok, to zaraz wezmę się za przygotowanie tych fotek :)
[quote name='gosiaja']jamnicze jak się nazywa ten materiał co kupiłaś na wystawie chyba to była ustka ???
drybed :) Jeszcze go nie próbowałam, muszę w końcu wyciągnąć i przyciąć ;)

Posted

Ja używam drybed do klatek transportowych. On jest gumowany od spodu i nie przesuwa się w czasie transportu. Dobre jest odchowywać maluchy na drybedzie, bo gdy maluch nasika, to siki "idą" w dół i generalnie jest sucho... Pod spód dobrze jest połozyc jakis podkład.

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja używam drybed do klatek transportowych. On jest gumowany od spodu i nie przesuwa się w czasie transportu. Dobre jest odchowywać maluchy na drybedzie, bo gdy maluch nasika, to siki "idą" w dół i generalnie jest sucho... Pod spód dobrze jest połozyc jakis podkład.

Pzdr.[/QUOTE]
Ja właśnie go kupiłam z myślą o maluszkach :)

Posted

Zdjęcia już się wgrały :)
W powrotnej drodze z Kowna musiała być obowiązkowy postój na obiad :)

Znaleźliśmy takie oto urokliwe miejsce (jedzonko też niczego sobie).