Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, tak !!! Wszyscy świetnie rozpoznali i nikt nie dał się zwieść podobieństwem siostrzyczek :). A ile pomysłów i metod na rozpoznanie, ho, ho :)

ewelinabuck bardzo dziękuję za śliczne zdjęcia mojej Sajduni :loveu:

Posted

Luzik jest zawsze po ocenie, przed to nie jestem nawet w stanie kanapki przełknąć ;)
A fleksi - spoko, jak Asiaczek pisała - kwestia wprawy, masz w dwóch rękach i nie ma problemu, wszystko sama kontrolujesz.
Najlepiej jak we 3 wychodzimy z naszymi psami, każdy na fleksi i one wtedy zaczynają szaleć :)Już się nieźle wyćwiczyłyśmy w przedkakiwaniu, schylaniu i przechodzeniu pomiędzy :diabloti: Koleżanka stwierdziła, że to lepsze od aerobiku :)

Posted

Metheora napisał(a):
to może zaryzykuję drugą flexi -Gudzinki sie ucieszą, bo narazie to tylko jak zabieram je pojedyńczo to bierzemy flexi :) i znowu lista zakupów dłuższa hahha

No pewnie, dasz radę jak nic!
Cienka napisał(a):
Ja za Chiny ludowe nie wyprowadzę mośków na 2 flexi, a Jogiego to nawet samego:angryy: On ma taką torpedę w nogach, że ręce na flexi urywa

Można poćwiczyć wyczekaj parę razy moment tuż przed końcem i sama szarpnij. Saidi mnie zadziwia tym, że doskonale wie kiedy która smycz się kończy.
Buszki napisał(a):
Bo może od małego nie był przyzwyczajany.My też na dwie ręce i dwa fleksiki chodzimy.A kiedyś był jeszcze trzeci Alvaro
  • ,to dopiero była jazda :diabloti:.

• Z 3 tylko raz próbowałam, problem z przyciskiem hamującym - za krótki kciuk ;)
    M&S napisał(a):
    Cześć Dziewczyny:)

witanko
    Metheora napisał(a):
    puk puk :D

chorubsko mnie zmogło, ale już się doczłapałam do komputera.
    Asiaczek napisał(a):
    Mnie czasami też się zdarza, że biorę 3 baski na 3 Flexi. I jakoś daję radę:) Oczywiście, na spacerach to jest ciągłe przekładanie smyczy, aby nie poplątały się...

Pzdr.

3 to faktycznie już wyższa szkoła jazdy.
    Korenia napisał(a):
    Ja kiedyś wychodziłam z 4ma na raz - Amy + Bunia, Dunia i Emir. Rozstrzał wieku 2-12 lat. Było trudnooo ;) Oczywiście 4 flexi ;p

A 4 to nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić. No chyba, że zablokowane, ale wtedy nie różniłyby się od zwykłych smyczy.
    Darianna napisał(a):
    Ja z dwoma rudymi na flexi mykam, czasami w powietrzu ;)

O, któż do nas zawitał :) To musi pięknie wyglądać: dwa rudzielce ciągną darianowy latawiec :diabloti:
    M&S napisał(a):
    Cześć Sajduchy:)

Dobry wieczór :)