bety Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Trzy eleganckie panie :) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/17-4.jpg Pzdr Quote
Asiaczek Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Jakie cudne ujęcie:) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/17-4.jpg I jeszcze to:) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/18-3.jpg Jeszcze nie wiem, które, ale któreś ukradnę i wstawię na FB:) pzdr. Quote
jamnicze Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Tak, tak !!! Wszyscy świetnie rozpoznali i nikt nie dał się zwieść podobieństwem siostrzyczek :). A ile pomysłów i metod na rozpoznanie, ho, ho :) ewelinabuck bardzo dziękuję za śliczne zdjęcia mojej Sajduni :loveu: Quote
Asiaczek Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Ja czasami i 3 baski biorę na spacerk. Co do plątania się smyczek - sprawa do wyćwiczenia;') Pzdr. Quote
jamnicze Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Luzik jest zawsze po ocenie, przed to nie jestem nawet w stanie kanapki przełknąć ;) A fleksi - spoko, jak Asiaczek pisała - kwestia wprawy, masz w dwóch rękach i nie ma problemu, wszystko sama kontrolujesz. Najlepiej jak we 3 wychodzimy z naszymi psami, każdy na fleksi i one wtedy zaczynają szaleć :)Już się nieźle wyćwiczyłyśmy w przedkakiwaniu, schylaniu i przechodzeniu pomiędzy :diabloti: Koleżanka stwierdziła, że to lepsze od aerobiku :) Quote
Cienka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Ja za Chiny ludowe nie wyprowadzę mośków na 2 flexi, a Jogiego to nawet samego:angryy: On ma taką torpedę w nogach, że ręce na flexi urywa Quote
Buszki Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Bo może od małego nie był przyzwyczajany.My też na dwie ręce i dwa fleksiki chodzimy.A kiedyś był jeszcze trzeci Alvaro [*],to dopiero była jazda :diabloti:. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Mnie czasami też się zdarza, że biorę 3 baski na 3 Flexi. I jakoś daję radę:) Oczywiście, na spacerach to jest ciągłe przekładanie smyczy, aby nie poplątały się... Pzdr. Quote
Korenia Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Ja kiedyś wychodziłam z 4ma na raz - Amy + Bunia, Dunia i Emir. Rozstrzał wieku 2-12 lat. Było trudnooo ;) Oczywiście 4 flexi ;p Quote
Darianna Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Ja z dwoma rudymi na flexi mykam, czasami w powietrzu ;) Quote
jamnicze Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Metheora napisał(a):to może zaryzykuję drugą flexi -Gudzinki sie ucieszą, bo narazie to tylko jak zabieram je pojedyńczo to bierzemy flexi :) i znowu lista zakupów dłuższa hahha No pewnie, dasz radę jak nic! Cienka napisał(a):Ja za Chiny ludowe nie wyprowadzę mośków na 2 flexi, a Jogiego to nawet samego:angryy: On ma taką torpedę w nogach, że ręce na flexi urywa Można poćwiczyć wyczekaj parę razy moment tuż przed końcem i sama szarpnij. Saidi mnie zadziwia tym, że doskonale wie kiedy która smycz się kończy. Buszki napisał(a):Bo może od małego nie był przyzwyczajany.My też na dwie ręce i dwa fleksiki chodzimy.A kiedyś był jeszcze trzeci Alvaro ,to dopiero była jazda :diabloti:. Z 3 tylko raz próbowałam, problem z przyciskiem hamującym - za krótki kciuk ;) M&S napisał(a):Cześć Dziewczyny:) witanko Metheora napisał(a):puk puk :D chorubsko mnie zmogło, ale już się doczłapałam do komputera. Asiaczek napisał(a):Mnie czasami też się zdarza, że biorę 3 baski na 3 Flexi. I jakoś daję radę:) Oczywiście, na spacerach to jest ciągłe przekładanie smyczy, aby nie poplątały się... Pzdr. 3 to faktycznie już wyższa szkoła jazdy. Korenia napisał(a):Ja kiedyś wychodziłam z 4ma na raz - Amy + Bunia, Dunia i Emir. Rozstrzał wieku 2-12 lat. Było trudnooo ;) Oczywiście 4 flexi ;p A 4 to nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić. No chyba, że zablokowane, ale wtedy nie różniłyby się od zwykłych smyczy. Darianna napisał(a):Ja z dwoma rudymi na flexi mykam, czasami w powietrzu ;) O, któż do nas zawitał :) To musi pięknie wyglądać: dwa rudzielce ciągną darianowy latawiec :diabloti: M&S napisał(a):Cześć Sajduchy:) Dobry wieczór :) Quote
jamnicze Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 A oto Kowno wieczorem w hotelowym pokoju ;) i już na starówce Quote
jamnicze Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 tu zatrzymaliśmy się na małą kawkę i coś słodkiego zobaczcie jak śmiesznie kończy się ulica :diabloti: Quote
jamnicze Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 ratusz Saidi spotkała swojego przodka ;) ciekawie wyglądają te małe okienka po prawej, ciekawe jakie są pomieszczenia po drugiej stronie Quote
jamnicze Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 dużo ludzi było tam w nocy czas na kolację Quote
jamnicze Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Sajdusia była już bardzo zmęczona i przesiadka na moje kolana a to ostatnie zdjęcie z mojego aparatu :( Quote
Buszki Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Ale suuuper!!! http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/37-2.jpg Quote
jamnicze Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 [quote name='M&S']Dzień dobry:) Piekne zdjęcia!!!!! Dzięki :) czeka w kolejce porcja porannych fotek, niestety już tylko z aparatu mojego brata. [quote name='Buszki']Ale suuuper!!! http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/37-2.jpg Najbardziej podoba mi się tu naburmuszona mina Saidi :) Quote
taxelina Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/41-2.jpg Masz cos dobrego? Quote
Buszki Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 jamnicze napisał(a): Najbardziej podoba mi się tu naburmuszona mina Saidi :) Sajdi naburmuszona,ale ten drugi za to jaki dumny :evil_lol:. Quote
Bundustar Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='jamnicze'] tu zatrzymaliśmy się na małą kawkę i coś słodkiego zobaczcie jak śmiesznie kończy się ulica :diabloti: Ładne to Kowno :) Ciekawy klimat :) Quote
Asiaczek Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Sajdi i jej przodek:) Ciekawe, jak ten przodek nazywa się w rodowodach;)? Tyle razy juz byłam w Kownie, ale nigdy nie miałam czasu na zwiedzanie... żałuję... Pzdr. Quote
Recommended Posts