Cienka Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Buszki napisał(a):No nieźle :roll:. deer_1987 napisał(a):Tez niezla przygoda... :( Powiem tak myślałam, że po akcji w Helu będzie mniej skora do ucieczek ale niestety królowa uwielbia bieganie po wolności Quote
Asiaczek Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Cienka napisał(a):Spóźnione ale gratulki. My jak się z wami pożegnaliśmy w Sopocie też mieliśmy przygodę. Najpierw nie mogliśmy zlokalizować auta potem co chwile włączał się alarm. Wiadomo jak to pakowanie dziewczyny nie spokojne i Pina tak się szamotała, że wysunęła się z obroży. I w długą najpierw biegała na terenie wystawy po czym czmychnęła bramą wjazdową poza teren. Gdyby nie przytomność pana z Pitbulem na sąsiedniej ulicy ganialibyśmy ją po całym Sopocie. Ja w tym czasie stałam z Ziną przy otwartym samochodzie w którym włączył się znowu alarm kluczyki zabrał Tomek który ganiał za Piną . Hardcore... Pzdr. Quote
Buszki Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Cienka napisał(a):Powiem tak myślałam, że po akcji w Helu będzie mniej skora do ucieczek ale niestety królowa uwielbia bieganie po wolności Bo baski mają wolność w genach :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Pinka musiała nabić kilosy...:) Pzdr. Quote
M&S Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 A kto nie lubi wolnosci i swobody....?!!! Quote
Asiaczek Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Niech zyje wolność! Wolność i swoboda... ...a dalej nie pamiętam;) pzdr. Quote
M&S Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 wolność, swoboda i uroda wiecznie młoda:evil_lol: Quote
Buszki Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Asiaczek napisał(a):Niech zyje wolność! Wolność i swoboda... ...a dalej nie pamiętam;) pzdr. ...niech żyje zabawa i dziewczyna młoda ;). Quote
Asiaczek Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Sajdi w Kownie... LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
bety Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 GRATULACJE!!!!!!!!!!!!! Tutaj chyba sprawdza czy sekretarz wszystko dobrze zapisuje :) http://img220.imageshack.us/img220/9108/zmianarozmiaruobraz113.jpg Pzdr Quote
jamnicze Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Bardzo dziękuję Asiaczku za wstawienie fotek z Kowna :kiss_2: Cienka napisał(a):Spóźnione ale gratulki. My jak się z wami pożegnaliśmy w Sopocie też mieliśmy przygodę. Najpierw nie mogliśmy zlokalizować auta potem co chwile włączał się alarm. Wiadomo jak to pakowanie dziewczyny nie spokojne i Pina tak się szamotała, że wysunęła się z obroży. I w długą najpierw biegała na terenie wystawy po czym czmychnęła bramą wjazdową poza teren. Gdyby nie przytomność pana z Pitbulem na sąsiedniej ulicy ganialibyśmy ją po całym Sopocie. Ja w tym czasie stałam z Ziną przy otwartym samochodzie w którym włączył się znowu alarm kluczyki zabrał Tomek który ganiał za Piną . Dzięki :) Oj, to też miałaś nerwową przygodę :shake: Ale najwarzniejsze, że wszystko dobrze się skończyło :p Cienka napisał(a):Powiem tak myślałam, że po akcji w Helu będzie mniej skora do ucieczek ale niestety królowa uwielbia bieganie po wolności A co to była za akcja na Helu? :hmmmm: Buszki napisał(a):Bo baski mają wolność w genach :evil_lol:. I łaskawie nam pozwalają za sobą chodzić i razem z nimi mieszkać :diabloti: bety napisał(a):GRATULACJE!!!!!!!!!!!!! Tutaj chyba sprawdza czy sekretarz wszystko dobrze zapisuje :) http://img220.imageshack.us/img220/9108/zmianarozmiaruobraz113.jpg Pzdr Dzięki. Taaaa, żeby to ktoś umiał jeszcze przeczytać :roll::evil_lol: Quote
Buszki Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 jamnicze napisał(a): I łaskawie nam pozwalają za sobą chodzić i razem z nimi mieszkać :diabloti: O najważniejszym zapomniałaś :cool3:.Łaskawie pozwalają się karmić :diabloti:. Quote
Cienka Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 jamnicze napisał(a): A co to była za akcja na Helu? :hmmmm: Jak byłam ziółkami poszliśmy z Tomkiem na spacer puściliśmy baki na wydmach koło lasu. Biegały, biegały i nagle pognały w stronę lasu i tyle je było widać. I akcja poszukiwawcza. Po jakiś 20 może pół godziny wrócił w miejsce gdzie widziały na po raz ostatni. Ale problem w tym, że 2 a nie 3. Pina guła gdzieś się po drodze zgubiła. Ustaliliśmy z ziółkiem, że on zostanie i będzie szukał tam gdzie je puściliśmy a a wrócę do domu bo może Pina czeka pod klatką. Jak biegłam do domu spotkałam po drodze Pinę która wracała dokładnie w to samo miejsce gdzie widziała nas po raz ostatni. Było widać, że jest zdenerwowana pędziła jak oszalała jak mnie usłyszała to jeszcze szybciej zaczęła biec w moja stronę. Tego wieczoru nie odstępowała mnie na krok. Przez jakiś czas mieliśmy spokój nawet jak uciekła z domu to zaraz wracała, ale chyba już całkiem zapomniała o swojej przygodzie. Quote
jamnicze Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Buszki napisał(a):O najważniejszym zapomniałaś :cool3:.Łaskawie pozwalają się karmić :diabloti:. No tak, karmić też się łaskawie pozwalają :evil_lol: Cienka napisał(a):Jak byłam ziółkami poszliśmy z Tomkiem na spacer puściliśmy baki na wydmach koło lasu. Biegały, biegały i nagle pognały w stronę lasu i tyle je było widać. I akcja poszukiwawcza. Po jakiś 20 może pół godziny wrócił w miejsce gdzie widziały na po raz ostatni. Ale problem w tym, że 2 a nie 3. Pina guła gdzieś się po drodze zgubiła. Ustaliliśmy z ziółkiem, że on zostanie i będzie szukał tam gdzie je puściliśmy a a wrócę do domu bo może Pina czeka pod klatką. Jak biegłam do domu spotkałam po drodze Pinę która wracała dokładnie w to samo miejsce gdzie widziała nas po raz ostatni. Było widać, że jest zdenerwowana pędziła jak oszalała jak mnie usłyszała to jeszcze szybciej zaczęła biec w moja stronę. Tego wieczoru nie odstępowała mnie na krok. Przez jakiś czas mieliśmy spokój nawet jak uciekła z domu to zaraz wracała, ale chyba już całkiem zapomniała o swojej przygodzie. No to współczuję nerwów. Mi raz tak Sajda dała drapaka z u nas nad morzem, ja poszłam laskiem, a ona poleciała na plażę. I wracała naszymi śladami w stronę domu. Na szczęście zdążyłam ją dopość jeszcze przed ulicą, ale na panience nie zrobiło to większego wrażenia. Owszem, ucieszyła się na mój widok (chyba :diabloti:), podleciała, po czym kompletnie mnie olała :evil_lol:. Ale u niej to normalne, lubi mieć mnie na oku, ale nie koniecznie na drugim końcu smyczy :cool3:. Quote
jamnicze Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 No dobra, Asiaczek wstawiła ładne ringowe fotki z Kowna, to może ja pokarzę co się działo poza ringiem ;) Baskowisko jeszcze przed oceną I luzik poringowy :) siostrzane gonitwy, czyli Saidi i Erka w akcji :cool3: Quote
jamnicze Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 nie tak łatwo było za nimi nadążyć :diabloti: Quote
taxelina Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/007-5.jpg jakie zadowolone :loveu: Quote
jamnicze Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 I ja z dziewuszkami :) A dla Was zagadka: która z panienek to Saidi, a która Erka? :cool3: (Asiaczek nie podpowiadaj :-P) Quote
jamnicze Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 deer_1987 napisał(a):http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/007-5.jpg jakie zadowolone :loveu: W końcu można było sobie pobiegać :) Quote
taxelina Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 jamnicze napisał(a): A dla Was zagadka: która z panienek to Saidi, a która Erka? :cool3: (Asiaczek nie podpowiadaj :-P) To przeciez wiadomo :diabloti: Ta Twoja ma wiecej rudego na lapie i kropki :loveu: Quote
ewelinabuck Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 jeszcze mam zdjecia Sajduni ze szczecina , to niestety wszystkie jakie mam Quote
Buszki Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 jamnicze napisał(a): A dla Was zagadka: która z panienek to Saidi, a która Erka? :cool3: (Asiaczek nie podpowiadaj :-P) Sajdunia w zacisku :). Quote
Cienka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 A ja rozpoznaje po białych kreseczkach Sajedlek-serdelek:P ma troszkę krótszą. Quote
Recommended Posts