Cienka Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='M&S']Normalnie, to 5 godzin do Sopotu jechałam. No właśnie jechałam to czas przeszły. A co ciekawsze chciałam zrobić magistra na SGGW ale jak usłyszałam, że pociągi też jeżdżą 7-8 godzin to mi zapał ostygł. Quote
jamnicze Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 [quote name='M&S']Fajne foty, szkoda, że nie zdążyłam do Sopotu na ocenę....... A byłaś? Szkoda, że się nie spotkałyśmy, bo my i tak do finałów czekaliśmy, trzeba było jakoś zaprezentować tą naszą grupkę ;) [quote name='deer_1987']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/28-2.jpg ale dumna! Jak przystało na matkę radu :) Udały się dzieciaczki Felusi, udały i wnuczka Romka też już zbiera trofea, to jak tu nie być dumnym? :) [quote name='Cienka']Bo teraz by dojechać do nas nad morze to trzeba ze 2 dni wcześniej wyjechać:evil_lol: Wszędzie remonty niby na EURO :razz: Oj, coś w tym jest. Nie dość, że mamy wszędzie daleko, to jeszcze nam drogę "wydłużyli". [quote name='Buszki']To my do Bratysławy jechaliśmy 8 godzin ;). No proszę,jamnicze się ukrywała,a teraz tyle fajnych foteczek dała :). Już nic nie mów o drodze, właśnie czeka mnie w piątek jakieś 10-11 godzin do Kowna, a że może być problem z wyjechaniem z Gdańska, to ciekawe o której dotrzemy na miejsce. [quote name='Izabela124.']Super sesja z Sopotu :) dzięki :) [quote name='M&S']Nie śmiej się, jechałam 7 godzin, a w zasadzie to głównie stałam, myslałam że zwariuję Pociąg ma teraz jechać ponad 8 godzin i już się zastanawiałam, czy nie kombinować jakiegoś transportu do Wa-wy, ale to czasowo widzę mała korzyść. [quote name='Cienka']No właśnie jechałam to czas przeszły. A co ciekawsze chciałam zrobić magistra na SGGW ale jak usłyszałam, że pociągi też jeżdżą 7-8 godzin to mi zapał ostygł. Mi też by ostygł :evil_lol: Nie wiem co jest grane ale nie wszystkie zdjęcia się wyświetlają (raz pokazują się te, innym razem inne), jak robie edycję, to wyskakują wszystkie. Wy też tak macie? Quote
Asiaczek Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='Cienka']Ale Sajdelek jest interką :) Dzięki temu mam caciba z Sopotu choć raczej mi się nie przyda Cienka, nigdy nie mów nigdy;) Mnie wyświetlają się wsie fotki z Sopotu:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Metheora napisał(a):och jakie one wszystkie są piękne...i w ruchu...i wogóle - niedługo Chorzów-mam nadzieje zobaczyć conieco na żywo :D Ja juz moje zgłosiłam. Może będzie tez Ofik. A kto jeszcze...? Zobaczymy jużniedługo. Może bedzie jakas lista wystawców albo cos podobnego. To wtedy wiadomo,ilu basków można się spodziewać:) pzdr. Quote
jamnicze Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 W takim razie trzymam kciuki za baski i manchestery w Chorzowie :) No to ja nie wiem co jest z tymi zdjęciami, mi nadal wyświetlają się losowo i to nie tylko w mojej galerii ale też u innych. Quote
M&S Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 jamnicze napisał(a):A byłaś? Szkoda, że się nie spotkałyśmy, bo my i tak do finałów czekaliśmy, trzeba było jakoś zaprezentować tą naszą grupkę ;) Już nic nie mów o drodze, właśnie czeka mnie w piątek jakieś 10-11 godzin do Kowna, a że może być problem z wyjechaniem z Gdańska, to ciekawe o której dotrzemy na miejsce. dzięki :) Tak, byłam chwilę odebrałam katalo i pojechałam do hoteliku w Oliwie, a później tradycyjnie na Stare Miasto:) Wracałam kawałkiem autostrady...... Asiaczek napisał(a):Ja juz moje zgłosiłam. Może będzie tez Ofik. A kto jeszcze...? Zobaczymy jużniedługo. Może bedzie jakas lista wystawców albo cos podobnego. To wtedy wiadomo,ilu basków można się spodziewać:) pzdr. A kiedy jest Chorzów? Quote
jamnicze Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Oj, to szkoda, że nie dałaś znać. Może w przyszłym roku razem wybierzemy się na stare miasto - dawno mnie już tam nie było Quote
M&S Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 jamnicze napisał(a):Oj, to szkoda, że nie dałaś znać. Może w przyszłym roku razem wybierzemy się na stare miasto - dawno mnie już tam nie było Z przyjemnością, to jesteśmy umówione:);) Quote
jamnicze Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 M&S napisał(a):Z przyjemnością, to jesteśmy umówione:);) Super, to do następnego roku :lol: Quote
Cienka Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Halo ja też się chętnie wybiorę i wtedy można pójść do baru pod rybą na pieczonego ziemniaka mhhhh. Quote
Asiaczek Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 M&S napisał(a): A kiedy jest Chorzów? 11.09.2011. Dzień po W-wie:) pzdr. Quote
M&S Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Asiaczek napisał(a):11.09.2011. Dzień po W-wie:) pzdr. Aha, dzięki Asiu. Quote
Asiaczek Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [B]jamnicze[/B] - jak przygotowania? Juz spakowana? pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Czyżby jamnicze to się nawet z nami nie pożegna...? pzdr. Quote
M&S Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Asiaczek napisał(a):Czyżby jamnicze to się nawet z nami nie pożegna...? pzdr. Zajęte jest pewnie pakowaniem.... Quote
M&S Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Korenia napisał(a):Też do Kowna jadą? Z tego co wiem tak, jadą:) Quote
Asiaczek Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Tak, tak. Jamnicze tez do Kowna jedzie. Juz pojechała; wszystko było w biegu:) Na dodatek zapomniała komórki, gapiszon jeden! Pzdr. Quote
Recommended Posts