Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='M&S']Normalnie, to 5 godzin do Sopotu jechałam.

No właśnie jechałam to czas przeszły. A co ciekawsze chciałam zrobić magistra na SGGW ale jak usłyszałam, że pociągi też jeżdżą 7-8 godzin to mi zapał ostygł.

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='M&S']Fajne foty, szkoda, że nie zdążyłam do Sopotu na ocenę.......
A byłaś? Szkoda, że się nie spotkałyśmy, bo my i tak do finałów czekaliśmy, trzeba było jakoś zaprezentować tą naszą grupkę ;)
[quote name='deer_1987']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/28-2.jpg
ale dumna!
Jak przystało na matkę radu :) Udały się dzieciaczki Felusi, udały i wnuczka Romka też już zbiera trofea, to jak tu nie być dumnym? :)
[quote name='Cienka']Bo teraz by dojechać do nas nad morze to trzeba ze 2 dni wcześniej wyjechać:evil_lol:
Wszędzie remonty niby na EURO :razz:
Oj, coś w tym jest. Nie dość, że mamy wszędzie daleko, to jeszcze nam drogę "wydłużyli".
[quote name='Buszki']To my do Bratysławy jechaliśmy 8 godzin ;).

No proszę,jamnicze się ukrywała,a teraz tyle fajnych foteczek dała :).
Już nic nie mów o drodze, właśnie czeka mnie w piątek jakieś 10-11 godzin do Kowna, a że może być problem z wyjechaniem z Gdańska, to ciekawe o której dotrzemy na miejsce.
[quote name='Izabela124.']Super sesja z Sopotu :)
dzięki :)
[quote name='M&S']Nie śmiej się, jechałam 7 godzin, a w zasadzie to głównie stałam, myslałam że zwariuję
Pociąg ma teraz jechać ponad 8 godzin i już się zastanawiałam, czy nie kombinować jakiegoś transportu do Wa-wy, ale to czasowo widzę mała korzyść.
[quote name='Cienka']No właśnie jechałam to czas przeszły. A co ciekawsze chciałam zrobić magistra na SGGW ale jak usłyszałam, że pociągi też jeżdżą 7-8 godzin to mi zapał ostygł.
Mi też by ostygł :evil_lol:

Nie wiem co jest grane ale nie wszystkie zdjęcia się wyświetlają (raz pokazują się te, innym razem inne), jak robie edycję, to wyskakują wszystkie. Wy też tak macie?

Posted

[quote name='Cienka']Ale Sajdelek jest interką :)
Dzięki temu mam caciba z Sopotu choć raczej mi się nie przyda
Cienka, nigdy nie mów nigdy;)

Mnie wyświetlają się wsie fotki z Sopotu:)

pzdr.

Posted

Metheora napisał(a):
och jakie one wszystkie są piękne...i w ruchu...i wogóle - niedługo Chorzów-mam nadzieje zobaczyć conieco na żywo :D

Ja juz moje zgłosiłam. Może będzie tez Ofik. A kto jeszcze...? Zobaczymy jużniedługo. Może bedzie jakas lista wystawców albo cos podobnego. To wtedy wiadomo,ilu basków można się spodziewać:)

pzdr.

Posted

W takim razie trzymam kciuki za baski i manchestery w Chorzowie :)

No to ja nie wiem co jest z tymi zdjęciami, mi nadal wyświetlają się losowo i to nie tylko w mojej galerii ale też u innych.

Posted

jamnicze napisał(a):
A byłaś? Szkoda, że się nie spotkałyśmy, bo my i tak do finałów czekaliśmy, trzeba było jakoś zaprezentować tą naszą grupkę ;)

Już nic nie mów o drodze, właśnie czeka mnie w piątek jakieś 10-11 godzin do Kowna, a że może być problem z wyjechaniem z Gdańska, to ciekawe o której dotrzemy na miejsce.

dzięki :)

Tak, byłam chwilę odebrałam katalo i pojechałam do hoteliku w Oliwie, a później tradycyjnie na Stare Miasto:)

Wracałam kawałkiem autostrady......

Asiaczek napisał(a):
Ja juz moje zgłosiłam. Może będzie tez Ofik. A kto jeszcze...? Zobaczymy jużniedługo. Może bedzie jakas lista wystawców albo cos podobnego. To wtedy wiadomo,ilu basków można się spodziewać:)

pzdr.

A kiedy jest Chorzów?

Posted

jamnicze napisał(a):
Oj, to szkoda, że nie dałaś znać. Może w przyszłym roku razem wybierzemy się na stare miasto - dawno mnie już tam nie było

Z przyjemnością, to jesteśmy umówione:);)