panienkabubu Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Cześć Wam :loveu::loveu: No i gdzie foteczki? :hmmmm::cool3: Quote
Izabela124. Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Witanko Gdzieś chyba naszą Sajdusiową Pańcię wywiało:-( Quote
Asiaczek Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Albo weekendowy wyjazd albo juz zaczęta przeprowadzka... Pzdr. Quote
jamnicze Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Hej, hej :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: już jesteśmy !!! Matusz napisał(a):Asia chyba zapracowana mocno...:shake:? panienkabubu napisał(a):Cześć Wam :loveu::loveu: No i gdzie foteczki? :hmmmm::cool3: Izabela124. napisał(a):Witanko Gdzieś chyba naszą Sajdusiową Pańcię wywiało:-( agaciaaa napisał(a):Witamy :) gdzie jesteście? ;) Izabela124. napisał(a):Tęsknimy za wami:-( deer_1987 napisał(a):Kazdy teskni :( Martens napisał(a):Też mi brakuje zdjęć ślicznego maleństwa :) Asiaczek napisał(a):Albo weekendowy wyjazd albo juz zaczęta przeprowadzka... Pzdr. Jak nam miło, że mamy tylu sympatyków :loveu: Asiaczek miała rację, ostatnio mączyliśmy się z przeprowadzką :diabloti: Już myślałam, że na pół roku będę miała utrudniony dostęp do internetu, ale udało się przenieść i podłączyć nasz modem na nowym lokum :cool2: Wszystkim, którym nas choć troszkę brakowało przesyłamy całuski i dziękujemy za słowa sympatii :buzi::buzi::buzi: :buzi::buzi: Quote
jamnicze Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 agaciaaa napisał(a):Witamy :) http://img293.imageshack.us/img293/5681/21zw7.jpg ona jest niebezpieczna!!! :evil_lol: ;) Taaaak :diabloti: Ona zaraz rzuca sie do gardła - dużym psom, mniejsze tarmosi za kark albo podszczypuje w doopeczkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: panienkabubu napisał(a):Z mojego doświadczenia psy czują, że są na wystawie :cool3: Tzn. te ułożone, a nie agresywne, rzucające się na psy i ludzi..:watpliwy: A Sajdunia przecież taka nie jest:cool3: To się zobaczy, sama jestem ciekawa jak to będzie i już mam tremę, a wystawa dopiero w lipcu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Izabela124. napisał(a):Witanko:multi: Sajdunia widzę jest bardzo towarzyska:loveu: Taaa, ona kocha wszystkie pieski szczególnie jak może je popodgryzać :roll: gassira napisał(a):a ja nie widzę fotek:mad:;) Oj, oj dogo - natychmiast pokazać gassirze fotki !!! :mad: anetta napisał(a):Jak kolorystycznie się podpasowały :lol: Jakby ktoś farbą je pochlapał :lol: Quote
jamnicze Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Na szczęście coraz więcej jest ogródków przy knajpkach i mozna zrobić sobie postuj na spacerku z psem :) Quote
Matusz Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 a jak tam pozycja małej??:razz: Sopot już tuż tuż:cool1::p Quote
jamnicze Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 O! MOJA PIERWSZA 100 NA STRONKA ! ! ! :multi::multi::multi: Matusz napisał(a):no to czekamy na zdjęcia z nowych włości :razz: bęDą, BęDą, ale najpierw powstawiam nieco zaległych foteczek ;) deer_1987 napisał(a):oooo wrociliscie!!! ALE MAM ZALEGłOśCI :huh: Asiaczek napisał(a):My też się witamy! Pzdr. Witanko, własnie siedzę u Was i podziwiam Ereczkę :lol: Matusz napisał(a):a jak tam pozycja małej??:razz: Sopot już tuż tuż:cool1::p Cwiczymy. Rozmawiałam z dziewczyną, która zajmuje sie układaniem psów i trochę mnie pchrzniła, że za szybko zaczęłam z ringówką i Saidi się nieco zraziła,. Wróciliśmy więc do smyczki i próbujemy małymi kroczkami. :) Quote
jamnicze Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Zmęczony piesulek zaśnie wszędzie - oczywiście najlepiej w objęciach u pańci :lol: Quote
taxelina Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 http://img227.imageshack.us/img227/91/10jn0.jpg ojej ale padla... Quote
jamnicze Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 deer_1987 napisał(a):http://img227.imageshack.us/img227/91/10jn0.jpg ojej ale padla... Po zdrowym bieganku przyszedł czas na sen ;). Z naszym maleństwem nie ma problemu, uwielbia zasypiać na kolanach :lol: Quote
panienkabubu Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 jamnicze napisał(a): Cwiczymy. Rozmawiałam z dziewczyną, która zajmuje sie układaniem psów i trochę mnie pchrzniła, że za szybko zaczęłam z ringówką i Saidi się nieco zraziła,. Wróciliśmy więc do smyczki i próbujemy małymi kroczkami. :) :hmmmm: Dla mnie bzdura :cool3: Franca była ćwiczona od kiedy stanęła na łapki, a nawet i wcześniej, bo ja to już chciałam, zeby 3 tygodniowy szczeniak chodził, stał i w ogóle był superowy :evil_lol: (potem jak już się to zaczęło to żałowałam, że jeszcze nie pełzają hehehe) i nigdy nie widziałam u niej zrażenia do ringówki, w wieku 4 miesięcy wygrała na ringówce BIS'a, więc coś w tym musi być i ktoś tu Ci kita wciska :cool3::cool3::cool3: A tak w ogóle to cieszę się, że juz jesteście :multi: I gratuluję 100 stronki :drinking: Quote
jamnicze Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 A oto jak wyglądały próby ustawiania :shake: lepiej nie patrzcie na ogon :angryy: a mi się tu wcale nie podoba :diabloti: pańcia, skończmy już, co? no to teraz Wam pokażę, że jak chcę, to sama potrafię się ustawić :eviltong: Quote
Recommended Posts