M&S Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Asiaczek napisał(a):jamnicze zyje, ale czemu się do nas nie odzywa...? pzdr. pewnie zarobiona, albo chce od nas odpocząć;) Quote
Asiaczek Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Hehehe, pewnie ćwiczy z Sajdunią na podwójne Kowno;) pzdr. Quote
M&S Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Asiaczek napisał(a):Hehehe, pewnie ćwiczy z Sajdunią na podwójne Kowno;) pzdr. Oooooo, to jest usprawiedliwiona. To Sajducha będzie zaraz interką. Quote
Cienka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Ale Sajdelek jest interką :) Dzięki temu mam caciba z Sopotu choć raczej mi się nie przyda Quote
Buszki Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Cienka napisał(a):Ale Sajdelek jest interką :) Dzięki temu mam caciba z Sopotu choć raczej mi się nie przyda Ale masz ;). Quote
M&S Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Cienka napisał(a):Ale Sajdelek jest interką :) Dzięki temu mam caciba z Sopotu choć raczej mi się nie przyda No to dałam plamę....................... A może jednak;);) Quote
Cienka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 M&S napisał(a):No to dałam plamę....................... A może jednak;);) To jak się zdarzy jakiś cud finansowy to wtedy może się przydać;) Quote
M&S Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Cienka napisał(a):To jak się zdarzy jakiś cud finansowy to wtedy może się przydać;) Niech się zdarzy, zyczę Ci tego gorąco!!!!!!! Quote
jamnicze Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 [quote name='deer_1987']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/49.jpg grupa 4 taka mala :loveu: U nas nie poznalas mlodszej Niuni jeszcze z ogonem pelnym wlosow :diabloti: W końcu to najmniejsza grupa, wszystkiego 9 ras ;) [quote name='Metheora']ale super fotki ... oj jak mi sie już chce wystawy :P niedługo Chorzów :D A kiedy? cobym kciuki mogła trzymać :) [quote name='Maalwi']Metheora mi też, mi też! Wreszcie grzywek na fotkach! :) A ja już po woli mam dość i kończę sezon. Ale pewnie później będę tęsknic do tych emocji :) [quote name='Asiaczek']Mała prywata:smile: ZAPRASZAM!!!! Następny bazarek, którego jestem wspólzałozycielem;-) http://www.dogomania.pl/threads/213486-KOLCZYKI-KOLCZYKI-I....-JESZCZE-RAZ-KOLCZYKI!-Do-8.9.2011-g.-24.00?p=17510586#post17510586 Zapraszam do zakupów, licytowania,podnoszenia... pzdr. Bardzo mi sie podobają niektóre kolczyki i cena bardzo przystępna. Ciekawe czy ja kiedyś w końcu przekłuje sobie uszy? Eeeeee chyba już nie. ;) [quote name='M&S']Cześć Sajduchy:) Piękne foty!!!! Cześć wilcze :) [quote name='Błyskotka']Fajne te foty z finałów :) Dzięki [quote name='unikatowydiament']super foteczki :) Miło mi, że się podobają [quote name='bety']Tfu, tfu - oby jak najszybciej. Ja tak samo. Fajnie, że tak dużo super fotek na wystawach zrobiłaś. :) Pzdr Fotki to zasługa mojego TZ. Mie lubi wystaw, bo się na nich nudzi, ale jak już jest, to przynajmniej mam obfotografowane :) [quote name='M&S']Dzień dobry:) Aaa, całkiem dobry, dobry [quote name='Asiaczek']jamnicze zyje, ale czemu się do nas nie odzywa...? pzdr. Byłam na rodzinnym spotkani, a potem trzeba było trochę w domu prac nadgonić ;) [quote name='M&S']pewnie zarobiona, albo chce od nas odpocząć;) To pierwsze, to pierwsze :) [quote name='Buszki']Nio.I ukrywa się :evil_lol:. ;) [quote name='Asiaczek']Hehehe, pewnie ćwiczy z Sajdunią na podwójne Kowno;) pzdr. To też :) Trzeba wykorzystać ostatnie dni lata [quote name='M&S']Oooooo, to jest usprawiedliwiona. To Sajducha będzie zaraz interką. Już jest ;) Teraz zbieramy CACe na championat Litwy :) [quote name='Cienka']Ale Sajdelek jest interką :) Dzięki temu mam caciba z Sopotu choć raczej mi się nie przyda Przyda, przyda, jeszcze tylko 3 i już :) Quote
jamnicze Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Trochę mnie nie było, bo byliśmy na zjeździe rodzinnym, takim weekendowym. Było super. Zjechało się z całej Polski jakieś 120 osób, zresztą nie tylko z Polski, przyjechali też z USA, ze Szkocji i chyba z Niemczech. Cha cha większości i tak nie znam, dlatego ciocia to zorganizowała, bo zauważyła, że młodsze pokolenia się już nie rozpoznają. Było ognisko, kiełbaski, śpiewy, tańce, pogadańce i w ogóle było wesoło :) A teraz obiecane foteczki z Sopotu Zmagania ringowe: Bubu Muszu Ofik Quote
jamnicze Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Porównanie Psów : Bubu i Ofik kukuk A Saidi tymczasem ... Quote
jamnicze Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Dziewuszki: Romka Pina Erka i Zina Quote
jamnicze Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Ereczka Saidi grzecznie czeka na swoja kolej A mamusia Feleczka bacznie się przygląda poczynaniom córek :) Quote
jamnicze Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 No i przyszedł czas na Sajdelka ustawianko... jeszcze trzeba zakręcić ogonek i można opisywać Quote
jamnicze Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 sędzia sprawdza czy to nie pluszak :evil_lol: trzeba było też pokazać ząbeczki jeszcze rzut oka w stójce i trzeba trochę pobiegać Quote
jamnicze Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Na końcu wystąpiła mamusia - Felusia - weteranka :loveu: Quote
M&S Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Fajne foty, szkoda, że nie zdążyłam do Sopotu na ocenę....... Quote
taxelina Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/28-2.jpg ale dumna! Quote
Cienka Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 M&S napisał(a):Fajne foty, szkoda, że nie zdążyłam do Sopotu na ocenę....... Bo teraz by dojechać do nas nad morze to trzeba ze 2 dni wcześniej wyjechać:evil_lol: Wszędzie remonty niby na EURO :razz: Quote
M&S Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Cienka napisał(a):Bo teraz by dojechać do nas nad morze to trzeba ze 2 dni wcześniej wyjechać:evil_lol: Wszędzie remonty niby na EURO :razz: Nie śmiej się, jechałam 7 godzin, a w zasadzie to głównie stałam, myslałam że zwariuję Quote
Buszki Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 To my do Bratysławy jechaliśmy 8 godzin ;). No proszę,jamnicze się ukrywała,a teraz tyle fajnych foteczek dała :). Quote
M&S Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Buszki napisał(a):To my do Bratysławy jechaliśmy 8 godzin ;). Normalnie, to 5 godzin do Sopotu jechałam. Quote
Recommended Posts