Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

jamnicze napisał(a):
Ładne psy i z tej samej grupy, ale fotki są robione głównie z myślą o Bety :)

Wysłałas jej linka do Twojej Galerii? Bo bety ostatnio to b.rzadko jest na DGM...

Pzdr.

Posted

Gratuluję wszystkich sukcesów wystawowych - sorki jeśli jestem "trochę" z tym spóźniona.

jamnicze napisał(a):
Ładne psy i z tej samej grupy, ale fotki są robione głównie z myślą o Bety :)

Ślicznie Ci dziękuję za fotki i za pamięć o mnie :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:, dzięki Twojej fotorelacji rozwiałaś moje wątpliwości co do wyników.

Asiaczek napisał(a):
Wysłałas jej linka do Twojej Galerii? Bo bety ostatnio to b.rzadko jest na DGM...

Pzdr.

Tak wysłała, dlatego tu jestem. To prawda rzadko bywam, co chwila dopada mnie jakiś pech albo inne fatum :roll:. Dzisiaj znowu dopadło mnie kolejne zmartwienie :shake::shake::shake:. A jutro miałam sobie zawitać na wyścigach na dniu arabskim i nie wiadomo czy będę. Białystok też stoi pod znakiem zapytania.

Pzdr

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oj, bety, masz ostatnio naprawde "pod górkę".... przepraszam za to okreslenie...

Pzdr.

Mało powiedziane - to nawet nie górka a jakaś pionowizna.
Pzdr

Posted

Izabela124. napisał(a):

Faraonek :) Bardzo mi się podobają te pieski, no może nieco bardziej wolałabym padenko ibicenko ;)
Asiaczek napisał(a):

Pzdr.

Dzięki Asiu
bety napisał(a):
Gratuluję wszystkich sukcesów wystawowych - sorki jeśli jestem "trochę" z tym spóźniona.

Ślicznie Ci dziękuję za fotki i za pamięć o mnie :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:, dzięki Twojej fotorelacji rozwiałaś moje wątpliwości co do wyników.

Tak wysłała, dlatego tu jestem. To prawda rzadko bywam, co chwila dopada mnie jakiś pech albo inne fatum :roll:. Dzisiaj znowu dopadło mnie kolejne zmartwienie :shake::shake::shake:. A jutro miałam sobie zawitać na wyścigach na dniu arabskim i nie wiadomo czy będę. Białystok też stoi pod znakiem zapytania.

Pzdr

Ojej, dla mnie ten rok też jest koszmarny i czekam aby się już skończył, echhhhh.
gosiaja napisał(a):

fajne zdjęcia jamnicze

Dzięki :), to Krzyś robił lustrzanką i od razu widać inną jakość.
Maalwi napisał(a):
Super fotki, czy mnie oczy mylą czy ja widziałam whippeta?:loveu: Szkoda,ze kulał...
A masz może chojnicowe fotki grzywek?

Tak, to whippecik :), a teraz zamieszkał z nim braciszek i są już dwa whippetki :) Łapa się zagoiła i Brutus może dokazywać z Cezarem ;)
Grzywek nie mam :shake:

Posted

[quote name='Asiaczek']Fajnie, że stoliczek wyłożony wykładziną; chyba nie można było na ten element ringu narzekać...?
pzdr.
Stolik był stabilny, dość niski i z dywanikiem, i chyba tylko Saidi była na nim wystawiana :diabloti:, o przepraszam, pewnie później wylądowały na nim jeszcze pomki i małe szpicki ale tego już nie widziałam bo poszliśmy na obiadek. Na ogół "stolik" robił za taboret dla asystentki ;)
[quote name='deer_1987']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/11-2.jpg
oczy ma piekne :loveu:
Takie dwa migdałki :loveu:
[quote name='Maalwi']Bardzo mi się Sajdi podoba,
Ona tak ładnie obyta z ringiem ślicznie stoi, ile waży?
Już trochę wystaw za nami :p Ale początki wcale nie były łatwe, oj musiałam się napracować z moim uparciuszkiem :lol: Saidi waży ok 8,5 kg.

Posted

Ponieważ Zuzka i Asiaczek dzielnie walczyły na finałach i nie mogły w tym czasie robić, to specjalnie dla nich mały przerywnik Chojnic na rzecz finałów z Sopotu :)

Nasza weteranka Felka (czyli mamusia Sajdelka ;))

Najmłodsza latorośl Asiaczkowa - Romka (siostrzenica Sajdusi :lol:)

Posted

[quote name='Metheora']ile to trochę? ...tak pytam bo ciekawa jestem kiedy Gudzinki będą tak pięknie stały jak nasz wzór Saidi :)
fajne fotki :)
Cha cha Saidi i wzór :lol: My już 4 sezon robimy. W pierwszym roku były tylko 3 wystawy - tak na rozruch ;), w drugim 10, a w trzecim 15, w tym też zapowiada się 15 lub 16 ;). A u Saidi zauważyłam "obycie" wystawowe tak w połowie 3 roku jak latem było kilka wystaw, a zwłaszcza wyjazd Austria-Węgry.
[quote name='Asiaczek']jamnicze - super fotki!!!!!! Ucałowania dla fotrografa (Krzyś czy Ty?) Cudowne wyczucie momentu do "strzału"!!!!
Kradnę wsie!!!!

Pzdr.
Oczywiście Krzyś robił zdjęcia, na moją głupawkę jest tam za ciemno więc nawet w tym roku nie próbowałam, a zdjęć jest znacznie więcej, te tylko wybrałam aby szybko wkleić :). Jak się dużo pstryka, to zawsze się coś trafi ;)

Posted

jamnicze napisał(a):
Corgi rzadko można zobaczyć na pudle, fajnie, że sędzia zauważył i docenił :)

A to takie fajne psiaki :loveu: jak nie jamniczek to corgi kiedys z nami zamieszka :diabloti: