Maalwi Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Masakra! przecież to znaczy,że sedzia do d... A kto sedziował? widocznie Sędiza nie wie które grupy musi ocenia totalna klapa! Quote
Asiaczek Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 jamnicze, a to na pewno był pinczer średni? Bo może jakiś terier jest podobny do tej rasy.... Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 No właśnie kto sędziował nie wiem, bo nie mam katalogu. Ja tylko słyszałam komentarz jak pani prowadząca zapowiadała manchester teriera (faktycznie są nieco podobne ale grzbiety i głowy mają nieco inne i jeśli sędzia je ocenia to powinien się kapnąć, a już na pewno nie powinien takiego ustawić na pudle :)) na co oburzyła się właścicielka, że to pinczer średni, a nie manchester i prowadząca zaczęła przepraszać za pomyłkę, a sędzia nadal nic :evil_lol:. Ja się od razu zdziwiłam, jaki pinczer w 3 grupie? :crazyeye: ale stałam już pod wejściem na ring, bo wchodziły jamniki, a przecież zaraz po nich my. Usłyszałam jeszcze tylko później komentarze, że ktoś to zakwestionował i zgłosił organizatorom, ale pancia nogrody wzięła i się zmyła :eviltong: Quote
Asiaczek Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Aż mi się wierzyć nie chce, że takie kretyństwo i głupota może byc i na finałach... Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 No niestety, ja jeszcze widziałam jak sędzia oceniający 1 grupę wyrzucił z ringu psa z 2 - ten przynajmniej wiedział co ocenia :cool3: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 jak w ogóle to możliwe, że dał pinczera w 3 grupie :o ciekawe w takim razie jak on ocenia psy w rasie [quote name='jamnicze'] Moim zdaniem najważniejsze jest w tym wszystkim dobrze się bawić. Wygrywanie jest przyjemne, ale nie może być celem samym w sobie, bardzo mi żal ludzi którzy nie potrafią przegrywać, a niestety często się takich widuje na wystawach. [/QUOTE] mądre słowa :happy1: Quote
taxelina Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Ja nie wiem jak mozna sie tak pomylic... Quote
Maalwi Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Faktycznie zgadzam sie,szkoda ludzi,którzy jeżdza tylko dla tytułów,ale patrząc z drugiej strony, to jak jest piękny pies z kórym ktoś nagminnie przegrywa to potem budzi się zazdrość i chęć zdobycia tych tytułów. Quote
Buszki Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Ja tam uwielbiam wystawy dla tej adrenaliny :diabloti: i miłego towarzystwa.Jeśli jest miłe,bo jak się trafią tacy maniacy co przegrywać nie umieją,to robi się mało sympatycznie :angryy:. Quote
zielona Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 PHI o mnie mówisz???? Bubuś to osika ..............hahaha Quote
zielona Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Ja może ,,,niekoniecznie,,,,ale cóś wymyślę ...haha Quote
Buszki Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='zielona']PHI o mnie mówisz???? Bubuś to osika ..............hahaha[/QUOTE] Czy to było do mnie? Bo tak jakby,zaraz pod moim postem.A my się jeszcze nie spotkałyśmy na wystawie,wiec nie wiemy jaki jesteśmy dla siebie towarzystwem :eviltong:. Quote
Izabela124. Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/11-112.jpg jak ładnie oboje pozują :) Quote
jamnicze Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='Czarna_Owieczka']jak w ogóle to możliwe, że dał pinczera w 3 grupie :o ciekawe w takim razie jak on ocenia psy w rasie mądre słowa :happy1: Od razu organizatorzy i sędzia powinni zareagować i zdyskwalifikować psa, a oni mu nagrody wręczyli :diabloti: dzięki :) [quote name='deer_1987']Ja nie wiem jak mozna sie tak pomylic... Prawda? Sędzia kalosz! [quote name='Maalwi']Faktycznie zgadzam sie,szkoda ludzi,którzy jeżdza tylko dla tytułów,ale patrząc z drugiej strony, to jak jest piękny pies z kórym ktoś nagminnie przegrywa to potem budzi się zazdrość i chęć zdobycia tych tytułów. [quote name='Buszki']Ja tam uwielbiam wystawy dla tej adrenaliny :diabloti: i miłego towarzystwa.Jeśli jest miłe,bo jak się trafią tacy maniacy co przegrywać nie umieją,to robi się mało sympatycznie :angryy:. Dokładnie!!! :) [quote name='Izabela124.']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/11-112.jpg jak ładnie oboje pozują :) A widziałaś ile sie trzeba było namęczyć i naprosić aby tak ładnie koło siebie usiedli? :evil_lol: [quote name='Maalwi']Też macie obróżke Mc Leather? ;) Chodzi o tą pomarańczową? To mam 2, jeszcze czerwoną i do pomarańczowej smyczkę :). Bardzo lubię te obroże Quote
jamnicze Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Właśnie Krzys mi zgrał foteczki, to zaraz poszukam . . . o, znalazłam tak na szybko z pudła (miejsce 4 ;)), jest także sędzia :) Quote
Maalwi Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 i wogóle na MT taki ciężkiej budowy więc nie wydaje się ;p jamnicze,tak chodzi o tą pomarańczową. Ja mam taką niebieską,ale niestety się luzuje od ciągniecia Bibi i na koniec spaceru moze już z niej na luzie wyjąc głowe wiec wole nie ryzykować :( Quote
Czarna_Owieczka Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 powodzenia dziś na wystawie, trzymamy kciuki! :) Quote
jamnicze Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Dzięki za kciukasy, bardzo się przydały :multi: Sajdunia zdobyła złoto, CWC, Najlepszą Sukę w Rasie i CACIB :loveu: oraz Asiaczki wywalczy Najlepszą Grupę Hodowlaną :multi::multi::multi: Zdjęć jest bardzo dużo ;) Quote
Maalwi Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 jamnicze wiesz co, wcale a wcale mnie wynik nie zdziwił,prędzej bym isę zdziwiła,gdyby Sajdi poszło źle hihi gratki dla Asiaczków! :) Quote
Asiaczek Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 jamnicze - jeszcze raz gratulacje dla Ciebie i Sajdi! Sajdi dołozyla do swoich osiągnięć wniosek CWC i następny CACIB:) No i pięknie zaprezentowała się w konkurencji grupa hodowlana. Dzię-ku-ję!!! Pzdr. Quote
Recommended Posts