Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć wszystkim :)

Jak ja już mam dość tego łóżka!!! Ale ponieważ grzecznie leżałam, a pot się lał ze mnie strumieniami, to teraz czuję się już znacznie lepiej, gorączki już nie ma i łykać też daję radę ;). Jeszcze jutro badanie krwi, a we wtorek kontrola u lekarza, mam nadzieję, że pozwoli mi w końcu ruszyć się z tego wyrka. Ciekawe ile mi przyjdzie czekać na kontrolę u laryngologa ;)

I mam dla Was niespodziewajkę, bo był u mnie brat i przyniósł mi fotki z naszych wyjazdów. Na pierwszy ogień pójdą zmagania ringowe w Ukmerge, bo tam mało zdjęć jest na wątku wystawowym :)

Posted

Ok, już wstawiam.

A co do frytek, to uwielbiam :sabber:. Najlepiej zajada się je palcami , mogą być posolone i z ketchupem, mniam mniam. Kiedyś nawet używaliśmy frytkownicy, ale bardzo dużo oleju schodzi, no i samo naczynie już się nie mieści w mojej kuchni, teraz na podłodze gdzie stała są psie miski ;)

Zdjęcia z Ukmerge - zmagania ringowe
Serek

i jego konkurencja

suczki z klasy otwartej:

Sajduchna :)

Posted

Maalwi napisał(a):
Hihihi ja uwielbiam frytki z ketchupem,ale baardzo rzadko je jem, i nawet ie wiem co to frytkownica :D

Ja juz druga zarzynam, bo pierwsza spadła (sama z siebie, hihihi...) i cos tam się spsiło i nie działała. super sprawa, bo w domu nie śmierdzi/pachnie smażonym olejem...

zielona napisał(a):
Mnie nie odstraszają młode ziemniaczki,kroję cieniutko albo w plasterki albo normalnie i muszą być złote.Mniam, mniam.

Zgaddza się:)
zielona, jak przyjedziesz "nastepna razą" to robimy frytki. I bedziemy je jadly palcyma z ketcdhupem;)

gosiaja napisał(a):
widziałam dziś jamnicze nadal leży i się kuruje

Ważne, że zyje;)

jamnicze napisał(a):
Cześć wszystkim :)
Jak ja już mam dość tego łóżka!!! Ale ponieważ grzecznie leżałam, a pot się lał ze mnie strumieniami, to teraz czuję się już znacznie lepiej, gorączki już nie ma i łykać też daję radę ;). Jeszcze jutro badanie krwi, a we wtorek kontrola u lekarza, mam nadzieję, że pozwoli mi w końcu ruszyć się z tego wyrka. Ciekawe ile mi przyjdzie czekać na kontrolę u laryngologa ;)
I mam dla Was niespodziewajkę, bo był u mnie brat i przyniósł mi fotki z naszych wyjazdów. Na pierwszy ogień pójdą zmagania ringowe w Ukmerge, bo tam mało zdjęć jest na wątku wystawowym :)

Jakie ładne foteczki; kradnę wsie i wstawiam na FB, OK?
a co do podnoszenia girek u Sajduni, to chyba sprawdzał kąty tylnych łapek:)

pzdr.

Posted

[quote name='zielona']Haha na ostatnim zdjęciu to na pewno "Piękna i Bestia".
Fantastyczne proporcje.
:loveu:
[quote name='Buszki']Ależ Ona przy Serku malunia...:loveu:
Bo ona jest dość drobna, a Serek sporawa do tego perspektywa zdjęcia troszkę potęguje różnice między nimi. Ale uważam, że para z nich bardzo ładna :)
[quote name='deer_1987']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/003-57.jpg
ogromna roznica :)
I nikt nie ma wątpliwości co do płci, od razu widać kto jest kto :)
[quote name='Cienka']Hej cześć powracam ;)
Cześć, jak miło że wpadłaś, niestety ja przymusowo leżakuję - angina :(
[quote name='Maalwi']Aaale dziwny sedzia hahaha
sprawdzał,czy ma ładne opuszki nóżkę podnosząc :D
A o tym to nie pomyślałam :-D. Swoja drogą jak była malusia, to miała takie fajne łaciate podusie, a teraz już prawie całkiem sczerniały (nawet po kąpieli ;))
[quote name='Asiaczek']Ja juz druga zarzynam, bo pierwsza spadła (sama z siebie, hihihi...) i cos tam się spsiło i nie działała. super sprawa, bo w domu nie śmierdzi/pachnie smażonym olejem...
Fakt, z tym zapachem to jest najlepsze, zwłaszcza jak się smaży ryby. Jak olej był na wykończeniu, to zawsze robiliśmy sobie raj rybny - bo po rybach, to olej tylko do wymiany
Zgaddza się:)
zielona, jak przyjedziesz "nastepna razą" to robimy frytki. I bedziemy je jadly palcyma z ketcdhupem;)
To ja się do was dosiadam, palcyma najlepiej wcina sie fryteczki :) - Chyba pomarudzę TZ, że chcę fryteczek, w końcu choremu się nie odmawia ;)

Jakie ładne foteczki; kradnę wsie i wstawiam na FB, OK?
a co do podnoszenia girek u Sajduni, to chyba sprawdzał kąty tylnych łapek:)
Nie ma sprawy, chociaż jakość tych fotek nie powala. Cha cha, żebyś widziała ile się musieliśmy nastarać aby Saidi z Serkiem posadzić, później wrzucę taką seryjkę :evil_lol:
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

pzdr.

O! To ja też chcę na te fryteczki,też palcyma ale ze solą :).

Posted

To te plamki na podusiach znikają? Bibima całe w łatkach ;)
Ja tez chce fryteczki, ja też! ;)
A jamniecze, jak już się wykurujesz, to planujesz jesczze jakieś wystawki? :)

Posted

Buszki napisał(a):
O! To ja też chcę na te fryteczki,też palcyma ale ze solą :).

Z solą też może być, a najlepiej i z solą, i z ketchupem, mniam mniam.
Maalwi napisał(a):
To te plamki na podusiach znikają? Bibima całe w łatkach ;)

Jak mnie doktórka puści to Chojnice. Oczywiście obowiązkowo Sopot. A we wrześniu wybieramy się jeszcze do Kowna. Dalej wystaw nie planuję, bo plany są bardziej macierzyńskie ;)

Posted

aaa,nas wChojnicach jednak nie będize, w ostatniej chwili zminiił sie sędzia i teraz pluję sobie w brodę,ze nie zgłosiłam ;(
Plany macierzyńskie? super gratulacje! ;)

Posted

Maalwi napisał(a):
aaa,nas wChojnicach jednak nie będize, w ostatniej chwili zminiił sie sędzia i teraz pluję sobie w brodę,ze nie zgłosiłam ;(
Plany macierzyńskie? super gratulacje! ;)

To szkoda, że Was nie będzie, byłaby okazja się poznać. Jeszcze nie ma czego gratulować, zobaczymy jak to wyjdzie, bo Sajducha pilnuje swojego tyłu ;)

Posted

[quote name='jamnicze']To szkoda, że Was nie będzie, byłaby okazja się poznać. Jeszcze nie ma czego gratulować, zobaczymy jak to wyjdzie, bo Sajducha pilnuje swojego tyłu ;)

Pewnie jeszcze będzie okazja się poznać ;) hihihi skąd ja to znam :) mam nadizeję,że się uda!
[quote name='jamnicze']No i narobiłyście mi smakę tymi frytami :)

Piekarnik już się grzeje, a kochany mąż pobiegł do sklepu po frytunie :) :) :)

przeczytałam,ze piernik się grzeje hahaha :D
A ja chyba na obiadek jutro zrobie frytki, też mi smaku narobiłyście!

Posted

[quote name='Buszki']O! To ja też chcę na te fryteczki,też palcyma ale ze solą :).
Sól - obowiązkowa!

[quote name='Maalwi']To te plamki na podusiach znikają? Bibima całe w łatkach ;)
Dawaj do W-wki na frytki Asiaczkowe;)

[quote name='jamnicze']Z solą też może być, a najlepiej i z solą, i z ketchupem, mniam mniam.
Jak mnie doktórka puści to Chojnice. Oczywiście obowiązkowo Sopot. A we wrześniu wybieramy się jeszcze do Kowna. Dalej wystaw nie planuję, bo plany są bardziej macierzyńskie ;)
Sól, ketchup i frytki. A może w odwrotnej kolejności...?

Ale u mnie frytki to z frytownicy, nie z piekarnika... Trochę tłuszczu musi być!

[quote name='Maalwi']
przeczytałam,ze piernik się grzeje hahaha :D
A ja chyba na obiadek jutro zrobie frytki, też mi smaku narobiłyście!
A ja dzisiaj juz zaplanowałam obiad frytkowy;) Pogoda taka bardziej do d...y, zimno, ciemno, leje, to trzeba się jakoś pocieszyć;)

pzdr.

Posted

Ależ ja Ci zazdraszczam :placz:.