gosiaja Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 widziałam dziś jamnicze nadal leży i się kuruje Quote
jamnicze Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Cześć wszystkim :) Jak ja już mam dość tego łóżka!!! Ale ponieważ grzecznie leżałam, a pot się lał ze mnie strumieniami, to teraz czuję się już znacznie lepiej, gorączki już nie ma i łykać też daję radę ;). Jeszcze jutro badanie krwi, a we wtorek kontrola u lekarza, mam nadzieję, że pozwoli mi w końcu ruszyć się z tego wyrka. Ciekawe ile mi przyjdzie czekać na kontrolę u laryngologa ;) I mam dla Was niespodziewajkę, bo był u mnie brat i przyniósł mi fotki z naszych wyjazdów. Na pierwszy ogień pójdą zmagania ringowe w Ukmerge, bo tam mało zdjęć jest na wątku wystawowym :) Quote
jamnicze Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Domnia napisał(a):Matko !!! Jakie cudo!!! Witam serdecznie :) Bardzo mi miło, że moja kruszynka się podoba Quote
jamnicze Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Ok, już wstawiam. A co do frytek, to uwielbiam :sabber:. Najlepiej zajada się je palcami , mogą być posolone i z ketchupem, mniam mniam. Kiedyś nawet używaliśmy frytkownicy, ale bardzo dużo oleju schodzi, no i samo naczynie już się nie mieści w mojej kuchni, teraz na podłodze gdzie stała są psie miski ;) Zdjęcia z Ukmerge - zmagania ringowe Serek i jego konkurencja suczki z klasy otwartej: Sajduchna :) Quote
jamnicze Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Jak już pisałam sędzia bardzo dokładnie macał psy ale po co on jej giry podnosił to nie wiem ;) bystry wzrok sędziego i truchtamy Quote
jamnicze Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Porównanie o rasę: Taniel VALERI oraz Serek- spójrzcie jaki psiaki zrobiły synchron :) Serek Valeri A tu już Sajdusia z Serkiem :loveu: Quote
zielona Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Haha na ostatnim zdjęciu to na pewno "Piękna i Bestia". Fantastyczne proporcje. Quote
taxelina Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/003-57.jpg ogromna roznica :) Quote
Maalwi Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Aaale dziwny sedzia hahaha sprawdzał,czy ma ładne opuszki nóżkę podnosząc :D Quote
Asiaczek Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Maalwi napisał(a):Hihihi ja uwielbiam frytki z ketchupem,ale baardzo rzadko je jem, i nawet ie wiem co to frytkownica :D Ja juz druga zarzynam, bo pierwsza spadła (sama z siebie, hihihi...) i cos tam się spsiło i nie działała. super sprawa, bo w domu nie śmierdzi/pachnie smażonym olejem... zielona napisał(a):Mnie nie odstraszają młode ziemniaczki,kroję cieniutko albo w plasterki albo normalnie i muszą być złote.Mniam, mniam. Zgaddza się:) zielona, jak przyjedziesz "nastepna razą" to robimy frytki. I bedziemy je jadly palcyma z ketcdhupem;) gosiaja napisał(a):widziałam dziś jamnicze nadal leży i się kuruje Ważne, że zyje;) jamnicze napisał(a):Cześć wszystkim :) Jak ja już mam dość tego łóżka!!! Ale ponieważ grzecznie leżałam, a pot się lał ze mnie strumieniami, to teraz czuję się już znacznie lepiej, gorączki już nie ma i łykać też daję radę ;). Jeszcze jutro badanie krwi, a we wtorek kontrola u lekarza, mam nadzieję, że pozwoli mi w końcu ruszyć się z tego wyrka. Ciekawe ile mi przyjdzie czekać na kontrolę u laryngologa ;) I mam dla Was niespodziewajkę, bo był u mnie brat i przyniósł mi fotki z naszych wyjazdów. Na pierwszy ogień pójdą zmagania ringowe w Ukmerge, bo tam mało zdjęć jest na wątku wystawowym :) Jakie ładne foteczki; kradnę wsie i wstawiam na FB, OK? a co do podnoszenia girek u Sajduni, to chyba sprawdzał kąty tylnych łapek:) pzdr. Quote
jamnicze Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 [quote name='zielona']Haha na ostatnim zdjęciu to na pewno "Piękna i Bestia". Fantastyczne proporcje. :loveu: [quote name='Buszki']Ależ Ona przy Serku malunia...:loveu: Bo ona jest dość drobna, a Serek sporawa do tego perspektywa zdjęcia troszkę potęguje różnice między nimi. Ale uważam, że para z nich bardzo ładna :) [quote name='deer_1987']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/003-57.jpg ogromna roznica :) I nikt nie ma wątpliwości co do płci, od razu widać kto jest kto :) [quote name='Cienka']Hej cześć powracam ;) Cześć, jak miło że wpadłaś, niestety ja przymusowo leżakuję - angina :( [quote name='Maalwi']Aaale dziwny sedzia hahaha sprawdzał,czy ma ładne opuszki nóżkę podnosząc :D A o tym to nie pomyślałam :-D. Swoja drogą jak była malusia, to miała takie fajne łaciate podusie, a teraz już prawie całkiem sczerniały (nawet po kąpieli ;)) [quote name='Asiaczek']Ja juz druga zarzynam, bo pierwsza spadła (sama z siebie, hihihi...) i cos tam się spsiło i nie działała. super sprawa, bo w domu nie śmierdzi/pachnie smażonym olejem... Fakt, z tym zapachem to jest najlepsze, zwłaszcza jak się smaży ryby. Jak olej był na wykończeniu, to zawsze robiliśmy sobie raj rybny - bo po rybach, to olej tylko do wymiany Zgaddza się:) zielona, jak przyjedziesz "nastepna razą" to robimy frytki. I bedziemy je jadly palcyma z ketcdhupem;) To ja się do was dosiadam, palcyma najlepiej wcina sie fryteczki :) - Chyba pomarudzę TZ, że chcę fryteczek, w końcu choremu się nie odmawia ;) Jakie ładne foteczki; kradnę wsie i wstawiam na FB, OK? a co do podnoszenia girek u Sajduni, to chyba sprawdzał kąty tylnych łapek:) Nie ma sprawy, chociaż jakość tych fotek nie powala. Cha cha, żebyś widziała ile się musieliśmy nastarać aby Saidi z Serkiem posadzić, później wrzucę taką seryjkę :evil_lol: pzdr. Quote
Buszki Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Asiaczek napisał(a): zielona, jak przyjedziesz "nastepna razą" to robimy frytki. I bedziemy je jadly palcyma z ketcdhupem;) pzdr. O! To ja też chcę na te fryteczki,też palcyma ale ze solą :). Quote
Maalwi Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 To te plamki na podusiach znikają? Bibima całe w łatkach ;) Ja tez chce fryteczki, ja też! ;) A jamniecze, jak już się wykurujesz, to planujesz jesczze jakieś wystawki? :) Quote
jamnicze Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Buszki napisał(a):O! To ja też chcę na te fryteczki,też palcyma ale ze solą :). Z solą też może być, a najlepiej i z solą, i z ketchupem, mniam mniam. Maalwi napisał(a):To te plamki na podusiach znikają? Bibima całe w łatkach ;) Ja tez chce fryteczki, ja też! ;) A jamniecze, jak już się wykurujesz, to planujesz jesczze jakieś wystawki? :) Jak mnie doktórka puści to Chojnice. Oczywiście obowiązkowo Sopot. A we wrześniu wybieramy się jeszcze do Kowna. Dalej wystaw nie planuję, bo plany są bardziej macierzyńskie ;) Quote
Maalwi Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 aaa,nas wChojnicach jednak nie będize, w ostatniej chwili zminiił sie sędzia i teraz pluję sobie w brodę,ze nie zgłosiłam ;( Plany macierzyńskie? super gratulacje! ;) Quote
jamnicze Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Maalwi napisał(a):aaa,nas wChojnicach jednak nie będize, w ostatniej chwili zminiił sie sędzia i teraz pluję sobie w brodę,ze nie zgłosiłam ;( Plany macierzyńskie? super gratulacje! ;) To szkoda, że Was nie będzie, byłaby okazja się poznać. Jeszcze nie ma czego gratulować, zobaczymy jak to wyjdzie, bo Sajducha pilnuje swojego tyłu ;) Quote
jamnicze Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 No i narobiłyście mi smakę tymi frytami :) Piekarnik już się grzeje, a kochany mąż pobiegł do sklepu po frytunie :) :) :) Quote
Maalwi Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 [quote name='jamnicze']To szkoda, że Was nie będzie, byłaby okazja się poznać. Jeszcze nie ma czego gratulować, zobaczymy jak to wyjdzie, bo Sajducha pilnuje swojego tyłu ;) Pewnie jeszcze będzie okazja się poznać ;) hihihi skąd ja to znam :) mam nadizeję,że się uda! [quote name='jamnicze']No i narobiłyście mi smakę tymi frytami :) Piekarnik już się grzeje, a kochany mąż pobiegł do sklepu po frytunie :) :) :) przeczytałam,ze piernik się grzeje hahaha :D A ja chyba na obiadek jutro zrobie frytki, też mi smaku narobiłyście! Quote
Asiaczek Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='Buszki']O! To ja też chcę na te fryteczki,też palcyma ale ze solą :). Sól - obowiązkowa! [quote name='Maalwi']To te plamki na podusiach znikają? Bibima całe w łatkach ;) Ja tez chce fryteczki, ja też! ;) A jamniecze, jak już się wykurujesz, to planujesz jesczze jakieś wystawki? :) Dawaj do W-wki na frytki Asiaczkowe;) [quote name='jamnicze']Z solą też może być, a najlepiej i z solą, i z ketchupem, mniam mniam. Jak mnie doktórka puści to Chojnice. Oczywiście obowiązkowo Sopot. A we wrześniu wybieramy się jeszcze do Kowna. Dalej wystaw nie planuję, bo plany są bardziej macierzyńskie ;) Sól, ketchup i frytki. A może w odwrotnej kolejności...? [quote name='jamnicze']No i narobiłyście mi smakę tymi frytami :) Piekarnik już się grzeje, a kochany mąż pobiegł do sklepu po frytunie :) :) :) Ale u mnie frytki to z frytownicy, nie z piekarnika... Trochę tłuszczu musi być! [quote name='Maalwi'] przeczytałam,ze piernik się grzeje hahaha :D A ja chyba na obiadek jutro zrobie frytki, też mi smaku narobiłyście! A ja dzisiaj juz zaplanowałam obiad frytkowy;) Pogoda taka bardziej do d...y, zimno, ciemno, leje, to trzeba się jakoś pocieszyć;) pzdr. Quote
Buszki Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='jamnicze']No i narobiłyście mi smakę tymi frytami :) Piekarnik już się grzeje, a kochany mąż pobiegł do sklepu po frytunie :) :) :) Ależ ja Ci zazdraszczam :placz:. Quote
taxelina Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Ja wlasnie myslalam o frytkownicy ale czy to ma sens? podpowiedzcie Quote
Asiaczek Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Jak masz inne wydatki - odpuść. Przeciez frytki możesz robic w normalnym garnku i wcale nie musi to byc frytownica... Pzdr. Quote
Recommended Posts