Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Buszki napisał(a):
Fajne te amerykańce,ale chyba pozostanę przy naszych pierwotniakach :).I może na starość kupię sobie nowego wilczarza ;).

Ten pies co wygrał był na prawdę przepiękny :)
A dlaczego dopiero na starość? Pamiętam fotki jaki sobie Buszka fajny dywanik zrobiła z Twojego wilczarza ;)

Posted

jamnicze napisał(a):
Ten pies co wygrał był na prawdę przepiękny :)
A dlaczego dopiero na starość? Pamiętam fotki jaki sobie Buszka fajny dywanik zrobiła z Twojego wilczarza ;)

Na starość,bo teraz to ja zdrowia nie mam do tak dużego szkodnika :evil_lol:.Zresztą mój trawnik zdecydowanie nie zgadza się na wilczarze :diabloti:.

jamnicze napisał(a):
Brak teleskopowej, trzeciej ręki :eviltong:

To znaczy,że nie byłaś odpowiednio przygotowana do wystawy :evil_lol:.

Posted

Buszki napisał(a):
Na starość,bo teraz to ja zdrowia nie mam do tak dużego szkodnika :evil_lol:.Zresztą mój trawnik zdecydowanie nie zgadza się na wilczarze :diabloti:.

Aaaaa, to na starość człowiekowi zdrowia przybywa ... dobrze wiedzieć ;) :evil_lol:.

Posted

Powoli pakujemy się na kolejny wyjazd więc jeszcze tylko wrzucę resztę fotek z Oberwartu i zmykam.
Trzymajcie kciuki :)

łysy perówiańczyk medium

faraony :)

Ten facet z ostatniego zdjęcia po prostu zachowywał się jak cham :angryy:
Ciągle odgryzał maleńkie kawałeczki smaczka i rozrzucał wszędzie dookoła, zaśmiecił w ten sposób pół ringu, a sędzia nic :mad:Kobieta która pisała wyniki miała tylko skwaszoną minę i kilka pozbierała, ale niestety większość została. potem przy bieganiu część została wdeptana w wykładzinę :angryy:. Po faraonach wszedł mały padenko, biedak nawet na moment nie uniósł głowy, cały czas nosem jeździł po wykładzinie :shake:

Niestety ten faraon nie tylko nie został wywalony, ale jeszcze wygrał :angryy:
Zresztą na finałach wziął grupę a potem BIS dnia. Tak jak kibicuję faraonom, bo te psy mi się podobają, tak na tego niestety patrzyłam przez pryzmat zachowania wystawcy, ech....

Posted

Był taki upał, że Sajdusia wszędzie szukała cienia.
Pamiętacie jakiego robiła osiołka aby nie podejść do samochodu ... Teraz nikt jej nie musiał prosić ;)

i z wystawy tyle.
później poszliśmy na miasto szukać czegoś do jedzenia. Saidi wpakowała się pod stolik :)

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/29-37.jpg
aaaa kochane cudaki ! :loveu:

Co do właściciela faraona, to niestety niektórzy nie mają szacunku dla innych :roll: szkoda tylko, że nikt z sędziów nie zwrócił uwagi na zachowanie wystawcy :eek3:

My już mocno zaciskamy kciuki, powodzenia! :happy1:
No niestety, w Polsce pewnie sama zwróciłabym uwagę. Zaczęłam trochę jeździć po wystawach i niestety rozpraszanie innych psów, zachodzenie drogi lub deptanie po piętach ... ech wolę sobie nie wyobrażać co by było gdyby nagrody były pieniężne :shake:
Znajoma która startowała w zawodach jeździeckich, gdy te się zaczynały nocowała w stajni aby nikt nie zbliżał się do jej konia, smutne :(

Posted

jamnicze napisał(a):
No niestety, w Polsce pewnie sama zwróciłabym uwagę. Zaczęłam trochę jeździć po wystawach i niestety rozpraszanie innych psów, zachodzenie drogi lub deptanie po piętach ... ech wolę sobie nie wyobrażać co by było gdyby nagrody były pieniężne :shake:
Znajoma która startowała w zawodach jeździeckich, gdy te się zaczynały nocowała w stajni aby nikt nie zbliżał się do jej konia, smutne :(

Co konkurencja i chęć wygrania może zrobić z ludzi :roll: szkoda, że jest na prawdę niewiele ludzi którzy robią coś z pasją, nie dla nagrody, wygranej, sławy, tylko dlatego, że robią coś co daje im satysfakcję i radość

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/29-37.jpg
aaaa kochane cudaki ! :loveu:
Co do właściciela faraona, to niestety niektórzy nie mają szacunku dla innych :roll: szkoda tylko, że nikt z sędziów nie zwrócił uwagi na zachowanie wystawcy :eek3:
My już mocno zaciskamy kciuki, powodzenia! :happy1:
Szkoda, że mnie tam nie było, bo bym podeszła do stolika sędziowskiego i poprosiła, aby ktoś! to posprzątał. Ciekawe, co sędzia na to...? Może nic by nie zrobił, a może coś by zrobił...?

Cudne:)
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/29-37.jpg

Pzdr.