Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

A z Szombathely Sajdi przywozi [FONT=Comic Sans MS]CAC, CACIB i BOB:)!!!!!![/FONT]

Prawdopodobnie jutro jamnicze opisze szczegółowo co i jak. A ja jeszcze dzisiaj pogratuluję:)

pzdr.

Posted

Taaaa, Sajdi juz w 2010 r. rozpoczęła Championat austriacki i węgierski. Tak więc te dwie wystawy to dodatkowe CAC'e do tych Championatów.
A żeby bylo śmieszniej, to wnioski z 2010 r. tez zostały zdobyte w Oberwarcie i Szombathely:)
Sajdi i jamnicze to juz teraz takie specjalistki od łączonych wystaw, ahhahaha....

pzdr.

Posted

Już jesteśmy :)
oczywiście wykończone 4 dni jazdy samochodem +1 dzień na miejscu (a raczej cały na wystawie ;), oj, to daje w kość. pies wykończony, ja zresztą też ;)

Bety
Asiaczek
Izabela124
Buszki
deer
Korenia
Błyskotka
Czarna_Owieczka
zielona
gosiaja

bardzo Wam dziękuję za kciukasy i gratulacje :)
I szczególne podziękowania dla Asiaczka za "obsługę prasową" i smsowe pogaduchy (wdech-wydech się bardzo przydał :biggrina:)

Opowiadać będę w kawałkach, bo jeszcze dochodzę do siebie. Dzisiaj nie gotuję, idziemy sobie na rybkę :p

Do wyników mogę jeszcze tylko dodać, że na finałach doszliśmy do finałowej 5 - z tego wybierane było tylko 1 i 2 miejsce.

Posted

[quote name='Don_Vito']No to jest mi bardzo miło, że są to jedyne fotki Sajdi z finałów jakie Pani posiada . :) No cóż karmy naprawdę ogromne , zastanawiałam się ile czasu potrzebuje mały psiak , aby zjeść te 15kg ! :lol:
ha, ha, nigdy nie sprawdzałam, po prostu jak widzę, że się kończy zamawiam następny worek :) Tyle, że preferuję mniejsze, tak 4-7kg. Niestety większe zanim skarmię wietrzeją i Saidi kręci nosem.
[quote name='AMIŚKA']Witam..:multi:
dawno nie byłam..
miło mnie było spotkać się w Szczecinie,:loveu:
byłam troche zakręcona,;)
bo jeszcze wystawiałam..
dziękuję za pary..jamnisi
Poznałam Sajdunie-śliczna!!!!
GRATULUJĘ SZCZECINA I GDYNI!!:multi:
I mały prezencik z Gdyni..

O, jaki śliczny prezencik - dzięki :)

[quote name='Don_Vito']No, no, no. :) No, a dziewczynka śliczna to woreczek się należy. :)
:loveu:
[quote name='Maalwi']A ja też byłam w szczecinie, szkoda, że nie zobaczyłam Sajdi. A za to widizałam w gorzowie basenji:cool3: bardzo fajne pieski a jaki mają chaarakter? ;)
Za pewne będzie jeszcze okazja, może w Sopocie :cool3:? Będzie tam sporo basków do oglądania ;). A charakterki mają niezależne, jak to pierwotniaczki. Saidi ostatnio na wystawach wszystko i wszystkich olewa więc sędzina jej wpisała doskonały temperament :diabloti:
[quote name='Asiaczek']Jeszcze Gdynia:)

Pzdr.
:p
[quote name='Metheora']Gratulacje za wszystkie sukcesy!!! Pięknie się prezentuje w ruchu...mam nadzieję kiedyś na żywo zobaczyć :) Pozdrawiamy
Też mam nadzieję, że spotkamy się na jakiejś wystawie. A ruch faktycznie ma fajny i wielu sędziom się podoba, oczywiście jak jej się chce :evil_lol:
[quote name='lady_m']Z poślizgiem ale mam

Pozdrawiam :)
Dzięki :multi:
[quote name='Czarna_Owieczka']gratulujemy wyników :multi:

http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/010-24.jpg
piękne! :)
Mi też to zdjęcie się bardzo podoba i właśnie to, że ta czarna torba jest w tle uwydatniło jej pojemną klatę i wcięcie talii :cool1:

Posted

Austro-Węgry cz.I PODRÓŻ

jedziemy

na postoju obowiązkowo trawniczek :)

a to już polowanie na żabkę ;)

i sajdusiowy "osiołek"

ja nie chcę do samochodu, nie pójdę ...

Posted

W hotelu najpierw trzeba było sprawdzić czy jest bezpiecznie i czysto ;)

no i już można usadowić się na górze

widok z mostu podczas porannego spaceru

Co do samego hotelu, to wrrrrr.....
Co prawda było czysto i pokój był spory, ale ...
- jednym z powodów, że go wybraliśmy była info. o klimatyzacji - niestety nie działała!, telewizor zresztą też nie
- drugim powodem wyboru było info o dobrej regionalnej kuchni. Niestety nie dane mi było sprawdzić, bo wieczorem było wesele i kuchnie dla gości nieczynna !!! Więc byłam głodna i zła. Do tego weselny hałas do 4 nad ranem!!!

Posted

[quote name='zielona']HAHAHAhahaha tzn. wróciłaś szczuplejsza ...
Gdzie tam ;)
Poszliśmy po prostu na rynek i tam znaleźliśmy sobie knajpkę :diabloti:
Najedliśmy się jak dzikie reksy, ja wzięłam piersi kurczaka w sosie 4serowym, a brat indyka nadziewanego camembertem i śliwkami. Porcje były tak ogromne (zwłaszcza ta brata), że nie byliśmy w stanie wszystkiego wchłonąć i z żalem zostawiliśmy jeszcze sporo na talerzach.
[quote name='Asiaczek']Hahaha, jamnicze, pamiętaj, że na wyjeździe ZAWSZE sa jakies dodatkowe atrakcje, całkowicie za darmo;)
Czekamy na dalsze relacje:)

Pzdr.
Atrakcje są fajne jak są fajne :evil_lol:

Relacja oczywiście będzie, tylko najpierw założę wątki na wystawach basenji i wpadnę chociaż do kilku galerii zobaczyć co u Was słychać :)