Asiaczek Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 jamnicze to już chyba jest w Austrii.... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Buszki, trzymajcie i w sobotę i w niedzielę, bo jamnicze pojechała na 2-dniówkę łączoną, tzn. Austria i Węgry:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Nie masz wyboru;) Może nie trzymaj fizycznie, ale wirtualnie tak:) Pzdr. Quote
taxelina Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Ooo to ja chcuialam pochwalic ze Sajdi pieknie wyglada w chodzie a tu nowa wystawa i kciuki trzymac trzeba :) Quote
Błyskotka Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Również trzymam kciuki i czekam na dobre wieści :) Quote
Czarna_Owieczka Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 gratulujemy wyników :multi: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/010-24.jpg piękne! :) Quote
Asiaczek Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 A z Szombathely Sajdi przywozi [FONT=Comic Sans MS]CAC, CACIB i BOB:)!!!!!![/FONT] Prawdopodobnie jutro jamnicze opisze szczegółowo co i jak. A ja jeszcze dzisiaj pogratuluję:) pzdr. Quote
zielona Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 EEEeeee! to super.Sajdunia to już europejski pies haha Quote
Asiaczek Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Taaaa, Sajdi juz w 2010 r. rozpoczęła Championat austriacki i węgierski. Tak więc te dwie wystawy to dodatkowe CAC'e do tych Championatów. A żeby bylo śmieszniej, to wnioski z 2010 r. tez zostały zdobyte w Oberwarcie i Szombathely:) Sajdi i jamnicze to juz teraz takie specjalistki od łączonych wystaw, ahhahaha.... pzdr. Quote
jamnicze Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Już jesteśmy :) oczywiście wykończone 4 dni jazdy samochodem +1 dzień na miejscu (a raczej cały na wystawie ;), oj, to daje w kość. pies wykończony, ja zresztą też ;) Bety Asiaczek Izabela124 Buszki deer Korenia Błyskotka Czarna_Owieczka zielona gosiaja bardzo Wam dziękuję za kciukasy i gratulacje :) I szczególne podziękowania dla Asiaczka za "obsługę prasową" i smsowe pogaduchy (wdech-wydech się bardzo przydał :biggrina:) Opowiadać będę w kawałkach, bo jeszcze dochodzę do siebie. Dzisiaj nie gotuję, idziemy sobie na rybkę :p Do wyników mogę jeszcze tylko dodać, że na finałach doszliśmy do finałowej 5 - z tego wybierane było tylko 1 i 2 miejsce. Quote
jamnicze Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 [quote name='Don_Vito']No to jest mi bardzo miło, że są to jedyne fotki Sajdi z finałów jakie Pani posiada . :) No cóż karmy naprawdę ogromne , zastanawiałam się ile czasu potrzebuje mały psiak , aby zjeść te 15kg ! :lol: ha, ha, nigdy nie sprawdzałam, po prostu jak widzę, że się kończy zamawiam następny worek :) Tyle, że preferuję mniejsze, tak 4-7kg. Niestety większe zanim skarmię wietrzeją i Saidi kręci nosem. [quote name='AMIŚKA']Witam..:multi: dawno nie byłam.. miło mnie było spotkać się w Szczecinie,:loveu: byłam troche zakręcona,;) bo jeszcze wystawiałam.. dziękuję za pary..jamnisi Poznałam Sajdunie-śliczna!!!! GRATULUJĘ SZCZECINA I GDYNI!!:multi: I mały prezencik z Gdyni.. O, jaki śliczny prezencik - dzięki :) [quote name='Don_Vito']No, no, no. :) No, a dziewczynka śliczna to woreczek się należy. :) :loveu: [quote name='Maalwi']A ja też byłam w szczecinie, szkoda, że nie zobaczyłam Sajdi. A za to widizałam w gorzowie basenji:cool3: bardzo fajne pieski a jaki mają chaarakter? ;) Za pewne będzie jeszcze okazja, może w Sopocie :cool3:? Będzie tam sporo basków do oglądania ;). A charakterki mają niezależne, jak to pierwotniaczki. Saidi ostatnio na wystawach wszystko i wszystkich olewa więc sędzina jej wpisała doskonały temperament :diabloti: [quote name='Asiaczek']Jeszcze Gdynia:) Pzdr. :p [quote name='Metheora']Gratulacje za wszystkie sukcesy!!! Pięknie się prezentuje w ruchu...mam nadzieję kiedyś na żywo zobaczyć :) Pozdrawiamy Też mam nadzieję, że spotkamy się na jakiejś wystawie. A ruch faktycznie ma fajny i wielu sędziom się podoba, oczywiście jak jej się chce :evil_lol: [quote name='lady_m']Z poślizgiem ale mam Pozdrawiam :) Dzięki :multi: [quote name='Czarna_Owieczka']gratulujemy wyników :multi: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/010-24.jpg piękne! :) Mi też to zdjęcie się bardzo podoba i właśnie to, że ta czarna torba jest w tle uwydatniło jej pojemną klatę i wcięcie talii :cool1: Quote
jamnicze Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Austro-Węgry cz.I PODRÓŻ jedziemy na postoju obowiązkowo trawniczek :) a to już polowanie na żabkę ;) i sajdusiowy "osiołek" ja nie chcę do samochodu, nie pójdę ... Quote
jamnicze Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 takie śmieszne drzewa spotkaliśmy na postoju na Węgrzech Saidi poznaje strusia :) i inne zwierzaki Quote
jamnicze Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 W hotelu najpierw trzeba było sprawdzić czy jest bezpiecznie i czysto ;) no i już można usadowić się na górze widok z mostu podczas porannego spaceru Co do samego hotelu, to wrrrrr..... Co prawda było czysto i pokój był spory, ale ... - jednym z powodów, że go wybraliśmy była info. o klimatyzacji - niestety nie działała!, telewizor zresztą też nie - drugim powodem wyboru było info o dobrej regionalnej kuchni. Niestety nie dane mi było sprawdzić, bo wieczorem było wesele i kuchnie dla gości nieczynna !!! Więc byłam głodna i zła. Do tego weselny hałas do 4 nad ranem!!! Quote
Asiaczek Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Hahaha, jamnicze, pamiętaj, że na wyjeździe ZAWSZE sa jakies dodatkowe atrakcje, całkowicie za darmo;) Czekamy na dalsze relacje:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 [quote name='zielona']HAHAHAhahaha tzn. wróciłaś szczuplejsza ... Gdzie tam ;) Poszliśmy po prostu na rynek i tam znaleźliśmy sobie knajpkę :diabloti: Najedliśmy się jak dzikie reksy, ja wzięłam piersi kurczaka w sosie 4serowym, a brat indyka nadziewanego camembertem i śliwkami. Porcje były tak ogromne (zwłaszcza ta brata), że nie byliśmy w stanie wszystkiego wchłonąć i z żalem zostawiliśmy jeszcze sporo na talerzach. [quote name='Asiaczek']Hahaha, jamnicze, pamiętaj, że na wyjeździe ZAWSZE sa jakies dodatkowe atrakcje, całkowicie za darmo;) Czekamy na dalsze relacje:) Pzdr. Atrakcje są fajne jak są fajne :evil_lol: Relacja oczywiście będzie, tylko najpierw założę wątki na wystawach basenji i wpadnę chociaż do kilku galerii zobaczyć co u Was słychać :) Quote
Recommended Posts