Zuza i Noddy Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Ogromniaste gratulacje, świetnie Sajducha wypada na ostatnich wystawach i pięknie wygląda ;) Quote
Asiaczek Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Hahaha, niedaleko Ciebie w m-ści Pniewy sa jeszcze do kupienia maluchy;) pzdr. Quote
jamnicze Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Zuza i Noddy napisał(a):Ogromniaste gratulacje, świetnie Sajducha wypada na ostatnich wystawach i pięknie wygląda ;) Sama jestem w szoku :) Tobie tez wielkie gratulacje za Paryż :) Maalwi napisał(a):Ona jest cudna! ja chce basenji! :lol:, grzywki też są fajne, zwłaszcza w ruchu - po prostu przypominają mi małe koniki ;) Asiaczek napisał(a):Hahaha, niedaleko Ciebie w m-ści Pniewy sa jeszcze do kupienia maluchy;) pzdr. ;-) Quote
Asiaczek Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 jamnicze - nie wysłałam tych papierków do Ciebie, odpuściłam. Sorki za zamieszanie:) pzdr. Quote
jamnicze Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 No co Ty? odpuszczasz sobie? A ja napisałam maila do Węgrów (brat był w dobrym humorze ;)) ale nie dostałam odpowiedzi. Quote
Asiaczek Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 To nie przepada, więc może uda mi się osobiście odebrać:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 A już myślałam, że sobie z kilkoma pucharkami wrócę :evil_lol: Quote
gosiaja Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 jamnicze tylko weź pod uwagę że osobówką jedziecie i za dużo się nie zmieści Quote
Asiaczek Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 gosiaja napisał(a):jamnicze tylko weź pod uwagę że osobówką jedziecie i za dużo się nie zmieści Dobre:) jamnicze, a sprawdzałaś statystykę na te 2 wystawy? Edit. W Oberwarcie są zgłoszone 4 basenji, sędzia: J. Matyas!!!! Super:) SUKi 1 - sz 1 - p 1 - o PSY 1 - ch Szombathely - 1 basenji!!!!!!! Sędzia: Lisbeth Mach:) Jeeeeeee, jak ja Ci zazdroszczę tej wystawy. W oba dni - super fajni sędziowie:) Pzdr. Quote
Don_Vito Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Asiaczek napisał(a):Zdjęcia dzięki uprzejmości Don_Vito, której bardzo dziękuję za chęci:) Pzdr. Pojechałam , obfociłam i wysłałam do p. Joasi :) jamnicze napisał(a): Wielkie dzięki i buźka :) Proszę bardzo . ;-) Quote
jamnicze Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 gosiaja napisał(a):jamnicze tylko weź pod uwagę że osobówką jedziecie i za dużo się nie zmieści Cha cha dobre, a znając mojego brata, to faktycznie może być problem :diabloti: Asiaczek napisał(a):Dobre:) jamnicze, a sprawdzałaś statystykę na te 2 wystawy? Edit. W Oberwarcie są zgłoszone 4 basenji, sędzia: J. Matyas!!!! Super:) SUKi 1 - sz 1 - p 1 - o PSY 1 - ch Szombathely - 1 basenji!!!!!!! Sędzia: Lisbeth Mach:) Jeeeeeee, jak ja Ci zazdroszczę tej wystawy. W oba dni - super fajni sędziowie:) Pzdr. Nie mów hop, ja mam zawsze stresa :p Ale w Austrii, to chyba pomyłka, bo Saidi zgłaszałam do championów. Ta płeć to nie na odwrót, czy to ja coś poknociłam ze zgłoszeniem?:-o. Swoją drogą jak wcześniej sprawdzałam było ich 5, widać ktoś się wycofał ;) Na Węgrzech jesteśmy sami?:crazyeye: Don_Vito napisał(a):Pojechałam , obfociłam i wysłałam do p. Joasi :) Proszę bardzo . ;-) Jeszcze raz bardzo dziękuję, to jedyne moje fotki z finałów. Niestety tak to jest jak się jest samemu na wystawie :shake: Za to musiałam cudacznie wyglądać jak ten wór 15 kg niosłam na barkach(częściowo na głowie :evil_lol:) do domu, na dodatek zacięłam się pucharem więc ciekła ze mnie krew, a Sajda ciągnęła jak głupia, bo już miała dość tego zgiełku i chciała sie walnąć na kanapie :diabloti: Quote
jamnicze Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Jeszcze fotki ze Szczecina od Doris&Grenio więcej zdjęć w galerii u Amiga Quote
Don_Vito Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 jamnicze napisał(a):Jeszcze raz bardzo dziękuję, to jedyne moje fotki z finałów. Niestety tak to jest jak się jest samemu na wystawie :shake: Za to musiałam cudacznie wyglądać jak ten wór 15 kg niosłam na barkach(częściowo na głowie :evil_lol:) do domu, na dodatek zacięłam się pucharem więc ciekła ze mnie krew, a Sajda ciągnęła jak głupia, bo już miała dość tego zgiełku i chciała sie walnąć na kanapie :diabloti: No to jest mi bardzo miło, że są to jedyne fotki Sajdi z finałów jakie Pani posiada . :) No cóż karmy naprawdę ogromne , zastanawiałam się ile czasu potrzebuje mały psiak , aby zjeść te 15kg ! :lol: Quote
Asiaczek Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Don_Vito napisał(a):Pojechałam , obfociłam i wysłałam do p. Joasi :) Proszę bardzo . ;-) Jeszcze raz pięknie dziękujemy (obie Asie) za foteczki. jamnicze napisał(a):Cha cha dobre, a znając mojego brata, to faktycznie może być problem :diabloti: Nie mów hop, ja mam zawsze stresa :p Ale w Austrii, to chyba pomyłka, bo Saidi zgłaszałam do championów. Ta płeć to nie na odwrót, czy to ja coś poknociłam ze zgłoszeniem?:-o. Swoją drogą jak wcześniej sprawdzałam było ich 5, widać ktoś się wycofał ;) Na Węgrzech jesteśmy sami?:crazyeye: Jeszcze raz bardzo dziękuję, to jedyne moje fotki z finałów. Niestety tak to jest jak się jest samemu na wystawie :shake: Za to musiałam cudacznie wyglądać jak ten wór 15 kg niosłam na barkach(częściowo na głowie :evil_lol:) do domu, na dodatek zacięłam się pucharem więc ciekła ze mnie krew, a Sajda ciągnęła jak głupia, bo już miała dość tego zgiełku i chciała sie walnąć na kanapie :diabloti: Zaraz jeszcze raz sprawdzę statystykę, ale wydaje mi się, że nic nie poplątałam... Don_Vito napisał(a):No to jest mi bardzo miło, że są to jedyne fotki Sajdi z finałów jakie Pani posiada . :) No cóż karmy naprawdę ogromne , zastanawiałam się ile czasu potrzebuje mały psiak , aby zjeść te 15kg ! :lol: Hahaha, to juz problem jamnicze:) Ostatnio ma dobrą passę i co i rusz wygrywa jakis pokaźny woreczek.... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Co do Oberwartu - pomyliłam płcie: jest 1 suka (Sajdi) i 3 psy. A wszystkiego - 4 sztuki:) A w Sz. - 1 basek, czyli jesteś sama... Pzdr. Quote
AMIŚKA Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Witam..:multi: dawno nie byłam.. miło mnie było spotkać się w Szczecinie,:loveu: byłam troche zakręcona,;) bo jeszcze wystawiałam.. dziękuję za pary..jamnisi Poznałam Sajdunie-śliczna!!!! GRATULUJĘ SZCZECINA I GDYNI!!:multi::multi::multi: I mały prezencik z Gdyni.. Quote
Don_Vito Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 No, no, no. :) No, a dziewczynka śliczna to woreczek się należy. :) Quote
Maalwi Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 A ja też byłam w szczecinie, szkoda, że nie zobaczyłam Sajdi. A za to widizałam w gorzowie basenji:cool3: bardzo fajne pieski a jaki mają chaarakter? ;) Quote
Asiaczek Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Spokojnej podróży do Austrii i na Węgry:0 Wracaj z.... i usmiechnięta!!!!! Zaciskamy kciuki! Pzdr. Quote
bety Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [quote name='jamnicze'] Sajdusia: dos.1, Zw, CWC, BOB, BOG !!! :multi::multi::multi::loveu: 2miejsce miał pomeranian, 3.haszczak, 4.akita ameryk. GRATULACJE!!! Fajna stronka, u mnie wszystko ok działa. Powodzenia na wystawach!!! Pzdr Quote
Recommended Posts