jamnicze Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 i jeszcze stójeczka "na stoliku" ;) i po ćwiczeniach,niestety znowu ten namordnik Quote
jamnicze Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Po drodze spotkaliśmy łabędzią rodzinkę (i niestety karmiących ją chlebem ludzi) brzydkie kaczątko :) kratka kanalizacyjna z której waniają psie perfuma i Saidi zawsze chce się na niej wytarzać Quote
jamnicze Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 deer_1987 napisał(a):Kciuki bedziemy trzymac! super :) :) :) Quote
taxelina Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 np to http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/19-87.jpg Quote
Cienka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 jamnicze napisał(a): Ale ja nie mam innych przeglądarek dlatego pytam na forum jak Wam się wyświetla:) No i jak chodzi strona w hroma? Asiu ale to chyba nie jest problem pobrać sobie te przeglądarki w końcu są darmowe i wtedy sobie możecie na bierząco kontrolować co i jak. http://www.google.pl/chrome/?installdataindex=nosearch&hl=pl&brand=CHMB&utm_campaign=pl&utm_source=pl-ha-emea-pl-sk&utm_medium=ha http://www.softonic.pl/s/pobierz-opera Powodzenia jutro :) Quote
jamnicze Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 deer_1987 napisał(a):np to http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/19-87.jpg To po poleceniu "siad" :) Cienka napisał(a):Asiu ale to chyba nie jest problem pobrać sobie te przeglądarki w końcu są darmowe i wtedy sobie możecie na bierząco kontrolować co i jak. http://www.google.pl/chrome/?installdataindex=nosearch&hl=pl&brand=CHMB&utm_campaign=pl&utm_source=pl-ha-emea-pl-sk&utm_medium=ha http://www.softonic.pl/s/pobierz-opera Powodzenia jutro :) Tylko po co sobie zaśmiecać komputer? Quote
Buszki Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Oj,faktycznie brzydkie http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/23-64.jpg Quote
Asiaczek Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Trzymamy kciuki i mu:0 Ciekawe, jak tam pogoda, bo w W-wie leje... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Dlaczego jamnicze się nie chwali? Nawet tutaj nie zajrzała PO wystawie..... buuuuuu.... Mogłabym to zrobić za nią, ale niech sama się pochwali, co tam dzisiaj zwojowała. Bo ja wiem!!!! Pzdr. Quote
jamnicze Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Buszki napisał(a):Oj,faktycznie brzydkie http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/23-64.jpg No :evil_lol: Asiaczek napisał(a):Trzymamy kciuki i mu:0 Ciekawe, jak tam pogoda, bo w W-wie leje... Pzdr. W Gdańsku tym razem nie lało :diabloti: Asiaczek napisał(a):Dlaczego jamnicze się nie chwali? Nawet tutaj nie zajrzała PO wystawie..... buuuuuu.... Mogłabym to zrobić za nią, ale niech sama się pochwali, co tam dzisiaj zwojowała. Bo ja wiem!!!! Pzdr. Cha cha, jakieś dobre wróbelki ćwierkały? Sajdusia: dos.1, Zw, CWC, BOB, BOG !!! :multi::multi::multi::loveu: 2miejsce miał pomeranian, 3.haszczak, 4.akita ameryk. Na bisie tym razem zabrakło dla nas miejsca na pudle ale przynajmniej się przebiegłam po ringu :lol: Wszystkim za trzymanie kciuków bardzo dziękuję :) A teraz co do samej wystawy: Dość kameralna, tylko 760 zgłoszonych psów, nie każdy lubi hale ;). Na Saidi hala nie robi wrażenia. Poznaliśmy nowych miłych ludzi (także z Dogomanii :razz:) i tylko się dziwili, że mała taka spokojna i wszystkich olewa :evil_lol: nawet w karcie oceny mam wpisane "doskonały temperament" :p. Wszystko byłoby ok, tylko czy nie można tak tego zorganizować aby finały się szybciej zaczynały? Myślę, że to problem dla wielu wystawców. A tym razem na prawdę można było, większość ringów o 13.00 była już pusta, a część nawet wcześniej. Psy o 15.00-16.00 są juz wykończone, wystawcy też, a i zwiedzających jakieś niedobitki :shake: Ależ miałam dzień, zaraz po wystawie 15 kg karmy na plecy i "biegusiem":evil_lol: do domu zmienić ciuszki i dalej na finały Ligi Światowej w siatkówce :p. Wygrała Rosja, 2. Brazylia, a dla Polaków brąz :multi::multi::multi: Quote
Maalwi Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Witam gratuluję wystawki! strasznie mi ise podoba Sajdi i coraz bardizej mi się Basenji podobaja :) Pozdrowiam! Quote
lady_m Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Podrzucę Wam wieczorem fotki z oceny ;) Niestety do BISów nie wytrwałam :( Quote
Kisses Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Jak zgramy fotki to też Ci podeśle tamtą, gratulacje dla Was!!! Quote
Buszki Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Brawo Sajdi. Fajnie,że mało psiaków było,chociaż sprawnie oceny poszły ;). Quote
Asiaczek Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 jamnicze napisał(a):No :evil_lol: W Gdańsku tym razem nie lało :diabloti: Cha cha, jakieś dobre wróbelki ćwierkały? Sajdusia: dos.1, Zw, CWC, BOB, BOG !!! :multi::multi::multi::loveu: 2miejsce miał pomeranian, 3.haszczak, 4.akita ameryk. Na bisie tym razem zabrakło dla nas miejsca na pudle ale przynajmniej się przebiegłam po ringu :lol: Wszystkim za trzymanie kciuków bardzo dziękuję :) A teraz co do samej wystawy: Dość kameralna, tylko 760 zgłoszonych psów, nie każdy lubi hale ;). Na Saidi hala nie robi wrażenia. Poznaliśmy nowych miłych ludzi (także z Dogomanii :razz:) i tylko się dziwili, że mała taka spokojna i wszystkich olewa :evil_lol: nawet w karcie oceny mam wpisane "doskonały temperament" :p. Wszystko byłoby ok, tylko czy nie można tak tego zorganizować aby finały się szybciej zaczynały? Myślę, że to problem dla wielu wystawców. A tym razem na prawdę można było, większość ringów o 13.00 była już pusta, a część nawet wcześniej. Psy o 15.00-16.00 są juz wykończone, wystawcy też, a i zwiedzających jakieś niedobitki :shake: Ależ miałam dzień, zaraz po wystawie 15 kg karmy na plecy i "biegusiem":evil_lol: do domu zmienić ciuszki i dalej na finały Ligi Światowej w siatkówce :p. Wygrała Rosja, 2. Brazylia, a dla Polaków brąz :multi::multi::multi: Pamiętaj o tym, że sędziowie po ocenie muszą zjeść obiadek:). Odpocząć.... Jeszcze raz gratulacje!!!!!!!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Kilka fotek Sajduni z Gdyni:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Zdjęcia dzięki uprzejmości Don_Vito, której bardzo dziękuję za chęci:) Pzdr. Quote
gosiaja Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 GRATULACJE!!!! mnie nie było niestety musiałam jechać do czernicy Quote
jamnicze Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Maalwi napisał(a):Witam gratuluję wystawki! strasznie mi ise podoba Sajdi i coraz bardizej mi się Basenji podobaja :) Pozdrowiam! Witam, bardzo się cieszę :) lady_m napisał(a):Podrzucę Wam wieczorem fotki z oceny ;) Niestety do BISów nie wytrwałam :( To czekam, ja mam kilka fot z ringu, ale takich sobie. Szkoda, że nie zostałaś do finałów :) Kisses napisał(a):Jak zgramy fotki to też Ci podeśle tamtą, gratulacje dla Was!!! Dzięki za pomysł :) Buszki napisał(a):Brawo Sajdi. Fajnie,że mało psiaków było,chociaż sprawnie oceny poszły ;). W naszej grupie było coś ok 30 psów (niektórzy przestraszyli się sędziny ;)) więc dość szybko ring opustoszał Asiaczek napisał(a):Pamiętaj o tym, że sędziowie po ocenie muszą zjeść obiadek:). Odpocząć.... Jeszcze raz gratulacje!!!!!!!!! Pzdr. Dzięki za gratki, a co do obiadku i odpoczynku, to nie przesadzajmy, od 10 do 13-14, to raptem 3-4 godziny, nikt z głodu nie padnie ;) Wystawę skończyli by o 16.00 i poszli sobie na obiadek :) deer_1987 napisał(a):Ogromne gratulacje!! dzięki :) Błyskotka napisał(a):Gratulacje !!!!! dzięki8 :) Asiaczek napisał(a):Kilka fotek Sajduni z Gdyni:) Zdjęcia dzięki uprzejmości Don_Vito, której bardzo dziękuję za chęci:) Pzdr. Wielkie dzięki i buźka :) gosiaja napisał(a):GRATULACJE!!!! mnie nie było niestety musiałam jechać do czernicy Tak myślałam, że pewnie ci coś wypadło, dzięki i głaski dla chłopaków :) Quote
jamnicze Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Pierwsza porcja fotek. Na wystawie spotkaliśmy KAyę i oczywiście wykorzystałam to na dodatkowe ćwiczenia :) Dzięki Kaya za pomoc, dobrze jest czasem popatrzeć z boku na swojego psa ;) Tak oto dziewczyny ćwiczyły: Quote
Recommended Posts