taxelina Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='Cienka']Ja mam taką radę by Krzysztof obejrzał waszą stronę we wszystkich przeglądarkach (nie tylko mozilii czy exprorerze) ale też operze, google hrome itp. Z doświadczenia i często rzucania niecenzurlnych słów przez Tomka wiem, że nie wszystkie przeglądarki od razu dobrze wyświetlają. Ile to czasem mięsa poleci w takich sytuacjach, że mogłabym mięsny otworzyć :evil_lol: Dlatego podalam im ten link http://browsershots.org/ Quote
Czarna_Owieczka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Fajna przejrzysta strona :) i świetna nazwa hodowli :D Quote
jamnicze Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='Błyskotka']Może to rozdzielność, Nie znam się na tym. U mnie tylko ta główna strona inaczej się wyświetla.[/QUOTE] Dzięki Waszej pomocy juz doszlismy do tego, że to faktycznie rozdzielczość. [quote name='MMM']U mnie wszystko jest OK. Sprawdziłam wszystkie odnośniki (czy jak to nazwać:eviltong:) Super stronka. Oglądałam ją już wcześniej, chyba namiary były w baskokalendarzu. szczególnie podobaja mi się własne spostrzeżenia o basenji:evil_lol:[/QUOTE] Tak, tak, adres stronki był już na baskokalendarzu, ale dopiero teraz udało mi sie zapełnić większość zakładek. :) Ciekawe kiedy uzupełnię galerię? :evil_lol: Spostrzeżenia o basenji powstały w wyniku odpowiadania ciągle na te same pytanie, gdy mówiłam, że Saidi to basenji ;). Ta zakładka jest rozwojowa i jak będą pojawiały się nowe pytania, to pewnie też je tu umieszczę. Więc pytać śmiało :) [quote name='Buszki']Fajna stronka :). U mnie też jest wszystko dobrze.[/QUOTE] Fajnie :) [quote name='deer_1987']tak to wina rozdzielczosci, pokazuje z laptopa [url]http://i232.photobucket.com/albums/ee79/dirdib/Namnls-3.png[/url] a to jest z tych większych 17 calowych to co to musi być na 10 calowych[/QUOTE] Dzięki [B]deer, [/B]jesteśmy juz pewni, że to rozdzielczość, ale TZ stwierdził, że skoro tak jest tylko z 1 strona, to on nie będzie nic kombinował. [quote name='Asiaczek']U mnie na kompie jest tak, że zielone klawisze nachodzą na zdjęcie, ale zdjęcia Sajdi nie zakrywają. Zaraz siadam i dokładnie sobie przepatrzę stronę Sajdusiową:) Pzdr.[/QUOTE] Tak miało byc, czyli wszystko widać ok :) [quote name='Iza.']Świetna stronka![/QUOTE] Dzięki :) [quote name='Asiaczek']Wysłałam moje spostrzeżenia na maila:) Pzdr.[/QUOTE] Już dostałam, spróbuje kilka rzeczy poprawić, ale raczej dopiero w następnych wpisach. Niestety sama tego nie wstawiam, a TZ nie ma za dużo czasu. [quote name='Metheora']odwiedziłam - stronka to fajna rzecz ;][/QUOTE] Cieszę się, że się podoba :) [quote name='Asiaczek']Ale trzeba o nia dbać. Ja moją mam mocno zaniedbaną. Robi się nowa, ale ja nie mam czasu. I z braku czasu kręcę się za "własnym ogonem"... pzdr.[/QUOTE] No niestety, i tu masz rację, pewnie nie będzie uaktualniana na bierząco tak jak bym chciała, ale postaram się to robić przynajmniej raz na jakiś czas. [quote name='zielona']Oryginalny przydomek - podoba mi się i stronka czytelna.[/QUOTE] Cha cha, przydomek, to jeszcze z czasu jamników, a wtedy nas z bratem jakoś tak na łaciną wzięło, więc przydomek i imiona poszły po łacinie ;) [quote name='gosiaja']u mnie na netbooku 10 cali wyświetla się dobrze[/QUOTE] To fajnie :) [quote name='Cienka']Ja mam taką radę by Krzysztof obejrzał waszą stronę we wszystkich przeglądarkach (nie tylko mozilii czy explorerze) ale też operze, google hrome itp. Z doświadczenia i często rzucania niecenzurlnych słów przez Tomka wiem, że nie wszystkie przeglądarki od razu dobrze wyświetlają. Ile to czasem mięsa poleci w takich sytuacjach, że mogłabym mięsny otworzyć :evil_lol:[/QUOTE] My mamy mozillę i pod nia robiona jest strona.Oglądałam ją jeszcze na explorerze i faktycznie trochę inaczej się to rozkłada, np. zdjęcia "kafelki" w galerii rozmieściliśmy po 3 w rzędzie, a w explorerze mieszczę się tylko 2 ;) [quote name='Czarna_Owieczka']Fajna przejrzysta strona :) i świetna nazwa hodowli :D[/QUOTE] Bardzo dziękuje i cieszę się, że się podobają :) Quote
Asiaczek Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 jamnicze, nie da się prowadzić strony i uaktualniac jej raz na jakiś czas. Aktualności trzeba wstawiać od razu, jeszcze ciepłe. I przynajmniej 2-3 razy w tygodniu lub/i w razie potrzeby. Tego nie przewidzisz... Pzdr. Quote
jamnicze Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='Asiaczek']jamnicze, nie da się prowadzić strony i uaktualniac jej raz na jakiś czas. Aktualności trzeba wstawiać od razu, jeszcze ciepłe. I przynajmniej 2-3 razy w tygodniu lub/i w razie potrzeby. Tego nie przewidzisz... Pzdr.[/QUOTE] No trudno, moja będzie trochę "zaniedbana" ;) Quote
Asiaczek Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Nauczysz się, jak to robić samej i będziesz hulać po stronce... Tak jest wygodniej. Po co za kazdym razem prosić, prosić, prosić... A to wystawa, a to szczeniaki, a to dyplom przyszedł i inne takie... Pzdr. Quote
jamnicze Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='Asiaczek']Nauczysz się, jak to robić samej i będziesz hulać po stronce... Tak jest wygodniej. Po co za kazdym razem prosić, prosić, prosić... A to wystawa, a to szczeniaki, a to dyplom przyszedł i inne takie... Pzdr.[/QUOTE] mam taki zamiar, ale on się musi najpierw sam nauczyć, a potem dopiero mi pokaże. No i musi mi jakiś program najpierw zainstalować, bo ten co mam gubi polskie litery i były problemy na stronie. To wszystko wymaga czasu. Ale faktycznie z czasem chcę się nauczyć przynajmniej uzupełniać aktualności i robić galerię :) Quote
taxelina Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Dlatego najlepiej to w notatniku pisam html :razz: Quote
jamnicze Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='deer_1987']Dlatego najlepiej to w notatniku pisam html :razz:[/QUOTE] Ja piszę normalnie w wordzie, a TZ, to przerzuca na stronkę ;) Quote
taxelina Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='jamnicze']Ja piszę normalnie w wordzie, a TZ, to przerzuca na stronkę ;)[/QUOTE] Aha wlasnie te rozne programy do stron to czesto maja problem z dobrym kodowaniem. Jak sie dotychczasowe motylki podobaly? :razz: Quote
Asiaczek Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='jamnicze']mam taki zamiar, ale on się musi najpierw sam nauczyć, a potem dopiero mi pokaże. No i musi mi jakiś program najpierw zainstalować, bo ten co mam gubi polskie litery i były problemy na stronie. To wszystko wymaga czasu. Ale faktycznie z czasem chcę się nauczyć przynajmniej uzupełniać aktualności i robić galerię :)[/QUOTE] I to jest najwazniejsze:) Pzdr. Quote
Cienka Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='jamnicze'] My mamy mozillę i pod nia robiona jest strona.Oglądałam ją jeszcze na explorerze i faktycznie trochę inaczej się to rozkłada, np. zdjęcia "kafelki" w galerii rozmieściliśmy po 3 w rzędzie, a w explorerze mieszczę się tylko 2 ;) [/QUOTE] Musicie brać pod uwagę, że nie wszyscy korzystają z mozilii, znam wiele osób korzystających z opery a ja po problemach z mozillą przerzuciłam się na hroma. Quote
jamnicze Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='deer_1987']Aha wlasnie te rozne programy do stron to czesto maja problem z dobrym kodowaniem. Jak sie dotychczasowe motylki podobaly? :razz:[/QUOTE] Jakie motylki? [quote name='Asiaczek']I to jest najwazniejsze:) Pzdr.[/QUOTE] :) [quote name='Cienka']Musicie brać pod uwagę, że nie wszyscy korzystają z mozilii, znam wiele osób korzystających z opery a ja po problemach z mozillą przerzuciłam się na hroma.[/QUOTE] Ale ja nie mam innych przeglądarek dlatego pytam na forum jak Wam się wyświetla:) No i jak chodzi strona w hroma? Quote
taxelina Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Motylki u nas , juz kilka wrzucilam a kilka w linkach:razz: Quote
jamnicze Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 deer_1987 napisał(a):Motylki u nas , juz kilka wrzucilam a kilka w linkach:razz: Motylki obejrzane, bardzo ładne :) Quote
taxelina Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/007-39.jpg Sajdi znow z boku? Quote
jamnicze Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 deer_1987 napisał(a):http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/007-39.jpg Sajdi znow z boku? To ta sama wystawa, Saidi pilnuje bawiącej się młodzieży :) Quote
jamnicze Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Wierzyć mi się nie chce, ze ona ma już przeszło 3 lata, toż to dopiero taki mały szczylek był :) Quote
Asiaczek Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Co ta Romka wyczynia...:crazyeye: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/007-39.jpg Pzdr. Quote
jamnicze Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Asiaczek napisał(a):Co ta Romka wyczynia...:crazyeye: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/007-39.jpg Pzdr. Romka próbuje ujeżdżać wujaszka :evil_lol: Quote
jamnicze Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Był oczywiście też mały trening przed jutrzejszą wystawą. (wszystkie cioteczki prosimy o trzymanie kciuków :)) i w ruchu to zdjęcie nienajlepiej wyszło ale podoba mi się jak jej mięśnie na doopce pracują ;) Quote
Recommended Posts