jamnicze Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 A teraz UWAGA!!! Moja stronka już działa :) No, może jeszcze nie wszystko, duuuużo pracy czeka mnie jeszcze z galerią, ale postaram się systematycznie ja uzupełniać :) Zapraszamy do odwiedzin i proszę o uwagi :) www.tenatis.pl Quote
taxelina Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='jamnicze']A teraz UWAGA!!! Moja stronka już działa :) No, może jeszcze nie wszystko, duuuużo pracy czeka mnie jeszcze z galerią, ale postaram się systematycznie ja uzupełniać :) Zapraszamy do odwiedzin i proszę o uwagi :) www.tenatis.pl Juz wczesniej widzialam ale nie pisalam :razz: Bardzo fajnie sie zapowiada! Quote
Błyskotka Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Bardzo ładna stronka :). Widzę że szczeniaczki są w planach ;). A co do uwag to jedynie zdjęcie na stronie głównej się źle komponuje. Quote
jamnicze Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='deer_1987']Juz wczesniej widzialam ale nie pisalam :razz: Bardzo fajnie sie zapowiada![/QUOTE] To zajrzyj teraz, w dziale Za tęczowym Mostem jest o mojej jamnisi Lamci :) :) :) [quote name='Błyskotka']Bardzo ładna stronka :). Widzę że szczeniaczki są w planach ;). A co do uwag to jedynie zdjęcie na stronie głównej się źle komponuje.[/QUOTE] Dzięki :), co masz na myśli jeśli chodzi o kompozycję? Quote
Błyskotka Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='jamnicze'] Dzięki :), co masz na myśli jeśli chodzi o kompozycję?[/QUOTE] Menu nakłada się na zdjęcie Sajduni. Nie widać jej głowy. Mam tak w Mozilli i IE. Quote
taxelina Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Ale np w teczowym moscie juz tak nie ma :) podoba mi sie ta galeria - sposob wykoniania - pod jamnisiem :) Quote
jamnicze Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Błyskotka']Menu nakłada się na zdjęcie Sajduni. Nie widać jej głowy. Mam tak w Mozilli i IE.[/QUOTE] O!, U mnie wszystko widać, muszę powiedzieć TZ (to on tym zawiaduje, ja tylko wszystko przygotowuję ;)) Dzięki za info, ciekawe jak wyświetla się u innych. A inne zakładki są wyraźne? [quote name='deer_1987']Ale np w teczowym moscie juz tak nie ma :) podoba mi sie ta galeria - sposob wykoniania - pod jamnisiem :)[/QUOTE] U Ciebie też pierwsza strona się nachodzi? Quote
taxelina Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 http://i232.photobucket.com/albums/ee79/dirdib/Namnls-1.jpg Quote
jamnicze Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Ten link co mi wysłałaś wyświetla się normalnie, tzn. zdjęcie dochodzi do ciemnej zieleni, a nachodzą tylko jasnozielone klawisze, ale tak miało być. Błyskotka pisała, że menu nachodzi tak, że zasłania głowę Sajdzie, a tak już nie powinno być. Quote
taxelina Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='jamnicze']Ten link co mi wysłałaś wyświetla się normalnie, tzn. zdjęcie dochodzi do ciemnej zieleni, a nachodzą tylko jasnozielone klawisze, ale tak miało być. Błyskotka pisała, że menu nachodzi tak, że zasłania głowę Sajdzie, a tak już nie powinno być.[/QUOTE] Aha bo na innych masz tak ze jest przerwa pomiedzy menu a zdjeciami co jest ladniejsze wg mnie :) bo tak menu zachodzi na zdjecie. sprawdze w ie i wysle screen Quote
taxelina Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 http://browsershots.org/ http://i232.photobucket.com/albums/ee79/dirdib/Namnls-2.jpg Ja mysle ze moze Blyskotka ma mala rozdzielczosc i monitor? pozniej sprawdze w laptopie bo tam mam mniejszy niz tu Quote
jamnicze Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 O, fajnie, bo trochę zmartwiła mnie informacja od Błyskotki. Quote
Błyskotka Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Może to rozdzielność, Nie znam się na tym. U mnie tylko ta główna strona inaczej się wyświetla. Quote
MMM Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 U mnie wszystko jest OK. Sprawdziłam wszystkie odnośniki (czy jak to nazwać:eviltong:) Super stronka. Oglądałam ją już wcześniej, chyba namiary były w baskokalendarzu. szczególnie podobaja mi się własne spostrzeżenia o basenji:evil_lol: Quote
Buszki Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Fajna stronka :). U mnie też jest wszystko dobrze. Quote
taxelina Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 tak to wina rozdzielczosci, pokazuje z laptopa http://i232.photobucket.com/albums/ee79/dirdib/Namnls-3.png a to jest z tych wiekszych 17 calowych to co to musi byc na 10 calowych Quote
Asiaczek Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 U mnie na kompie jest tak, że zielone klawisze nachodzą na zdjęcie, ale zdjęcia Sajdi nie zakrywają. Zaraz siadam i dokładnie sobie przepatrzę stronę Sajdusiową:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='jamnicze']A teraz UWAGA!!! Moja stronka już działa :) No, może jeszcze nie wszystko, duuuużo pracy czeka mnie jeszcze z galerią, ale postaram się systematycznie ja uzupełniać :) Zapraszamy do odwiedzin i proszę o uwagi :) www.tenatis.pl Wysłałam moje spostrzeżenia na maila:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Ale trzeba o nia dbać. Ja moją mam mocno zaniedbaną. Robi się nowa, ale ja nie mam czasu. I z braku czasu kręcę się za "własnym ogonem"... pzdr. Quote
zielona Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Oryginalny przydomek - podoba mi się i stronka czytelna. Quote
gosiaja Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 u mnie na netbooku 10 cali wyświetla się dobrze Quote
Cienka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Ja mam taką radę by Krzysztof obejrzał waszą stronę we wszystkich przeglądarkach (nie tylko mozilii czy exprorerze) ale też operze, google hrome itp. Z doświadczenia i często rzucania niecenzurlnych słów przez Tomka wiem, że nie wszystkie przeglądarki od razu dobrze wyświetlają. Ile to czasem mięsa poleci w takich sytuacjach, że mogłabym mięsny otworzyć :evil_lol: Quote
Recommended Posts