Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A teraz UWAGA!!!
Moja stronka już działa :) No, może jeszcze nie wszystko, duuuużo pracy czeka mnie jeszcze z galerią, ale postaram się systematycznie ja uzupełniać :)
Zapraszamy do odwiedzin i proszę o uwagi :)
www.tenatis.pl

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jamnicze']A teraz UWAGA!!!
Moja stronka już działa :) No, może jeszcze nie wszystko, duuuużo pracy czeka mnie jeszcze z galerią, ale postaram się systematycznie ja uzupełniać :)
www.tenatis.pl

Juz wczesniej widzialam ale nie pisalam :razz:

Bardzo fajnie sie zapowiada!

Posted

[quote name='deer_1987']Juz wczesniej widzialam ale nie pisalam :razz:

Bardzo fajnie sie zapowiada![/QUOTE]
To zajrzyj teraz, w dziale Za tęczowym Mostem jest o mojej jamnisi Lamci :) :) :)
[quote name='Błyskotka']Bardzo ładna stronka :).
Widzę że szczeniaczki są w planach ;).
A co do uwag to jedynie zdjęcie na stronie głównej się źle komponuje.[/QUOTE]
Dzięki :), co masz na myśli jeśli chodzi o kompozycję?

Posted

[quote name='Błyskotka']Menu nakłada się na zdjęcie Sajduni. Nie widać jej głowy. Mam tak w Mozilli i IE.[/QUOTE]
O!, U mnie wszystko widać, muszę powiedzieć TZ (to on tym zawiaduje, ja tylko wszystko przygotowuję ;))
Dzięki za info, ciekawe jak wyświetla się u innych.
A inne zakładki są wyraźne?
[quote name='deer_1987']Ale np w teczowym moscie juz tak nie ma :) podoba mi sie ta galeria - sposob wykoniania - pod jamnisiem :)[/QUOTE]
U Ciebie też pierwsza strona się nachodzi?

Posted

Ten link co mi wysłałaś wyświetla się normalnie, tzn. zdjęcie dochodzi do ciemnej zieleni, a nachodzą tylko jasnozielone klawisze, ale tak miało być. Błyskotka pisała, że menu nachodzi tak, że zasłania głowę Sajdzie, a tak już nie powinno być.

Posted

[quote name='jamnicze']Ten link co mi wysłałaś wyświetla się normalnie, tzn. zdjęcie dochodzi do ciemnej zieleni, a nachodzą tylko jasnozielone klawisze, ale tak miało być. Błyskotka pisała, że menu nachodzi tak, że zasłania głowę Sajdzie, a tak już nie powinno być.[/QUOTE]
Aha bo na innych masz tak ze jest przerwa pomiedzy menu a zdjeciami co jest ladniejsze wg mnie :) bo tak menu zachodzi na zdjecie. sprawdze w ie i wysle screen

Posted

U mnie wszystko jest OK. Sprawdziłam wszystkie odnośniki (czy jak to nazwać:eviltong:) Super stronka. Oglądałam ją już wcześniej, chyba namiary były w baskokalendarzu. szczególnie podobaja mi się własne spostrzeżenia o basenji:evil_lol:

Posted

U mnie na kompie jest tak, że zielone klawisze nachodzą na zdjęcie, ale zdjęcia Sajdi nie zakrywają.
Zaraz siadam i dokładnie sobie przepatrzę stronę Sajdusiową:)

Pzdr.

Posted

[quote name='jamnicze']A teraz UWAGA!!!
www.tenatis.pl

Wysłałam moje spostrzeżenia na maila:)

Pzdr.

Posted

Ja mam taką radę by Krzysztof obejrzał waszą stronę we wszystkich przeglądarkach (nie tylko mozilii czy exprorerze) ale też operze, google hrome itp. Z doświadczenia i często rzucania niecenzurlnych słów przez Tomka wiem, że nie wszystkie przeglądarki od razu dobrze wyświetlają. Ile to czasem mięsa poleci w takich sytuacjach, że mogłabym mięsny otworzyć :evil_lol: