Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Poza tym, wszystkie baski mają taki głupi okres w swoimzyciu, że nic do niczego nie pasuje... Głowa jakby wzięta od innego psa, tułów jakiś długi, wygięty... nogi to jak patyczki.... takie poczwarki. Ale za to za jakiś miesiąc-dwa - rośnie nam piękna sarenka, zgrabna, proporcjonalna:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Poza tym, wszystkie baski mają taki głupi okres w swoimzyciu, że nic do niczego nie pasuje... Głowa jakby wzięta od innego psa, tułów jakiś długi, wygięty... nogi to jak patyczki.... takie poczwarki. Ale za to za jakiś miesiąc-dwa - rośnie nam piękna sarenka, zgrabna, proporcjonalna:)

Pzdr.[/QUOTE]

Niech się cieszą, że długich uszu nie mają ;) Małe Bdunie to jeszcze miały etap potykania się o uszy ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Poza tym, wszystkie baski mają taki głupi okres w swoimzyciu, że nic do niczego nie pasuje... Głowa jakby wzięta od innego psa, tułów jakiś długi, wygięty... nogi to jak patyczki.... takie poczwarki. Ale za to za jakiś miesiąc-dwa - rośnie nam piękna sarenka, zgrabna, proporcjonalna:)

Pzdr.[/QUOTE]
Oj, pamiętam moją małą pokraczkę :loveu:
[quote name='Buszki']Na zdjęciu Ciebie nie ma,to porównać nie można ;).[/QUOTE]
Bo ja nie lubie się pchać przed obiektyw ;)
[quote name='Korenia']Niech się cieszą, że długich uszu nie mają ;) Małe Bdunie to jeszcze miały etap potykania się o uszy ;)[/QUOTE]
:loveu:, pamietam moją małą jamnisię :loveu:, faktycznie jak była szczeniorkiem, to potrafiła nadepnąć sobie na ucho, do tego nie wyrabiała na zakrętach :evil_lol:
[quote name='Asiaczek']Hahaha.... basek potyka się o własne nogi;) Oczywiście, jak jest mały...

Pzdr.[/QUOTE]
I na wszystko wpada zdziwiony, że toto mu nie schodzi z drogi ;)

Posted

Żyjemy :). Ale dopiero niedawno wstałyśmy :lol:. Sajda jak poszaleje wieczorkiem, to daje mi się wyspać na drugi dzień :razz:, zresztą po małym spacerku na siii i qu... poszła dalej spać :diabloti:

Trochę pogoda nam niedopisała i zamiast grilla był piekarnik - ale przecież nie to było najważniejsze :p. Piesy szalały jak głupie i nauczyły Sajdę "fruwania" po meblach :crazyeye:.
Niestety zdjęcia tego nie oddają, ja mówiłam dziewczynom, że następnym razem, to trzeba by filmik nagrać.

Dużo zdjęć nie robiłam, za latającymi baskami mój aparat i tak nie nadąża.

Brrrr, było zimno i mokro

wpuście nas do środka, wpuście ...

Posted

Sesja schodowa ;)

Morek

Azis i Morek

Nie widzisz, że pozujemy, gdzie się wpychasz rudzielcu?

Saidi skromnie przycupnęła sobie powyżej chłopaków

Haha, ale nie dali jej za długo posiedzieć w samotności

Posted

Hej, tam na dole się coś dzieje!

co tam masz?

Zołza, sama je, a mi nic nie da

To sam sobie poszukam czegoś dobrego

I tyle z mojego aparatu. Trochę zdjęć ma też gosiaja :)

Posted

[quote name='Asiaczek']Jasne.
I przez to Zinka nie ma żadnych wspólnych foteczek...

Pzdr.[/QUOTE]

A Jogi w połowie imprezy był już zmęczony (4 godziny hasał z Ziną) i burkał na wszystkich. Powędrował więc do Tomka do biura i tam sobie spokojnie spał i nawet szaleństwa za drzwi go nie wzruszały

Posted

[quote name='Cienka']A Jogi w połowie imprezy był już zmęczony (4 godziny hasał z Ziną) i burkał na wszystkich. Powędrował więc do Tomka do biura i tam sobie spokojnie spał i nawet szaleństwa za drzwi go nie wzruszały[/QUOTE]
Eeeee, jakis brak kondycji daje się zauwazyć;)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Eeeee, jakis brak kondycji daje się zauwazyć;)

Pzdr.[/QUOTE]

No chyba nie do końca po prostu Jogo bite 4 godziny non stop szalał z Ziną (Pina w tym czasie w większości obserwowała) potem jeszcze 2 godziny z morkami to miał chłopak prawo być zmęczonym. Zwłaszcza, że on jak się bawi to się bawi to nie ma przerw na odpoczynek :)

Posted

[quote name='Korenia']To Jogi taki bezczelny spycha Saidi ? :evil_lol:
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/15-101.jpg
Bo Jogi jest zakochany w Saidi i ciągle ją zaczepia, co nie zawsze się jej podoba ;) Ale nawet tym razem trochę się z nim bawiła :)
[quote name='Czarna_Owieczka']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/009-28.jpg
haha jakie harce fotelowe :lol:

widzę, że pogoda podobna jak u nas nie zachęca za bardzo na spacerowanie

http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/19-86.jpg
baskowe kucharzenie :razz:
Niestety pogoda była deszczowa więc siedzieliśmy w domy, baski jak za bardzo marudziły dostawały "karnego jeżyka" na dworze coby im doopki pomarzły i burki icichły. I wiecie co? TO DZIŁAŁO!!!
[quote name='Asiaczek']To ile basków było? Bo ja się doliczyłam 3 ciemnych i 2 rude... Zinki nie było?

pzdr.
Dokładnie, 5 basków: Morek, Azis, Saidi, Pina i Jogi :). Z Zinka spotkały się dosłownie na 2 minuty w drzwiach ;) Jak przyjechałyśmy, to Jadzia właśnie wychodziła.