jamnicze Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Korenia napisał(a):Ooo a ile nagród dostała fajowskich ;) Za r.BISa dostała puchar 15kg karmy Belkando(co mnie szczególnie cieszy, bo z jagnięciną), 4kg karmy KIRA - może ktoś z Was coś o niej słyszał, bo ja jej nie znam? oraz parę smaczków (w tym ucho ;)), za to za BOG - zdziwko, tylko mały pucharek :crazyeye: - w Chojnicach za 4 miejsce na grupie dostała więcej. A i jeszcze za rasę - reklamowy kubek pedegree :evil_lol: Asiaczek napisał(a):Właśnie. Tyle upominków za r.BIS'ka:) Czy wszystko się nadaje dla Sajduchy? Pzdr. Smaczki jej smakują, są z baraniną i ryżem, karma z jagnięciną więc też jest ok, tylko nie wiem co to za KIRA :roll: lourdnes napisał(a):Basek wszystko opędzluje -przynajmniej moje sa jak odkurzacze -czego by nie dostały wciągną wszystko i migutkiem zanim sie rozmyslę :diabloti: O kochana, a wcale że nie, moje basiątko, to wybredziątko :diabloti: Błyskotka napisał(a):Gratulacje !!!!!! dzięki :) Cienka napisał(a):A mnie się jeszcze przypomniała ciekawa historia z wystawy w Ustce. Tomek siedzi z Sajdą w namiocie i mówi Sajda podaj łapę. Sajda nic. Asia na to ona nie podaje łapy. A Tomek nie zrażony Champion podaj łapę i co Sajda bez zastanowienie podała łapę. Wniosek w komunikacji z psem trzeba z odpowiednimi tytułami jak do królowej angielskiej wasza wysokość:cool3:. Potwierdzam :razz: deer_1987 napisał(a):Dobre, dobre :D :p Quote
lourdnes Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Hahaha Cienka dobre ale co racja to racja- a twierdzi sie ,ze psy nie rozumieja co sie do nich mowi :evil_lol: Quote
lourdnes Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Buszki napisał(a):One rozumieją,tylko słyszeć nie chcą ;). Dokladnie- slysza to co im pasuje :evil_lol: Quote
jamnicze Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 ze znajomymi jak wołamy nasze psy, a one udają, że nie słyszą, to mówimy, że "coś im na uszy się rzuciło " ;) Cfffffaniaki to są nieprzeciętne :) A Saidi ma znowu nowy kaganiec, już chyba 7 czy 8. Jakoś trudno mi do niej dobrać odpowiedni, tzn. jeden miała, to go zgubiłam - sierota jedna :nonono2: Quote
Asiaczek Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Cienka napisał(a):A mnie się jeszcze przypomniała ciekawa historia z wystawy w Ustce. Tomek siedzi z Sajdą w namiocie i mówi Sajda podaj łapę. Sajda nic. Asia na to ona nie podaje łapy. A Tomek nie zrażony Champion podaj łapę i co Sajda bez zastanowienie podała łapę. Wniosek w komunikacji z psem trzeba z odpowiednimi tytułami jak do królowej angielskiej wasza wysokość:cool3:. Hahaha, super historyjka z Księżniczką Sajdunią:) deer_1987 napisał(a):a jak tam Tz? Podpinam się pod pytanie... Pzdr. Quote
jamnicze Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 TZ miał wczoraj zdjęty gips i ortopeda sarkał na chirurga, że mu w ogóle go założył (powinien być w usztywnieniu, takim jak mu założyli na pogotowiu, a nie w gipsie). Teraz ma boleć i ruszać jak najwięcej ręką aby wrócić sprawność. Lekarz powiedział, że ręka może być krzywa byleby była sprawna, a jak z tym będzie problem, to będzie mu coś wycinał, ech... Quote
jamnicze Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Dzisiaj Saidi obudziła mnie koło 6 i poszłyśmy sobie na 1,5 godzinny spacerek :). Pierwszy raz założyłam jej nowy kaganiec i chyba w końcu trafiłyśmy :) Oni razu nie tarzała się i nie próbowała go zdjąć, co niestety notorycznie robiła w tym z Dobrego M. A oto Sajdelek w nowym nabytku: i nasze parkowe bernikle a tu broniły młodych przed Sajdą. Niestety zdjęcie wyszło mi rozmyte Quote
taxelina Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Eh te kaczki to niezle potrafia skubnac jak maja male.. Quote
jamnicze Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 deer_1987 napisał(a):Eh te kaczki to niezle potrafia skubnac jak maja male.. To są chyba gęsi ;). No właśnie trochę się bałam, ale Saidi tylko je okrążyła i na "nie wolno, idziemy!" ładnie przytruptała do mnie :), a bernikle jej nie goniły tylko rozłożyły skrzydła i zasłoniły młode. One w ogóle są mało strachliwe, razem z młodymi podchodzą do ludzi i się nimi nie przejmują. Łabędzie są o wiele bardziej agresywne. Quote
jamnicze Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 A oto co może rano robić pies na spacerze :evil_lol: Quote
Cienka Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 A co dziewczyna będzie biegać jak nie normalna. Ławeczka jest w wybiegu dla psów jest, to dla kogo jest ławeczka jak nie dla psów w psim wybiegu:evil_lol: Quote
Buszki Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 A Pańcia taka mało domyślna i kocyka na ławeczce nie rozłożyła :diabloti:. Quote
Asiaczek Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Oj, jak mi się podoba ta fotka.... mmmmmmmm.... http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/11-98.jpg Pzdr. Quote
bety Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Gratulacje za Ustkę - oj poszalałyście dziewczyny. :lol::lol::lol::lol::lol: A powiedz mi, czy pojawił się na wystawie amerykaniec? jamnicze napisał(a):A oto co może rano robić pies na spacerze :evil_lol: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/010-15.jpg Ja bym tego raczej spacerem nie nazwała :cool3:;) Pzdr Quote
lourdnes Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Ale wam dobrze :) Sajdulek wie jak sie ustawić :evil_lol: Kaczuchy zabawne ;) Quote
jamnicze Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 No co? Nie było towarzystwa więc dziewczynka postanowiła trochę poplażować, a że wygodnicka panienka, to na ławeczce :) Teraz są takie upały, że praktycznie można tylko z rańca albo po 18.00, wcześniej to psa można wykończyć (albo siebie ;)) Mówiłam, że dostałam swojego pierwszego storczyka, oto on :) Quote
zielona Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Cudny.Muszę jeszcze coś napisać,bo za krótka odpowiedź haha Quote
Cienka Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Ja osobiście proponuje odżywkę marki agrekol wtedy rosną jak głupie zresztą oto przykład na szybko właśnie cyknęłam :) żółty jest już taki ciężki, że musiałam zaczepić go o sznurek, na chwile obecną ma 10 kwiatów i jeszcze 7 pąków i cały czas się wydłuża, a nie przekwita. Tu już straciłam rachubę ile ma tych kwiatów wypuścił z każdej możliwej starej gałązki do tego ma jeszcze jedną całkiem nową, to kwietne skupisko na dole to 3 różne gałązki :) Quote
Recommended Posts