Buszki Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 A moje dzisiaj kalafiorkiem się poczęstowały.Na surowo,z siateczki sobie wzięły :). Quote
lourdnes Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 A ja niedawno zjadłam z Mania banana na pół :evil_lol: Quote
taxelina Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 marchewka i pietruszka moze byc wg sherry, ale brokul to sie tylko do zabawy nadaje :Razz: Quote
Buszki Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 lourdnes napisał(a):A ja niedawno zjadłam z Mania banana na pół :evil_lol: Po pół banana to moje dziewczyny codziennie zjadają :eviltong:. Quote
lourdnes Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Moje brokula tez jedza. A jak otworzylam puszke z ananasem to amoku dostaly tak im smakowal- polowe puchy mi wyjadly Quote
bety Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Gratki za dyplomik. :) Szybkiego powrotu do zdrowia dla TZ. Pzdr Quote
jamnicze Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Saidi na początku tylko ananasa z puszki uznawała, teraz doszła jeszcze papaja i kumkwak, za to na jabłka, truskawki, śliwki, to ona nawet spojrzeć nie chce ;) No dobra, a teraz niusy z wystawy w Ustce. Wszystkie basenji, czyli Rusek, Pina, Zina i Saidi dostały oceny doskonałe i CWC :) Rasę zgarnęła Saidi i teraz w ulewie czekamy na finały. Trzymajcie kciuki, bo w takiej pogodzie, to ja nie wiem czy Sajduchna w ogóle zechce wyjść na ring. Teraz w kocyku siedzi na kolanach u gosiaji. Quote
Asiaczek Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 [quote name='jamnicze'] No dobra, a teraz niusy z wystawy w Ustce. Wszystkie basenji, czyli Rusek, Pina, Zina i Saidi dostały oceny doskonałe i CWC :) Rasę zgarnęła Saidi i teraz w ulewie czekamy na finały. Trzymajcie kciuki, bo w takiej pogodzie, to ja nie wiem czy Sajduchna w ogóle zechce wyjść na ring. Teraz w kocyku siedzi na kolanach u gosiaji. Oooooooo, brawo!!!!!!!!!!!! Gratulacje:) I mocno zaciskamy za finały!!!!!!!! Pzdr. Quote
Iza. Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 jamnicze napisał(a): No dobra, a teraz niusy z wystawy w Ustce. Wszystkie basenji, czyli Rusek, Pina, Zina i Saidi dostały oceny doskonałe i CWC :) Rasę zgarnęła Saidi i teraz w ulewie czekamy na finały. Trzymajcie kciuki, bo w takiej pogodzie, to ja nie wiem czy Sajduchna w ogóle zechce wyjść na ring. Teraz w kocyku siedzi na kolanach u gosiaji. Superowo! :loveu: Ciekawa jestem jak tam finały :) Quote
Asiaczek Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Uwaga, uwaga, uwaga!!!!!!! Ostatnie, jeszcze ciepłe njusy z Ustki... LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, BOS, BOB, BOG1 r.BIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [SIZE=2][SIZE=4]Ogromne buziaki dla jamnicze i Sajduni!!!!!! :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Pzdr. Quote
Cienka Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Oooo super my właśnie dojechaliśmy za małymi przygodami bo drogi się nam pomyliły. Quote
Iza. Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 O łaaaaał! Superowo!! Ogromne gratulacje :loveu: :loveu: Quote
Buszki Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 [quote name='Asiaczek']Uwaga, uwaga, uwaga!!!!!!! Ostatnie, jeszcze ciepłe njusy z Ustki... LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, BOS, BOB, BOG1 r.BIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [SIZE=2][SIZE=4]Ogromne buziaki dla jamnicze i Sajduni!!!!!! :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Pzdr. To tu też napiszę :) BRAWO!!! BRAWO!!! BRAWO!!! Quote
anetta Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Wooww, brawo!!! :klacz: A co z TZ? Czytałam że miał poważne starcie z betonem :shake: Współczuje. Quote
lourdnes Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 :multi::multi::multi::happy1::happy1::happy1::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::bigcool::bigcool::bigcool::klacz::klacz::klacz::cool2::cool2::cool2: Wielgachne GRATULASKI :beerchug::beerchug::beerchug: Quote
jamnicze Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Jesteśmy już w domy. Zjadłam pizze i oczy mi się już kleją, Saidi padła jak tylko przyszła. To był dla niej bardzo męczący dzień. Pewnie jutro też będzie odsypiać, a ja niestety rano do pracy buuuuu. Asiaczek Iza. Korenia gosiaja Buszki cienka ziółek deer anetta lourdnes bardzo, bardzo dziękujemy za trzymanie kciukasów i gratki :) [quote name='anetta']Wooww, brawo!!! :klacz: A co z TZ? Czytałam że miał poważne starcie z betonem :shake: Współczuje. TZ ma rękę w gipsie i parę szwów na brodzie ale dzielnie się trzyma :) Quote
Zuza i Noddy Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Ogromne gratulacje dla Sajdusi, piękny wynik ;) Quote
Asiaczek Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Cienka napisał(a):Oooo super my właśnie dojechaliśmy za małymi przygodami bo drogi się nam pomyliły. Z radości czy z rozpaczy...?;) jamnicze - jeszcze raz ogromne gratulacje!!!!!! Zobacz, jak to ładnie się plecie: dostałaś potwierdzenie Intera, a teraz taki piękny wynik na wystawie. Nie dość, że BOG, to jeszcze r.BIS!!!!!!!! No, niestety, TZ w gipsie, ale nie można mieć wszystkiego;) Pzdr. Quote
lourdnes Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 W atmosferze takiej radosci w domu to i szybciej kuracja przebiegnie :) Quote
Cienka Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Asiaczek napisał(a):Z radości czy z rozpaczy...?;) Pzdr. Ta jakoś się zagadaliśmy i skręciliśmy tnie w tą drogę:eviltong: Quote
Recommended Posts