Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Saidi na początku tylko ananasa z puszki uznawała, teraz doszła jeszcze papaja i kumkwak, za to na jabłka, truskawki, śliwki, to ona nawet spojrzeć nie chce ;)

No dobra, a teraz niusy z wystawy w Ustce.
Wszystkie basenji, czyli Rusek, Pina, Zina i Saidi dostały oceny doskonałe i CWC :)
Rasę zgarnęła Saidi i teraz w ulewie czekamy na finały. Trzymajcie kciuki, bo w takiej pogodzie, to ja nie wiem czy Sajduchna w ogóle zechce wyjść na ring. Teraz w kocyku siedzi na kolanach u gosiaji.

Posted

[quote name='jamnicze']
Wszystkie basenji, czyli Rusek, Pina, Zina i Saidi dostały oceny doskonałe i CWC :)
Rasę zgarnęła Saidi i teraz w ulewie czekamy na finały. Trzymajcie kciuki, bo w takiej pogodzie, to ja nie wiem czy Sajduchna w ogóle zechce wyjść na ring. Teraz w kocyku siedzi na kolanach u gosiaji.
Oooooooo, brawo!!!!!!!!!!!!
Gratulacje:)
I mocno zaciskamy za finały!!!!!!!!

Pzdr.

Posted

jamnicze napisał(a):

Superowo! :loveu:
Ciekawa jestem jak tam finały :)

Posted

Uwaga, uwaga, uwaga!!!!!!!
Ostatnie, jeszcze ciepłe njusy z Ustki...

LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, BOS, BOB, BOG1 r.BIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

[SIZE=2][SIZE=4]Ogromne buziaki dla jamnicze i Sajduni!!!!!!
:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Uwaga, uwaga, uwaga!!!!!!!
Ostatnie, jeszcze ciepłe njusy z Ustki...

LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, BOS, BOB, BOG1 r.BIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

[SIZE=2][SIZE=4]Ogromne buziaki dla jamnicze i Sajduni!!!!!!
:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

Pzdr.

To tu też napiszę :)

BRAWO!!! BRAWO!!! BRAWO!!!

Posted

:multi::multi::multi::happy1::happy1::happy1::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::bigcool::bigcool::bigcool::klacz::klacz::klacz::cool2::cool2::cool2:
Wielgachne GRATULASKI :beerchug::beerchug::beerchug:

Posted

Jesteśmy już w domy. Zjadłam pizze i oczy mi się już kleją, Saidi padła jak tylko przyszła. To był dla niej bardzo męczący dzień. Pewnie jutro też będzie odsypiać, a ja niestety rano do pracy buuuuu.

Asiaczek
Iza.
Korenia
gosiaja
Buszki
cienka
ziółek
deer
anetta
lourdnes

bardzo, bardzo dziękujemy za trzymanie kciukasów i gratki :)

[quote name='anetta']Wooww, brawo!!! :klacz:

A co z TZ? Czytałam że miał poważne starcie z betonem :shake: Współczuje.
TZ ma rękę w gipsie i parę szwów na brodzie ale dzielnie się trzyma :)

Posted

Cienka napisał(a):
Oooo super my właśnie dojechaliśmy za małymi przygodami bo drogi się nam pomyliły.

Z radości czy z rozpaczy...?;)

jamnicze - jeszcze raz ogromne gratulacje!!!!!!
Zobacz, jak to ładnie się plecie: dostałaś potwierdzenie Intera, a teraz taki piękny wynik na wystawie. Nie dość, że BOG, to jeszcze r.BIS!!!!!!!!
No, niestety, TZ w gipsie, ale nie można mieć wszystkiego;)

Pzdr.