taxelina Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 lourdnes napisał(a):To musialas jej niezle ... ,ze stanela na Twojej drodze ;) No zebym sie wlasnie jeszcze wkurzyla na kogos i walnela.. nie po prostu niefortunnie zachaczylam.. Quote
lourdnes Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 deer_1987 napisał(a):No zebym sie wlasnie jeszcze wkurzyla na kogos i walnela.. nie po prostu niefortunnie zachaczylam.. Dobra dobra przyznaj sie kto Ci podpadl ;) Quote
taxelina Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 lourdnes napisał(a):Dobra dobra przyznaj sie kto Ci podpadl ;) Tia nikt... Jak Twoj Tz jamnicze? Quote
Cienka Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 lourdnes napisał(a):I ciekawe ile kosztuje takie zamowienie:)Czy np w przeliczeniu na odpalenie auta wychodzi na jedno czy bardziej sie kalkuluje wycieczka wlasna i czy woza za darmo po przekroczeniu jakiejs tam kwoty Do mnie na wieś chcą ok 25zł za dowóz Quote
Korenia Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Dziewczyny jak kubicie kiełki to ja polecam kiełkowac samemu ;) Sama tak robię i można dużo różnych kiełków popróbowac ;) Kiełkownice są tanie około 20-30 zł na allegro bez problemu można kupic, nasionka na kiełki też. Wystarczy raz dziennie przelac kiełki i po 3-4 dniach mamy pyszne świeżutkie kiełeczki z własnej uprawy! Quote
gosiaja Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 kurcze dopiero przeczytałam dużo zdrówka dla TZ Quote
lourdnes Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 I ja też z życzonkami :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Asiaczek Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Asiuniu, samej pogody, uśmiechów, zdrówka od Asiaczków:) Pzdr. Quote
gosiaja Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 dzisiaj umówiłam się z jamnicze na spacer to sprawdzę Quote
Asiaczek Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Hahaha, pomacaj Ją, uszczypnij... i porób duuuuzo fotek:) Pzdr. Quote
ziółek Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Życzymy zdrowia i sukcesów hodowlanych. Do zobaczenia w Ustce. Quote
jamnicze Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 [quote name='Asiaczek']Ja tę chałwę kupiłam w Carrefourze i kiełki też na dziale z wyrobami rybnymi... (ale NIE z mrożonkami)... Pzdr. Kiełki z wyrobami rybnymi - nie szukałabym ich tam ;) [quote name='Cienka']My jak nie mieliśmy auta to robiliśmy tak raz na 2 tygodnie łaziliśmy z plecakami i mnóstwem toreb. Zawsze wracaliśmy jak muły juczne zima nie zima. A do sklepu było jakieś 30min piechotą i żadnej komunikacji. To pewnie głupie, ale do dziś pamiętam i wspominam czasem pierwsze zakupy jak kupiliśmy auto. Nikt nie chciał stanąć za nami do kasy, zabrakło nam taśmy a pani kasjerka patrzyła na nas jak na idiotów (teraz już jestem do tego przyzwyczajona). Zawaliłam wtedy cały bagażnik w combi. I był błogi miesiąc spokoju (jak strasznie nie lubię zakupów żadnych nawet ubraniowych). Czasami też robimy większe zakupy, ale to strasznie męczące jest i zabiera stanowczo zbyt wiele czasu, tak więc ja preferuję szybkie zakupy w drodze z pracy, w 15 minut oblecę to co potrzeba i już pędzę robić obiadek :) [quote name='Asiaczek']A ja lubię robic zakupy:) I takie zwykłe spozywcze, i ubraniowe i inne. A potem w domku to cieszę się, że coś fajnego udało mi się kupic...Ot, takie drobne radości;) Pzdr. A ja w zależności od humoru :) ale faktycznie wolę częściej kupić sobie małe co nieco i mieć z tego radochę (też częściej) :) [quote name='lourdnes']Ooooo prosze czyli juz i u nas wprowdzaja sieciowe zakupy:)A ciekawe czy po przekroczeniu jakiejs tam kwoty przywoza do domu za darmo jak w anglii:) Z ludzmi w sklepach roznie jest- kazdy czasem ma humory- idzie przymknac oko :eviltong: [quote name='Cienka']Jest taka usługa i to coraz więcej sieciówek to organizuje w gdańsku to wiem, że też leclerk, alma i bomi Ja lubię wybierać sama, ale bardzo się cieszę, że wprowadzają takie usługi, na pewno ułatwi to zakupy np niepełnosprawnym albo bardzo zapracowanym. [quote name='deer_1987']Tia nikt... Jak Twoj Tz jamnicze? Ma zwolnienie na miesiąc, a chirurg powiedział, że z rehabilitacją, to z 3 miesiące będzie się męczył. [quote name='Korenia']Dziewczyny jak kubicie kiełki to ja polecam kiełkowac samemu ;) Sama tak robię i można dużo różnych kiełków popróbowac ;) Kiełkownice są tanie około 20-30 zł na allegro bez problemu można kupic, nasionka na kiełki też. Wystarczy raz dziennie przelac kiełki i po 3-4 dniach mamy pyszne świeżutkie kiełeczki z własnej uprawy! Nie mam tyle cierpliwości, a przede wszystkim systematyczności, ja to zaraz bym albo przelała albo przesuszyła ;) [quote name='gosiaja']kurcze dopiero przeczytałam dużo zdrówka dla TZ Dzięki [quote name='ziółek']Życzymy zdrowia i sukcesów hodowlanych. Do zobaczenia w Ustce. Do zobaczenia :) [quote name='Asiaczek']Zapracowana ta nasza jamnicze... Pzdr. :) Quote
jamnicze Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 gosiaja lourdenes Asiaczek derr cienka Błyskotka Buszi ziółek bardzo Wam dziękuję za życzenia :) Właśnie dostałam z okazji imienin mojego pierwszego storczyka :) A taki prezencik czekał na mnie na poczcie :) !!! Quote
Asiaczek Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [FONT=Arial Narrow]Juhuuuuuuuuuu, wreszcie!!!!!! Ogromne gratulacje dla Sajduni i dla Ciebie!!!!! BRAWO!!!![/FONT]:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Pzdr. Quote
lourdnes Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Super i ja uściskam łapki w gratkach :multi::multi::multi: Dobrze ,ze przyszła taka radość w tym całym nieszczęściu z małżem.Niech szybciutko wraca do zdrowia Quote
jamnicze Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 [quote name='Asiaczek'][FONT=Arial Narrow]Juhuuuuuuuuuu, wreszcie!!!!!! Ogromne gratulacje dla Sajduni i dla Ciebie!!!!! BRAWO!!!![/FONT]:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Pzdr. [quote name='lourdnes']Super i ja uściskam łapki w gratkach :multi::multi::multi: Dobrze ,ze przyszła taka radość w tym całym nieszczęściu z małżem.Niech szybciutko wraca do zdrowia Dzięki dziewczyny :), a jak ja się cieszę :loveu::loveu::loveu: Quote
lourdnes Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [quote name='jamnicze'] Dzięki dziewczyny :), a jak ja się cieszę :loveu::loveu::loveu: My się cieszymy z Tobą :) Quote
Recommended Posts