Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lourdnes napisał(a):
To musialas jej niezle ... ,ze stanela na Twojej drodze ;)

No zebym sie wlasnie jeszcze wkurzyla na kogos i walnela.. nie po prostu niefortunnie zachaczylam..

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

lourdnes napisał(a):
I ciekawe ile kosztuje takie zamowienie:)Czy np w przeliczeniu na odpalenie auta wychodzi na jedno czy bardziej sie kalkuluje wycieczka wlasna i czy woza za darmo po przekroczeniu jakiejs tam kwoty

Do mnie na wieś chcą ok 25zł za dowóz

Posted

Dziewczyny jak kubicie kiełki to ja polecam kiełkowac samemu ;) Sama tak robię i można dużo różnych kiełków popróbowac ;) Kiełkownice są tanie około 20-30 zł na allegro bez problemu można kupic, nasionka na kiełki też. Wystarczy raz dziennie przelac kiełki i po 3-4 dniach mamy pyszne świeżutkie kiełeczki z własnej uprawy!

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja tę chałwę kupiłam w Carrefourze i kiełki też na dziale z wyrobami rybnymi... (ale NIE z mrożonkami)...

Pzdr.

Kiełki z wyrobami rybnymi - nie szukałabym ich tam ;)
[quote name='Cienka']My jak nie mieliśmy auta to robiliśmy tak raz na 2 tygodnie łaziliśmy z plecakami i mnóstwem toreb. Zawsze wracaliśmy jak muły juczne zima nie zima. A do sklepu było jakieś 30min piechotą i żadnej komunikacji. To pewnie głupie, ale do dziś pamiętam i wspominam czasem pierwsze zakupy jak kupiliśmy auto. Nikt nie chciał stanąć za nami do kasy, zabrakło nam taśmy a pani kasjerka patrzyła na nas jak na idiotów (teraz już jestem do tego przyzwyczajona). Zawaliłam wtedy cały bagażnik w combi. I był błogi miesiąc spokoju (jak strasznie nie lubię zakupów żadnych nawet ubraniowych).
Czasami też robimy większe zakupy, ale to strasznie męczące jest i zabiera stanowczo zbyt wiele czasu, tak więc ja preferuję szybkie zakupy w drodze z pracy, w 15 minut oblecę to co potrzeba i już pędzę robić obiadek :)
[quote name='Asiaczek']A ja lubię robic zakupy:) I takie zwykłe spozywcze, i ubraniowe i inne.
A potem w domku to cieszę się, że coś fajnego udało mi się kupic...Ot, takie drobne radości;)
Pzdr.

A ja w zależności od humoru :) ale faktycznie wolę częściej kupić sobie małe co nieco i mieć z tego radochę (też częściej) :)
[quote name='lourdnes']Ooooo prosze czyli juz i u nas wprowdzaja sieciowe zakupy:)A ciekawe czy po przekroczeniu jakiejs tam kwoty przywoza do domu za darmo jak w anglii:)
Z ludzmi w sklepach roznie jest- kazdy czasem ma humory- idzie przymknac oko :eviltong:
[quote name='Cienka']Jest taka usługa i to coraz więcej sieciówek to organizuje w gdańsku to wiem, że też leclerk, alma i bomi
Ja lubię wybierać sama, ale bardzo się cieszę, że wprowadzają takie usługi, na pewno ułatwi to zakupy np niepełnosprawnym albo bardzo zapracowanym.
[quote name='deer_1987']Tia nikt...

Jak Twoj Tz jamnicze?
Ma zwolnienie na miesiąc, a chirurg powiedział, że z rehabilitacją, to z 3 miesiące będzie się męczył.
[quote name='Korenia']Dziewczyny jak kubicie kiełki to ja polecam kiełkowac samemu ;) Sama tak robię i można dużo różnych kiełków popróbowac ;) Kiełkownice są tanie około 20-30 zł na allegro bez problemu można kupic, nasionka na kiełki też. Wystarczy raz dziennie przelac kiełki i po 3-4 dniach mamy pyszne świeżutkie kiełeczki z własnej uprawy!
Nie mam tyle cierpliwości, a przede wszystkim systematyczności, ja to zaraz bym albo przelała albo przesuszyła ;)
[quote name='gosiaja']kurcze dopiero przeczytałam

dużo zdrówka dla TZ
Dzięki
[quote name='ziółek']Życzymy zdrowia i sukcesów hodowlanych. Do zobaczenia w Ustce.
Do zobaczenia :)
[quote name='Asiaczek']Zapracowana ta nasza jamnicze...

Pzdr.
:)

Posted

gosiaja
lourdenes
Asiaczek
derr
cienka
Błyskotka
Buszi
ziółek

bardzo Wam dziękuję za życzenia :)

Właśnie dostałam z okazji imienin mojego pierwszego storczyka :)

A taki prezencik czekał na mnie na poczcie :) !!!

Posted

[FONT=Arial Narrow]Juhuuuuuuuuuu, wreszcie!!!!!!
Ogromne gratulacje dla Sajduni i dla Ciebie!!!!!
BRAWO!!!!
[/FONT]:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Pzdr.

Posted

Super i ja uściskam łapki w gratkach :multi::multi::multi:
Dobrze ,ze przyszła taka radość w tym całym nieszczęściu z małżem.Niech szybciutko wraca do zdrowia

Posted

[quote name='Asiaczek'][FONT=Arial Narrow]Juhuuuuuuuuuu, wreszcie!!!!!!
Ogromne gratulacje dla Sajduni i dla Ciebie!!!!!
BRAWO!!!!
[/FONT]:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Pzdr.

[quote name='lourdnes']Super i ja uściskam łapki w gratkach :multi::multi::multi:
Dobrze ,ze przyszła taka radość w tym całym nieszczęściu z małżem.Niech szybciutko wraca do zdrowia

Dzięki dziewczyny :), a jak ja się cieszę :loveu::loveu::loveu: