taxelina Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 lourdnes napisał(a):Muszę coś po polskiemu wygrzebac :evil_lol: Ale ciekawe to to :lol: Ja mam ten drugi z listy z tego co pamietam, to masz extra pozycje pod prawym klawiszem view exif a potem dane beda na pewno po ang nawet jak dodatek po pl znajdziesz :P dane to masz F, czas, iso, aparat itp :) Quote
lourdnes Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 deer_1987 napisał(a):Ja mam ten drugi z listy z tego co pamietam, to masz extra pozycje pod prawym klawiszem view exif a potem dane beda na pewno po ang nawet jak dodatek po pl znajdziesz :P dane to masz F, czas, iso, aparat itp :) To też ten ściągne- jak coś nie będę wiedziała to będę Ciebie zadręczać :diabloti: Quote
Asiaczek Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 jamnicze napisał(a):Znaczy się na następnej wystawie robimy sesję zdjęciową ? :razz: A gdzie i kiedy? To znaczy, jaka wystawa wchodzi w grę? Sopot? Pzdr. Quote
lourdnes Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Asiaczek napisał(a):A gdzie i kiedy? To znaczy, jaka wystawa wchodzi w grę? Sopot? Pzdr. Ja nie wiem - ale jakaś następna gdzie się wspolnie spotkamy :) A fotki do Jamnicze dotarły? Quote
jamnicze Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Asiaczek napisał(a):A gdzie i kiedy? To znaczy, jaka wystawa wchodzi w grę? Sopot? Pzdr. Myślę, że tak, tu nas najwięcej chyba się szykuje. Oby tylko pogoda nam dopisała :) Szkoda, że nie możesz zostać dłużej, ale może przygotuj się na wieczorny dopiero powrót? lourdnes napisał(a): A fotki do Jamnicze dotarły? Dotarły - dzięki :) :) :) Dzisiaj znalazłam je w skrzynce. Jeszcze raz duża buźka :lol:. Quote
lourdnes Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 jamnicze napisał(a):Myślę, że tak, tu nas najwięcej chyba się szykuje. Oby tylko pogoda nam dopisała :) Szkoda, że nie możesz zostać dłużej, ale może przygotuj się na wieczorny dopiero powrót? Dotarły - dzięki :) :) :) Dzisiaj znalazłam je w skrzynce. Jeszcze raz duża buźka :lol:. No to się cieszę,że juz są ;) Quote
Asiaczek Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 jamnicze, szkoda, że Was nie było w Alytus - i klasa otwarta i championów - wolna, a sędzia - miły i sympatyczny, jak zwykle:) Może Mariampol...? Albo 2xCAC w Wilnie we wrześniu? Pzdr. Quote
jamnicze Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 [quote name='Asiaczek']jamnicze, szkoda, że Was nie było w Alytus - i klasa otwarta i championów - wolna, a sędzia - miły i sympatyczny, jak zwykle:) Może Mariampol...? Albo 2xCAC w Wilnie we wrześniu? Pzdr. Ja tak na 90% wybieram się do Druskiennik. Mariampol pokrywa się ze Szczecinem, a bratu nie chciało się jechać do Mariampola - trochę szkoda, bo Szczecin praktycznie nic mi nie daje (oprócz frajdy :)), a wystawa na Litwie by się przydała, ale tak to jest jak człowiek uzależniony jest od transportu :(. Nad Wilnem pomyślę, tylko obawiam się kiedy mi Saidi zacieczkuje, a z tym są plany, oj plany ;) Quote
lourdnes Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 jamnicze napisał(a):Ja tak na 90% wybieram się do Druskiennik. Mariampol pokrywa się ze Szczecinem, a bratu nie chciało się jechać do Mariampola - trochę szkoda, bo Szczecin praktycznie nic mi nie daje (oprócz frajdy :)), a wystawa na Litwie by się przydała, ale tak to jest jak człowiek uzależniony jest od transportu :(. Nad Wilnem pomyślę, tylko obawiam się kiedy mi Saidi zacieczkuje, a z tym są plany, oj plany ;) To sie umawiajcie na wycieczke razem i koszta wyjda taniej i podrozowac razniej ;) Quote
Asiaczek Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Ale ja do Druskiennik nie jade - finanse mam juz rozplanowane;) "Bo w tym wszystkim jest ambaras, aby dwoje chciało naraz".... Pzdr. Quote
Cienka Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Ja na temat finansów już się w ogóle nie będę wypowiadać jak będzie się kończył termin na zgłaszanie do jakiejś wystawy i wyskrobie by zgłosić i mieć na paliwo to pojedziemy a jak nie to nie. Planuje czyli tyle co na miesiąc przed innej rady nie ma:-( Quote
lourdnes Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 a ja to nie mam nic do gadania Zielona rzuca haslo i komu w droge temu trampki ;) Quote
Asiaczek Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Cienka napisał(a):Ja na temat finansów już się w ogóle nie będę wypowiadać jak będzie się kończył termin na zgłaszanie do jakiejś wystawy i wyskrobie by zgłosić i mieć na paliwo to pojedziemy a jak nie to nie. Planuje czyli tyle co na miesiąc przed innej rady nie ma:-( Ja tez musze teraz bardzo uwaząć na finanse i dlatego planuję z takim wyprzedzeniem, bo płatności w I terminie sa zdecydowanie niższe. A jak chcę zgłosic kilka psów, to oszczędności mogą sięgać nawet do 100 Euro... Jak juz mam opłaconą wystawę, to wtedy ściubolę na transport:) I tak się wożę na te wystawy;) Pzdr. Quote
Cienka Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Dla mnie zagraniczne wystawy to na razie są poza zasięgiem finansowym, ale cóż trudno, że brudno. Quote
lourdnes Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Ja żebym miala z kim to jak szkodniki beda starsze to bym jezdzila Quote
Asiaczek Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Może i będzie taka okazja do transportu. Maluchy sa jeszcze małe;) Pzdr. Quote
lourdnes Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Asiaczek napisał(a):Może i będzie taka okazja do transportu. Maluchy sa jeszcze małe;) Pzdr. Ja czesto jezdze z nimi to sa juz nauczone. Albo sobie grzecznie leza albo śpią. Jak chca sie zalatwic to piszcza i wtedy stajemy. Kiedys Manius strasznie plakal i zdarzylo sie dwa razy ,ze sie zaslinil. A na dzien dzisiejszy wsiadaja szukaja sobie miejsca i sa grzeczne. Jak siadam z przodu to sie troche kreca bo chca do mnie a jak z tylu to sie klada i jest spokój przez cala droge ( chyba ,ze siusiu czy qpa ):) Quote
Asiaczek Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 [quote name='lourdnes']Ja czesto jezdze z nimi to sa juz nauczone. Albo sobie grzecznie leza albo śpią. Jak chca sie zalatwic to piszcza i wtedy stajemy. Kiedys Manius strasznie plakal i zdarzylo sie dwa razy ,ze sie zaslinil. A na dzien dzisiejszy wsiadaja szukaja sobie miejsca i sa grzeczne. Jak siadam z przodu to sie troche kreca bo chca do mnie a jak z tylu to sie klada i jest spokój przez cala droge ( chyba ,ze siusiu czy qpa ):) No, proszę, jakie grzeczne i rozumne:) Pzdr. Quote
lourdnes Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 [quote name='Asiaczek']No, proszę, jakie grzeczne i rozumne:) Pzdr. Na poczatku Maniek robil prawdziwe show .Mania od pierwszej jazdy autko kojarzy ze spaniem. A w tej chwili są juz prawdziwymi psimi autopodroznikami:) Quote
Asiaczek Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 I bardzo dobrze. Nawet nie wiesz, jak upierdliwy psiak w podróży może denerwować... Pzdr. Quote
lourdnes Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Asiaczek napisał(a):I bardzo dobrze. Nawet nie wiesz, jak upierdliwy psiak w podróży może denerwować... Pzdr. Wiem bo Maniek kiedys piszczal cale 3 godz jazdy do domu do tego 2 razy mial prawdziwy slinotok az sie pienil.A teraz wiem ,ze to byla moja wina bo chcial sie zalatwic. I tak czesto stawalismy ale on potrzebowal czesciej.Teraz wystarczy 2 do 3 razy i jest cisza a szkodniki sobie leza lub śpią Quote
Asiaczek Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 A z czasem te przerwy będą coraz rzadsze:) Pzdr. Quote
Korenia Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Asiaczek napisał(a):I bardzo dobrze. Nawet nie wiesz, jak upierdliwy psiak w podróży może denerwować... Pzdr. Moja Amy jest wszystkiego zawsze ciekawa :evil_lol: i przykleja nos do szyby, to do jednej to do drugiej ;) zaciągnięcie ręcznego = dla niej WYSIADAMY :P ale jest przystosowana do jazdy, jechała już samochodem, autobusem MPK, tramwajem, PKSem, pociągiem, Tirem :D (poleca, bo wszystko widac i nie trzeba biegac od szyby do szyby) i bryczką :D W pociągu zawsze żąda żeby ją podsadzic i żeby poczuła wiatr w uszach :evil_lol: Quote
taxelina Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 To Amy podobnie jak Niunia, siedzi grzecznie ale jak sie zaciagnie reczny czy zaparkuje to zaczyna sie denerowac i juz chce wysiasc. Quote
lourdnes Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 deer_1987 napisał(a):To Amy podobnie jak Niunia, siedzi grzecznie ale jak sie zaciagnie reczny czy zaparkuje to zaczyna sie denerowac i juz chce wysiasc. Moje wtedy tez zaczynaja sie krecic i wybaluszac na mnie ślepka ale jak im każe lezec to są obrazone ale w miare grzeczne Quote
Recommended Posts