Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lourdnes napisał(a):
Muszę coś po polskiemu wygrzebac :evil_lol: Ale ciekawe to to :lol:

Ja mam ten drugi z listy z tego co pamietam, to masz extra pozycje pod prawym klawiszem view exif a potem dane beda na pewno po ang nawet jak dodatek po pl znajdziesz :P dane to masz F, czas, iso, aparat itp :)

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ja mam ten drugi z listy z tego co pamietam, to masz extra pozycje pod prawym klawiszem view exif a potem dane beda na pewno po ang nawet jak dodatek po pl znajdziesz :P dane to masz F, czas, iso, aparat itp :)

To też ten ściągne- jak coś nie będę wiedziała to będę Ciebie zadręczać :diabloti:

Posted

Asiaczek napisał(a):
A gdzie i kiedy? To znaczy, jaka wystawa wchodzi w grę? Sopot?

Pzdr.

Ja nie wiem - ale jakaś następna gdzie się wspolnie spotkamy :)

A fotki do Jamnicze dotarły?

Posted

Asiaczek napisał(a):
A gdzie i kiedy? To znaczy, jaka wystawa wchodzi w grę? Sopot?

Pzdr.

Myślę, że tak, tu nas najwięcej chyba się szykuje. Oby tylko pogoda nam dopisała :) Szkoda, że nie możesz zostać dłużej, ale może przygotuj się na wieczorny dopiero powrót?
lourdnes napisał(a):

A fotki do Jamnicze dotarły?

Dotarły - dzięki :) :) :) Dzisiaj znalazłam je w skrzynce. Jeszcze raz duża buźka :lol:.

Posted

jamnicze napisał(a):
Myślę, że tak, tu nas najwięcej chyba się szykuje. Oby tylko pogoda nam dopisała :) Szkoda, że nie możesz zostać dłużej, ale może przygotuj się na wieczorny dopiero powrót?

Dotarły - dzięki :) :) :) Dzisiaj znalazłam je w skrzynce. Jeszcze raz duża buźka :lol:.

No to się cieszę,że juz są ;)

Posted

jamnicze, szkoda, że Was nie było w Alytus - i klasa otwarta i championów - wolna, a sędzia - miły i sympatyczny, jak zwykle:)
Może Mariampol...? Albo 2xCAC w Wilnie we wrześniu?

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']jamnicze, szkoda, że Was nie było w Alytus - i klasa otwarta i championów - wolna, a sędzia - miły i sympatyczny, jak zwykle:)
Może Mariampol...? Albo 2xCAC w Wilnie we wrześniu?

Pzdr.
Ja tak na 90% wybieram się do Druskiennik. Mariampol pokrywa się ze Szczecinem, a bratu nie chciało się jechać do Mariampola - trochę szkoda, bo Szczecin praktycznie nic mi nie daje (oprócz frajdy :)), a wystawa na Litwie by się przydała, ale tak to jest jak człowiek uzależniony jest od transportu :(. Nad Wilnem pomyślę, tylko obawiam się kiedy mi Saidi zacieczkuje, a z tym są plany, oj plany ;)

Posted

jamnicze napisał(a):
Ja tak na 90% wybieram się do Druskiennik. Mariampol pokrywa się ze Szczecinem, a bratu nie chciało się jechać do Mariampola - trochę szkoda, bo Szczecin praktycznie nic mi nie daje (oprócz frajdy :)), a wystawa na Litwie by się przydała, ale tak to jest jak człowiek uzależniony jest od transportu :(. Nad Wilnem pomyślę, tylko obawiam się kiedy mi Saidi zacieczkuje, a z tym są plany, oj plany ;)

To sie umawiajcie na wycieczke razem i koszta wyjda taniej i podrozowac razniej ;)

Posted

Ja na temat finansów już się w ogóle nie będę wypowiadać jak będzie się kończył termin na zgłaszanie do jakiejś wystawy i wyskrobie by zgłosić i mieć na paliwo to pojedziemy a jak nie to nie.
Planuje czyli tyle co na miesiąc przed innej rady nie ma:-(

Posted

Cienka napisał(a):
Ja na temat finansów już się w ogóle nie będę wypowiadać jak będzie się kończył termin na zgłaszanie do jakiejś wystawy i wyskrobie by zgłosić i mieć na paliwo to pojedziemy a jak nie to nie.
Planuje czyli tyle co na miesiąc przed innej rady nie ma:-(

Ja tez musze teraz bardzo uwaząć na finanse i dlatego planuję z takim wyprzedzeniem, bo płatności w I terminie sa zdecydowanie niższe. A jak chcę zgłosic kilka psów, to oszczędności mogą sięgać nawet do 100 Euro...
Jak juz mam opłaconą wystawę, to wtedy ściubolę na transport:)
I tak się wożę na te wystawy;)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Może i będzie taka okazja do transportu. Maluchy sa jeszcze małe;)

Pzdr.

Ja czesto jezdze z nimi to sa juz nauczone. Albo sobie grzecznie leza albo śpią. Jak chca sie zalatwic to piszcza i wtedy stajemy. Kiedys Manius strasznie plakal i zdarzylo sie dwa razy ,ze sie zaslinil. A na dzien dzisiejszy wsiadaja szukaja sobie miejsca i sa grzeczne. Jak siadam z przodu to sie troche kreca bo chca do mnie a jak z tylu to sie klada i jest spokój przez cala droge ( chyba ,ze siusiu czy qpa ):)

Posted

[quote name='lourdnes']Ja czesto jezdze z nimi to sa juz nauczone. Albo sobie grzecznie leza albo śpią. Jak chca sie zalatwic to piszcza i wtedy stajemy. Kiedys Manius strasznie plakal i zdarzylo sie dwa razy ,ze sie zaslinil. A na dzien dzisiejszy wsiadaja szukaja sobie miejsca i sa grzeczne. Jak siadam z przodu to sie troche kreca bo chca do mnie a jak z tylu to sie klada i jest spokój przez cala droge ( chyba ,ze siusiu czy qpa ):)
No, proszę, jakie grzeczne i rozumne:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']No, proszę, jakie grzeczne i rozumne:)

Pzdr.

Na poczatku Maniek robil prawdziwe show .Mania od pierwszej jazdy autko kojarzy ze spaniem. A w tej chwili są juz prawdziwymi psimi autopodroznikami:)

Posted

Asiaczek napisał(a):
I bardzo dobrze. Nawet nie wiesz, jak upierdliwy psiak w podróży może denerwować...

Pzdr.

Wiem bo Maniek kiedys piszczal cale 3 godz jazdy do domu do tego 2 razy mial prawdziwy slinotok az sie pienil.A teraz wiem ,ze to byla moja wina bo chcial sie zalatwic. I tak czesto stawalismy ale on potrzebowal czesciej.Teraz wystarczy 2 do 3 razy i jest cisza a szkodniki sobie leza lub śpią

Posted

Asiaczek napisał(a):
I bardzo dobrze. Nawet nie wiesz, jak upierdliwy psiak w podróży może denerwować...

Pzdr.

Moja Amy jest wszystkiego zawsze ciekawa :evil_lol: i przykleja nos do szyby, to do jednej to do drugiej ;) zaciągnięcie ręcznego = dla niej WYSIADAMY :P ale jest przystosowana do jazdy, jechała już samochodem, autobusem MPK, tramwajem, PKSem, pociągiem, Tirem :D (poleca, bo wszystko widac i nie trzeba biegac od szyby do szyby) i bryczką :D

W pociągu zawsze żąda żeby ją podsadzic i żeby poczuła wiatr w uszach :evil_lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
To Amy podobnie jak Niunia, siedzi grzecznie ale jak sie zaciagnie reczny czy zaparkuje to zaczyna sie denerowac i juz chce wysiasc.

Moje wtedy tez zaczynaja sie krecic i wybaluszac na mnie ślepka ale jak im każe lezec to są obrazone ale w miare grzeczne