lourdnes Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Juścik dotarłam do domku i sie odmeldowywuję. Aparatos taki jak napisała deer_1987 :evil_lol: Chciałam Jamnicze przeprosic za opieszałość , bo dopiero jutro wysle fotki ponieważ dopiero dotarłam do sklepu gdzie były płytki ale juz wszystko jest i jutro startuje :evil_lol: Quote
Buszki Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='gosiaja']dużo pracy ma[/QUOTE] O, adwokat :diabloti:. Quote
Asiaczek Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Ale chociaż odezwać się raz na dwa dni... Pzdr. Quote
Korenia Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Buszki napisał(a):O, adwokat :diabloti:. Ale Buszki z Ciebie chamidło :PP Jamnicze jaki kaganiec kupiliście Sajduchowi? (Gosia pewnie wiesz:P) Quote
Asiaczek Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Co do kagańca, to pytałam na watku Sajduni - ale odp. nie dostałam... Pzdr. Quote
jamnicze Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 [quote name='lourdnes']Polecam sie :) W watku wystawowym dodałam fotki z Saidi:) Dzięki, byłam już i oglądałam :loveu: [quote name='Izabela124.']http://img6.imageshack.us/img6/8356/img1094dr.jpg tany, tany :D Ona tak długo mogły, tylko ciągle nam się z ziółkiem plątały :evil_lol: [quote name='Asiaczek']Super ta fotka, prawda? Mnie też się spodobała:) Pzdr. Ta fotka ma chyba najwięcej zwolenników :) [quote name='Izabela124.']Tak :) I do tego ostrość fajnie złapana [quote name='Asiaczek']No bo lourdnes ma nowy aparatos; jakiś strasznie wypasiony...:) Pzdr. Otóż to, nie ma jak dobry aparat. :p. Lourdnes musi z nami na więcej wystaw jeździć, to będą fajne fotki :diabloti: [quote name='deer_1987']canon 600d :) Ty zawsze pamiętasz takie rzeczy :p [quote name='lourdnes']Juścik dotarłam do domku i sie odmeldowywuję. Aparatos taki jak napisała deer_1987 :evil_lol: Chciałam Jamnicze przeprosic za opieszałość , bo dopiero jutro wysle fotki ponieważ dopiero dotarłam do sklepu gdzie były płytki ale juz wszystko jest i jutro startuje :evil_lol: Nie ma sprawy, ważne że są :multi:. Teraz będę wypatrywać listonosza :loveu: Quote
jamnicze Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 [quote name='Asiaczek']A jamnicze jakoś wcięło... Pzdr. Nie mam siły ..... [quote name='gosiaja']dużo pracy ma otóż to [quote name='Buszki']O, adwokat :diabloti:. Każdy by chciał :eviltong: [quote name='Asiaczek']Ale chociaż odezwać się raz na dwa dni... Pzdr. Cosik nie miałam weny :oops: [quote name='Korenia']Ale Buszki z Ciebie chamidło :PP Jamnicze jaki kaganiec kupiliście Sajduchowi? (Gosia pewnie wiesz:P) [quote name='Asiaczek']Co do kagańca, to pytałam na watku Sajduni - ale odp. nie dostałam... Pzdr. Sorki Asiaczku :oops: Już odpowiadam: Na wystawie kupiłam plastikowy kaganiec, czarny, niemieckiej produkcji. Sajda nie za bardzo go lubi i ciągle chce go ściągnąć, ten poprzedni lepiej leżał. Ale mam nadzieję, że w końcu z gosiają uda nam się kupić te fizjologiczne. Quote
lourdnes Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Fotki wysłane .Na poczcie powiedzieli ,ze powinnaś je dostać do piątku najpozniej ;) Z aparatosem jak juz nauczę sie robic porządne zdjęcia to sie polecam :) Quote
jamnicze Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Mam następną porcję fotek z Dobrego Miasta :) Białas z rudą przekąską ;) przekąski się rozmnożyły :evil_lol: Oj, Ciupasek chyba nie jest zachwycony, że przestrzeń życiowa mu się zagęściła Quote
lourdnes Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Moje szkodniki też - bo to szatany są :evil_lol: Quote
jamnicze Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 lourdnes napisał(a):Fotki wysłane .Na poczcie powiedzieli ,ze powinnaś je dostać do piątku najpozniej ;) Z aparatosem jak juz nauczę sie robic porządne zdjęcia to sie polecam :) A te nie są porządne? Dla mnie super :) Quote
lourdnes Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 jamnicze napisał(a):A te nie są porządne? Dla mnie super :) Jeszcze nie są - widac amatorszczyznę :eviltong: Ale jak poznam dobrze aparatos obiecuje robić jak z żurnala :evil_lol: Zawsze marzyłam ,że będę się znala na kosmetyce i fotografii. Pierwsze juz opanowane (nawet produkcja własna była ) a tu sie wdrażam :evil_lol: Quote
jamnicze Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Znaczy się na następnej wystawie robimy sesję zdjęciową ? :razz: Quote
lourdnes Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 jamnicze napisał(a):Znaczy się na następnej wystawie robimy sesję zdjęciową ? :razz: Jak najbardziej :) Znowu dostaniesz ponad 100 fotek tylko juz lepszych :evil_lol: A jak dostane program do obrobki to jeszcze podkoloruję co bedzie trzeba i wyjdą jak z żurnala :diabloti: Quote
jamnicze Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 [quote name='lourdnes']Jak najbardziej :) Znowu dostaniesz ponad 100 fotek tylko juz lepszych :evil_lol: A jak dostane program do obrobki to jeszcze podkoloruję co bedzie trzeba i wyjdą jak z żurnala :diabloti: Super :multi::multi::multi: A teraz jeszcze kilka z mojej głupaweczki: Sajda i rudzielce :p Sajda i Zinka bez warków, w jednym ręku :crazyeye: I ich wspólne zapasy :loveu: Quote
jamnicze Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Dziewczyny przy tym strasznie nam się plątały Quote
lourdnes Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Pamiętam jak szalały :) Moje też mi sie tak spętują jak sie kotmaszą na spacerkach :) Quote
taxelina Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 jamnicze napisał(a):Ty zawsze pamiętasz takie rzeczy :p Tu akurat pamietalam ale mam dodatek do firefox co odczytuje exif i tam jest napisane jaki aparat i jakie ustawienia byly uzyte do tego zdjecia :P Quote
Buszki Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 [quote name='Korenia']Ale Buszki z Ciebie chamidło :PP :eviltong: Ale chociaż jamnicze się znalazła :evil_lol:. Quote
jamnicze Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 [quote name='deer_1987']Tu akurat pamietalam ale mam dodatek do firefox co odczytuje exif i tam jest napisane jaki aparat i jakie ustawienia byly uzyte do tego zdjecia :P O, to fajna funkcja. [quote name='Buszki']:eviltong: Ale chociaż jamnicze się znalazła :evil_lol:. jestem, jestem ;) Quote
lourdnes Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 deer_1987 napisał(a):Tu akurat pamietalam ale mam dodatek do firefox co odczytuje exif i tam jest napisane jaki aparat i jakie ustawienia byly uzyte do tego zdjecia :P Oooooo to musi byc ciekawe :) Quote
taxelina Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 [quote name='lourdnes']Oooooo to musi byc ciekawe :) wybieraj do wyboru do koloru http://www.google.com/search?q=exif+firefox&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a Quote
lourdnes Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 [quote name='deer_1987']wybieraj do wyboru do koloru http://www.google.com/search?q=exif+firefox&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a Muszę coś po polskiemu wygrzebac :evil_lol: Ale ciekawe to to :lol: Quote
Recommended Posts