Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']O,rrrrrany, jamnicze będzie musiała chyba wziąć urlop, aby powybierać fotki;)

pzdr.[/QUOTE]
Da radę ;) Nie wiedziałam co wybrać to pakuję wszystko co mam z Saidi :eviltong: Wszystkich zdjęć ogólnie zrobiłam 300coś

Posted

[quote name='deer_1987']Tak wracajac do plazy i zakazow to zdazycie jeszcze wyjsc na plaze? czy macie potem swoje jakies plaze co i tak chodzicie? :) bo u nas tez od 1 maja wiekszosc niedostepnych dla psow, ale ta co bylismy dopiero od 15 maja tak wiec sesja na plazy zostanie powtorzona :)[/QUOTE]
U nas na plażę nie można od 1 maja do końca września. Niektórzy jeżdżą z psami naw bardziej odludne miejsca ale my nie mamy samochodu.
[quote name='lourdnes']ja waśnie dojechałam i sie ogarnełam zaraz wezmę się za wysyłanie fotek. Chcesz wszystkie z Saidi i sama poprzebierac czy mam wybrac co uznam za najfajniejsze i wysłać ? :)[/QUOTE]
Pewnie, że wszystkie :). Bardzo miło było was poznać i posmyrać maluszki :)
[quote name='Asiaczek']Dawajcie foteczki i wyniki....

Pzdr.[/QUOTE]
Wyniki zaraz wstawię na wątku wystawowym
[quote name='lourdnes']Ja wyników nie podam bo kompletnie nie kumam bazy wiem tylko ,że Saidi była 1 w suniach a rase rusek zabral i że moje szkodniki mam odchudzić - to uwaga sędziny :eviltong:[/QUOTE]
Małe pulpeciki ;). Spoko, jeszcze parę wystaw i sama będziesz śmigać :)
[quote name='lourdnes']Wysyłam 149zdjęć Saidi z wystawy żebys mogła sama przebrac i wstawić co sobie życzysz ;)[/QUOTE]
Jeszcze nic nie doszło ale na maila to chyba nie da rady. Może mogłabyś zgrać na płytkę i przesłać pocztą albo przez cienką?
[quote name='Asiaczek']O,rrrrrany, jamnicze będzie musiała chyba wziąć urlop, aby powybierać fotki;)

pzdr.[/QUOTE]
cha cha, taka robota to sama przyjemność :)
[quote name='lourdnes']U mnie to normalka :evil_lol: Muszę nacykac fot żeby na 100 wybrac te 10 dobrych ;)[/QUOTE]
Ja mam podobnie ;) ale potem nie moę się zdecydować i nawet te gorsze wstawiam :evil_lol:

Posted

[quote name='jamnicze']
Wyniki zaraz wstawię na wątku wystawowym
[/QUOTE]
jamnicze - w dziale wystawy, w temacie "Basenji na wystawach" jest juz temat wystawy w Dobrym Miescie i wyniki. Ale sprawdź, bo Ty jedna z całej gromadki najlepiej ogarniasz ten wystawowy żargon:)

Pzdr.

Posted

Właśnie sie gimnastykowałam i wreszcie udało mi sie dojsc do tego jak skompresowac folder ( 3 godz bo ja ciemna masa jestem odnosnie komputeryzacji)Jeszcze ok pól godz będzie się kompresowało i wysyłam więc jeszcze dziś powinno dojsc a jak sie nie uda to wyslę płytke ;)
Odnośnie wystaw jeszcze nie kumam tych wszystkich ocen i skrótów . "Na poczatku był chaos" i na wystawie też :diabloti:

Posted

[quote name='lourdnes']Właśnie sie gimnastykowałam i wreszcie udało mi sie dojsc do tego jak skompresowac folder ( 3 godz bo ja ciemna masa jestem odnosnie komputeryzacji)Jeszcze ok pól godz będzie się kompresowało i wysyłam więc jeszcze dziś powinno dojsc a jak sie nie uda to wyslę płytke ;)[/QUOTE]
To zdjęcia też można kompresować? Mnie ktoś kiedys powiedział, że tylko tekst można. Albo ja cos źle zrozumiałam...
Ale faktycznie, jak jest 146 fotek, to chyba lepiej jest wysłać CD...

[quote name='jamnicze']Już byłam :)[/QUOTE]
Widziałam;)

pzdr.

Posted

A teraz o samej wystawie:

Teren i ringi dobrze przygotowane. Trochę mało stoisk z akcesoriami dla psów i a smaczki z kaczuchy były tylko w 1 i to drogie więc nie kupiliśmy. Jak zwylke problem z toaletami, tylko 3 tojki i deficyt papieru. Jak byłam koło 12, to już go nie było, a przeciez do końca wystawy było jeszcze 5 godzin :angryy:

Jak wiecie basków dopisało, było nas aż 8 :crazyeye::loveu:. Atmosfera bardzo fajna, niestety pogoda nam tym razem nie dopisała i się rozpadało, do tego było zimno, co niestety widać na niektórych zdjęciach, bo baski się trzęsły i obniżały ogonki :shake:. W planach mieliśmy zrobić wielkie baskowisko, ale pogoda pokrzyżowała nam plany, toteż po ocenie zmyliśmy się razem z cienką i ziółkiem i wróciliśmy do Gdańska (:eviltong:), gdzie na szczęście choć zimno, to świeciło słoneczko i wylądowaliśmy u cienkiej na grillu świętować nasze doskonałe oceny :loveu:. A ja dodatkowo byłam w szoku, bo nie dość, że Saidi z Ziną nie próbowały się pozagryzać, to na dodatek razem się bawiły :crazyeye:, a na wystawie, to nawet Zinka nie chciała się bawić z nikim innym tylko z Sajduchą :evil_lol:.

Posted

Jednak musi być płyta :-( bo inaczej musiałabym wysyłac po 3-5 zdjęć na każdy @ Ale sie wkurzyłam niom .Bardzo chciałam Ci wysłać te fotki grrrrrrrrrrrrrr:angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='gosiaja']taka ilość tylko na płytkę poczta nie pójdzie
co najwyżej tylko po 2 lub 3 wejdą[/QUOTE]
Juz to do mnie dotarło więc sie poddaje i proszę Asię o adres a na @ poszły 2 pierwsze fotki ze 149 to chociaz tyle na początek ;)

Posted

Na razie podam kilka moich "głupawkowych"

Przywitała mnie zaspana Pina :)

potem Pinutek przywitała się z Saidi

I pokazała małej swój nowy (bo ogrodzony ;)) ogródek

W samochodzie były różne balety :evil_lol:.

I na koniec mina cienkiej - nie do podrobienia :diabloti: