Asiaczek Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 OK, spróbuję coś pouzupełniać w temacie "Basenji na wystawach"... Pzdr. Quote
lourdnes Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Wysyłam 149zdjęć Saidi z wystawy żebys mogła sama przebrac i wstawić co sobie życzysz ;) Quote
Asiaczek Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 O,rrrrrany, jamnicze będzie musiała chyba wziąć urlop, aby powybierać fotki;) pzdr. Quote
lourdnes Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='Asiaczek']O,rrrrrany, jamnicze będzie musiała chyba wziąć urlop, aby powybierać fotki;) pzdr.[/QUOTE] Da radę ;) Nie wiedziałam co wybrać to pakuję wszystko co mam z Saidi :eviltong: Wszystkich zdjęć ogólnie zrobiłam 300coś Quote
lourdnes Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='Asiaczek']Wariatka...;) pzdr.[/QUOTE] U mnie to normalka :evil_lol: Muszę nacykac fot żeby na 100 wybrac te 10 dobrych ;) Quote
jamnicze Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='deer_1987']Tak wracajac do plazy i zakazow to zdazycie jeszcze wyjsc na plaze? czy macie potem swoje jakies plaze co i tak chodzicie? :) bo u nas tez od 1 maja wiekszosc niedostepnych dla psow, ale ta co bylismy dopiero od 15 maja tak wiec sesja na plazy zostanie powtorzona :)[/QUOTE] U nas na plażę nie można od 1 maja do końca września. Niektórzy jeżdżą z psami naw bardziej odludne miejsca ale my nie mamy samochodu. [quote name='lourdnes']ja waśnie dojechałam i sie ogarnełam zaraz wezmę się za wysyłanie fotek. Chcesz wszystkie z Saidi i sama poprzebierac czy mam wybrac co uznam za najfajniejsze i wysłać ? :)[/QUOTE] Pewnie, że wszystkie :). Bardzo miło było was poznać i posmyrać maluszki :) [quote name='Asiaczek']Dawajcie foteczki i wyniki.... Pzdr.[/QUOTE] Wyniki zaraz wstawię na wątku wystawowym [quote name='lourdnes']Ja wyników nie podam bo kompletnie nie kumam bazy wiem tylko ,że Saidi była 1 w suniach a rase rusek zabral i że moje szkodniki mam odchudzić - to uwaga sędziny :eviltong:[/QUOTE] Małe pulpeciki ;). Spoko, jeszcze parę wystaw i sama będziesz śmigać :) [quote name='lourdnes']Wysyłam 149zdjęć Saidi z wystawy żebys mogła sama przebrac i wstawić co sobie życzysz ;)[/QUOTE] Jeszcze nic nie doszło ale na maila to chyba nie da rady. Może mogłabyś zgrać na płytkę i przesłać pocztą albo przez cienką? [quote name='Asiaczek']O,rrrrrany, jamnicze będzie musiała chyba wziąć urlop, aby powybierać fotki;) pzdr.[/QUOTE] cha cha, taka robota to sama przyjemność :) [quote name='lourdnes']U mnie to normalka :evil_lol: Muszę nacykac fot żeby na 100 wybrac te 10 dobrych ;)[/QUOTE] Ja mam podobnie ;) ale potem nie moę się zdecydować i nawet te gorsze wstawiam :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='jamnicze'] Wyniki zaraz wstawię na wątku wystawowym [/QUOTE] jamnicze - w dziale wystawy, w temacie "Basenji na wystawach" jest juz temat wystawy w Dobrym Miescie i wyniki. Ale sprawdź, bo Ty jedna z całej gromadki najlepiej ogarniasz ten wystawowy żargon:) Pzdr. Quote
lourdnes Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Właśnie sie gimnastykowałam i wreszcie udało mi sie dojsc do tego jak skompresowac folder ( 3 godz bo ja ciemna masa jestem odnosnie komputeryzacji)Jeszcze ok pól godz będzie się kompresowało i wysyłam więc jeszcze dziś powinno dojsc a jak sie nie uda to wyslę płytke ;) Odnośnie wystaw jeszcze nie kumam tych wszystkich ocen i skrótów . "Na poczatku był chaos" i na wystawie też :diabloti: Quote
Asiaczek Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='lourdnes']Właśnie sie gimnastykowałam i wreszcie udało mi sie dojsc do tego jak skompresowac folder ( 3 godz bo ja ciemna masa jestem odnosnie komputeryzacji)Jeszcze ok pól godz będzie się kompresowało i wysyłam więc jeszcze dziś powinno dojsc a jak sie nie uda to wyslę płytke ;)[/QUOTE] To zdjęcia też można kompresować? Mnie ktoś kiedys powiedział, że tylko tekst można. Albo ja cos źle zrozumiałam... Ale faktycznie, jak jest 146 fotek, to chyba lepiej jest wysłać CD... [quote name='jamnicze']Już byłam :)[/QUOTE] Widziałam;) pzdr. Quote
lourdnes Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Zobaczymy jak to wyjdzie- pozostało 24 min do konca i wysyłam Quote
jamnicze Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 A teraz o samej wystawie: Teren i ringi dobrze przygotowane. Trochę mało stoisk z akcesoriami dla psów i a smaczki z kaczuchy były tylko w 1 i to drogie więc nie kupiliśmy. Jak zwylke problem z toaletami, tylko 3 tojki i deficyt papieru. Jak byłam koło 12, to już go nie było, a przeciez do końca wystawy było jeszcze 5 godzin :angryy: Jak wiecie basków dopisało, było nas aż 8 :crazyeye::loveu:. Atmosfera bardzo fajna, niestety pogoda nam tym razem nie dopisała i się rozpadało, do tego było zimno, co niestety widać na niektórych zdjęciach, bo baski się trzęsły i obniżały ogonki :shake:. W planach mieliśmy zrobić wielkie baskowisko, ale pogoda pokrzyżowała nam plany, toteż po ocenie zmyliśmy się razem z cienką i ziółkiem i wróciliśmy do Gdańska (:eviltong:), gdzie na szczęście choć zimno, to świeciło słoneczko i wylądowaliśmy u cienkiej na grillu świętować nasze doskonałe oceny :loveu:. A ja dodatkowo byłam w szoku, bo nie dość, że Saidi z Ziną nie próbowały się pozagryzać, to na dodatek razem się bawiły :crazyeye:, a na wystawie, to nawet Zinka nie chciała się bawić z nikim innym tylko z Sajduchą :evil_lol:. Quote
lourdnes Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 co będzie widac na fotkach- zabawy Zinki z Saidi :) Quote
jamnicze Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Już sama się tych zdjęć nie mogę doczekać :) Quote
Asiaczek Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='jamnicze']Już sama się tych zdjęć nie mogę doczekać :)[/QUOTE] My też:) Pzdr. Quote
lourdnes Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Walczę ale mam problem z wysłaniem bo za duze są . Jak dzis tego nie zmęczę to jutro faktycznie płyta. Na razie pakuje na mniejsze porcje Quote
lourdnes Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Jednak musi być płyta :-( bo inaczej musiałabym wysyłac po 3-5 zdjęć na każdy @ Ale sie wkurzyłam niom .Bardzo chciałam Ci wysłać te fotki grrrrrrrrrrrrrr:angryy::angryy::angryy: Quote
gosiaja Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 taka ilość tylko na płytkę poczta nie pójdzie co najwyżej tylko po 2 lub 3 wejdą Quote
lourdnes Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='gosiaja']taka ilość tylko na płytkę poczta nie pójdzie co najwyżej tylko po 2 lub 3 wejdą[/QUOTE] Juz to do mnie dotarło więc sie poddaje i proszę Asię o adres a na @ poszły 2 pierwsze fotki ze 149 to chociaz tyle na początek ;) Quote
jamnicze Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Ok, to wyślę adres. A kilka fajniejszych możesz od razu tu wrzucić ;) Quote
jamnicze Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Na razie podam kilka moich "głupawkowych" Przywitała mnie zaspana Pina :) potem Pinutek przywitała się z Saidi I pokazała małej swój nowy (bo ogrodzony ;)) ogródek W samochodzie były różne balety :evil_lol:. I na koniec mina cienkiej - nie do podrobienia :diabloti: Quote
Asiaczek Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Wcale nie wygląda na zaspaną... http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/001-38.jpg Pzdr. Quote
lourdnes Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Haha mina Cienkiej super. W takim razie juz cosik wstawiam i na dziale wystawy też wstawiłam kazdemu po fotce Quote
Recommended Posts