Cienka Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Może być Piątek jak Gosi pasuje ja się dostosuje i tak jestem w domu:p. Mam tylko mniej dobrą wiadomość niestety nie będzie jeszcze siatki na naszym ogrodzeniu ale damy radę. Quote
Asiaczek Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Namawianko... http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/003-34.jpg Pzdr. Quote
jamnicze Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 lourdnes napisał(a):OOOOOO ale tri tricolorowo :) Ale kto jest kto ?:)Bo ja sie juz zakrecilam hihi Gosiaja już odpowiedziała (te dwa większe potwory są jej, moje jest to maleństwo Sajdusiowe ;)). Ale zaraz przedstawię dalej towarzystwo (jeszcze parę fotek jest) Buszki napisał(a):Jamnik widać,że jest lekko przestraszony.Pewnie coś wypił i myślał,że już potrujnie widzi :diabloti:. :evil_lol: Cienka napisał(a):Może być Piątek jak Gosi pasuje ja się dostosuje i tak jestem w domu:p. Mam tylko mniej dobrą wiadomość niestety nie będzie jeszcze siatki na naszym ogrodzeniu ale damy radę. Pewnie, że damy radę :p Asiaczek napisał(a):Namawianko... http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/003-34.jpg Pzdr. One w trójkę tworzą już niezłą bandę i trzymają razem komitywę, no chyba że chłopaki się naparzają, a wtedy Saidi (szelma jedna przebrzydła) podgryza tego leżącego, gdyż wyznaje zasadę, że zawsze należy trzymać z wygranymi :diabloti: Quote
jamnicze Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Azis - przepięknie umaszczony tri, z przodu ma skarpeteczki, a z tyłu tylko stópki :) Saidi - dziewucha (ciągle spada jej jedna skarpwtka ;)) Niestety nie mam tu pojedynczego zdjęcia Morka, ale to ten przystojniak z pręgowaną mordką i równo noszonymi kolanówkami z przodu :) Cała trójeczka (Morek, Azis i Saidi Quote
jamnicze Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Zagryzanie Azisa spójrzcie na ich oczy :evil_lol: I pogoń za Azulkiem Azi ucieka Quote
jamnicze Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 ale i tak go dorwały ;) A potem przybyło więcej psów w domku Saidi wyglądała tak :) Quote
lourdnes Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Ale sie słoneczko wybiegało :) Fajnie widziec tak 3 baski tej samej maści :)Swietnie się wybawiły a w ślepkach podczas zagryzania Azisa widać błogą pasję haha Quote
Asiaczek Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Ąż się boję Was spotkac z taką Bandą Trojga;) pzdr. Quote
Cienka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Zabawniej jest jak są 3 na 3 czyli czarne na rude. Quote
jamnicze Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 lourdnes napisał(a):Ale sie słoneczko wybiegało :) Fajnie widziec tak 3 baski tej samej maści :)Swietnie się wybawiły a w ślepkach podczas zagryzania Azisa widać błogą pasję haha One lubią się razem bawić, zwłaszcza w zagryzanie ;) Asiaczek napisał(a):Ąż się boję Was spotkac z taką Bandą Trojga;) pzdr. Zaraz wstawię fotki bandy 5rga :evil_lol: deer_1987 napisał(a):ale zmeczona po spacerze :) ona zawsze jest potem wykończona i śpi do wieczora wychodząc tylko na siiii Cienka napisał(a):Zabawniej jest jak są 3 na 3 czyli czarne na rude. Nie ma jak "baskowa zeberka" :) Quote
jamnicze Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Ale były szaleństwa u cienkiej :). Babska nocka już za nami, najlepsze było usypianie 5 basenji :evil_lol: Muszę przyznać, że inne baski są zdecydowanie bardziej "gadatliwe" od sajdelka ;) Ale na pewno od moich wywodów wolicie foty :) Spacer w zachodzącym słoneczku. Stwierdzam, że jednak taka 5, to może nieźle nakręcić :evil_lol: próba ustawiania: Saidi na Jogim Taaaa, jeszcze to trzeba rozplątać Quote
jamnicze Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 najczęstrze fotki, to oczywiście psich ogonków. Chłopaki: Azis, Morek i Jogi Ale udało zrobić się też kilka pyszczulków :) Saidi Pina Jogi i Saidi Quote
jamnicze Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 I pomyśleć, że kiedy brałam Saidi 3 lata temu, to byłyśmy w 3mieście samiutkie jak palec.... Ale nam się ckniło za innymi baskami ..... A potem zjawił się Morek u gosiaji, dalej Azis, w zeszłym roku: Zina u ziółka i Pina cienkiej, i dołączył jeszcze Jogutek :multi::multi::multi: Teraz nas siła :loveu: Bardzo lubimy z Sajduchną te basko-spotkania :loveu::loveu::loveu: Quote
hovomaniaczka Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/001-35.jpg U la, la! Jakie stado! No to Sajduchna musiała się dobrze bawić w takim doborowym towarzystwie. ^^ Quote
taxelina Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Takich spotkan w rasie to zazdroszcze :razz: Quote
lourdnes Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Super :) To się nazywa baskoimpreza a ostatnia fotka świetna. Sliczne pyszczule wyszły :)Plątanina smyczy też super bo znaczy ,ze i Pancia się wybiegała :eviltong: Już ja cos o tym wiem ;) Quote
jamnicze Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 [quote name='hovomaniaczka']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/001-35.jpg U la, la! Jakie stado! No to Sajduchna musiała się dobrze bawić w takim doborowym towarzystwie. ^^ :) też mi się podoba [quote name='deer_1987']Takich spotkan w rasie to zazdroszcze :razz: Ja też zazdroszczę, tlatego właśnie jestem taka maruda i namawiam innych na spotkania :evil_lol:, No wiecie: Morek ma Azisa, Pina Jogiego, a Sajdunia rodzyneczka :roll: [quote name='Buszki']Fajne to spotkanko mieliście.Psiaki też :). O, a co sie w domku działo, meble jeździły po całym pokoju, w pewnym momencie to nawet krzesło ze mną pojechało :diabloti: [quote name='lourdnes']Super :) To się nazywa baskoimpreza a ostatnia fotka świetna. Sliczne pyszczule wyszły :)Plątanina smyczy też super bo znaczy ,ze i Pancia się wybiegała :eviltong: Już ja cos o tym wiem ;) Szkoda tylko, że nie mogliśmy ich samych póścić, to by się wychasały i pewnie w domu byłyby nieco spokojniejsze, a tak mieliśmy latające po meblach perszingi :mad::evil_lol: Quote
Korenia Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Ale świetne spotkanko! Super! A żadncyh spięć między nimi nie było ;>? Quote
jamnicze Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Oj, były, były. Najbardziej obawiałyśmy się o dziewczyny, ale panienki w miarę szybko się dogadały i chociaż trochę próbowały się ustawiać i na siebie poburkiwały, to potem już razem szalały i wzajemnie się tarmosiły :). O dziwo najbardziej konfliktowy okazał się ten po którym najmniej się tego spodziewałyśmy, czyli Jogi :roll: Ustawiał się z Sajdą, a najwięcej miał spięć z Azisem. To w ogóle był jakiś ewenement, bo chłopaki raz byli najlepszymi kumplami (i przestawiaczami mebli :evil_lol:), to znów się awanturowali :mad:. Ta dwójka w ogóle miała najwięcej energii :diabloti:. Najspokojniejszy i najmniej konfliktowy był Morek :p Byłyśmy przygotowane i miałyśmy w razie czego kagańce, na szczęście okazały się niepotrzebne. Nawet te drobne spięcia odbywały się bezkrwawo i wszystkie żywe, całe i wymęczone trafiły do swoich domków :) Quote
Cienka Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Bo Jogi nie chciał zasnąć zanim czarny nie zaśnie, a Azis nie chciał zasnąć póki rudy się nie położy. Jestem trochę zmartwiona zachowaniem Jogiego zawsze dobrze się z Azisem razem bawili. Quote
gosiaja Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 bo oni chcą oboje rządzić ja myślę że jogi będzie miał większe przebicie niż aziz Quote
Cienka Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Oj nie byłabym taka pewna Jogi to chudzierlak a Azis to kawał chłopa Quote
Recommended Posts