jamnicze Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 A TZ niech z brzegu cyka fotki :) Na łódce i rowerze wodnym się Saidi podobało więc i materac będzie do opanowania, tylko jak one zniosą tą chybotliwą podłogę? ;) Quote
Asiaczek Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='Buszki']A czy ja napisałam,że Szepsi preferuje lub lubi?Ona po prostu wpadła do tego oczka :evil_lol: :diabloti: . Hahaha, biedulka.... A ja sugeruję, że to raczej Buszka ją tam wepchnęła;) [quote name='jamnicze']Ja chciałam zawsze mieć pływającego psa, a ani Saidi, ani Lamia pływać nie chciały i wodę znoszą tylko do brzucha ;) A teraz jestem z tego zadowolona, przynajmniej mi nie zwiewa na stawy czy do morza i tylko z brzegu pilnuje łabędzie. Ale pamiętam fotkę baska na materacu, to był chyba Fingal (Asiaczek będzie wiedziała) lourdnes, a Ty się nie przejmuj, Ty doopkę moczysz, a szkodniki buszuja na brzegu :) Tak, dobrze pamiętasz, to Fingal, brat Farika i Felki:) pzdr. Quote
taxelina Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 No wlasnie ja tez chce plywaka a nie mam... :D Quote
Buszki Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 jamnicze napisał(a):A TZ niech z brzegu cyka fotki :) Na łódce i rowerze wodnym się Saidi podobało więc i materac będzie do opanowania, tylko jak one zniosą tą chybotliwą podłogę? ;) Normalnie,będą się pazurkami trzymać :diabloti:. Asiaczek napisał(a):Hahaha, biedulka.... A ja sugeruję, że to raczej Buszka ją tam wepchnęła;) pzdr. Wcale nie :eviltong:.O dziwo Buszi nie brała w tym udziału,była w całkiem innym miejscu :evil_lol:.Ja też ;). Quote
Asiaczek Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Hm, no to pozostaje tylko baskowa ciekawość... I to ta baskowa ciekawość ją wepchnęła do sadzawki;) Pzdr. Quote
lourdnes Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Tak nieprawdopodobne ,że wręcz możliwe :evil_lol: Quote
Buszki Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Wydaje mi się,że Szepsi chciała posłuchać o czym ryby gadają.I tak zwisała z mostka głową w dół,aż jej mózg przeciążył i wpadła :diabloti:. Quote
Asiaczek Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 taaaaa, śmiejcie się z niej, śmiejcie.... Pzdr. Quote
lourdnes Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 A Szepsi się zemści i następnym razem wskoczy w błotko :diabloti: Quote
Cienka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 A potem pobiegnie do łóżka się ogrzać pod kołderką :) Quote
Asiaczek Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 ...i Buszki będzie miała co sprzątać:) Pzdr. Quote
lourdnes Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Asiaczek napisał(a):...i Buszki będzie miała co sprzątać:) Pzdr. Wolę nie myśleć ... :evil_lol: Quote
Cienka Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 jamnicze a wy z gosiaja kiedy mnie nawedzacie:razz: Quote
Buszki Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Ależ Wy tu czarne wizje przede mną roztaczacie :-o.Chyba przestanę Szepszuche na podwórko wypuszczać :evil_lol:.Chociaż Buszi kiedyś zrobiła mi taki dowcip,wytarzała się w kompostowniku i grzecznie poszła spać na kanapę (zielonym i mokrym bokiem do kanapy).Ileż ja się naszukałam źródła tego potwornego smrodu... Quote
lourdnes Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Buszki napisał(a):Ależ Wy tu czarne wizje przede mną roztaczacie :-o.Chyba przestanę Szepszuche na podwórko wypuszczać :evil_lol:.Chociaż Buszi kiedyś zrobiła mi taki dowcip,wytarzała się w kompostowniku i grzecznie poszła spać na kanapę (zielonym i mokrym bokiem do kanapy).Ileż ja się naszukałam źródła tego potwornego smrodu... Hahahaha dobre :) Ale to fakt ,ze psy maja duże powinowactwo do wszelkiej maści nieprzyjemnych dla ludzkiego nosa " perfum" ;) Quote
gosiaja Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 no ja nie wiem pisałaś że do targów jesteście zarobieni to może daj znać kiedy macie wolne ?? bo będę miała prośbę o jedno zdjęcie Quote
Cienka Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 gosiaja napisał(a):no ja nie wiem pisałaś że do targów jesteście zarobieni to może daj znać kiedy macie wolne ?? bo będę miała prośbę o jedno zdjęcie To jest tak ja jadę tylko do poznania od środy wieczora do niedzieli jestem sama w domu i wolna jak dzika świnia. No fotki ci nie zrobię takiej profesjonalnej ale mam inny atut przy dobrych wiatrach już będzie ogrodzony ogródek. Heh jeszcze auto nie spłacone a tu taka okazja się trafiła, że się nie zastanawialiśmy bo połowa ceny tego co nam proponowały różne firmy od płotów, Quote
jamnicze Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Chwilką mnie tu nie było, ale za to przychodzę z fotkami :) Taaaa, nie ma jak ciekawskie baski, całkiem możliwe, że Szepszucha chciała podsłuchać rybki ;) Mi Saidi też raz wpadła do naszej rzeczki, brzeg był jeszcze oblodzony, a jej sie pić zachciało, no i ...plusk. Na szczęście była na smyczy i ją szybko wyciągnęłam, miała na sobie kubraczek i mimo że z wody wystawał tylko łepek, to jak ją wyciągnęłam grzbiet miała suchy - wdzianko nie zdążyło przemoknąć :) A to obiecane łobuziaki na wybiegu :): był nawet jeden jamnik, ale biedaczek się przestraszył naszych łabserdaków Quote
jamnicze Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Cienka napisał(a):jamnicze a wy z gosiaja kiedy mnie nawedzacie:razz: No ja się szykuję na ten weekend i babskie nocne pogaduchy :) Musisz tylko ustalić z gosiają czas, bo ona pracuje, a ja mam piątek wolny ;) Quote
lourdnes Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 OOOOOO ale tri tricolorowo :) Ale kto jest kto ?:)Bo ja sie juz zakrecilam hihi Quote
Buszki Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Jamnik widać,że jest lekko przestraszony.Pewnie coś wypił i myślał,że już potrujnie widzi :diabloti:. Quote
gosiaja Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 jamnicze napisał(a): pd lewej Saidi Aziz Morek (ten trzymany za grzbiet) Quote
Recommended Posts