Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A TZ niech z brzegu cyka fotki :)

Na łódce i rowerze wodnym się Saidi podobało więc i materac będzie do opanowania, tylko jak one zniosą tą chybotliwą podłogę? ;)

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Buszki']A czy ja napisałam,że Szepsi preferuje lub lubi?Ona po prostu wpadła do tego oczka :evil_lol: :diabloti: .
Hahaha, biedulka....
A ja sugeruję, że to raczej Buszka ją tam wepchnęła;)

[quote name='jamnicze']Ja chciałam zawsze mieć pływającego psa, a ani Saidi, ani Lamia pływać nie chciały i wodę znoszą tylko do brzucha ;)
A teraz jestem z tego zadowolona, przynajmniej mi nie zwiewa na stawy czy do morza i tylko z brzegu pilnuje łabędzie.
Ale pamiętam fotkę baska na materacu, to był chyba Fingal (Asiaczek będzie wiedziała)
lourdnes, a Ty się nie przejmuj, Ty doopkę moczysz, a szkodniki buszuja na brzegu :)
Tak, dobrze pamiętasz, to Fingal, brat Farika i Felki:)

pzdr.

Posted

jamnicze napisał(a):
A TZ niech z brzegu cyka fotki :)

Na łódce i rowerze wodnym się Saidi podobało więc i materac będzie do opanowania, tylko jak one zniosą tą chybotliwą podłogę? ;)

Normalnie,będą się pazurkami trzymać :diabloti:.

Asiaczek napisał(a):
Hahaha, biedulka....
A ja sugeruję, że to raczej Buszka ją tam wepchnęła;)

pzdr.

Wcale nie :eviltong:.O dziwo Buszi nie brała w tym udziału,była w całkiem innym miejscu :evil_lol:.Ja też ;).

Posted

Wydaje mi się,że Szepsi chciała posłuchać o czym ryby gadają.I tak zwisała z mostka głową w dół,aż jej mózg przeciążył i wpadła :diabloti:.

Posted

Ależ Wy tu czarne wizje przede mną roztaczacie :-o.Chyba przestanę Szepszuche na podwórko wypuszczać :evil_lol:.Chociaż Buszi kiedyś zrobiła mi taki dowcip,wytarzała się w kompostowniku i grzecznie poszła spać na kanapę (zielonym i mokrym bokiem do kanapy).Ileż ja się naszukałam źródła tego potwornego smrodu...

Posted

Buszki napisał(a):
Ależ Wy tu czarne wizje przede mną roztaczacie :-o.Chyba przestanę Szepszuche na podwórko wypuszczać :evil_lol:.Chociaż Buszi kiedyś zrobiła mi taki dowcip,wytarzała się w kompostowniku i grzecznie poszła spać na kanapę (zielonym i mokrym bokiem do kanapy).Ileż ja się naszukałam źródła tego potwornego smrodu...

Hahahaha dobre :) Ale to fakt ,ze psy maja duże powinowactwo do wszelkiej maści nieprzyjemnych dla ludzkiego nosa " perfum" ;)

Posted

gosiaja napisał(a):
no ja nie wiem pisałaś że do targów jesteście zarobieni
to może daj znać kiedy macie wolne ??

bo będę miała prośbę o jedno zdjęcie

To jest tak ja jadę tylko do poznania od środy wieczora do niedzieli jestem sama w domu i wolna jak dzika świnia. No fotki ci nie zrobię takiej profesjonalnej ale mam inny atut przy dobrych wiatrach już będzie ogrodzony ogródek. Heh jeszcze auto nie spłacone a tu taka okazja się trafiła, że się nie zastanawialiśmy bo połowa ceny tego co nam proponowały różne firmy od płotów,

Posted

Chwilką mnie tu nie było, ale za to przychodzę z fotkami :)

Taaaa, nie ma jak ciekawskie baski, całkiem możliwe, że Szepszucha chciała podsłuchać rybki ;)
Mi Saidi też raz wpadła do naszej rzeczki, brzeg był jeszcze oblodzony, a jej sie pić zachciało, no i ...plusk. Na szczęście była na smyczy i ją szybko wyciągnęłam, miała na sobie kubraczek i mimo że z wody wystawał tylko łepek, to jak ją wyciągnęłam grzbiet miała suchy - wdzianko nie zdążyło przemoknąć :)

A to obiecane łobuziaki na wybiegu :):

był nawet jeden jamnik, ale biedaczek się przestraszył naszych łabserdaków

Posted

Cienka napisał(a):
jamnicze a wy z gosiaja kiedy mnie nawedzacie:razz:

No ja się szykuję na ten weekend i babskie nocne pogaduchy :)

Musisz tylko ustalić z gosiają czas, bo ona pracuje, a ja mam piątek wolny ;)