jamnicze Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 No, mówiłam, że tylko na chwilkę, weź mnie spowrotem na kolana!!! i jak tu jej odmówić? Quote
jamnicze Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Mamy tez innych mieszkańców na tych zdjęciach szczególnie widać różnice w jakości (no i ta lampa), ale nie mam u siebie zdjęć ryb lustrzanką - są u TZa, może kiedyś je jeszcze wstawię. Quote
Asiaczek Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 anetta napisał(a): Widziałam dziś trikolorka baska, chłopca. Zastanawiałam się czy to nie braciszek...:cool3: Bo też był jeszcze szczeniakiem, wiekowo chyba nawet tak samo :razz: Pewnie Anjaro albo Maniek... anetta napisał(a):O masz! :)) No nie zagadałam, bo troche się spieszyłam na aerobik ;) Ale miałam taką ochote zapytać się czy to od Asiaczka. ... i jeden i drugi - od Asiaczka...:lol: jamnicze - no to duuuuuzo dobrego na Urodzinki. Ja tez niedawno miałam urodzinki... Pzdr. Quote
Magot Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Wszystkiego najlePSIEjeszego z okazji urodzin!!:laola::BIG::drink1: Quote
emdziolek Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Spóźnione ale szczere życzenia Asiu!:multi: Wszystkiego dobrego, samych wspaniałych chwil w życiu i spełnienia marzeń:loveu: Quote
Izabela124. Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Dziś ... kończysz lat lecz przed Tobą cały świat! Nie żałuj tego, co minęło, ciesz z tego, co w życiu się osiągnęło! Zawsze dąż do wytyczonego celu, mimo iż zazdrości Ci wielu! Otaczaj się przyjaciółmi swymi, raduj momentami tymi, które uśmiech Ci dają i szczęścia przysparzają! Serce Twe niech zawsze tak czyste będzie, a dobrych ludzi znajdziesz wszędzie! :tort::new-bday::BIG: Quote
jamnicze Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Asiaczek napisał(a):jamnicze - no to duuuuuzo dobrego na Urodzinki. Ja tez niedawno miałam urodzinki... Pzdr. Dziękuję i również najlepsze życzonka :Rose: :buzi: magda_drakkar napisał(a):Wszystkiego najlePSIEjeszego z okazji urodzin!!:laola::BIG::drink1: Dzięki :loveu: emdziolek napisał(a):Spóźnione ale szczere życzenia Asiu!:multi: Wszystkiego dobrego, samych wspaniałych chwil w życiu i spełnienia marzeń:loveu: :loveu: (niech się chociaż połowa spełni ;)) deer_1987 napisał(a):ale ma fajne miejsce gdzie sa zabawki trzeba było coś znaleźć, bo walały sie po całym pokoju (tylko skubana nie chce ich sama odnosić na miejsce :evil_lol:) Izabela124. napisał(a):Dziś ... kończysz lat lecz przed Tobą cały świat! Nie żałuj tego, co minęło, ciesz z tego, co w życiu się osiągnęło! Zawsze dąż do wytyczonego celu, mimo iż zazdrości Ci wielu! Otaczaj się przyjaciółmi swymi, raduj momentami tymi, które uśmiech Ci dają i szczęścia przysparzają! Serce Twe niech zawsze tak czyste będzie, a dobrych ludzi znajdziesz wszędzie! :tort::new-bday::BIG: Jakie śliczne życzenia, dzięki :calus: Quote
jamnicze Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 agaciaaa napisał(a):Ale fajne macie rybki :) To tylko niektóre ;), niestety przy przeprowadzce będzie z nimi problem. Nie wiem, czy nie czeka nas likwidacja akwarium :shake::-(. Bocje są tak szalone, że już chyba nie zniosą przeprowadzki i Krzyś się odgraża, że pójdą na patelnie :placz: Quote
Izabela124. Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 JA bardzo lubie rybki Mialam kiedys male rekinki, ale musislam spzredac, bo juz duze urosly Quote
Celina12 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Ja muszę zawsze cos przegapić...:oops: Najszczersze życzenia...wszystkiego co tylko najlepsze....:loveu::loveu::loveu: Zdjęcia cudne,,,rybki-uwielbiam skalary.:loveu: Quote
jamnicze Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Izabela124. napisał(a):JA bardzo lubie rybki Mialam kiedys male rekinki, ale musislam spzredac, bo juz duze urosly Tak, rekinki potrafią urosnąć bardzo duże i trzeba mieć odpowiedni metraż :lol:. Moja największa bocja ma już ponad 20 cm, a akwarium tylko 200 litrów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: deer_1987 napisał(a):ja mialam kiedys bojownika Jednego?. mam nadzieję, że nie trzymałaś go w szklance :-(, zawsze mi ich bardzo szkoda gdy widzę jak się męczą w zoologikach. panienkabubu napisał(a):Spóźnione życzenia :loveu::loveu: Za to otrzymuję je dłużej :loveu::evil_lol: Celina12 napisał(a):Ja muszę zawsze cos przegapić...:oops: Najszczersze życzenia...wszystkiego co tylko najlepsze....:loveu::loveu::loveu: Zdjęcia cudne,,,rybki-uwielbiam skalary.:loveu: Przy tej Twojej gromadce i tak się cieszę, że znajdujesz choć chwilkę by do nas zajrzeć :multi: Quote
jamnicze Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 A żeby nie było, że Saidi okupuje tylko moje kolana: co tam przede mną ukrywają? Trochę się człowiek musi nagimnastykować zanim się naje :evil_lol: Quote
jamnicze Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Izabela124. napisał(a):Hihi Sajdunia mala zebraczka O, wcale nie :p. Spójrz dokładnie jak ona sobie słodko i spokojnie leży chociaż tuż obok jest talerzyk z ludzkim jedzonkiem ;) http://img232.imageshack.us/img232/7619/30ix3.jpg Quote
Izabela124. Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 jamnicze napisał(a):O, wcale nie :p. Spójrz dokładnie jak ona sobie słodko i spokojnie leży chociaż tuż obok jest talerzyk z ludzkim jedzonkiem ;) http://img232.imageshack.us/img232/7619/30ix3.jpgNo fakt, Bobik to nie dal zyc dopoki jedzonko byloby na talerzu:evil_lol: Quote
jamnicze Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Izabela124. napisał(a):No fakt, Bobik to nie dal zyc dopoki jedzonko byloby na talerzu:evil_lol: Z Lamia było podobnie, dlatego teraz mam mocne postanowienie aby pies nie był karmiony przy stole :diabloti:. Z nami nie ma problemu, tylko co mam zrobić z niektórymi niereformowalnymi gośćmi? :angryy::mad::mad::mad: Quote
jamnicze Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 deer_1987 napisał(a):Czekam na wiecej fot!! Fotki już "idą" ;) Quote
Izabela124. Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 jamnicze napisał(a):Z Lamia było podobnie, dlatego teraz mam mocne postanowienie aby pies nie był karmiony przy stole :diabloti:. Z nami nie ma problemu, tylko co mam zrobić z niektórymi niereformowalnymi gośćmi? :angryy::mad::mad::mad:No wlasnie, dlatego ja tez psotanowilam,z e nastepny pies nie bedzie dostawal nic ze stolu, bo takie zebranie jest strasznie wkurzajace:shake: Quote
jamnicze Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Poznajcie moją koleżankę DAYSI załapał się nawet kawałek mojego ogona :evil_lol: biegaaaaaaamy Quote
jamnicze Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 pędzę ...... no nie, a ja już nie mogę po biegach psie zapasy czasem na górze, a czasem na dole Quote
Recommended Posts