jamnicze Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='deer_1987']W takich szablonach to tylko zmieniasz tekst co jest na swoj albo menu na swoje :D[/QUOTE] no to faktycznie duże ułatwienie, tylko że ja nawet nie wiem gdzie tego szukać. Tak więc pomału ale nasza stronka idzie do przodu. Największym wyzwaniem będzie dla mnie stworzenie galerii, a raczej ogarnięcie tego wszystkiego, jeszcze nie mam pomysłu jak to grupować, czy tematycznie, czy datami? [quote name='lourdnes']Żebym się znała to bym pomogła ale niestety dla mnie to czarna magia :( Też wole oglądać bieganie ale to pewnie dlatego ,że kotmaszą się non stop a prędkości na wolnej przestrzeni są raz na czas :([/QUOTE] Dzisiaj Saidi biegała z gończym polskim, a raczej ganiała za nim, bo muza zdecydowanie bardziej interesowała się i goniła za kaczkami :) Quote
lourdnes Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Suuuper :) Nacykaj nam tu fotosków jak szaleje niech no nacieszę oko jak się rodzina bawi :) Quote
jamnicze Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 No niestety, mój aparacik głupawkowy za baskami nie nadąża :evil_lol: Zresztą mnie wena fotograficzna też już nieco opuściła. Jak Saidi była mała, to cykałam jej fotki codziennie :cool3:, a teraz zdarza się, że jak nawet wezmę na spacer aparat, to zostaje on w kieszeni, albo zrobię tylko 2-3 zdjęcia :roll: Quote
lourdnes Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='jamnicze']No niestety, mój aparacik głupawkowy za baskami nie nadąża :evil_lol: Zresztą mnie wena fotograficzna też już nieco opuściła. Jak Saidi była mała, to cykałam jej fotki codziennie :cool3:, a teraz zdarza się, że jak nawet wezmę na spacer aparat, to zostaje on w kieszeni, albo zrobię tylko 2-3 zdjęcia :roll:[/QUOTE] Nie przyjmuje do wiadomości takiej odpowiedzi i zapowiadam rewolucję jak nie będzie poprawy :eviltong: Co do złomiastych aparatów to tylko anielska cierpliwość utrzymuje mnie w ryzach od zamiaru rozbicia mojego o ścianę za opieszałość.Też jak cykam fotkę to często na zdjeciu po basku jest tylko wspomnienie.Zawsze pstryknie o sek za późno i popsuje humor :mad:.Kiedyś pewnie zainwestuje w nowszy model albo też mi się cykanie znudzi ehhhhh Quote
taxelina Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Tematycznie chyba :) Ja od nich korzystam http://d4u.pl/ Quote
jamnicze Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='deer_1987']Tematycznie chyba :) Ja od nich korzystam http://d4u.pl/ Pewnie połączę tematycznie i czasowo, ale na prawdę jeszcze nie wiem jak, na razie robię jakieś drobne przymiarki. Dzięki za linka, może kiedyś skorzystam. Quote
jamnicze Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='lourdnes']Nie przyjmuje do wiadomości takiej odpowiedzi i zapowiadam rewolucję jak nie będzie poprawy :eviltong: Co do złomiastych aparatów to tylko anielska cierpliwość utrzymuje mnie w ryzach od zamiaru rozbicia mojego o ścianę za opieszałość.Też jak cykam fotkę to często na zdjeciu po basku jest tylko wspomnienie.Zawsze pstryknie o sek za późno i popsuje humor :mad:.Kiedyś pewnie zainwestuje w nowszy model albo też mi się cykanie znudzi ehhhhh bardziej by się nadawała lustrzanka, ale to z kolei kawał aparatu, a moją głupaweczkę wsadzam do kieszeni i już ;). Czasem jak uda mi się TZ wyciągnąć na spacer, to on ma lustrzankę, to i zdjęcia lepsze jakościowo wychodzą. No ale skoro mi tu tak grożą rewolucją, to zamieszczę kilka zdjęć ;) Sprzed 1,5 tygodnia, jeszcze były u nas takie śniegi, a teraz co najwyżej błotko. Saidi wybiegła na spotkanie swojej kumpeli Deizi :) w tym czasie ich trzecia koleżanka Roda robiła sobie kąpiel śnieżną no i wszystkie 3, oczywiście nic na zdjęciu nie widać Quote
lourdnes Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Suuuuuper .Po minach od razu widać ,że pełnia szczęścia i kitek do góry i radary do przodu hulaj dusza:) A sajdi jak na baska przystało pokazuje śnieżne ADHD za co baski wprost uwielbiam.Ten sprint w śniegu super i mi się marzy ,że moje też kiedyś tak będę puszczała:)Fajnie ,że Sajdunia ma takie doborowe towarzystwo do szaleństw Cieszę się ,że groźby pomogły i wstawiłaś zdjęcia :eviltong: Quote
jamnicze Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 [quote name='lourdnes']Suuuuuper .Po minach od razu widać ,że pełnia szczęścia i kitek do góry i radary do przodu hulaj dusza:) A sajdi jak na baska przystało pokazuje śnieżne ADHD za co baski wprost uwielbiam.Ten sprint w śniegu super i mi się marzy ,że moje też kiedyś tak będę puszczała:)Fajnie ,że Sajdunia ma takie doborowe towarzystwo do szaleństw Cieszę się ,że groźby pomogły i wstawiłaś zdjęcia :eviltong:[/QUOTE] Spoko, pewnie, że będziesz je jeszcze swobodnie puszczać :) Chociaż przyznam, że dzisiaj Saidi na spacerze miała bardzo buntowniczy chumor i zlewała mnie równo. W końcu zamknęłam się na psim wybiegu z jej koleżankami, a ona biegała w kagańcu na zewnątrz ;) Quote
jamnicze Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 No tak, ja tu się wysilam, wstawiam fotki i tylko 1 komentarz! No to dzisiaj daję tylko 1 zdjęcie :eviltong: Quote
lourdnes Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Jak ja uwielbiam to psociejstwo w oczach basków :)Po minie Sajdi widać ,że jest niezła rozrabiaka :diabloti: i jakby czekała aż się odwrócisz żeby coś zmajstrować :evil_lol: Quote
Korenia Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='deer_1987']Ale ona dlugie nogi :loveu:[/QUOTE] Nie to co Sherry i Amy :evil_lol::diabloti: Quote
Zuza i Noddy Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Buszki']Jedno,ale za to jakie :cool3:.[/QUOTE] To samo miałam napisać, ślicznie Sajducha wyszła ;) Quote
taxelina Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='Korenia']Nie to co Sherry i Amy :evil_lol::diabloti:[/QUOTE] Dokladnie :diabloti: Quote
Buszki Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Komentujcie jeszcze,bo nam się jamnicze obrazi :diabloti:. Quote
lourdnes Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Ja poproszę o więcej fotek psotnicy :) Bardzo lubię oglądać zdjęcia więc pewnie dlatego sama tak szaleje w mojej galerii;) Quote
MMM Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='jamnicze']No tak, ja tu się wysilam, wstawiam fotki i tylko 1 komentarz! No to dzisiaj daję tylko 1 zdjęcie :eviltong: QUOTE] czyli dobrze rozumiem, że dzisiaj będzie co najmniej 9 zdjęć :diabloti: Quote
lourdnes Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Ja też głosuję,że musi być co najmniej 10 :evil_lol: Quote
jamnicze Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [quote name='Buszki']Komentujcie jeszcze,bo nam się jamnicze obrazi :diabloti:.[/QUOTE] [quote name='MMM']No to dzisiaj daję tylko 1 zdjęcie :eviltong: QUOTE] czyli dobrze rozumiem, że dzisiaj będzie co najmniej 9 zdjęć :diabloti:[/QUOTE] [quote name='Buszki']Podbijam do dziesięciu ;).[/QUOTE] [quote name='lourdnes']Ja też głosuję,że musi być co najmniej 10 :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Cienka']Też czekam:eviltong:[/QUOTE] Dobra, dobra już daję zdjęcia, bo za chwilę mi fotek zabraknie do wstawiania :evil_lol: Quote
jamnicze Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [quote name='Buszki']Jedno,ale za to jakie :cool3:.[/QUOTE] [quote name='lourdnes']Jak ja uwielbiam to psociejstwo w oczach basków :)Po minie Sajdi widać ,że jest niezła rozrabiaka :diabloti: i jakby czekała aż się odwrócisz żeby coś zmajstrować :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='deer_1987']Ale ona dlugie nogi :loveu:[/QUOTE] [quote name='Korenia']Nie to co Sherry i Amy :evil_lol::diabloti:[/QUOTE] [quote name='Zuza i Noddy']To samo miałam napisać, ślicznie Sajducha wyszła ;)[/QUOTE] Ślicznie dziękuję, faktycznie wszyscy zwracają uwagę i podziwiają zgrabne długie nóżki Sajduchny. W końcu sam wzorzec wskazuje, że basenji mają mieć zgrabność gazeli :) A krótkie łapusie Amy i Sherry też mają swój urok :loveu: Quote
Recommended Posts