gosiaja Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 ja proponuje jakąś niedzielę bo w soboty chodzę do pracy Quote
Cienka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 może być nawet ta niedziela :razz:. Od dziś do środy mam wolne:multi: Kolejna niedziela to 13 marca czyli nasza pierwsza rocznica ślubu to tak nie bardzo. I nie pasuje mi jeszcze 27 bo jestem ostatni raz w weekend w pracy przy reszcie niedziel jestem wolna jak dzika świnia:p Quote
Asiaczek Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Widać, że gosiaja zarobiona, bo prawie wogóle nie ma jej na DGM... i mnie się juz zaczynają mylić Morek z Azisem...;) Pzdr. Quote
jamnicze Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 [quote name='Cienka']Paluszki E no nie przesadzaj ja codziennie jeżdżę do pracy i z pracy i nie posiadam samochodu. Pracuje do końca marca ale w tym miesiącu muszę też wybrać urlop 9 dni to mało będę pracować:evil_lol: No to fajnie, może w tygodniu na jakiś spacerek się umówimy, wtedy w parku i nad morzem mniej ludzi jest, więc spokojniej można z psiakami pospacerować. [quote name='Cienka']może być nawet ta niedziela :razz:. Od dziś do środy mam wolne:multi: Kolejna niedziela to 13 marca czyli nasza pierwsza rocznica ślubu to tak nie bardzo. I nie pasuje mi jeszcze 27 bo jestem ostatni raz w weekend w pracy przy reszcie niedziel jestem wolna jak dzika świnia:p Ja 27 też nie mogę, ale pozostałe mam wolne, więc czekamy na decyzję gosiaji :) [quote name='Asiaczek']Widać, że gosiaja zarobiona, bo prawie wogóle nie ma jej na DGM... i mnie się juz zaczynają mylić Morek z Azisem...;) Pzdr. Bo też powinnaś na nasz spacerek dołączyć, to już byś ich nie pomyliła ;) Quote
Cienka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Ja rozmawiałam wczoraj z Gosią powiedziała, że dla niej może być nawet ta niedziela ale to od Ciebie zależy czy Tobie pasuje. Zresztą dogadujcie się same, mnie wystarczy dać cynka na 3 godz. przed bym mogła coś smacznego ugotować:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 NO i ciekawe, jak się poumawiały dziewczyny... pzdr. Quote
jamnicze Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Cienka napisał(a):Ja rozmawiałam wczoraj z Gosią powiedziała, że dla niej może być nawet ta niedziela ale to od Ciebie zależy czy Tobie pasuje. Zresztą dogadujcie się same, mnie wystarczy dać cynka na 3 godz. przed bym mogła coś smacznego ugotować:evil_lol: Asiaczek napisał(a):NO i ciekawe, jak się poumawiały dziewczyny... pzdr. Jesteśmy umówione na sobotę za 2 tygodnie :) Quote
lourdnes Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Qrcze szkoda ,że wszyscy są tak daleko:-( bo byśmy sie wprosili na baskospacer :evil_lol: Quote
jamnicze Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 deer_1987 napisał(a):to juz wiosenny spacer bedzie :) Jedziemy raczej na granie, ale pewnie i mały spacerek zaliczymy ;) Tyle, że obawiam się iż raczej będzie błotnisty niż wiosenny. lourdnes napisał(a):Qrcze szkoda ,że wszyscy są tak daleko:-( bo byśmy się wprosili na baskospacer :evil_lol: Witam serdecznie w naszych progach. Co do spaceru, to nic straconego, jak zawitacie do cienkiej, to możemy zorganizować zlot basenciaków - rozrabiaków :) Macie teraz maluchy, to zadbajcie o ich socjalizację. Saidi jak była mała, to lgnęła do wszystkiego co się rusza, a teraz mała wredotka z niej wychodzi i próbuje narzucać swoją wolę innym. Psiaki które poznała "za młodu" ustawiają się i jest ok., ale ze starszymi różnie bywa. I tak Pinę poznała dość wcześnie ale spotykają się rzadko i na początku jest jeżozwierz i pomruki, ale po chwili już dziewczyny razem ganiają. Zinę (siostrę Piny) poznała później i Zina już się jej nie podporządkowała i musimy na dziewczyny bardzo uważać, bo łatwo dochodzi do spięć. Quote
lourdnes Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Oj to faktycznie.A charakterki mają zawzięte.Teraz na weekend jadę na ranczo z pieskami to i zawitam do Zielonej to się z rodzeństwem wylatają.Szkoda ,że nie ma basków w białym.Ale może też jak są dwa to będzie im łatwiej się w przyszłości socjalizować z innymi psami? Chociaż pewnie nie ma reguły...a one już i miedzy sobą czasem robią taki sparing ,ze któryś piszczy z bólu i warczy.Na szczęście więcej się bawią niż tłuką.Szkoda ,że nie mieszkacie wszyscy w białym :eviltong: już mi brakuje tych waszych spacerków buuuu Quote
jamnicze Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='lourdnes']Oj to faktycznie.A charakterki mają zawzięte.Teraz na weekend jadę na ranczo z pieskami to i zawitam do Zielonej to się z rodzeństwem wylatają.Szkoda ,że nie ma basków w białym.Ale może też jak są dwa to będzie im łatwiej się w przyszłości socjalizować z innymi psami? Chociaż pewnie nie ma reguły...a one już i miedzy sobą czasem robią taki sparing ,ze któryś piszczy z bólu i warczy.Na szczęście więcej się bawią niż tłuką.Szkoda ,że nie mieszkacie wszyscy w białym :eviltong: już mi brakuje tych waszych spacerków buuuu Nie narzekaj, masz dwa maluchy, ja to się naczekałam zanim w 3mieście pojawił się drugi basek. I pamiętam jak marudziłam Asiaczkowi żeby koniecznie dała moje namiary tej pani co wzięła od niej morka :). No i tak poznałyśmy się z Gosiają, a Saidi z Morkiem (i obie jesteśmy bardzo szczęśliwe z nowego towarzystwa - ja mam z kim wymieniać spostrzeżenia i uwagi, no i obserwować rozwój innego basenji, a Sajdi oczywiście z szaleństw z drugim temperamenciakiem, który na dodatek potrafi ją dogonić :) A to parę fotek z tego okresu. Ten małty szkrab, to oczywiście Morasty, a to większe, to Sajdunia :) Teraz to on jest większy od niej i ona się mu podporządkowywuje ;) no i na spacerkach :) Quote
Asiaczek Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='jamnicze']Jesteśmy umówione na sobotę za 2 tygodnie :)[/QUOTE] Dopiero... A na fotkach to widać, że Sajdi nieźle dała popalic Morkowi;) Pzdr. Quote
lourdnes Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Ale baskocudaki słodkie :)i zabawa jak u mnie.Lubie patrzeć jak się tak kotmaszą a i tak wam zazdroszcze ,że macie taką baskoekipe na spacerki :evil_lol: Szatany się wyszaleja a baskomaniacy moga się wyplotkować o swoich pociechach na żywo :lol: Słodkie diabełki :lol: Quote
Asiaczek Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Tylko odblaski na dupciach im sie świecą... http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/005-25.jpg pzdr. Quote
jamnicze Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 [quote name='Asiaczek']Dopiero... A na fotkach to widać, że Sajdi nieźle dała popalic Morkowi;) Pzdr. Ustawiała go równo, a teraz się przed nim płaszczy :diabloti: [quote name='lourdnes']Ale baskocudaki słodkie :)i zabawa jak u mnie.Lubie patrzeć jak się tak kotmaszą a i tak wam zazdroszcze ,że macie taką baskoekipe na spacerki :evil_lol: Szatany się wyszaleja a baskomaniacy moga się wyplotkować o swoich pociechach na żywo :lol: Słodkie diabełki :lol: Też uwielbiam patrzeć jak razem się bawią. Chociaż nie mają po temu tak często okazji jakbym chciała. A jak idziemy do parku czy na plażę, to muszą być w kagańcach. Za to jak mają tyle wolnej przestrzeni, to odchodzą gonitwy, też uwielbiam na nie patrzeć :loveu:, może nawet bardziej niż na zapasy :razz: [quote name='deer_1987']Sajdi jak zawsze zagryza :D Już taka jej natura :p [quote name='gosiaja']no morasty była taki mały A teraz jest już takaaaaki duży :lol: [quote name='Asiaczek']Tylko odblaski na dupciach im sie świecą... http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/005-25.jpg pzdr. Nie wiele więcej mój aparat był w stanie złapać :roll: Quote
jamnicze Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Dzięki, trochę to idzie jak "krew z nosa", bo robimy to własnym sumptem. A właściwie, to ja przygotowuję fotki i tekst, a później wiercę dziurę w brzuchu TZowi aby mi to na stronie umieścił :) Próbowałam coś zrobić sama, ale jakoś nie mam do tego talentu, a TZ trudno zagonić, bo pracuje przy komputerze i jak wraca do domu, to na monitor już patrzeć nie może. Quote
taxelina Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 A nie myslalas o szablonach? widzialam gdzies takie za 10 zl chyba :) Quote
Asiaczek Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 jamnicze - to wtorku/środy nie mam maila... Pzdr. Quote
jamnicze Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='deer_1987']A nie myslalas o szablonach? widzialam gdzies takie za 10 zl chyba :) Tyle, że ja się w tym nie rozeznaję. Może gdyby mi ktoś pokazał co i jak, wytłumaczył, to potem bym już sobie poradziła, ale wszyscy zalatani albo też się nie znają. Tak więc zostaje mi TZ :) [quote name='Asiaczek']jamnicze - to wtorku/środy nie mam maila... Pzdr. Pewnie później masa maili będzie na Ciebie czekała. Ale jeśli masz internet, to zerknij na moją stronkę (trochę asiaczków się tam pojawiło :)) Quote
taxelina Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 W takich szablonach to tylko zmieniasz tekst co jest na swoj albo menu na swoje :D Quote
lourdnes Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Żebym się znała to bym pomogła ale niestety dla mnie to czarna magia :( Też wole oglądać bieganie ale to pewnie dlatego ,że kotmaszą się non stop a prędkości na wolnej przestrzeni są raz na czas :( Quote
Recommended Posts