Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Postanowiliśmy przy niedzieli trochę się odprężyć i z TZ podrać w planszówkę, a że dużo miejsca zajmuje, to rozłożyliśmy się na podłodze.

Saidi była nieco znudzona

próbowała pomagać mi i rzucać kośćmi (ale wyniki nie były zadowalające ;))
i postanowiła ukraść mi gumkę

złodziejka jedna :)

Posted

Cienka napisał(a):
Ale macie wyczesaną grę my to mamy w domu tylko taki stary oklepany monopol.

To prezent od mojego brata na Gwiazdkę, dopiero ją rozpracowujemy. Ja generalnie bardzo lubię gry towarzyskie (mamy jeszcze kilka innych :cool3:)

Posted

[quote name='deer_1987']Ale smieszna ona jest :)
Z tym ściąganiem gumki potrafi być upierdliwa :) Po kilku razach w końcu jej pozwoliłam ją wymiętosić ;)
[quote name='Savannah']a jak ta gra się nazywa? ja ostatnio grywam w grę karcianą, ale jest genialna, niby dla dzieci a dorośli mają super ubaw:) UNO się nazywa. polecam :)
Ta gra to "claustrophobia", ona jest tylko dla 2 osób, to jest planszówka ale z rozgrywanymi scenariuszami.
Karcianki też lubię, ostatnio grywamy w DOMINION, tu już może grać więcej osób. UNO - nie znam.

Posted

My mamy jeszcze grę nazę ma bardzo ambitną gra w życie:evil_lol:. Ja kiedyś zapożyczyłam się na 2 miliony złotych miałam kupe dzieci a i tak byłam wyżej w rankingu niż osoba która miała kasy jak lodu i mnóstwo nieruchomości. Generalnie wyniki zaskoczyły wszystkich grających:razz:

Posted

jamnicze napisał(a):
Bo nasze afrykańczyki, to zmarźluchy, a tu jeszcze nad morzem często wieje i jest duża wilgotność powietrza, to trzeba jakoś zadbać o maleństwa :)

Saidi dobrze, ale chłopaki odwrotnie
Morek w moro - po prostu nie mogło być inaczej ;)
Azsi w ciemnym jednokolorowym :)

Brawo Zuzka, dokładnie tak :)
Zuza, a Ty piszesz jeszcze w swojej galerii?, bo od dawna mi się nie wyświetla w subskrybcjach, a że nie masz jej w banerku, to nie mogę Was znaleźć.

Nasz galeria niestety bardzo zapuszczona i szczerze mówiąc nie mam ani czasu ani większych chęci, żeby ją uzupełniać, bo i fotek nie mam za dużo. Większość z wystaw, więc wstawiam je na facebooka lub na nasza stronkę.

Posted

[quote name='jamnicze']Bo nasze afrykańczyki, to zmarźluchy, a tu jeszcze nad morzem często wieje i jest duża wilgotność powietrza, to trzeba jakoś zadbać o maleństwa :)
Saidi dobrze, ale chłopaki odwrotnie
Morek w moro - po prostu nie mogło być inaczej ;)
Azsi w ciemnym jednokolorowym :)
Brawo Zuzka, dokładnie tak :)
Zuza, a Ty piszesz jeszcze w swojej galerii?, bo od dawna mi się nie wyświetla w subskrybcjach, a że nie masz jej w banerku, to nie mogę Was znaleźć.
Cholibka, teraz juz zapamiętam, że Morek w moro...;)

[quote name='gosiaja']oj Asiaczek Morastego nie poznajesz
Oj, daaaawnoooooo go nie widziałam;)

[quote name='Cienka'][FONT=Tahoma][FONT=Verdana]Oj Asiaczek własnego syneczka nie poznałaś wstyd, za karę stawiasz flaszkę, pepsi i coś do przegryzienia. Tego ostatniego to dużo bo ja mam duże możliwości:diabloti:[/FONT][/FONT]
Flaszki w domu sa, pepsi się kupi, chociaz ja wolę Colę a i cos do przegryzienia się znajdzie:) Zapraszam!!!

[quote name='Savannah']a jak ta gra się nazywa? ja ostatnio grywam w grę karcianą, ale jest genialna, niby dla dzieci a dorośli mają super ubaw:) UNO się nazywa. polecam :)

[quote name='Cienka']My mamy jeszcze grę nazę ma bardzo ambitną gra w życie:evil_lol:. Ja kiedyś zapożyczyłam się na 2 miliony złotych miałam kupe dzieci a i tak byłam wyżej w rankingu niż osoba która miała kasy jak lodu i mnóstwo nieruchomości. Generalnie wyniki zaskoczyły wszystkich grających:razz:
Znaczy, dasz sobie w zyciu radę:) Nawet przy kupie dziecków;)

[quote name='Zuza i Noddy']Nasz galeria niestety bardzo zapuszczona i szczerze mówiąc nie mam ani czasu ani większych chęci, żeby ją uzupełniać, bo i fotek nie mam za dużo. Większość z wystaw, więc wstawiam je na facebooka lub na nasza stronkę.
Też zauważyłam, że Galeria zapuszczona, ale, niestety, szkoła ma swoje wymagania.... I juz.

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Flaszki w domu sa, pepsi się kupi, chociaz ja wolę Colę a i cos do przegryzienia się znajdzie:) Zapraszam!!!

Znaczy, dasz sobie w zyciu radę:) Nawet przy kupie dziecków;)
Pzdr.

Dla mnie cola ciut za słodka. A tak generalnie najbardziej to mnie interesuje to ostatnie czyli żarcie :) Normalnie chętnie bym wbiła do Ciebie (tyle mordek do wczochrania miałabym używanie jak nic) ale ciapągi znowu zwolniłi i do Wawy z Gdańska jedzie się ponad 6 godzin:angryy:.

I jak ja mam wrócić na studia skoro pół zycia stracę na pociągi do Wawy a już pierwszej młodości też nie jestem

Posted

[quote name='Cienka']My mamy jeszcze grę nazę ma bardzo ambitną gra w życie:evil_lol:. Ja kiedyś zapożyczyłam się na 2 miliony złotych miałam kupe dzieci a i tak byłam wyżej w rankingu niż osoba która miała kasy jak lodu i mnóstwo nieruchomości. Generalnie wyniki zaskoczyły wszystkich grających:razz:
A o tej grze to nawet słyszałam i to pozytywne opinie, więc może kiedyś razem zagramy? Z chęcią poznam. :)
[quote name='Zuza i Noddy']Nasz galeria niestety bardzo zapuszczona i szczerze mówiąc nie mam ani czasu ani większych chęci, żeby ją uzupełniać, bo i fotek nie mam za dużo. Większość z wystaw, więc wstawiam je na facebooka lub na nasza stronkę.
No tak, znowu ten facebook :mad:, a o dogomaniakach to się już zapomina :placz:
[quote name='Asiaczek']Cholibka, teraz juz zapamiętam, że Morek w moro...;)
Pzdr.
:lol:
[quote name='Cienka']Dla mnie cola ciut za słodka. A tak generalnie najbardziej to mnie interesuje to ostatnie czyli żarcie :) Normalnie chętnie bym wbiła do Ciebie (tyle mordek do wczochrania miałabym używanie jak nic) ale ciapągi znowu zwolniłi i do Wawy z Gdańska jedzie się ponad 6 godzin:angryy:.

A mnie na fizyce uczyli, że pod wpływem zimna tory się kurczą, to co to będzie latem? :roll:

Posted

jamnicze napisał(a):
A o tej grze to nawet słyszałam i to pozytywne opinie, więc może kiedyś razem zagramy? Z chęcią poznam. :)

A mnie na fizyce uczyli, że pod wpływem zimna tory się kurczą, to co to będzie latem? :roll:

Ja się skusiłam na facebooka, żeby utrzymać kontakt z zagranicznymi znajomymi, a i wstawianie tam zdjęć jest dużo wygodniejsze, bo ładuje się je prosto z komputera.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Ja się skusiłam na facebooka, żeby utrzymać kontakt z zagranicznymi znajomymi, a i wstawianie tam zdjęć jest dużo wygodniejsze, bo ładuje się je prosto z komputera.

Tyle osób tam jest, może też się kiedyś skuszę. Ale póki co za wiele spraw mam na głowie, ledwo dogo ogarniam.

Posted

jamnicze napisał(a):

Spoko wbijaj kup tylko baterię (potrzeba do terminala) a ja żarcie przygotuję:razz:

jamnicze napisał(a):

Tam łatwiej fotki zapodać :)

jamnicze napisał(a):

Tu zasłaniają się remontem torów tylko oni tak juz kolejny rok remontują i końca nie widać.

Posted

Cienka napisał(a):
Spoko wbijaj kup tylko baterię (potrzeba do terminala) a ja żarcie przygotuję:razz:

to ja sie wprosze z bateriami i jamnicze mogę przywieść

Posted

[quote name='Cienka']Spoko wbijaj kup tylko baterię (potrzeba do terminala) a ja żarcie przygotuję:razz:
To jaką baterię mam kupić?
[quote name='Asiaczek']Jak tam jamnicze, po kolejnym słonecznym dniu...? Ładujesz akumulatorki?
Pzdr.
Próbuję, słoneczne dni są mi baaaardzo potrzebne :)
[quote name='deer_1987']No to czekam kiedys :razz:
Może kiedyś, ale to chyba nie w najbliższym czasie
[quote name='gosiaja']to ja sie wprosze z bateriami i jamnicze mogę przywieść
Super gosiaja, dzięki, bo tam do nich się dostać bez autka ...
[quote name='Asiaczek']Ohoho, imprezka się szykuje:)
Pzdr.
Bardzo lubię te nasze spotkania :) Można się pośmiać i pogada, zawsze jest o czym :)
[quote name='Błyskotka']Bawi się w fryzjerkę ;).
Taaaaa, mała rozbójniczka, tylko do kiepskiej szkoły chodziła i obcinanie nieco krzywo jej wychodzi. A może to była szkoła artystycznej awangardy?
[quote name='Cienka']To kiedy? Zrobię babkę ziemniaczaną
Ja jestem całkowicie za!!! Gosiaja jest ostatnio bardzo zarobiona, więc myślę, że w dużej mierze to od niej będzie zależało.
Cienka, a jak jest u Ciebie, pracujesz już z Tomeckim, czy jeszcze na państwowym?

Posted

[quote name='jamnicze']To jaką baterię mam kupić?

Paluszki

[quote name='jamnicze']Super gosiaja, dzięki, bo tam do nich się dostać bez autka ...

E no nie przesadzaj ja codziennie jeżdżę do pracy i z pracy i nie posiadam samochodu.

[quote name='jamnicze']
Ja jestem całkowicie za!!! Gosiaja jest ostatnio bardzo zarobiona, więc myślę, że w dużej mierze to od niej będzie zależało.
Cienka, a jak jest u Ciebie, pracujesz już z Tomeckim, czy jeszcze na państwowym?

Pracuje do końca marca ale w tym miesiącu muszę też wybrać urlop 9 dni to mało będę pracować:evil_lol: