Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jamnicze']Co Ty chcesz od firmówki Tomeckiego? jest ok.

A znalazłaś na stronie, że zajmujemy się pełną poligrafią (nie te parę pierdół wymienionych), giftami, gadżetami czy że mamy w ofercie kalendarze? Nie?! No właśnie :eviltong:
Ale jak znowu sfaka się nam komp to chyba nigdy się nie wygrzebiemy i strona będzie jaka jest (w piątek padł rozruch w dysku odpowiedzialny za zapadanie windowsa czyli uruchomienie kompa). Nadmienię, że to ten sam komp co się mu dysk spalił w grudniu czyli ten nowy dysk ma niecałe 2 miesiące, podobno serwis musi go sformatować i będzie ok zobaczymy)

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Ciek moje drogie panie wolne żarty, ostatnio [FONT=Tahoma]sąsiad [/FONT]podwyższył sobie drogę koło swojej dzialki jakimś gruzem budowlanym (droga gminna oj będzie wojna) to mamy bagno a nie ciek:angryy:
A jeśli chodzi o kompa to za każdym razem jak tomecki stwierdza, że w końcu możemy odłozyć jakąś kase na czarną godzinę to zawsze pierdyka coś w otoczeniu. Wniosek nie oszczędzamy i żyjemy tu i teraz, a słowo odkładamy jest słowem tabu i zabronionym nie bedziemy go gośno wypowiadać:p

Posted

[quote name='Cienka']Ciek moje drogie panie wolne żarty, ostatnio [FONT=Tahoma]sąsiad [/FONT]podwyższył sobie drogę koło swojej dzialki jakimś gruzem budowlanym (droga gminna oj będzie wojna) to mamy bagno a nie ciek:angryy:
A jeśli chodzi o kompa to za każdym razem jak tomecki stwierdza, że w końcu możemy odłozyć jakąś kase na czarną godzinę to zawsze pierdyka coś w otoczeniu. Wniosek nie oszczędzamy i żyjemy tu i teraz, a słowo odkładamy jest słowem tabu i zabronionym nie bedziemy go gośno wypowiadać:p

To może oszczędzajcie ale w tajemnicy.
A sąsiada podkablujcie :diabloti:,oczywiście anonimowo.Przecież nie będziecie sobie wrogów robić...:razz:

Posted

Buszki napisał(a):
To może oszczędzajcie ale w tajemnicy.
A sąsiada podkablujcie :diabloti:,oczywiście anonimowo.Przecież nie będziecie sobie wrogów robić...:razz:

[FONT=Tahoma]Taki jest plan głośno tego słowa nie powiem:diabloti:.[/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]A sąsiadowi to już współczuje bo jeszcze tu nie mieszka (siedzi w Szkocji) a jego ojciec już mu niszczy opinie i dobre kontakty z współużytkownikami drogi. Dziś zebranie wiejskie więc zobaczymy co z tego wyniknie. [/FONT]
[FONT=Tahoma]Gdy temu ojczulkowi tomecki zwrócił uwagę że zatapia nasz wjazd i tych z drugiej strony. Cytuje ojczulka: no trudno. Normalnie jak za komuny wolność Tomku w swoim domku tylko czemu na drodze gminnej.[/FONT]

Posted

jamnicze napisał(a):
Bardzo chętnie się razem wybierzemy na niedzielny spacer, też się już za Wami stęskniliśmy :)

To jak? Umawiamy się na tą niedzielę? :p

Posted

Kiedy tomecki przyjechał odebrać kombinezony od gosiaji dla mośków, pozwolił Saidi poprzymierzać

no proszę, co moja panienka umie wyprawiać z językiem - po prostu zwinęła go w rurkę ;)

Posted

[quote name='Cienka']A znalazłaś na stronie, że zajmujemy się pełną poligrafią (nie te parę pierdół wymienionych), giftami, gadżetami czy że mamy w ofercie kalendarze? Nie?! No właśnie :eviltong:
Ale jak znowu sfaka się nam komp to chyba nigdy się nie wygrzebiemy i strona będzie jaka jest (w piątek padł rozruch w dysku odpowiedzialny za zapadanie windowsa czyli uruchomienie kompa). Nadmienię, że to ten sam komp co się mu dysk spalił w grudniu czyli ten nowy dysk ma niecałe 2 miesiące, podobno serwis musi go sformatować i będzie ok zobaczymy)
No fakt, może stronka nieco zaniedbana, ale już niedługo żonka będzie mu pomagać :diabloti::eviltong:
[quote name='gosiaja']cosik felerny ten komp
może trzeba go wymienić
albo na jakimś cieku wodnym stoi i mu szkodzi
To cieki wodne mogą szkodzić na komputer? :hmmmm:
[quote name='Buszki']To może oszczędzajcie ale w tajemnicy.
No proszę, jakie porady, niczym ze szpiegowskiej powieści :evil_lol:
[quote name='cropka']To jak? Umawiamy się na tą niedzielę? :p
No pewnie, my jesteśmy chętne, to o której Ci pasuje? Może 11.30 lub 12.00?

Posted

cropka napisał(a):
W coś Ty ubrała to biedne zwierzę :evil_lol:?
Możemy się umówić na 12. Tam gdzie zawsze?

No to o 12.00 w psim ogródku :)
Zapraszamy wszystkich chętnych na wspólny spacer.

Posted

jamnicze napisał(a):
No to o 12.00 w psim ogródku :)
Zapraszamy wszystkich chętnych na wspólny spacer.

Chętnie byśmy wpadły,ale chyba nie zdążymy dojechać :razz:.

Posted

deer_1987 napisał(a):
No to czekam na zdjecia!

o TO TRZEBA MOLESTOWAĆ CROPKĘ ;)
Korenia napisał(a):
Fajny kombinezonek :)

Dzięki :)
Asiaczek napisał(a):
Taaaa, kapturek Sajduni nie podpasował, widac to nawet po ogonku...
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/008-19.jpg

Pzdr.

Zdecydowanie, ale jak przestałam próbować zakładać jej kapturek, to juz było ok, tzn smaczki były dobre ;)
Buszki napisał(a):
Chętnie byśmy wpadły,ale chyba nie zdążymy dojechać :razz:.

No to żałujcie :eviltong:
Błyskotka napisał(a):
Bardzo ładnie Sajduni w tym kombinezonie :).

Jej chyba podobał się ciutek mniej, te nogawki jej nieco przeszkadzały ;)
Izabela124. napisał(a):
O Sajdunia lansuje się w nowym kombinezonie :D

To kombinezon Piny, Saidi tylko przymierzała :)

Asiaczek napisał(a):
A ja ciekawa jestem, czy dziewczyny nie zapomniały aparatów, bo taki fajny spacerek im sie szykował...

Pzdr.

Ja nie brałam ale cropka wzięła i porę fotek pstryknęła, może później je nam pokaże :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
A ja ciekawa jestem, czy dziewczyny nie zapomniały aparatów, bo taki fajny spacerek im sie szykował...

Pzdr.

Aparat wzięłam, ale strasznie zimno było i tylko kilka zdjęć cyknęłam :roll:. Jak ulubiony obiektyw wróci z naprawy, to wróci mi chęć do focenia ;).
A póki co kilka zdjęć ze wspólnego spacerku.