Cienka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='jamnicze']Co Ty chcesz od firmówki Tomeckiego? jest ok. A znalazłaś na stronie, że zajmujemy się pełną poligrafią (nie te parę pierdół wymienionych), giftami, gadżetami czy że mamy w ofercie kalendarze? Nie?! No właśnie :eviltong: Ale jak znowu sfaka się nam komp to chyba nigdy się nie wygrzebiemy i strona będzie jaka jest (w piątek padł rozruch w dysku odpowiedzialny za zapadanie windowsa czyli uruchomienie kompa). Nadmienię, że to ten sam komp co się mu dysk spalił w grudniu czyli ten nowy dysk ma niecałe 2 miesiące, podobno serwis musi go sformatować i będzie ok zobaczymy) Quote
gosiaja Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 cosik felerny ten komp może trzeba go wymienić albo na jakimś cieku wodnym stoi i mu szkodzi Quote
Cienka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 komp na początku marca będzie świętował swoje pierwsze urodziny:angryy: więc teoretycznie nie jest stary Quote
Cienka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Ciek moje drogie panie wolne żarty, ostatnio [FONT=Tahoma]sąsiad [/FONT]podwyższył sobie drogę koło swojej dzialki jakimś gruzem budowlanym (droga gminna oj będzie wojna) to mamy bagno a nie ciek:angryy: A jeśli chodzi o kompa to za każdym razem jak tomecki stwierdza, że w końcu możemy odłozyć jakąś kase na czarną godzinę to zawsze pierdyka coś w otoczeniu. Wniosek nie oszczędzamy i żyjemy tu i teraz, a słowo odkładamy jest słowem tabu i zabronionym nie bedziemy go gośno wypowiadać:p Quote
Buszki Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='Cienka']Ciek moje drogie panie wolne żarty, ostatnio [FONT=Tahoma]sąsiad [/FONT]podwyższył sobie drogę koło swojej dzialki jakimś gruzem budowlanym (droga gminna oj będzie wojna) to mamy bagno a nie ciek:angryy: A jeśli chodzi o kompa to za każdym razem jak tomecki stwierdza, że w końcu możemy odłozyć jakąś kase na czarną godzinę to zawsze pierdyka coś w otoczeniu. Wniosek nie oszczędzamy i żyjemy tu i teraz, a słowo odkładamy jest słowem tabu i zabronionym nie bedziemy go gośno wypowiadać:p To może oszczędzajcie ale w tajemnicy. A sąsiada podkablujcie :diabloti:,oczywiście anonimowo.Przecież nie będziecie sobie wrogów robić...:razz: Quote
Cienka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Buszki napisał(a):To może oszczędzajcie ale w tajemnicy. A sąsiada podkablujcie :diabloti:,oczywiście anonimowo.Przecież nie będziecie sobie wrogów robić...:razz: [FONT=Tahoma]Taki jest plan głośno tego słowa nie powiem:diabloti:.[/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]A sąsiadowi to już współczuje bo jeszcze tu nie mieszka (siedzi w Szkocji) a jego ojciec już mu niszczy opinie i dobre kontakty z współużytkownikami drogi. Dziś zebranie wiejskie więc zobaczymy co z tego wyniknie. [/FONT] [FONT=Tahoma]Gdy temu ojczulkowi tomecki zwrócił uwagę że zatapia nasz wjazd i tych z drugiej strony. Cytuje ojczulka: no trudno. Normalnie jak za komuny wolność Tomku w swoim domku tylko czemu na drodze gminnej.[/FONT] Quote
Buszki Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Jak droga gminna,to ktoś się za niego w końcu weźmie.Tylko faktycznie musicie skargi składać z tym drugim zalewanym.Tak co parę dni,aż kogoś to ruszy. Quote
cropka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 jamnicze napisał(a):Bardzo chętnie się razem wybierzemy na niedzielny spacer, też się już za Wami stęskniliśmy :) To jak? Umawiamy się na tą niedzielę? :p Quote
jamnicze Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Kiedy tomecki przyjechał odebrać kombinezony od gosiaji dla mośków, pozwolił Saidi poprzymierzać no proszę, co moja panienka umie wyprawiać z językiem - po prostu zwinęła go w rurkę ;) Quote
jamnicze Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 [quote name='Cienka']A znalazłaś na stronie, że zajmujemy się pełną poligrafią (nie te parę pierdół wymienionych), giftami, gadżetami czy że mamy w ofercie kalendarze? Nie?! No właśnie :eviltong: Ale jak znowu sfaka się nam komp to chyba nigdy się nie wygrzebiemy i strona będzie jaka jest (w piątek padł rozruch w dysku odpowiedzialny za zapadanie windowsa czyli uruchomienie kompa). Nadmienię, że to ten sam komp co się mu dysk spalił w grudniu czyli ten nowy dysk ma niecałe 2 miesiące, podobno serwis musi go sformatować i będzie ok zobaczymy) No fakt, może stronka nieco zaniedbana, ale już niedługo żonka będzie mu pomagać :diabloti::eviltong: [quote name='gosiaja']cosik felerny ten komp może trzeba go wymienić albo na jakimś cieku wodnym stoi i mu szkodzi To cieki wodne mogą szkodzić na komputer? :hmmmm: [quote name='Buszki']To może oszczędzajcie ale w tajemnicy. A sąsiada podkablujcie :diabloti:,oczywiście anonimowo.Przecież nie będziecie sobie wrogów robić...:razz: No proszę, jakie porady, niczym ze szpiegowskiej powieści :evil_lol: [quote name='cropka']To jak? Umawiamy się na tą niedzielę? :p No pewnie, my jesteśmy chętne, to o której Ci pasuje? Może 11.30 lub 12.00? Quote
jamnicze Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Znowu posty przeskoczyły ... Saidi-ninja :) ale kapturka nie chciała założyć Quote
cropka Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 W coś Ty ubrała to biedne zwierzę :evil_lol:? Możemy się umówić na 12. Tam gdzie zawsze? Quote
jamnicze Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 cropka napisał(a):W coś Ty ubrała to biedne zwierzę :evil_lol:? Możemy się umówić na 12. Tam gdzie zawsze? No to o 12.00 w psim ogródku :) Zapraszamy wszystkich chętnych na wspólny spacer. Quote
Asiaczek Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Taaaa, kapturek Sajduni nie podpasował, widac to nawet po ogonku... http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/008-19.jpg Pzdr. Quote
Buszki Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 jamnicze napisał(a):No to o 12.00 w psim ogródku :) Zapraszamy wszystkich chętnych na wspólny spacer. Chętnie byśmy wpadły,ale chyba nie zdążymy dojechać :razz:. Quote
Błyskotka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Bardzo ładnie Sajduni w tym kombinezonie :). Quote
Izabela124. Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 O Sajdunia lansuje się w nowym kombinezonie :D Quote
Asiaczek Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 A ja ciekawa jestem, czy dziewczyny nie zapomniały aparatów, bo taki fajny spacerek im sie szykował... Pzdr. Quote
jamnicze Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 deer_1987 napisał(a):No to czekam na zdjecia! o TO TRZEBA MOLESTOWAĆ CROPKĘ ;) Korenia napisał(a):Fajny kombinezonek :) Dzięki :) Asiaczek napisał(a):Taaaa, kapturek Sajduni nie podpasował, widac to nawet po ogonku... http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/008-19.jpg Pzdr. Zdecydowanie, ale jak przestałam próbować zakładać jej kapturek, to juz było ok, tzn smaczki były dobre ;) Buszki napisał(a):Chętnie byśmy wpadły,ale chyba nie zdążymy dojechać :razz:. No to żałujcie :eviltong: Błyskotka napisał(a):Bardzo ładnie Sajduni w tym kombinezonie :). Jej chyba podobał się ciutek mniej, te nogawki jej nieco przeszkadzały ;) Izabela124. napisał(a):O Sajdunia lansuje się w nowym kombinezonie :D To kombinezon Piny, Saidi tylko przymierzała :) Asiaczek napisał(a):A ja ciekawa jestem, czy dziewczyny nie zapomniały aparatów, bo taki fajny spacerek im sie szykował... Pzdr. Ja nie brałam ale cropka wzięła i porę fotek pstryknęła, może później je nam pokaże :) Quote
cropka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Asiaczek napisał(a):A ja ciekawa jestem, czy dziewczyny nie zapomniały aparatów, bo taki fajny spacerek im sie szykował... Pzdr. Aparat wzięłam, ale strasznie zimno było i tylko kilka zdjęć cyknęłam :roll:. Jak ulubiony obiektyw wróci z naprawy, to wróci mi chęć do focenia ;). A póki co kilka zdjęć ze wspólnego spacerku. Quote
Kisses Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 http://img255.imageshack.us/img255/2172/dsc1420g.jpg Kocham umaszczenie akity :) Sajdi pewnie strasznie szczęśliwa, że było się z kim bawić :) Tylko tyle fotek? Quote
Recommended Posts