Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jamnicze napisał(a):
Mądrość Saidi nigdy nie przestanie mnie zadziwiać. Może z 2 razy kiedy zaczynała wymiotować przenosiłam ją szybko na linoleum w korytarzu i teraz sama już tam idzie jak ma cofffkę, kochana psina.
Jak byłyśmy nad morzem oczywiście pobiegła pogonić łabędzie i znowu dostało mi się od zbulwersowanych karmicieli.
A ona tym razem nie była nawet taka zawzięta i po zagonieniu ptaszysk na wodę spokojnie pobiegła za mną. Po drodze odwróciła się (musiał jakiś zagdakać) i chciała do nich biec, krzyknęłam na nią i po paru krokach zawróciła. Jestem bardzo z niej dumna :)

Mnie tez nieraz zadziwiają baski...

Pzdr.

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Cienka napisał(a):
Bo czerwony pasuje do rudego ja namówiłam ziółka by kupił Zinie czerwoną bo różowa (w której chodziła na początku) kompletnie jej nie pasowała. Natomiast moj Joguś nosi zieloną bo jest chłopakiem :)

Ja też zauważyłam,że na rudych różowa obroża dziwnie wygląda,dlatego Buszi większość ma z czerwienią.Za to Szepsi w różowej wygląda olśniewająco :).

Posted

Asiaczek napisał(a):
Chociaż jedna rzecz, w której Szepsi jest lepsza od Buszki:)

Pzdr.

Taa...Nawet więcej,Szepsi jest w prawie każdym kolorze ładnie :evil_lol:.

Posted

[quote name='Cienka']Bo czerwony pasuje do rudego ja namówiłam ziółka by kupił Zinie czerwoną bo różowa (w której chodziła na początku) kompletnie jej nie pasowała. Natomiast moj Joguś nosi zieloną bo jest chłopakiem :)
Ja ogólnie za różem nie przepadam ;)
[quote name='Asiaczek']Mnie tez nieraz zadziwiają baski...

Pzdr.
O, Ty możesz nawet pewnie elaboraty na ten temat pisać, bo ile basków tyle cwaniaków :)
[quote name='Buszki']Ja też zauważyłam,że na rudych różowa obroża dziwnie wygląda,dlatego Buszi większość ma z czerwienią.Za to Szepsi w różowej wygląda olśniewająco :).
To w jakim kolorze Szepszucha ma obroże? Bo Saidi w: czarnym, czerwonym, żółtym, miała kiedyś jeszcze zieloną.
[quote name='Asiaczek']Chociaż jedna rzecz, w której Szepsi jest lepsza od Buszki:)

Pzdr.
Z wiekiem pewnie więcej się znajdzie ;)
[quote name='M&S']Cześć Dziewczyny:)

Głaski dla mądrej Sajduchy!!!!
Wygłaskana :). Dzisiaj byłyśmy na 2 godzinnym spacerze więc teraz odpoczywa.

[quote name='Izabela124.']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/001-23.jpg jakie ładne kubraczki mają psiaczki :cool3:

http://www.tomecki.serwery.pl/cienka/wystawy/2011-01-16-gdansk/22.jpg łobuzy :lol:

http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/007-17.jpg piękna ekipa rudasków :loveu:
Kubraczki szyte na miarę przez naszą forumową koleżankę gosiaja, serdecznie polecam :)
Dziewczyny dawno się nie widziały, to i nagadać się nie mogły.
Ekipa piękna, wręcz doskonała (x4)
[quote name='M&S']Cześć Sajduchy:)
Witajcie wilcze :)

Posted

[quote name='Asiaczek']jamnicze, jak fajnie, że się odezwałaś:)
A ja mam jeszcze ok. 20 fotek z Kowna do wstawienia w temacie wystawy. Więc lecę...

Pzdr.
O jak fajnie, to ja też tam zaraz polecę :)

Posted

jamnicze napisał(a):

To w jakim kolorze Szepszucha ma obroże? Bo Saidi w: czarnym, czerwonym, żółtym, miała kiedyś jeszcze zieloną.

Szepsi ma brązową(skórzaną),czerwoną z odblaskiem,czerwoną,różową(w kwiatki),seledynową,czarno-czerwoną(w kwiatki),czarno-złotą i w trójkąty żółte,czerwone,niebieskie.

Posted

Buszki napisał(a):
Szepsi ma brązową(skórzaną),czerwoną z odblaskiem,czerwoną,różową(w kwiatki),seledynową,czarno-czerwoną(w kwiatki),czarno-złotą i w trójkąty żółte,czerwone,niebieskie.

Jaki dobrobyt :diabloti: a mośki mają po jednej najtańszej (Pina czerwoną a Jogi zieloną)bo i tak nie szanują i zawsze pogryzą sobie wzajemnie:angryy:.

Posted

jamnicze napisał(a):
Na szczęście wróciło do poprzedniego rozmiaru, na razie tylko kamuflaż zielono-niebieski nałożyło ;)

To pięknie, możesz kokietować kolorowym kolankiem;)

Głaski dla dziewuchy-Sajduchy:):)

Posted

Kisses napisał(a):
Ja się szybko opamiętałam :D
Musze to posprzedawać, bo np. półzacisków już w ogóle nie nosimy.

Kiś jakie macie półzaciski ? :diabloti:

Posted

Buszki napisał(a):

Matko.........

Kisses napisał(a):
Obróżkomania ciężka choroba :D

Oj, tak. Ja tez tak miałam... kiedyś...

Pzdr.

Posted

Buszki napisał(a):

To rozumiem, że dziewczyny maja swoją szafę? :diabloti:
Cienka napisał(a):
Jaki dobrobyt :diabloti: a mośki mają po jednej najtańszej (Pina czerwoną a Jogi zieloną)bo i tak nie szanują i zawsze pogryzą sobie wzajemnie:angryy:.

Bo po domu im karzecie w nich paradować, a one pewnie wolą na golasa ;)
Buszki napisał(a):
Bo ja uwielbiam kupować obróżki.A w stałym użyciu są raptem dwie :cool3:.

Echhhh, ja mam podobnie
Kisses napisał(a):
Obróżkomania ciężka choroba :D

A żebyś wiedziała, jak się jeszcze napatrzę jakie cudeńka niektórzy robią, to.... tylko dlaczego mój portfel nie chce urosnąć?
Kisses napisał(a):
Ja się szybko opamiętałam :D
Musze to posprzedawać, bo np. półzacisków już w ogóle nie nosimy.

Szczęściara, my mamy 3 półzaciski i też ich prawie nie nosi, bo głównie wyprowadzam ją na fleksi.
M&S napisał(a):
To pięknie, możesz kokietować kolorowym kolankiem;)

Głaski dla dziewuchy-Sajduchy:):)

Tylko kogo?
Kisses napisał(a):
Wysłałam Pw, żeby Sajduni temu nie zasyfiać :D

Ależ proszę bardzo, przynajmniej coś się dzieje w tej galerii ;)
Czarna_Owieczka napisał(a):
a ja się cieszę ogromnie, że nie mam obróżkomanii, o wiele za dużo to uzależnienie od dogo :lol:

Taaa, każdy ma jakieś nałogi ...

Posted

We wtorek byliśmy z chłopakami-morkami na spacerze. Niestety pogoda była pochmurna i jako tako wyszły mi tylko 3 zdjęcia, a i one niezbyt ciekawe, ale proszę:

Sajdusiowy złodziej rękawiczkowy

Byłyśmy ponad 2 godziny i jak przechodziłyśmy koło domu (bo chciałyśmy jeszcze pójść do zoologa), to Saidi zrobiła osiołka i stanowczo dawała do zrozumienia, że ona chce już się ugrzać na kanapie :)